You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Вятърничав”: Още едно ново бебе за Шадоулу, Хазар е прострелян в конака на врага

„Вятърничав”: Още едно ново бебе за Шадоулу, Хазар е прострелян в конака на врага

Гьонюл вярва, че Фърат е нейният брат, поредната интрига на Азизе кара Миран да изгуби доверие в нея и да я унизи на площада

Посланието, донесено от Реян в миналия епизод на „Вятърничав” за първи път кара Азизе да се страхува. Миран се прибира у дома, за да види жена си и успява да ѝ организира изненада. Пътьом обаче се сблъсква отново с Хазар. Азат преживява за братовчедка си. Вярва, че се е омъжила насила. Надява се Елиф да успее да ги събере и тя не може да го убеди, че младоженците са щастливи.

Азизе трескаво търси тайнствения си враг, без да подозира, че и Миран и Фърат са по дирите му. Довереникът на злата старица успява да издържи на изпитанието. Азизе заплашва Махмуд с оръжие. Той взима пистолет и е готов да се самоубие. Оръжието се оказва празно. Азизе е доволна от лоялността му.

Насух готви таен удар, криейки плановете си дори от Хазар и Джихан. Азат и Елиф се срещат тайно. Джихан обаче ги вижда и смята, че планът му да ги ожени скоро ще се осъществи. Елиф се опитва да убеди Реян да се види с Азат. Мелике идва в имението, но Султан и Азизе я прокуждат. Миран се връща навреме, за да спре баба си.
Ревнивият мъж на Реян не допуска мисълта жена му да се види отново с Азат. Само Елиф може да го разубеди. Реян се обажда на братовчед си. Двамата се уговарят да се видят в чайната. Азизе чува разговора им и е готова да се възползва от ситуацията.

Доволен от мисълта, че ще приключи с вендетата на врага, Джихан отива да види жена си. Ханифе не спира да изнудва Хандан, че ще разкрие интригите ѝ. Реян и Азат се виждат в чайната. Младоженката разбива сърцето на братовчед си. Разказва му, че се е омъжила доброволно и че обича Миран. Султан и Гьонюл ги виждат. Бившата на Миран съветва майка си да не разказва нищо у дома. Вярва, че мъжът, когото обича ще види истинското лице на Реян, когато чуе клюките в града.

Азат върви съсипан по улиците на Мидят. Насух отива в чайната – най-после с вдигната глава. Там обаче го очакват сплетните, че внуците му се видели на публично място. Султан не се вслушва в думите на дъщеря си. На семейната вечеря съобщава на всички за срещата на Азат и Реян. Азизе вдига скандал. Оказва се, че Миран се е съгласил жена му да се види с Азат. Забранява на близките си да притесняват съпругата му с подозрения.

Гьонюл тайно напомня на баба си за уговорката им. Чака да види най-после брат си. Азизе получава здравословна криза. Докато се опитват да ѝ помогнат, Гьонюл открива доказателство, че Фърат е осиновен.
Насух вдига скандал пред близките му. Синовете му се изпокарват и си разменят обвинения. Разстроен Азат се прибира. Съобщава, че няма надежда за любовта му – Реян и Миран се обичат. Насух се страхува, че ще изгуби Хазар. Не предполага, че Ярен също е разстроена.

Решена е, че ако не притежава Миран – и братовчедка ѝ няма да го има. Обажда се на Фърат, за да навреди на братовчедка си.

Единствената, която може да задържи Азат у дома е Хандан. В същото време баща му убеждава Насух, че е добре да оженят сина му за Елиф. Хазар се вижда тайно със забулена жена в изоставен дом. Това е Есма – довереницата на Азизе. Пита я защо е мълчала, когато са го клеветели като убиец. Есма не смее да каже, че е била изнудвана.

Обещава на Хазар, че Азизе няма да навреди на Реян, защото се страхува да не изгуби Миран.

