You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Вятърничав”: Азизе крие истината за смъртта на сина си, Гьонюл прострелва Миран

„Вятърничав”: Азизе крие истината за смъртта на сина си, Гьонюл прострелва Миран

Азизе претърпява нова тежка загуба във „Вятърничав”, ражда се най-малката дъщеря на Хазар

Куршумът на Хазар не докосва Миран, но в сърцето му няма милост към младежа. Сестрата на Махфуз го спира навреме, за да не влезе в разпрата. Предупреждава го, че ще изгуби Реян завинаги. Хазар заплашва влюбените от „Вятърничав”. Обещава да застреля Миран, ако двамата продължат да се срещат. Иска да отведе дъщеря си, но трябва да се справи и с гнева на Шюкрян.

Азизе има неочакван враг – дясната ръка на внука ѝ Аслан добре знае какво е причинила на Реян. Махфуз е решил да накаже старицата с помощта на младежа. Сестра му го съветва да бъде търпелив, за да изпълни заръката си.

Миран вижда кукла като на Гюл, но не вижда бележката, скрита с най-дълго пазената тайна на Азизе. Семейството на Реян се опитва да я принуди да подпише документи за развод. Само Ярен е доволна от нещастието на момичето. Азизе нахлува отново в дома на врага. Тя идва без пистолети, за да предложи примирие в името на младите. Старицата има тайни планове, Султан предупреждава сина си.

Аслан продължава опитите си да спечели доверието на Азат. Играта му се получава. Азат го кани на вечеря в дома си. В същото време Миран вдига поредния скандал на баба си. Не вярва в добрите ѝ намерения. Докато тя се опитва да го убеди, че вече не търси мъст, а спокойствие, пристига адвокат. Той държи подписаните документи за развод на Реян. Миран се разгневява. Вярвайки, че жена му го е предала, той също подписва молбата и обявява раздялата си.

Азизе е стъпка и пред другия си внук. Благодарение на нея, Шадоулу разбират, че Аслан е снимал Реян и близките ѝ. Той се появява на вратата, но има най-благовидното обяснение – разказва, че е търсил истинското си семейство, което е сред първите в Мидят.

Думите на Аслан трогват всички Шадоулу и те го приемат на трапезата си. Миран разбира за това и само думите на Фърат го спират да не направи скандал. Той се промъква тайно да види любимата им. Срещата е прекъсната от Аслан, но младежът се оттегля преди семейството на Реян да разбере.

На другия ден Шадоулу и Асланбей се срещат на площада. Азизе подава ръка на Насух. Той обаче помни преживяното от семейството и под влияние думите на Аслан отхвърля предложението за мир.
Сериалът Вятърничав с Ебру Шахин и Акън Акъньозю
Азизе се вижда с Аслан пред празния му гроб. Тя го моли да си тръгне, защото не иска да оплаква и него. Той ѝ обещава да отмъсти на враговете за откраднатото си детство. В същото време Насух наказва Реян за поредното неподчинение – решава да продаде коня ѝ. Султан разговаря с дъщеря си и по случайност намира куклата на Гюл и в нея – писмото на Дилшах. Докато убеждава Гьонюл да не се прибира у дома, разбира, че Миран е син на Хазар.

Султан предава тайната на сина си. Вярва, че той ще го даде на Миран и тримата със сестра му могат да заминат надалеч. Аслан разбира, че не трябва да се съобразява нито с баба си, нито с мъж, който не е негов братовчед.

Реян лъже баща си, че е бременна, за да спре развода. Благодарение на това, Хазар решава за пореден път да измами семейството си. Махфуз осъзнава, че Аслан има чувства към дъщеря му. За да го убеди в обратното, младежът обещава да даде писмото на съперника си.
Миран тайно отвежда жена си през нощта. Води я в тяхната къщичка насред полето, за да ѝ покаже, че е спасил коня ѝ. Аслан отива с намерение да предаде писмото, но щом ги вижда заедно, запалва безценната хартия.

