You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Вятърничав”: Реян е бременна, Азизе разбира, че Хазар е нейният син

„Вятърничав”: Реян е бременна, Азизе разбира, че Хазар е нейният син

Султан тайно отвежда сина си във „Вятърничав”, Азизе се бори с Фюсун, за да върне Дилшах на Миран и Хазар

След кръвопролитието в миналия епизод на „Вятърничав”, Миран и Реян правят всичко, за да спасят Хазар. Възрастният мъж с последни усилия нарича младежа „Сине”. Поверява на Миран момичетата си. Синът му обещава, че няма да умре. Оказва се, че и Аслан е жив. Махфуз се опитва да му помогне. Младежът го принуждава с оръжие да го остави сам в колата. Тръгва с бясна скорост и се блъска в камион. Камионът му лумва в пламъци.

Близките им бързо научават новините. Времето минава. Хазар е спасен, а Азат е в кома с обгоряло тяло. Султан и близките ѝ са в болница. Азизе също страда за внука си. Отива да разбере новини. Султан я проклина – сърцето ѝ да изгаря като в ада.

Гьонюл за пореден път усеща, че губи брат си. Единственият, на който може да се опре е Азат. Моли го да я отведе при Реян. Зехра и Хазар отиват до къщичката на Миран. Раненият се опитва да достигне до сърцето на сина си. Миран се чувства раздвоен, не иска да говори с баща си, но и вече не може да го мрази. Казва на Хазар, че ако майка му беше жива, той нямаше да е такъв. Обвинява го, че е изоставил любимата си, защото просто е спряла да му пише.

Насух разбира къде е синът му. Осъзнава, че внуците му живеят в дървена къщичка и нарежда да им подготвят семейно имение, в което никой не живее. Джихан дочува разговора му и разбира, че е бил прав да се страхува. Миран получава това, което е обещал на Азат. Двамата се скарват. Джихан обещава на баща си, че ще направи това, което е нужно, заради децата си.

Миран и Реян отказват да говорят с Гьонюл. Тя умолява бившата си съперница във „Вятърничав”. Плаче пред врата ѝ, иска прошка и да бъде чута. Казва, че съжалява за всичко, което им е причинила. Мисли, че случилото се с Аслан е наказание за грешките ѝ. Моли я да помоли Господ да накаже нея, не – брат ѝ.

Реян намира сили да прости за всичко и това е първата стъпка към помирението помежду им. Миран също отхвърля опитите на братовчед си да разговарят. Азат му казва, че дори да не иска са семейство. На тръгване Гьонюл им пожелава щастие.

Фюсун и Азизе не спират да се заплашват в болницата. Там пристига Харун. Азизе разбира, че зълва ѝ е направила страхотен удар – синът ѝ – един Асланбей е влязъл в дома на Шадоулу като зет. Фюсун остава изумена! Не е знаела за брака на детето си.

Хазар отвежда жена си да говори с Махфуз. Тя не е очарована да види отново мъжа, който я е изоставил. Зехра го прокужда, а той ѝ обещава да си тръгне завинаги от живота им. Гьонюл на прощаване казва на Азат, че е като Реян, независимо че не са роднини. Съжалява за всичко, което е причинила и на него.

Реян припада след тежкия ден. Миран е разтревожен. Оказва се, че двамата ще имат бебе. Миран е по-развълнуван и от бъдещата майка и не може да си намери място от емоции. Насух намира довереник в лицето на Азат. Двамата коментират не само Джихан, но и резултатите от разследването на стареца. Насух е разбрал, че Азизе е преживяла тежки, непоправими изгаряния. Освен това е била системно пребивана от мъжа си и заради това е оперирала три пъти лицето си. Насух е решил да намери Ханифе, за да научи тайните на Азизе. Добрият Азат успокоява дядо си. Казва му, че ще приеме Миран, който никога не имал това, което има той – истинско любящо семейство.

Хазар се опитва да убеди жена си да кажат на Реян за Махфуз. В същия момент двамата разбират по телефона, че ще имат внуче. Фърат, без да иска, споделя информацията пред Асланбей. Само Гьонюл благославя щастието на бъдещите родители.