На другия ден в имението на Асланбей отново възниква скандал. Азизе се опитва да унижи новата снаха. Миран не само защитава жена си, но иска обяснение от баба си за бележката от тайнствения враг на семейството. Младежът обаче е готов да стигне по-далеч – решил е да измие позора на Реян от захвърлянето ѝ на градския площад.

Принуждава Азизе и жена си да присъстват на раздаването на храна в чест на брака му. Така на цял град става ясно, че Реян е почтена съпруга с възстановено име и бабата на Миран е приела снаха си.
Малката Гюл се опитва да направи изненада на кака, но Ярен я проваля. Думите на братовчедката разстройват детето. Гюл припада. В имението им обаче има още интересни неща. Зехра не се чувства много добре. Нигяр е сигурна, че господарката е бременна.

Всички разбират, че виновница за кризата на Гюл е Ярен. Никой не пести обвиненията си към блондинката. Миран се обажда, за да покани Хазар на разговор. Двамата са принудени да действат заедно срещу врага.

Азизе предупреждава Реян, че Миран не се е отказал от отмъщението, щом е подарил пръстена на майка си. Хазар се вижда тайно с дъщеря си. Казва ѝ какво си спомня от онази фатална вечер. Кълне се обаче, че никога не би наранил Дилшах.
Сериалът Вятърничав с Ебру Шахин и Акън Акъньозю

Реян и Гюл успяват да се видят на „неутрална” територия, благодарение на близките си. Малката отива на гости в новия дом на сестра си. Само Елиф е добронамерена, но пък Гюл успява да разтопи сърцето дори на Гьонюл, а Азизе не смее да гъкне.

Реян и Миран водят малката на сватба. Двамата танцуват отново своя сватбен танц. Зехра казва на Хазар за бебето и той е щастлив. Гюл оставя да спи между сестра си и Миран. Той ѝ разказва приказка, вдъхновена от живота му. Много от близките им се чувстват самотни, а Насух тайно плаче, криейки тайните на сърцето си.

Азизе е готова с нов удар, който ще засегне Азат. Тя обаче не знае, че Насух е възвърнал бащиния си дом. Когато той я изправя пред факта, Азизе се уговаря с Азат. Разказва му за плана си, който може да го вкара в затвора и ще погребе Реян. Той е принуден да ѝ се подчинява, за да може любимата му да живее.

Ярен и Азизе успяват да поставят клопка на Реян. Тя настига Азат на летището, а миг по-късно там се появяват Миран и Азизе. Старицата се е погрижила да изглежда така, сякаш Реян се опитва да избяга с братовчед си. Не е предвидила обаче, че Миран безрезервно вярва на жена си и е наясно предварително какво е намислила баба му.

Азизе обаче е вчерашна. Изиграва поредния си спектакъл, който да събуди вината на Миран и ненавистта му към Шадоулу. Опитите на Реян да го накара да размисли само го разяряват. Миран отива при враговете и публично разказва защо семейство Асланбей отмъщава. Разказва на всички, че Хазар е убил Дилшях.

Бащата на Реян е принуден да преглъща обидните думи на брат си. Напуска имението и се обажда на Есма. Двамата не знаят, че Фърат ги наблюдава. По-късно Есма казва на сина си, че не е могла да навреди на Реян, както е искала от нея Азизе.Тя пази писмото на Дилшах, която съобщава на Хазар, че той е баща на сина ѝ.

Фърат е гневен на стария си приятел, който вече е готов да се сдружи с врага и да изостави баба си. Гьонюл го подкрепя. Хазар се опитва да намери свидетел, който да потвърди невинността му и го открива. Миран обаче е прекалено заслепен и му забранява да доближава имението му.

Есма се решава най-после да предаде писмото на Дилшах. Азизе обаче е взела преднина – изиграва поредния си спектакъл пред гроба на сина си. Тя се преструва, че не вижда Миран, който я наблюдава тайно. Той изпада в криза и тръгва с коня си. Реян го настига, за да го вразуми.

Хазар отива да получиш писмото в конака на Асланбей. Реян излиза да търси мъжа си. Вижда го над тялото на баща ѝ, който лежи прострелян.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!