You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Вятърничав”: Дилшах се появява, Ярен убива Харун

„Вятърничав”: Дилшах се появява, Ярен убива Харун

Докато Фюсун и Азизе воюват във „Вятърничав”, чувствата между Азат и Гьонюл стават все по-силни

В следващия епизод на „Вятърничав” Махмуд спасява Миран от „полицаите” на Джихан. Човекът на Азизе е готов да жертва дори себе си, за да спаси внука на господарката си. Близките на Миран разбират, че арестът е подозрителен. Младежът дочува разговора на похитителите си. Успява да обезвреди ръководителя им и по телефона му научава, че Джихан е поръчал отвличането му.

Зехра се вижда тайно с Махфуз. Моли го да не допуска Дилшах да се завърне в живота на Хазар. Той ѝ казва, че ако бракът ѝ се разруши заради друга, значи не е имала никакъв брак. Зехра го удря. Хазар се обажда в същото време. Зехра е принудена да се скрие от мъжа си, но по-късно той я вижда да напуска хотела.

Миран разбира, че Азизе е поръчала Махмуд да го спаси. Той отказва да повярва на добрите ѝ намерения. Реян се измъква тайно от бащиния дом, за да намери мъжа си. Насух я открива навреме. Зейнеп се опитва да се свърже с майката на Фърат. Старицата оставя писмо до сина си и прави опит за самоубийство. Зейнеп обаче осъзнава, че има проблем и се появява навреме, за да я спаси.

Насух търси внука си при Фюсун. Тя отрича да го е похищавала. Гьонюл тайно обещава на стареца, че ще му се обади, ако научи нещо. Фюсун е наясно кой е отвлякъл Миран, но се отказва да търси Джихан. Иска враговете ѝ сами да се унищожат.

Махфуз кани Фюсун на таен разговор. Малко след това предупреждава Харун, че ще върне Дилшах на близките ѝ. Миран се появява в дома на баща си. Напада чичо си и го обвинява за случилото се с Реян. Азат е изумен от скандалите в семейството си. Насух се опитва да вразуми Джихан и той е готов да изведе семейството си. Жена му обаче не е готова да напусне имението.

Зейнеп съобщава на Фърат за състоянието на майка му. Той се чувства много виновен пред нея. Махфуз дава на Фюсун да разбере кой е навредил на дъщеря му и че държи Дилшах при себе си.

Азизе халюцинира. Мисли си, че Насух е дошъл да я спаси. Всъщност там е Джихан. Казва ѝ, че ще я застреля с пистолета на Миран. Азизе не е готова да умре преди да чуе как синът ѝ нарича „мамо”. Насух все пак се появява навреме, за да спре сина си от престъпление. Джихан ги обвинява за тъжното си детство.

Сериалът Вятърничав с Ебру Шахин и Акън Акъньозю
Реян и Миран пускат китайски фенер, за да се простят с душата на изгубеното си дете. Двамата се прибират в къщичката си. В същото време Насух води Азизе в дома ѝ и остава при нея. Фърат се помирява с майка си, която е щастлива да го види до себе си. Реян и Миран тайно един от друг продължават да страдат за своя ангел. На другата сутрин той ѝ подарява „сняг”, за какъвто тя е мечтала винаги.

Фърат нахлува в имението Асланбей. Заплашва да „детронира” Фюсун като господарка и иска да получи Азизе. Готов е да даде имуществото си в замяна на старицата.

Зехра толкова ревнува мъжа си от Дилшах, че провокира семеен скандал. Шукран се разстройва от думите ѝ.

Гьонюл е готова да влезе в имението на Шадоулу, за да види Реян и Миран. Азат я спира. Двамата се скарват. Появяват се Ярен и мъжът ѝ. Гьонюл си тръгва засегната от думите на брата и сестрата. След това Азат разбира, че е станал жертва на нова интрига на Ярен и се засрамва. Настига Гьонюл, за да ѝ поиска прошка. Появява се някакво странно привличане помежду им. Двамата се чувстват смутени от него.

Фюсун организира прострелването на Махфуз и най-драматичната среща във „Вятърничав” – тази на Дилшах и Хазар. Тя си мисли, че синът ѝ е починал. Насух и Азизе бързат към мястото на срещата. Бабата на Миран си спомня подробности от деня на раждането му. Излъгала е Дилшах и е наредила да я упоят.

