You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Вятърничав”: Хазар научава тайната на Азизе, Азра е дъщеря на Фюсун

„Вятърничав”: Хазар научава тайната на Азизе, Азра е дъщеря на Фюсун

Във „Вятърничав” предстои да видите как Азат признава любовта си на Гьонюл, Фьосун разбира кой е отговорен за смъртта на Харун и е готова да но накаже

Инцидентът в миналия епизод на „Вятърничав” не се оказва фатален. Миран изненадващо отваря очи и го водят в болницата. Цялото му семейство го очаква отвън. Миран и Реян са сигурни, че катастрофата е била умишлена. Дилшах е щастлива да прегърне дъщеря си. Благодари на родния си син, че я е довел.

Джихан не обича Миран, но предупреждава Фюсюн да не открива огън, който ще засегне брат му. Тя дава да се разбере, че ще спре с ударите, когато получи главата на Азизе. Джихан не е готов да изпълни волята ѝ, но от уважение към траура ѝ я предупреждава, че не е брат си и баща си.

Фюсун научава, че са открили дъщеря ѝ и тя е в Мидят. Когато тръгва да я търси, Насух напада хората ѝ и я предупреждава, че ще си плати. Фюсун му казва, че Азизе е отнела детето му. Насух по-късно се убеждава, че тя казва истината.

Гьонюл се е прибрала в имението. Чува с ушите си как Ярен изпада в криза, породена от гузната ѝ съвест. Пред родителите си признава, че вижда духа на Харун.

Миран и Реян са у дома. Дилшах отива при сина си, за да му сподели страховете си.Вярва, че Азизе е причинила катастрофата. Малко по-късно възрастната жена чува Реян да говори с Азизе. Свекърва ѝ просто иска да знае как е Миран. Разговорът окончателно кара Дилшах да се настрои срещу момичето. Упорито вярва, че за инцидента е виновна само Азизе.
Сериалът Вятърничав с Ебру Шахин и Акън Акъньозю

Сутринта е вълнуваща и в конака на Асланбей, и в този на Шадоулу. Миран чува как майка му за първи път го нарича „сине” и закусва заедно с малкото си семейство. Младежът не вижда колко студена е Дилшах с Реян. Азат отива да посети сестра си. Вместо в нейната стая, нахлува в тази на Гьонюл и я вижда по бельо. Ситуацията е неловка, но много вълнуваща и за двамата.

Докато Фюсюн се опитва да открие дъщеря си, Азизе научава от довереника си ценни сведения. Разбира, че Харун не се е самоубил и че Джихан защитава този, който е отнел живота му.

Фърат открива шофьора на камиона, който е причинил катастрофата с Миран. Разбира, че е нает от Фюсун. Изпраща снимката му на Миран. Реян я вижда и се сеща, че това е човекът, който ѝ е донесъл баклавата. Разбира, че нещастията ѝ напоследък се дължат отново на Асланбей. Среща се с Азизе преди да отиде при главната виновница. По-късно Фюсюн ѝ казва, че бабата на мъжа ѝ крие дъщеря ѝ. Реян отново се среща с Азизе, за да я принуди да върне момичето. В същото време Фюсун и Хазар намират виновника, а Фюсун разбира, че Асие е шпионин на врага и изгаря ръката ѝ.

Азизе се среща с Азра. Дилшах тайно ги наблюдава. Гьонюл се обажда на Азат, за да разкаже как се е държала Реян в имението ѝ. Така Хазар и Миран научават, че тя по-напред е открила виновника за бедите ѝ. Насух нарежда на Азизе да пусне детето на Фюсун. Тя се обажда на зълва си с обещанието да върне дъщеря ѝ.

Докато чака да види изгубеното си дете, научава истината за смъртта на другото. След поредната паник атака, Ярен признава на свекърва си, че сама е простреляла Харун. Пристигат Хандан и Джихан. Опитват се да убедят Фюсюн, че дъщеря им бълнува. Тя се държи така сякаш им вярва и обещава, че се погрижи за обезумялата си снаха. Ярен обаче се прибира у дома.

