You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Фън Шуй за дома: Къде не бива да оставяме вода в жилището?

Фън Шуй за дома: Къде не бива да оставяме вода в жилището?

Внимавайте, това носи нещастие! Кои са местата, където не трябва да слагаме вода в жилището

Водата е елемент с неправилна форма! И неправилното й използване у дома, може да предизвика доста сериозни проблеми. Ако искате благосъстоянието да дойде в къщата ви, спазвайте тези съвети …

Водата, спред принципите на Фън Шуй може да донесе огромно щастие и благополучие, но трябва да се придържате към основните правила за нейното използване.

За да активирате водната енергия е необходимо е нещо, което символизира този елемент. Това може да бъде истинска водна маса или снимка с вода. За допълнително увеличаване на водна енергия ще помогне и метален елемент.

Фън Шуй за дома: Водата няма място в спалнята
Фън Шуй за дома: Водата няма място в спалнята

Освен че трябва да спазвате долу изброените забрани, старайте се водата винаги да бъде прясна, чиста, да е на благоприятното място според Фън Шуй, пише сайтът boza.mk На тези места в дома в никакъв случай не оставяйте съдове, вази или аквариуми с вода, защото така няма да привлечете благополучието:

Вода от дясната страна на входната врата

На такова място всяко количество вода би донесло само проблеми на семейството, особено ако сте женени. Ако не сте, ще се сдобиете с много лоша репутация. За женените мъже тази вода привлича неблагоприятна енергия, която може да ги подтикне към изневери. И рано или късно те ще се поддадат на нейното влияние, без значение колко верни и честни са били по природа.

Затова е много важно да се погрижите аквариума, фонтана, езерото или водната икебана и никога да не се разполагат на това място.

Ако е възможно поставете водопада или фонтана от лявата страна на входната врата, което е особено благоприятно. Водата да тече винаги към дома, а не извън него и да бъде отдалечено поне на няколко метра от входната врата.

Вода в спалнята

Водата, която се използва във Фън Шуй винаги е Ян. А в спалнята винаги трябва да има малко повече Ин. Затова водата в спалнята влияе неблагоприятно на семейните връзки. Вреди на здравето и на семейните отношения. Не е желателно, нито поставянето на снимки с мотив с вода в спалнята, камо ли истинска вода. Експерти обаче казват, че чашата с вода на нощното шкафче няма да ви навреди.

loading...

One thought on “Фън Шуй за дома: Къде не бива да оставяме вода в жилището?

  1. Много ми харесва заглавието „Фън Шуй За Дома: Къде Не Бива Да Оставяме Вода В Жилището?“ – точно според българския правопис. Или греша?
    Добре би било авторката на този материал, която се е доверила на македонския „специализиран“ във Фън Шуй сайт „боза“, да обясни какво означава „от дясната страна на входната врата“ – от коя страна и в каква посока се определя дясната част. Също и какъв аквариум да си сложим на няколко метра пред вратата – целогодишен, с топлоизолация и помпени агрегати или само покрит с навес, за да не вали сняг на тропическите риби.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!