По-късно Реян се прибира без проблем у дома, благодарение на него. Аслан разбира, че съседния на Шадоулу имот вече принадлежи на Миран. За да го провокира, оставя запалката си там. Неочаквана изненада получава и Реян. В стаята ѝ я чака баща ѝ, който е наясно какво е направила.

Миран се прибира при баба си, която го очаква облечена в бяло. Разказва ѝ, че се е развел. Действията на Аслан разстройват Султан и Махфуз. Азизе си спомня как е принудила Дилшах да не разкрива на Хазар, че е баща на детето ѝ. Продиктувала е писмото, с което е организирала тайната им среща.

Романтичната среща между Реян и Миран се проваля. Той намира запалката на Аслан и е готов да се разправя със съперника си.За да научи тайните на Азизе, Джихан изнудва Султан – дава ѝ да разбере, че дневника на Елиф е в ръцете му. За да не се разбере, че е оставила мъжа си да изгори, тя се съгласява да му помогне.

Гьонюл и Азат се срещат случайно в хотела. Двамата се сдърпват за пореден път. Тя разбира за развода на Миран. Тръгвайки си, Азат се натъква на Реян и Миран. Братовчедка му се опитва да спре скандала с Аслан.

За Азизе идват тежки времена. Изгубила е Елиф и доверието на Аслан. Вместо да търси Миран, Гьонюл отива да се разправя с баба си. Султан разбира как дъщеря ѝ се е съгласила на бърз развод. Обещава, че няма да пожертва и това си дете. Султан предупреждава дъщеря си, че я чака съдбата на Елиф – Миран няма да я заобича, както Азат не е обичал братовчедка ѝ.

Без да иска, Реян попада в нов капан. С Азат са седнали в кафе, където пристига Аслан. Синът на Джихан трябва да тръгне спешно. Миран вижда жена си с Аслан и напада младежа. Реян казва на любимия си, че не иска да го познава и търпи.

Аслан запознава Султан с плановете на Махфуз и Асие.Благодарение на довереника си, Азизе може да влезе в дома на внука си. Случайно разбира, че е обсебен от Реян. След като поредната му тайна среща с Реян се проваля, Миран решава да доведе майка ѝ, за да помогне.

Гьонюл все по-трудно вярва, че има бъдеще с човека, в когото е влюбена от дете. Отива да дома на Аслан, за да разбере повече за скандала. Така за първи път вижда брат си. Дава му да разбере, че знае за чувствата му към Реян. Предупреждава го да внимава с Азизе. Аслан е убеден, че чувствата ѝ към Миран са само наранено его.

Зехра се прибира у дома. Вдига скандал на семейството си. Настоява да стоят далеч от децата ѝ. Не иска да говори дори с Хазар. Миран наблюдава скандала от новия си дом.Зехра е готова да отведе дъщерите си, но Насух ѝ казва, че Хазар е убил Мехмет Асланбей.

Реян ги чува и изпада в шок. Тя отива в съседния дом. Там я чака Аслан, който разбира какво е станало. Обещава ѝ да пази тайната на Хазар. Миран ги вижда заедно.

Ярен се опитва да навреди на братовчедка си. С цялото си семейство отива в съседната къща, за да опозори Реян. Вместо Миран, там намират Аслан, който измисля поредната лъжа, за да обясни неловката ситуация. Любимият на Реян тайно наблюдава срещата и още повече се ядосва.

Зехра не вярва на думите на свекъра си. Казва му, че Миран е син на мъжа ѝ. Готова е да покаже писмото, което вярва, че е у Есма. Помощницата на Азизе обаче я подвежда. Насух обаче е готов да потърси доказателство за думите ѝ.

Ярен издевателства над Реян. Миран е принуден да гледа безмълвно скандала по между им. По-късно се опитва да намери доказателство, че Аслан е свързан с похищението на жена му, без да предполага, че тя вече тайно си говори с него. Той не може да направи много за любимата си. Прави така, че да се види тайно с Ярен. Заплашва я, че ще преживее всичко, което е причинила на братовчедка си, ако не спре с интригите си.

Зехра не намира начин да каже истината на Хазар за Миран. Иска Айла да потвърди тайната, но тя само казва, че Дилшах е направила аборт от любимия си. След това Дилшах търсила начин да се спаси от Асленбей – дори с цената на лъжа.

