You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Вятърничав”: Миран гони Азизе от имението, Реян разбира, че не е Шадоулу

„Вятърничав”: Миран гони Азизе от имението, Реян разбира, че не е Шадоулу

Ярен най-после е наказана във „Вятърничав” – прокудена от дома си като Азизе, тя се жени за Харун

Вълнуващият Свети Валентин във „Вятърничав” се проваля. Миран е на път да хване Харун в младоженския апартамент. Миг преди това обаче среща Дениз – жена от миналото му. Нейният ентусиазъм наскърбява Реян. Миран се чуди как да излезе от капана на двете ревниви жени.

Това е достатъчно на Харун да остави послание в джоба на сакото му. Дениз се оказва помощница на бъдещия мъж на Ярен. Харун се появява пред влюбените, което кара Миран отново да изгуби контрол. Дениз спира боя в хотела – твърди, че е бивша на Харун. Момичето успява да развали вечерта на Реян и Миран. Харун разказва за станалото на тайнствения си съучастник.

Вместо да поднесе бижу на жена си, Миран открива бележка, в която го съветват да намери приятелката на майка си, за да разбере всичко, което го интересува. Хандан вижда мъжа си с бизнес дама в кафето на хотела и вдига скандал.

Миран се обажда на Хазар, за да му каже за бележката. Султан не харесва всеобщото уважение, което получава Фърат. Гьонюл го защитава, вярвайки, че това е нейният брат. Хазар разчита на брат си, за да помогне на Миран. Насух ги подслушва и разбира, че ще опитат да открият Айла.

Гьонюл не иска други да управляват живота ѝ отново. Отива да иска работа при Азат. Непознат мъж на кея кара Миран и Реян да се замислят и да направят връзката си още по-силна. Става ясно как Хазар е изгубил голямата си любов – като не е проявил решителност и е отстъпил пред страховете си.

Фърат се опитва да проучи Харун. Азат го чува как дава заповед на хората си и го напада. Джихан и Хазар се срещат с Шукран, за да намерят Айла. Когато я прибират в имението на Миран, Азизе вдига скандал. Джихан разкрива как внукът им е опозорил Реян след сватбата им. Шукран получава криза. Азизе иска да я задържи, но братята Шадоулу я отвеждат до болницата.

В Мидят войните не свършват, но Реян и Миран са много щастливи. Той ѝ подарява химикалка, с която ѝ дава да разбере, че ще подкрепи желанието ѝ да учи. Двамата получават възможност да намерят човека, който може да им помогне в търсенето на истината. Йомер, когото търсят е пред очите им, но заради страха от Азизе им пречат да говорят с него.

Султан намира ново забавление – не спира да дразни свекърва си. Решила е да купи подаръци за Азат и дори да извика медиите, за да отразят гостуването ѝ в имението на Шадоулу. Харун отива да моли Насух да изведе годеницата си. Благодарение на Ханифе, старецът разбира, че внучката му е навредила отново на семейството и е скрила писмото от Дилшах. Агата я хваща за косите и я затваря в стаята ѝ.

Сериалът Вятърничав с Ебру Шахин и Акън Акъньозю
Насух намира приятелката на Дилшах преди синовете си. Когато Хазар и Азат се срещат с нея, тя разказва, че баща им я е изгонил навремето. Настойчивостта на Миран и Реян се отплаща. Йомер се съгласява да говори с тях. Той им разказва, че Дилшах не е била насилвана. Само са я простреляли с един куршум. Миран разбира, че баба му го е излъгала и за това. Той разбира, че на местопрестъплението е имало и четвърти човек, а майка му е била малтретирана непрекъснато. Хазар и синът му изживяват почти едновременно тежки кризи, защото се чувстват предадени от Насух и Азизе.

Елиф получава закъснял подарък от мъжа си – парфюм, който я кара да се надява. Хазар се завръща в имението. Вдига ужасен скандал на баща си. Дори Джихан не иска да подкрепи баща си. Разстроените Миран и Хазар се срещат пред гробището, където лежи Дилшах. Двамата най-после намират повод да станат близки.

Гьонюл съобщава на баба си, че започва работа. Ярен е в изолация, но си мисли, че Харун ще се откаже от нея. Миран и Реян се завръщат в имението на Асланбей. Младежът е принуден да отиде при Шадоулу, за да прибере Шукран. Вдига скандал на всички. Само Гюл е в състояние да го укроти с думите си.

Азизе не показва пред никого изумлението си, че внукът ѝ е толкова груб с нея. Тя не е вчерашна и успява да организира така нещата, че Миран да я чуе как пази честта на майка му. Харун съобщава на семейство Шадоулу, че не се е отказал от годежа и иска да вижда по-често Ярен. По-късно Насух разказва на сина си цялата истината : синът на Азизе твърдял, че е спал с Дилшах. Заплашвал да убие Хазар. Насух е искал да приеме Дилшах за снаха, но след думите на Мехмет Асланбей се е отказал.

Миран и жена му прекарват известно време в изолираната къщичка. Той взима решение и се прибира в дома си. Там пристига и Хазар. Азизе вдига скандал. По същото време Джихан притиска баща си – знае, че Насух е свидетел на смъртта на Мехмет. Старецът поема вината за всичко.

