You are here
Home > Lifestyle > ВИП Брадър 2015: Вижте най-атрактивните роднини на звездите (Снимки)

ВИП Брадър 2015: Вижте най-атрактивните роднини на звездите (Снимки)

Палитрата от образи във ВИП Брадър 2015 изглежда сива в сравнение с представители на семействата им извън Къщата

Във ВИП Брадър 2015 гледаме артисти по професия и душа, но малко знаехме, че шоуто и истинската атракция ще намерим в домовете на звездите.

Кристи – Жаклин Зарпас е откритието на реалити-сезона и без да участва в безкрайните войни в Къщата. Докато Кичка Бодурова води поредна битка за оцеляване, красавицата запали нета с провокативни снимки и поведение, видя woman-onthe-top.net.


Младата дама освен дързък модел може да се похвали ефектна визия, много татуировки, силикон, но и с престижно образование.

Боби Ташев – името може да не ви говори нищо, но за запознати това е атрактивният брат на Джино Бианкалана. За разлика от него той запази българската си фамилия, но предпочита да стои далеч от светлините на прожекторите. Това, което ги свързва е еднакъв вкус към стила и преклонението пред семейството и по-специално – мама.


Кристина Димитрова прави впечатление на много обрана и деликатна дама. Тя се гордее със синове красавци. Момчетата й вече са мъже, дори единият от тях успя да прикове вниманието на полицията.

Иво Танев вече напусна вече ВИП Брадър 2015 и вече е нацелувал прекрасната си съпруга и внучка Алина. Майката на малката госпожица е наследила блестящата усмивка на шоумена и би спечелила много конкурси за красота. Тя обаче е отдадена на музиката – също наследство от Иво Танев.
albena ivo tanev
Другото красиво откритие на социалните мрежи се нарича Йоана Слабакова. Тя е перфектна – прекрасна фигура, чувствени устни, борец по душа и поглед на фатална жена.

Мнозина режисьори с удоволствие биха снимали дъщерята на Ернестина Шинова. Красавицата има далеч по-амбициозни планове. Само след няколко години в артистичния клан ще могат да се похвалят със собствен лекар. Бъдещата госпожица доктор обаче не спира да радва феновете на ВИП Брадър 2015 не само със студентска книжка, пълна с шестици, но и със снимки-провокации.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!