Хазар се опитва да обясни на старата си любима, че детето им е живо. Тя не е много адекватна, отказва да повярва и иска да се върне на село при майка си. Хазар моли Фюсун да пази тайната за появата на Дилшах. Азизе открива зълва си твърде късно, за да я спре. Фърат се появява. Казва на Фюсун, че имението ще бъде в ръцете на Аслабей. Когато майката на Харун си тръгва, той вече е готов да разпитва Азизе за миналото.

Зехра открива Махфуз прострелян на пътя. Когато звъни на Хазар за помощ, случайно чува думите му към Дилшах и побеснява от ревност. Азизе и Насух настояват Фърат да не казва на Миран, че Фюсун е виновна за помятането на Реян. Той настоява да чуе обяснение.

Насух събира внуците в имението си. Миран обвинява Джихан, че е убил бебето му. Насух успява с хитрост да убеди всички, че е било просто нещастен случай. Миран разобличава чичо си, че е организирал похищението му. Джихан е съкрушен от думите на Азат. Миран обещава заради общите им близки да не наранява чичо си.

Джихан излива огорчението си като съобщава, че баща му и Азизе се обичат. Всички са изумени от разкритието. Джихан разказва, че Насух и Азизе са имали дори и син, но не му достига смелост за цялата истина. Казва, че момченцето е загинало при пожар и това е провокирало страшния гняв на майка му.

Зехра тайно наблюдава мъжа си с Дилшах и се чувства предадена. Хазар не може да убеди бившата си любима, че детето му не е загинало. Иска да накаже Азизе за престъпленията.

Насух разказва на всички какво са преживели с неговата Айше. Реян побеснява. Разбира, че тя и мъжът ѝ са плащали за чужди грехове. Заявява, че няма да прости нито на дядо си, нито на Азизе за преживяното, както и да се опитват да изкупят миналото. Миран я убеждава да загърби гнева си и заедно да забравят болката.

Зехра се среща тайно със съперницата си. Казва ѝ, че е женена за Хазар и показва снимки на дъщерите им. За да я откъсне напълно от семейството си, ѝ казва, че майка ѝ е загинала.

Спестеното пред семейството, Джихан съобщава на Фюсун. Казва ѝ, че Хазар е син на Азизе и баща му. Казва ѝ да прави каквото иска, само брат му да не страда.

Азизе умолява Миран и Реян за прошка, но не може да я получи. Хазар се опитва отчаяно да намери Дилшах, а Зехра се срамува от постъпката си. Азизе убеждава Фърат да се бори за името си, за да спре злодеянията на Фюсун.Настоява да не се срамува от себе си и миналото.

Дилшах се връща към скъпи за сърцето ѝ места. По същото време там са Реян и Миран. Тя си спомня как е родила сина си и той е проплакал. След това тръгва по реката и изглежда, че ще посегне на живота си. Миран и Реян се опитват да бъдат щастливи, но се обажда полицейски комисар, който иска да говори с него.

Докато мъжът ѝ е в града, Насух и Азизе се появяват на прага ѝ. Реян научава кой всъщност е синът им. Азизе я умолява за прошка, иска да ѝ даде шанс да поправи всичко, за да стане отново старата Айше. Реян не намира сили да прости миналото.

Миран разбира от комисаря, че гробът с името на майка му е празен. Реян, която чува разговора им по телефона, отива да види мъжа си. В имението Асланбей пристигат Фърат, майка му и Азизе. Той показва документите си за собственост. Азизе потвърждава, че той е един Аслабей и като такъв притежава законно имението.

Ярен не е готова да напусне разкошния имот. Разбира, че Харун е влюбен наистина в нея и е готова да използва това за целите си. Докато Зехра се опитва да намери мъжа си, той се прибира в дома им с Дилшах. Шюкрян най-после може да прегърне дъщеря си.

Моментът на триумф на Азизе е помрачен. Миран нахлува в имението и насочва оръжие към нея. Когато разбира, че майка му е жива, изпада в криза и напуска имението. В дома на Шадоулу цари суматоха. Хандан предупреждава зълва си, че може да изгуби семейството си заради новодошлата. Зехра моли тайно Дилшах за прошка. Хазар, който е скрит в стаята, остава изумен на какво е способна жена му от ревност.

Реян, Гьонюл и Фърат търсят отчаяно Миран. Азат се скита по улиците на Мидят. Търси си причина да се обади на Гьонюл. Миран се появява пред дома на баща си. Всички се събират в имението. Срещата на майка и син обаче е тежка. Тя отказва да приеме, че младият мъж пред нея е собственият ѝ син. Фюсун се наслаждава на омразата, която излива Миран над баба си.