В имението Асланбей настъпва страшно време: Пред цялото семейство и Хазар Миран уличава Азизе като лъжкиня и интригантка. Младежът я прокужда от дома си. Само Султан не вярва, че със старицата е свършено. Единствената, която остава до Азизе е майката на Фърат. Двете отиват в имение, пълно със спомени, които искат да забравят.
Ярен се опитва да се измъкне от вкъщи, за да се види с Фърат.

Докато се крие от всички разбира, че Реян не е биологична дъщеря на чичо си. Ярен успява да излезе навън, но пред стените на имението я чака Харун. Ханифе ги вижда и без да иска предизвиква скандал – Джихан и Насух искат да разберат причината за притеснението ѝ. Когато виждат годениците пред портите на имението, искат по най-бързия начин да ги оженят.

На другата сутрин в имението Асланбей цари трескава подготовка. Госпожа Султан стяга чеиза на Елиф като истинска господарка на клана и се наслаждава на властта си. Миран отстъпва пред намеренията ѝ. Реян и Шукрян придружават Султан с чеиза на Елиф. Новата госпожа на имението е намерила и нова икономка. Асие очарова всички, но и има своите тайни. Госпожа Султан прави реорганизация на имението, за да му предаде и душа.

Насух прокужда Ярен завинаги от дома си. Нарежда да се върне само, когато той умре. Тя се опитва да го заплашва, но любимият ѝ дядо е готов да я задуши.Ярен се опитва да го изнудва с тайната за произхода на Реян.

Паметното носене на чеиза на Елиф приключва. Азизе издебва Султан, за да ѝ каже, че царството ѝ скоро ще приключи. Хазар, Миран, Реян и Гюл навестяват дома на баба Шукрян. Намират запис на Дилшах, която разказва на приятелката си, че се страхува от Асланбей. Когато си тръгва, Миран взима Гюл със себе си и си представя как майка му се прощава с него.

Харун се намесва в сложната бизнес игра на Азизе и Насух. Купува акции от общия им бизнес. Това поставя под въпрос брака му с Ярен. Реян се опитва да убеди братовчедка си, че годеникът ѝ е надежден мъж. Ярен намира начин да я уязви – пред всички съобщава, че Хазар не ѝ е баща. Реян е съкрушена, семейството ѝ за първи път разбира какво означава за всички тя. Момичето тръгва да броди само из Мидят.

Миран най-после се съвзема, когато разбира, че съсипал най-невинното същество на света. Шюкрян намира Реян на улицата и я приютява. Близките на Ярен е готови да я разкъсат. Харун я защитава. Джихан обаче не е склонен да прости, въпреки наглото държание на дъщеря си. Този, който спира скандала е Хазар. Гони я от имението и брат му го подкрепя. Насух я затваря като животно на края на града. Единственият начин да я освободят е да се ожени за избраника си.

Миран напада Азизе с обвинения за лъжите. Насочва оръжие към нея. Хандан се страхува за господарката си. Азизе обаче застава хладнокръвно срещу гневния си внук. Лъже, че не е знаела нищо и би построила играта си по друг начин. Тя отнема оръжието му и изстрелва куршумите във въздуха.

Хазар страда за голямата си дъщеря. Само Джихан се сеща да утеши Гюл. Зехра е далече и мъжът ѝ не смее да каже за случилото се. Реян отказва да говори с майка си и намира пристан при Шукрян. Миран я намира, но не смее да влезе в дома на баба си, изгарян от вина. Хазар пристига и отново му поверява детето си.

Харун наблюдава отдалече страданията на затворената си годеница и много се забавлява. Хазар и Миран страдат пред дома на Шюкрян. Реян разговаря със своето малко „Аз”, което я убеждава да не губи надежда никога.

Хазар и Миран заспиват пред вратите на Шюкрян. На другата сутрин Реян ги вижда. Тя не е готова да прости и изпада в нервна криза. Не иска да види нито един от двамата. Шукран прокужда Миран, когато разбира всички подробности за отмъщението на Азизе.

Гюл се измъква тайно от дома си. Харун изнудва Ярен – обещава ѝ свободата в замяна на брака им. Той иска да се оженят в конюшнята, където е затворена. Шюкрян отива в имението на Асланбей, за да обвини Султан и близките ѝ за нещата, които са причинили на Реян.
Дясната ръка на Азизе открива Гюл и я отвежда при господарката си.

Детето се разстройва, но скоро се вижда с близките си, които са полудели от притеснение за нея. Есма се завръща в имението на Асланбей, но разбира, че мястото ѝ е заето от Асие. Султан се забавлява за нейна сметка, но я приема. Гьонюл разбира, че с Фърат имат една и съща алергия, но и че Есма е неговата биологична майка.

Ярен е принудена да работи здраво, за да яде и да получи вода. В крайна сметка се предава и се омъжва мръсна и жалка за Харун, за да се измъкне от опеката на семейството си. Реян отказва да прости на Миран, разбира че заради него и баща си е жертвала щастието си. Готова е да напусне Мидят завинаги.

При поредният разговор с майка си, Гьонюл е все по-обсебена от мисълта да намери брат си. В една дъждовна нощ изкопава гроба му. Там я чака ковчеже с бележка, в която пише, че брат ѝ е жив и не бива да се доверява на Азизе. Анонимният подател настоява да чака търпеливо.

Миран е по петите на жена си, която се кани да напусне живота им. Реян отива в имението на Шадоулу. Разговаря с всички и се сбогува.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close