You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Вятърничав”: Миран отвлича Реян, развежда се с Гьонюл

„Вятърничав”: Миран отвлича Реян, развежда се с Гьонюл

Отмъщението на Азизе във „Вятърничав” продължава – отнема „сърцето” на Насух – неговият бащин дом

В следващия епизод на „Вятърничав” неочакван гост прекъсва вечерята в дома на Мелике. На прага е Миран. Той съобщава на стареца, че е мъжът на Реян и е дошъл да прибере жена си. Тя не е съгласна да си ходи, но и любимият ѝ не се отказва. Знае, че щом тя се е отказала от сватбата с Азат, значи още го обича. В същото време Азизе крои нови планове за отмъщение. Не слуша съветите на слугинята си. Иска да види Миран, който в действителност е син на Хазар, да убие баща си.

Реян провокира любимия си да признае за брака си с Гьонюл. Джихан влачи Ярен за косите до дома си. Разразява се страшен скандал. Дори дядо ѝ не разбира как собствената му внучка е заговорничила със снахата на Асланбей.

Благодарение на майка ѝ Ярен се спасява от гнева на Насух, но е заключена в стаята си. Джихан и баща му решават да „укротят” своенравното момиче с годеж. Канят сватове от надеждно семейство.

Миран е поканен в дома на бабата и дядото на Мелике. Реян е принудена да признае, че той не ѝ е мъж. Заради обичая, старецът не може да го изгони.Реян иска да си отиде, но Миран я спира, защото имат обща съдба и няма място, където да не я открие. На всички им е ясно, че двамата се обичат.

Докато се карат, Реян си наранява крака. Миран остава да будува над леглото ѝ. Гьонюл и Азат страдат за тези, които обичат.По-късно се разразява страшен скандал. Азат пристига и вижда съперника си.

Двамата се сбиват и стареца ги принуждава да нощуват навън.
Азизе планира пълното разорение на Шадоулу. Реян вижда на пръста си годежния пръстен на Миран. Не може да го свали. Миран разказва, че Гьонюл я е обвинила в нападение. Пристига Хазар и отвежда детето си. Преди да си тръгне, казва на Миран, че не го е лъгал и че го ненавижда и че няма да приближи дъщеря му повече.

В конака на Шадоулу Насух отново напада Реян. Тя е готова да си тръгне, но майка ѝ не може да отведе цялото си семейство. Зехра казва тайно на мъжа си, че свекър ѝ я изнудва. Хазар застава срещу баща си, но за да защити дъщеря си е принуден да се покори.

Миран напада братовчедка си. Започва да я души и иска да чуе истината за случилото се в извънградската къща. Спасяват я, на Азизе усеща, че губи контрол и доверието на Миран. Младежът и Фърат отиват до конака на врага и там намират пръстена с пеперудите. Миран е готов да чака любимата си вечно.

Ярен отново се подиграва с братовчедка си, но по-късно разбира, че е обречена на принудителен брак. Дядо ѝ за първи път остава безучастен пред сълзите ѝ. Зехра излиза на пазар с дъщерите си и дори злъчните думи на Хандан не я спират. Благодарение на малката Гюл, Миран и Реян успяват да говорят насаме.

Тя отказва да носи пръстена му. Той ѝ казва, че е негова и му принадлежи. Реян все още не му казва, че знае за брака му и си тръгва. Ярен решава да потърси помощ от Фърат, за да се избави от нежелания брак.

Насух разбира, че ще станат последни бедняци заради Аслан бей. Фърат вече не вярва на сълзите и жалбите на Ярен. Насух пребива Реян пред прислугата. Джихан опитва да го вразуми. Реян взима оръжието му, казва, че никой няма да ѝ посегне вече и си тръгва от конака.

Сериалът Вятърничав с Ебру Шахин и Акън Акъньозю

Момичето преминава с окървавено лице през улиците. Отива в офиса на Миран. Казва му, че и това се е случило заради него. Иска от него да я убие, за да умре и отмъщението му с нея. Миран взима пистолета и я прегръща.