На другия ден Хазар дава на сина си последните спомени, които има от Дилшах – записът с гласа ѝ и пръстена за нея. Миран ги дава на жена си. Докато Фърат и Зейнеп организират празник за двамата, обявяват смъртта на Азат. Азизе нарежда на Махмуд да убие Хазар, за да може Насух да преживее загуба на дете. Преди смъртта си мъжът трябва да чуе: „Децата плащат за греховете на бащите си.”
Харун съобщава пред семейството на жена си, че ги е лъгал.

Съобщава, че е син на Фюсюн Асланбей. Махфуз идва да се прости с дъщеря си. Тя му благодари, че е спасил не само нея, Миран и баща ѝ, но и детето ѝ. Той ги благославя.

Докато Джихан и Азат се ядосват на Харун, Ярен е щастлива да бъде снаха на Асланбей. Тя възразява срещу развода, който искат да ѝ организират. Казва им, че обича Харун. Всички разбират за смъртта на Аслан.

Азизе и Насух се срещат тайно извън града на място специално и за двамата. Тя му хвърля броеницата, която той ѝ е подарил преди 47 години. Двамата вече са имали бебе и в същия ден го е нарекъл Хазар (мир). Насух е планирал да им построи дом, да имат още деца, да пуснат корени като дървото. Азизе казва, че това място не станало дом, а гроб за Айше. Насух продължава да не разбира коя е жената срещу него. Тя му казва, че е Айше. В момента, в който нейният човек се прицелва в Хазар, Азизе разбира, че той не я е предал – че бебето ѝ е оцеляло, че бащата на Миран е нейният син.

Майката на Фърат е предупредила Миран за възможната трагедия. Оказва се, че Азизе е заповядала Хазар да изгори като сина ѝ. Бащата на Миран е вързан и в съзнание. Махмуд запалва сградата, в която е. В последния момент Азизе идва и спасява детето си, без да чувства болка от новите изгаряния.

Хазар насочва оръжие към майка си, но Насух го спира да извърши невъзвратимото. Азизе се кълне, че с отмъщението ѝ е свършено и повече няма да направи нищо лошо нито на него, нито на децата му. Насух иска да каже на Хазар коя е тя. Азизе обаче не му разрешава.
В същото време Хандан крои своите планове. Разбрала за смъртта на Аслан, вижда дъщеря си като господарка на състоянието на Асланбей.

Насух разказва как майка му – госпожа Гюл, го е измамила. Убедила го е, че Айше и сестрите ѝ са изгорели, а тя е спасила само внука си. Госпожа Гюл му е намерила жена – Назлъ, която е готова да изпълни плана ѝ: Да се оженят и да се върнат от Истанбул след две години. Така баща му е щял да знае, че Хазар е негов внук, но от желана снаха. Насух е бил съсипан от загубата на жена си, но за да има сина му истинско семейство е отстъпил.

Азизе умолява за прошка, настоява бившият ѝ да пази тайната им, за да изкупи всичките си грешки. Миран открива баща си. Хазар е много гневен и отхвърля дори сина си. Миран идва да се разправя с баба си, но тя приема със спокойствие и дори щастие дори скандала. Той не вярва, че с отмъщението е свършено, казва ѝ, че вече е срещу нея. Тя му отвръща с подарък – дава му дрешките, които е оставила Дилшах за сина си. Моли го един ден да ѝ прости. Той я пита дали може да му върне майката и си отива.

Азизе споделя с майката на Фърат, че Хазар е нейният син. Поощрява старата си приятелка да сподели и своята тайна. Есма е била изнасилена от Нихат Асланбей. Мъжът на Азизе е баща на сина ѝ Фърат. Бабата на Миран е я прикрила, защото Есма е спасила и двете от насилника.

В дома на Асланбей пристига нова лоша новина: Булдозер руши едно от именията им. Джихан казва, че той е наредил да го направят. Братята се изпокарват сериозно. Хандан предупреждава Зехра, че и нейният брат ще пострада заради миналото на Хазар.