Махфуз отвежда сестра си в дома на Реян и я моли да я приюти. Азизе се обажда на Азра, за да я отведе. Дилшах чува това и се зарича да не изгуби и това дете. Ярен все пак се прибира в бащиния дом и преживява нова криза. Тайнствено обаждане изпраща Джихан на ръба на скалите. От там е отвлечен. Похитителите му се оказват Миран и Фърат. Синът на Хазар насочва оръжие към чичо си. Пред очите на Азат го пита защо иска смъртта му. Джихан го изпраща да пита Реян какво крие от него. Азат е изумен от поредното предателство на баща му. Миран предава, че му прощава за последен път.

В същото време Дилшах напада с нож Азизе, за да попречи да отведат Азра. Реян се опитва да помогне на старицата. Азра се намесва. Азизе с последни усилия се опитва да каже нещо за Фюсюн и моли снаха си да крие станалото от внука ѝ. За да скрие от Миран станалото, Реян тайно отвежда бабата на мъжа си. Разчита на помощта на баща си и Азра.

Миран се опитва да намери Реян, а Фюсюн, която напразно чака да види дъщеря си, нахлува в дома на Азизе. Азат не може да понесе крайностите в поведението на баща си. За пореден път намира утеха, говорейки с Гьонюл. Тя го предупреждава, че Ярен може да знае кой е убиецът на Харун. Азат се завръща в имението и обвинява баща си в убийство.

Миран най-после открива Реян. Махфуз бди над неспокойния сън на Азизе, а Фюсюн споделя с племенника си, че бившата му покровителка крие дъщеря ѝ. За да намери детето си, тя е готова дори на шантаж. Обажда се на Реян и я заплашва. Азизе намира сили и се добира до имението на Фюсун. Страхува се, че тя ще навреди на Хазар. Преди да успее да се споразумее с Фюсун обаче, припада. Когато отваря очи, разбира че Хазар все пак е жив. Споделя с Фюсун, че не е отвлякла детето, а го приютила и му е дала закрила.

Миран разбира какво е станало с баба му и иска обяснение от жена си. Зехра защитава Реян. Казва на зет си, че са принудили да пазят тайна заради Дилшах. Миран се разстройва, а Дилшах получава поредна нервна криза.

Азра научава почти цялата истина за произхода си. Намира Азизе в дома на Асланбей и иска обяснение за станалото. Вижда се с Фюсун, но и двете не знаят, че са майка и дъщеря. Азизе си тръгва. Обещава на Фюсун, че ще ѝ върне детето, когато се убеди, че Хазар е в безопасност. След това се среща с Джихан. Предупреждава го, че знае кой е виновен за смъртта на Харун. Готова е да пази тайната му, защото е син на Насух, но настоява той да брани внука ѝ в замяна.

Гьонюл и Азат се срещат тайно в покрайнините. Двамата са все по открито нежни един с друг. Фърат прави вечеря – изненада за рождения ден на Зейнеп. Насух събира семейството си. За всеобщо изумление на масата срещу него е Азизе. Миран вдига скандал, но Реян казва, че тя е поканила.

Фюсюн пристига в имението на Шадоулу. В разгара на семейния скандал съобщава ни Хазар, че Азизе крие страшна тайна – че е неговата майка. Миран и Хазар категорично отхвърлят жената, която им е причинила толкова мъка. Фюсюн е доволна от ужасния удар, който е нанесла върху снаха си. Баща и син си тръгват, гневни на всички, които са пазели тайната на Азизе. Фюсун се спира до Азра, която я е впечатлила с родилния белег на ръката си. Момичето я пропъжда, възмутена от скандала, който е предизвикала. Азизе е много нещастна от горчивите думи на сина и внука си, но е доволна, че и Фюсюн няма да получи лесно прошка от дъщеря си.

Хазар преживява тежко новината, че жената, която е приемал за майка, не му е никаква. Налага се Миран да го утешава. Хазар разбира, е изгубил много, но има син, който се гордее с него.
Без да подозира какво се случва в дома му, Азат изпраща Гьонюл до тях, благодарен за споделената подкрепа. Двамата си спомнят тежките първи дни от запознанството си и понечват да се целунат. Споменът за Елиф им пречи да бъдат по-смели.