Научила, че Азизе я търси, Реян отива в дома ѝ. Старицата изумява всички с твърдението си, че иска да ожени момичето за Миран. Влюбените отхвърлят благословията ѝ.

Аслан пише тайни бележки, за да стане герой в очите на Реян. Благодарение на Султан, разбира, че баба му иска да го отдели от жената, в която е влюбен. Гьонюл се чувства предадена от баба си.

Готова е да се бори до край за Миран. Среща се с Азат, за да сподели съмненията си, че Аслан е човек на баба ѝ. Младежът е склонен да вярва на новия си приятел. Не вярва, че той има сантимент към Реян. Харун и Ярен наблюдават тайно разговора им. Дъщерята на Джихан вдига поредния си скандал. Предупреждава Гьонюл, че докато Реян е жива, Миран няма да погледне друга.

Хазар не може да понесе мисълта, че е изгубил дете от Дилшах. Султан се среща тайно с Джихан, за да разкаже за новите кроежи на свекърва си. Миран претърсва кабинета на Аслан и открива черновите на бележките му.

Зехра разказва на дъщеря си как е била изоставена от Махфуз. Хазар чува разказа ѝ и се убеждава колко много го обичат в семейството му. Миран се обажда на Аслан, за да се видят. Азизе получава парче от надгробната плоча на Дилшах . Тя си спомня как в действителност е загинал сина ѝ – Мехмет се е самоубил след като е прострелял Хазар и Дилшах.

Синът на Насух сънува фаталната вечер. Вярва, че той е убил съперника си. Джихан го спира да си признае вината. Зехра получава контракции.

Миран и Аслан се сбиват на ръба на една скала. Реян пристига с помощта на Харун. Миран е пада, но е задържан от Аслан. Азизе наблюдава скандала от моста. Миран се опитва да простреля съперника си. Довереникът на Азизе се прицелва и проехтява изстрел. Миран пропада във водите на реката.

Миг след като Азизе нарежда убийството на Реян и любимия ѝ, попада на родния си внук. Аслан иска да помогне на Миран, но баба му го отвежда. Реян спасява ранения си мъж.

Азизе разбира, че Аслан е маша в ръцете на тайнствения ѝ враг. Младежът запалва всички снимки на Реян пред баба си. Джихан и хората му опитват да намерят бегълците. Линейката със Зехра и Хазар претърпява инцидент, но двамата се спасяват. Бебето се ражда насред полето. Двамата имат още една дъщеря.

Всички вярват, че са се отървали от Реян и Миран. Хандан и дъщеря ѝ са много щастливи. Азизе води Ханифе в имението, където са се случили ужасяващи неща в младостта им. Двете се обвиняват взаимно в предателство. Ханифе се опитва да застреля Азизе, но в борбата се наранява смъртоносно. Бабата на Аслан преживява поредната тежка загуба в живота си.

Реян успява да отведе мъжа си в закътан селски дом, където се опитва да му помогне. Гьонюл и Азат страдат за хората, които обичат. Азизе се прибира съсипана у дома. В гнева си пребива Гьонюл и я прокужда. Султан търси сина си да помогне. Фърат е по-бърз от Аслан.

Миран се възстановява, благодарение на грижите на жена си. Джихан ги открива. Реян попада в клопка и разбира, че чичо ѝ не иска да им помогне. Благодарение на Харун, Аслан открива писмо, в което разбира Азизе се е казвала Айше и преди 47 години е работила за Шадоулу. Научават за страшен пожар, който е променил живота на всички. Хазар научава, че приятелката на Длишах е изчезнала безследно и това провокира съмнения в разказа ѝ.

Гьонюл тръгва с оръжие в ръка да спаси Миран от Джихан. Открива го, когато той се опитва да намери жена си. Миран я прокужда. Казва, че няма да тръгне никъде без Реян. Съсипана от поредния му отказ, Гьонюл го прострелва. Миран пада в сухия кладенец, където е Реян. Изпълняват се думите му, че последният му поглед ще е за любимата жена…

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close