You are here
Home > Cherchez la femme > Момичета, има смисъл > Великолепните 70: В какво се крие тайната на вечната младост?

Великолепните 70: В какво се крие тайната на вечната младост?

Тези 70-годишни диви доказаха, че възрастта има значение само…ако си сирене

Децата си мислят, че на 30 животът е свършил. Абитуриентките пък смятат 40-50 годишните си майки за старици. Най-мъдрите цитират класическото „По-добре да остарееш като катедрала, отколкото като цървул.” Броят бръчките на знаменитостите и въздишат, че 40-те са новите тридесет.

Момичета, имаме новина за вас! Възрастта е проблем само ако си сирене! Ако търсите доказателство, пуснете си радио, телевизия или нов филм. Ще видите няколко страхотни момичета на 70 – някои от тях са с бедра, които някои жени са нямали и като девойчета:

Лили Иванова

За къде без любимата ни Вечна Амбър?! Независимо от вицовете, шушуканията и наградите за Цялостен принос, тя си остава №1 и получава отношението, което изискват постиженията й.
lili_ivanova_
Тя не е само глас и харизма! Не спира да работи, да експериментира и е сред малкото изпълнителки, които могат винаги да се покажат с минижуп!

Тайната на младостта й е: Железен режим на хранене, ходене пеш по стъпалата, спазване на модните тенденции и никакво желание за поглед назад!

Джейн Фонда

На Кралицата на аеробиката не й личат нито мъжете, нито отглеждането на децата, нито работата, нито животът на активистка. Вярно „пипвала” си е целулита, но не в това се крие нейния чар! Тя е модна икона, въпреки бръчките и конкурентките на 30.
jane fonda
Тайната на младостта й: Десет минути йога на ден и пълен график за деня.

Тина Търнър

Ах, тази Тина! Уж излезе в пенсия, а взе, че се омъжи за своето дългогодишно гадже. Радва се на великолепна форма и за разлика от колежката Шер твърди, че се чувства като на 50 – може всичко и знае как да го направи!
tina turner
Тайната на младостта й: „Скъсвам си д-то от танци!”, казва дивата и ние знаем, че не лъже!

Сюзън Сарандън

Напоследък скандализира със своето дълбоко деколте. Осъждат носителката на „Оскар”, че на 70 си позволява стайлинг като на дъщеря си. Ние обаче я подкрепяме, защото изглежда страхотно!
susan sarandan
Тайната на младостта й: Наскоро заяви, че при важни церемонии се е отпускала с трева. Това звучи скандално, но не е причина да изглежда така. По-скоро намираме смелостта й за изключителна! Не й пречи да загърби дългогодишна връзка, за да бъде щастлива. Сюзън търси любов, не патерица за стари години!

Катрин Деньов

На 73 аристократката на френското кино не губи обаянието си. Имала е доста бурна младост, но както казват – Като престанеш да даваш лош пример, започваш с добрите съвети.
catherine deneuve
Нейният съвет за вечна младост е: Никакви цигари, далеч от слънцето, добър сън и никакви тежки компромиси в любовта.

Барбара Стрейзънд

Грозното патенце на Холивуд разцъфтяваше всяка следваща петилетка от младостта си насам. Преди да стане известна е чувала ужасни коментари в семейството си. Не е вярвала дори, че някой може да я обича такава!

Животът й и куп популярни, красиви и влиятелни мъже я опровергаха. Тя така й не посегна към естетичната хирургия, а сияе на 70!
Barbra Streisand_
Тайната на блясъка й: Щастливият брак с Джеймс Бролин на зряла възраст и убийствения стремеж към съвършенство към всичко!

Йорданка Христова

Започнахме извадката с българска икона и няма как да не я завършим пак така. И тя е от тези, на които възрастта им стои! Все по-хубава с годините навърши прекрасните 70. Има любов, още има работа и папараци я снимаха по монокини.
yordanka-hristova
След като излезе от ВИП Брадър, където пое всички предизвикателства я питаха: „Вярно ли е, че сексът на 70 е страхотен”. Тя отвърна: „Незнам, догодина ще ви кажа”.

Тайната на вечната й младост: Йога, пътешествия мурсалски чай. И страстен любовник – ако питате нас!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!