На погребението на Аслан Султан проклина бебето на Реян и Миран. Джихан отива на гроба му и предлага мир на Фюсун. Двамата се обединяват, за да накажат първо Азизе. Малката Гюл и бебето отиват да видят брат си и Реян. Момиченцата разтопяват сърцето на Миран.

Махфуз се обажда на Хазар, за да се видят тайно от всички. Моли го да даде подарък от него на Реян след раждането. Насух се скарва на Джихан заради това, че е отишъл на погребението на Аслан. Старецът го удря, но синът му вече не е предишният и отказва да се подчинява. Казва му, че е разрушил старото имение. Хазар предава подаръка от Махфуз. Реян разбира кой наистина е той. По-късно обаче отива да го види и има възможност да излее обидата си. Думите ѝ карат дори Миран да се замисли по отношение на биологичния си баща. Двамата с Хазар се прегръщат. Махфуз е отведен от полицията.

Азизе търси път към сърцето на внука си – отива да търси Дилшах, която всъщност е жива. Фюсюн я изненадва. Отвлякла е Дилшах и иска в замяна на нея самоубийството на съперницата си.

Азизе е готова на това безумие, но пистолетът се оказва празен. Фюсюн се нуждае от повече, за да се почувства отмъстена. Дава ѝ три да се откаже от името и наследството си, за да напусне града – сама и без нищо. В противен случай сама ще предаде Дилшах на семейство Шадоулу.

Реян сънува, че ще изгуби бебето си. Хазар цепи дърва пред дома на децата си, за да им помогне и да построи нещо в задния двор – детска стая и баня за внучето. Азат би искал да му помогне, но Джихан създава проблем от това и се налага баща му да го вразумява. Фюсюн спира скандала, за да заяви намеренията си. Иска да отведе сина и снаха си в имението на Асланбей.

Миран нарича Хазар „татко” и работи с него. Насух не е съгласен, но Ярен тръгва с благословията на родителите си. Фюсюн кани сватовете си на вечеря. Насух ѝ отказва, защото организира семейно събиране. Когато Фюсюн си тръгва, старецът се скарва отново на сина си. Казва, че организира вечеря в чест на Реян, която е бременна. Азат не е много щастлив, но Хандан вижда още един съперник за положението на сина ѝ.

Гьонюл не посреща с „добре дошли” Фюсюн, сина и Ярен. Султан обаче подкрепя лелята на мъжа си. Никой не знае, че тя и Харун имат тайна – Азат всъщност е жив! Султан иска синът ѝ да отвори очи преди да каже на дъщеря си. Не би искала Гьонюл да преживява втори път смъртта на брат си.

Есма отива да види сина си в градината на Реян. Там се запознава със Зейнеп, която става все по-близка с Фърат. Другарят на Миран не иска да говори с майка си. Дори Зейнеп не може да го разубеди. Султан признава на дъщеря си, че не би искала Реян да пострада и клетвите ѝ са били казани в миг на голяма мъка. Насух отива да види внука си. Миран не е очарован, но се съгласява да разговарят насаме. Насух му казва, че е дървото, а той – клончето. Обещава му, че ще го пази и го моли за прошка – затова, че е отхвърлил Дилшах. Думите му разчувстват Миран и той се съгласява да заведе жена си на вечеря.

Насух е щастлив с двата внука от двете си страни.Кани Миран да живее в имението, което окончателно разгневява Джихан и Хандан. Чичото съобщава, че няма да живее под един покрив с мъжа, който е стрелял по сина му. Дори Насух не може да спре Джихан, който иска да заведе семейството си при Ярен. Хазар защитава сина си, но Миран не иска да живее в имението. Азат остава с Шадоулу. Насух решава да запази празничния дух на масата. Азизе тайно наблюдава щастието на любимите си хора.

Джихан и Хандан отиват в дома на Асланбей. Гьонюл им показва отношението си, но Фюсюн се грижи за комфорта на гостите. Насух вижда Азизе и отива да говорят на улицата. Тя му разказва за Дилшах и му обещава да оправи всичко, което е причинила. Хазар ги вижда заедно и вижда скандал. Азизе си тръгва много разсторена.

