You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Всеки може да надникне в бъдещето: Гадаене с кристална топка

Всеки може да надникне в бъдещето: Гадаене с кристална топка

Тънкостите при гадаене с кристална топка са по силите на този, който познава медитацията

Гадаенето с кристална топка не е просто ефектен номер на шарлатанка от пътуващ цирк или сюжетна линия във филм. То е начин да надникнете и в бъдещето, и да разширите кръгозора си, научи woman-onthe-top.net.

Погледнете на него като начин да медитирате и да общувате с подсъзнанието. Колкото повече се упражнявате, толкова по-вероятно е да овладеете майсторството да изпадате в транс. Така по-лесно ще достигнете до отговорите на сложни въпроси и дори ще предвидите бъдещето, без да се предоверявате на самообявили се феномени.

На повърхността на кристалното кълбо може да видите мигове от предишни животи, образи, които да ви помогнат да вземете решение пред голяма дилема или просто ще повишите концентрацията си.

Гадаене с кристална топка разкрива тайните не само по филмите
Гадаене с кристална топка разкрива тайните не само по филмите

Идеалното време за гадаене с кристалната топка е пълнолуние. Преди да изпитате уменията си да се откъсвате от земните проблеми, погрижете се добре за вашия магически инструмент. Измийте я хубаво на течаща вода, попийте с памучна кърпа и излъскайте до блясък кристалната повърхност.

Дръжте я до планински кристали, които усвояват негативната енергия в стаята и я „заредете” на лунна светлина преди пълнолуние.

В уречената нощ поставете кристалната топка върху масата, застлана с плътна тъмна покривка. Сложете по диагонала до вас бяла свещ, чийто пламък се пада върху рамото ви.

Концентрирайте се добре. За да освободите мислите си, не мислете за тревогите си, абстрахирайте се от шумовете на нощта и се отпуснете. Вдишайте и издишате равномерно и наблюдавайте оформящите се образи по кристалната повърхност.

В началото там ще се отразяват предметите, които са близо до вас, но колкото повече оставите мисълта си да се рее, толкова по-голям е шансът да се появят нови силуети.

Гадаенето с кристална топка не трябва да прилича на спринт, то е маратон, който продължава максимум половин час. Не се надценявайте и не товарете мозъка си с дълги упражнения. Може да не успеете от първия път, но не бива да се разколебавате. Просто го увийте в тъмната кърпа и го приберете на място, в което само вие имате достъп.

С всеки следващ опит ще ставате все по-добри. Не споделяйте преживяването с други и не подхождайте със страх. Дори да не видите бързо бъдещето си, тази практика ще ви подейства успокояващо и ще ви освободи от тревогите.

Когато се почувствате свободни от излишно напрежение, лесно ще намерите търсените отговори, а всяко следващо гадаене с кристална топка ще става все по-ясно.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!