Азизе започва да крещи из улиците. Признава пред цял Мидят всичките си грехове. На площада пред всички разказва какво е сторила на близките си и е готова да понесе позора, за да изкупи срама си.
Хората я проклинат, внуците – плачат, само Азат и Насух я съжаляват. Отхвърлена за пореден път от Миран, тя се опитва да се простреля. Реян рискува живота си и я спира. Казва ѝ, че ако иска да изкупи греховете си, трябва да живее с тях.

В тази нощ на драма Ярен прелъстява мъжа си, а Хазар и жена му вдигат на крак цялото имение със скандала си. Гьонюл протяга ръка на баба си, но тя иска да преживее срама си сама. Момичето се страхува за нея и Азат е до нея и в този труден момент. Вълнението между двамата става все по-осезаемо. Миран се опитва да достигне до сърцето на майка си, но тя отказва да го приеме.

Азизе принуждава Махмут да ѝ изкопае гроб. Младежът го прави, но намира и най-добрата помощ за господарката си. Реян отново убеждава Азизе да живее, макар да не може да понесе товара на всичките си грехове.

На другата сутрин Азат и Гьонюл не спират да мислят един за друг, но не смеят да направят първата крачка. Тя се колебае дали да не отиде при майка си в Карс, той – че чувствата, които изпитва към нея са любов. Гьонюл набира смелост и го кани да се видят на раздяла. Той е колеблив на срещата им и тя решава, че няма надежда за чувствата ѝ. В последния момент Азат успява да я накара да остане в Мидят.

Азизе преминава отново през града и хората не спират да я кълнат. Тя се завръща в имението на мъжа си. Фърат я подкрепя срещу Фюсун, но иска да знае намеренията ѝ. Майката на Харун се опитва да я изнудва с тома, че знае чий син е Хазар. Азизе обаче винаги е крачка преди нея.

Миран настоява баба му да убеди Дилшах, че това е нейният син. Фърат, който знае вече тайната на Азизе е заставен от майка си да мълчи. Възрастната жена иска старата ѝ приятелка Айше да има шанс да бъде със сина си.

След любовната им нощ Харун дочува как Ярен злослови с майка си и планира да превземе семейното му имение като господарка. Извежда я извън града и се кани да поиска развод. Тя се опитва да се самоубие, но Харун я спира. Докато се борят за оръжието, Ярен прострелва мъжа си. В същото време Джихан разбрал на кого е кръстена дъщеря му, решава да я нарича Хюма. Хандан има нови планове за мъжа си, но Ярен им се обажда с молба за помощ.

Азизе отива в дома на Шадоулу. Миран убеждава баща си да я пусне. Старицата признава лъжите си пред Дилшах. Хазар изпада в ярост и проклина Азизе да преживее по-страшни неща, отколкото сама е причинила.

Фюсун с доволство наблюдава как Миран показва на майка си празния си гроб. Когато получава известието за мъртвия си син обаче, е готова да убие младежа. Чува се изстрел, но това е Махфуз. Той за пореден път спасява Реян, която се появява в гробището, търсейки мъжа си.

Дилшах най-после осъзнава, че Миран е родният ѝ син. Джихан отива да види Фюсун на лобното място на Харун. Той е направил така, че да изглежда като самоубийство. Майката на младежа обаче не може лесно да бъде заблудена. Гьонюл е съсипана и се обажда на Азат, който съобщава на семейството си.

Дилшах търси дъщеря си Азра. Това се оказва момиченцето, което Азизе ѝ е намерила за утеха. На поклонението на Харун Ярен започва да халюцинира и вижда мъртвия си съпруг. Азат и Гьонюл са заедно дори в този тежък момент.

Дилшах чува как плаче малката дъщеря на Зехра и отива да я утеши. Реакцията на майката кара Хазар да прости на жена си. Азизе се страхува от отмъщението на Фюсун. Реян се опитва да убеди Дилшах да живее с тях в новото им имение. За да ѝ помогне, Миран довежда в Мидят осиновената ѝ дъщеря – Азра.

Фюсун отвлича Азизе. Животът на Миран и Азра е в опасност. Азизе успява да спре отмъщението на съкрушената майка. Казва на Фюсун, че дъщеря ѝ е жива. Реян моли баща си да открият Миран, защото има лошо предчувствие. Оказва се права. Камион ги изтласква в канавката. Хазар е ужасен, че синът му умира пред очите му…

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close