Докато Гьонюл се опитва да се справи с нежеланите си гости, баба ѝ пристига в имението. Фюсюн се опитва да я прокуди, но идва полиция, която арестува Харун. Миран разглежда документите, с които може да стане официално Шадоулу. Реян намира начин да го доубеди да приеме бащината си фамилия.

Ярен се вихри щастливо в стаята на съперницата си в имението на Асланбей. Гьонюл се опитва да я спре и я отвежда за косите. Казва ѝ, че това е нейният дом – да го помни всеки ден, за да не я изгони. Нарежда да я настанят в стаята до кухнята.

Реян и Миран се опитват да разберат пола на бебето с пръстен. Той обаче ги обърква. Докато Джихан и Хандан се опитват да научат нещо за зет си, Фюсюн разбира, че Азизе е отвлякла сина ѝ, за да получи Дилшах.

Харун казва на похитителката си, че знае всичко за миналото ѝ. Моли я да сложат край на отмъщението и да го пусне. Предлага ѝ дори да върне Дилшах, ако опази живота ѝ и я върне на Миран. Зехра вижда бележка в стаята си. Това е писмото на Дилшах, което я кара да ревнува мъжа си.

Фюсюн разбира, че ценната ѝ пленничка липсва. В същия миг Харун се завръща в имението на Асланбей. Той я лъже, че е избягал. Убеждава се, че майка му води ужасна война с Азизе. Султан напуска имението, за да запази в тайна лечението на сина си.Гьонюл се чувства сама и изоставена. Султан отива при Азизе и ѝ разказва как е загинал мъжа ѝ. Предупреждава я, че ще върне, ако навреди на Гьонюл. Единственото, което иска от нея Азизе е прошката ѝ – ако намери сили.

Есма търси помощ от Миран, за да ѝ помогне да говори с Фърат. Реян получава тава с баклава. По същото време Фюсюн намеква на Азизе, че ще ѝ навреди по сериозен начин. Докато старицата се опитва да помогне на момичето, чийто живот е в риск, Есма среща сина си в горичката. Тя му разказва какво е преживяла като млада от Нихат Асланбей. Признава, че го е убила и че Азизе ѝ е помогнала. Мислила да даде Фарат за отглеждане, но щом го е видяла не е могла да се откаже от детето си.

Асийе звъни на брат си, за да го предупреди за Фюсюн. Азизе открива Реян, но момичето отказва да ѝ вярва и получава криза. Благодарение на старицата, младата майка получава помощ. Фюсюн е извикала Миран на тайна среща, за да го предупреди, че баба му е много опасна жена и много да навреди на близките му.

Реян е приета най-накрая в болницата. Близките ѝ разбират, че е изгубила бебето. Фърат е изпаднал в тежка криза. Зейнеп се оказва необходимата подкрепа за него. Оказва се, че Реян е изгубила едно дете, но още е бременна.

Ярен отива да се оплаква от Гьонюл на брат си и майка си. Азат кани момичето на среща и я обвинява в лъжа и лицемерие. Гьонюл не вярва, че човекът, който толкова уважава, вярва, че е нова Азизе.

Харун е скрил Дилшах на сигурно място. Азизе заплашва Фюсюн тайно в имението. Джихан и Фюсюн се срещат тайно. Майката на Харун дава писмото на Ханифе и разкрива общото минало на Азизе и Насух. Джихан става свидетел на тайната им среща. Успява да затвори Азизе в сух кладенец, но не може още да осъзнае, че тя е причината за нещастното му детство.

Реян разбира, че е изгубила едното си дете. Миран си мисли, че баба му е отговорна за станалото и търси мъст. Махфуз се среща тайно със Зехра и ѝ казва, че Дилшах е жива, но тя не иска да изгуби мъжа си.
Полицията арестува Миран пред близките му в обвинение за убийството на Азизе. Оказва се, че това също е дело на Джихан.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close