You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Време е за Писмо до Дядо Коледа! (Точен адрес и шаблони за посланието)

Време е за Писмо до Дядо Коледа! (Точен адрес и шаблони за посланието)

С писмо до Дядо Коледа може да поискате мечтана играчка или малко чудо

Писането на писмо до Дядо Коледа е просто удоволствие, което никой не бива да отказва на децата и на…себе си.

Със сигурност сте обхванати от еуфория и броите дните до поредицата празнични дни. Докато измисляте идеалните подаръци за скъпите ви хора, не пропускайте дребните почти безплатни ритуали, съветват woman-onthe-top.net

Писането на писмо до дядо Коледа е толкова значимо за децата, колкото украсяването на елхата у дома. Нека да е под ваш контрол и деликатно ги съветвайте как да го напишат.

В повечето случаи това е първото им послание към когото и да било, затова не бъдете критични по отношение на правописа. За да не тормозите Добрия старец с правописни грешки, нека хлапето да го напише на чернова. Това е от онези идеални мигове, в които сътворявате вълшебство, създавате навици и пробутвате трудните уроци за важността на буквите, възпитаното отношение и провокирате въображението.

Като сте готови с текста, принтирайте някой от готовите шаблони – писмо до Дядо Коледа или си направете сами. Заедно с детето изрисувайте посланието или оставете украсата само в неговите ръце.

Ако имате малко братче и сестриче у дома, може да предложите оферта за две писма. Детето, което не може да чете и пише, ще каже на мама или баба какво иска, а то ще нарисува ръчичката си. Това е точният момент, в който ще бъде посрещнат с ентусиазъм всеки опит да го научите да пишат името си. Със сигурност няма да го приемат за наказателна акция!

Запечатайте в плик, непременно запишете оригиналния адрес:

Една Жена на Върха отлично знае как да получи всичко от Добрия старец
Една Жена на Върха отлично знае как да получи всичко от Добрия старец

Santa Claus
Arctic Circle
96930 Rovaniemi
Finland

Има сериозна вероятност да сте сред късметлиите, на които Дядо Коледа е отговорил. Дори и да не вярвате в шанса си, заведете децата до пощата, за да пуснат своето писмо сами. Не забравяйте да ги снимате!

Този ритуал ще се превърне в прекрасна традиция, в която може да участвате не само като „поддържащо” лице. Напълно сме наясно, че не само желанията на децата присъстват във всяко писмо до Дядо Коледа!:)

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!