Хазар нахлува в офиса и заплашва врага си с оръжие. Обещава му да върне на Реян всичко. Първо обаче иска да убие Миран. Реян застава пред дулото. Казва му, че не може да убие този, който не съществува. Двамата си тръгват и остават Миран съсипан за пореден път.

Хазар се завръща със семейството си в конака. Вдига скандал на баща си пред домашните. За всеобщо изумление в конака пристига Миран. Обещава да опрости дълговете на врага, да сложи край на отмъщението. В замяна иска само едно – Реян.

Хазар побеснява, но Насух е този, който нанася удара: Казва на натрапника, че никой с неговата фамилия не се продава. Реян ще остане в конака и ще се омъжи за Азат.

Миран изпада в неконтролиран гняв. Само Реян забелязва Гьонюл на вратата на конака. Тя прокужда Миран, където е длъжен да бъде.
Когато остават насаме, Насух казва на Реян, че е готов да я търпи до него, заради честта на семейството и безопасността на близките си. По –късно обещава на любимия си син, че е направил всичко за него. Вече нито той, нито враговете ще доближат дъщеря му.

Миран излива гнева на баба си. Тя му удря шамар пред всички.Гьонюл е доволна, но и Азизе, и снаха ѝ осъзнават, че вече нищо няма да е същото.

Всички в конака се притеснени заради предстоящия годеж. Насух обаче има други планове за Реян. Азат случайно дочува разговор между Хазар и Зехра. Разбира, че Реян не е негова братовчедка и се разстройва.

След безсънна нощ влюбените от „Вятърничав” се срещат случайно на улицата. Реян е решена да забрави Миран и той не може да го понесе. У дома за пореден път разбива сърцето на Гьонюл, която не може да понесе, че е обичана само като братовчедка.

Малката Гюл прави така че Реян да се срещне с Фърат. Верният приятел не може да смекчи сърцето ѝ, което е решило да забрави за любовта. Султан умело подсказва на Азизе, че знае това, което може да откъсне Миран завинаги от нея.

Старицата вижда пръстена на Азад в стаята на Елиф. След това умело манипулира Гьонюл да изчака още малко. Не знаят, че Реян и Миран са се срещнали отново тайно. Тя го моли да отидат до хижата. Там тя отмъщава за предателството – кара го да преживее това, което е понесла и си тръгва със сина на Нигяр.

Ярен съобщава на Гьонюл за годежа на брат си. Вечерта Хазар вижда Миран на улицата. Разбира, че за врага му няма бял ден заради станалото. Двамата се скарват отново. Хазар му обещава, че един ден ще науми истината, но и тогава няма да му прости – и той, и дъщеря му.

На другия ден тече трескава подготовка за къната. Само Ярен е доволна. Вечерта Насух организира нападението над Реян. Миран спира тока в конака, за да види момичето си. Казва ѝ, че не може да бъде ничия. Припомня ѝ за красивите мигове от годежа им.

Тя не иска да слуша лъжите му. Дава му снимка от сватбата му с Гьонюл. Отпраща го завинаги. Той се прибира разстроен в имението и иска развод от жена си.

На сутринта Азат обещава на чичо си, че ще се ожени за Реян, за да спаси честта ѝ, но никога няма да я докосне. Хазар я смаян от жертвата му. Султан иска Азизе да спре развода. Заплашва, че ще разкрие лъжите и манипулациите на свекърва си. Азизе обаче ѝ обещава, че Гьонюл доброволно ще се съгласи на развод.

Азат е щастлив, че са им устроили прекрасен празник. Насух обещава на Джихан, че годеж няма да има. Гюл устройва поредната тайна среща на кака си и Миран. Той е готов дори да понесе куршум, но да попречи на празника. Заплашва, че ще убие Азат и я отвлича.

Разразява се страшен скандал. Джихан и Хазар се изпокарват, Насух е решен да убие Реян, Азат тръгва да търси Миран с пистолет в ръка, Ярен получава заслужена плесница от майка си. Фърат успява да заблуди Шадоулу и рискува живота си, за да помогне на приятеля си.