Миран се връща у дома, за да каже на семейството, че Хазар е наред, но няма да се прибере. Чува как майка му пита Реян дали е общувала с Азизе, защото е знаела тайната ѝ. Миран отпраща Дилшах и иска да разбере истината от жена си. Двамата се скарват. Той решава да си тръгне от имението. Тя за пореден път се чувства предадена от него.

Дилшах се опитва да отпрати Азра от Мидят, за да не може Фюсун да ѝ я отнеме. Момичето обаче разбира, че от нея се крият още тайни и решава да остане на всяка цена. Азизе отива в имението на зълва си. Пред роднините ѝ съобщава, че тя ще получи прошката от близките си. Дъщерята на Фюсун обаче няма да приеме майка, която е проливала кръв и която я е изоставила заради пари. Азизе си тръгва, но пред портите на дома ѝ я чака Миран. Той изсипва цялото си огорчение върху нея. Предупреждава я, че Хазар никога няма да я приеме.

Миран остава да нощува в малката къщичка. На сутринта Реян прокървява и трябва да се предприемат спешни мерки, за да спасят бебето ѝ.

Фюсун разбира, че Азра е нейното дете. Докато гледа стари нейни снимки, научава, че Джихан е отговорен за прикриване убийството на Харун. Тя ще бъде безжалостна към този, който доскоро е приемала за съратник.

Бебето на Реян е добре. Хандан обаче се тревожи за своето дете. Ярен получава червена кутия, в което е скрито бесило. Докато Джихан се опитва да успокои жена си, дъщеря им си слага въжето. Спасяват я в последния момент.

Миран връща жена си в дома им, но тя не го пуска, разочарована от поведението му напоследък. Азизе отива да види Хазар във фабриката и му дава възможност да излее гнева си. Семейството на Джихан се кани да избяга, за да спаси дъщеря си. Объркан Азат дава на Гьонюл да разбере, че не бива да има надежди за тях двамата. Младежът се чувства нещастен и дори думите на братовчед му, че Джихан няма вина за катастрофата, не го утешават. Казва на Миран, че баща му е прострелял шофьора, за да защити него и Хазар.

Настъпва 14 февруари…Във „Вятърничав” епизодът е посветен на любовта. Гьонюл плаче сама в имението си. Миран готви изненада за жена си. Някой тайно купува букет с цветя.

Гьонюл все пак получава мечтаното обаждане. Азат идва да я види тайно. Казва ѝ, че е дошъл да се сбогува, защото заминават. Гьонюл не пести горчивите думи. Тръгва си разплакана и отказва да го слуша повече. Той събира кураж и ѝ казва, че не може да тръгне, защото се е влюбил в нея. Двамата се страхуват от чувствата си и миналото, но най-накрая се целуват. Тайнственият човек, който купува букет цветя е Насух. Той отива при своята Айше. Дава ѝ цветята, които никога не е могъл да ѝ подари. Миран изненадва жена си с романтична вечеря под звездите. Двамата се сдобряват на празника. Свети Валентин е интересен и за Фърат и Зейнеп. Двамата вечерят с майка му. Поощрена от старата жена, Зейнеп признава, че цени романтиката на празника, в който Фърат не вярва.

Фюсун се обажда на Ярен. Момичето се съгласява да тръгне с нея. Отиват на лобното място на Харун. Там Ярен признава цялата истина за случилото се. Насух организира среща между Азизе и сина ѝ. Хазар е гневен, но чува цялата истина за миналото. Разказва, че втората жена на баща му никога не е показала, че не му е роден син. Азизе споделя, че е родила още три момчета, но никога не е забравила това, което е загубила. Хазар не е забравил, че тя му е отнела Миран. Зарича се никога да не я нарече „мамо”. Тя го моли да я убие, но той не иска да направи дори това за нея. Когато Хазар си тръгва, с баща си чуват как в имението проехтява изстрел.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close