Азат нахлува в конака на Асланбей. Отвлича Гьонюл, за да я размени срещу Реян. Жените в имението на Шадоулу се изпокарват. Нахлува разстроената Султан, за да търси дъщеря си. Само Зехра успява да я разбере. Султан се опитва да нападне Ярен – виновницата за всичко, но сина на Нигяр успява да я отведе.

Миран знае, че искали да убият Реян, но тя не иска да го чуе.Азат връзва Гьонюл, но не иска да ѝ навреди. Миран успява да принуди Реян да се преоблече, но тя осъществява намерението си да избяга от него. Това я поставя в сериозен риск. Шофьорът на камиона, с когото заминава, я напада. Миран се появява навреме, за да я спаси.

Гьонюл и Азат не спират да се карат в склада, докато хората, които обичат, заспиват в една стая.

Азизе отива в дома на врага, за да се разправи с похитителя на внучката си. Там среща сериозна отпора в лицето на Хазар, който ѝ напомня за лъжите, с които е отровила Миран.

Гьонюл изиграва поредния си спектакъл, за да убеди роднините си по телефона, че е в опасност с Азат. На сутринта Миран се събужда в леглото на Реян, но тя е избягала. Тя се опитва да се скрие в непознатия град, но той я намира отново. Реян обаче не дава надежда за любовта му. Той я моли само за един ден, в който да я спечели.

След това ѝ обещава, ако иска, че ще изчезне от лицето на земята.
Миран разказва на Реян за тъжното си детство, за това как е израснал с мисълта за отмъщение. Споделя, че Гьонюл е останала за него само дъщерята на чичо му. Ярен вменява на семейството, че Реян е избягала сама с Миран.

Азизе организира среща с Ярен, надявайки се да разбере къде Азат. Старицата знае, че тя е отговорна за позора на семейството си.
Миран и Реян прекарват вълшебни мигове заедно. Азат освобождава Гьонюл, защото не вижда смисъл в това, което прави. Тя го прострелва. Той е в безсъзнание. Гьонюл му казва, че той дори заради Реян не би постъпил зле, но тя е друга – заради Миран ще предаде всички, дори себе си. Фърат идва, за да я отведе.

Хазар и Азизе откриват влюбените. Миран не иска да пусне любимата си. Двамата с Хазар насочват оръжие един срещу друг. Реян е принудена да се откаже от любимия, за да го спаси. Гьонюл се прибира в имението. Лъже всички, че Азат я е нападнал. Само Елиф не вярва на думите ѝ.

Азизе се опитва да манипулира внука си, за да забрави Реян. Той се разстройва и ѝ казва, че не може да се откаже от нея – че я обича от първия ден. Азизе решава да използва тази безумна любов в играта си.

Азат се разминава само с една рана. Ярен издава майка си, че е изпратила свой човек в конака на Асланбей. Насух обаче е доволен от снаха си.

Реян се прибира у дома. Отива да види Азат. Той разбира, че няма надежда за чувствата му и двамата няма да се оженят.

Азизе се завръща в родния си дом. Там я чака сестра ѝ Ханифе, която прекарва живота, слугувайки на Шадоулу. Хандан се страхува за живота на сина си, който е оклеветен от Гьонюл. Джихан обаче има план – да ожени сина си за Елиф Асланбей.

С помощта на Мелике Миран отвежда Реян. В имението Асланбей Гьонюл приема адвокат, за да се разведе. Султан се разстройва, но дъщеря ѝ запазва ледено спокойствие и обещава, че това е край не за нея, а за тях.

Азизе пристига в имението, за да предупреди Насух, че след седмица трябва да иска разрешение да остане в имението. В същото време Миран завежда Реян до мястото, където е възстановил къщичката от тяхната първа брачна нощ. Там я чака рокля като тази, която Ярен унищожи. Той ѝ подарява старата гривна за крака и годежен пръстен. Моли я да се омъжи за него.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close