You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Вятърничав”: Реян е в смъртна опасност, Азат и Гьонюл се женят

„Вятърничав”: Реян е в смъртна опасност, Азат и Гьонюл се женят

Още една тайна сватба във „Вятърничав” обърква сметките на Фюсун и Ярен, Дилшах се оказва луда жена

Докато Реян се опитва да убеди мъжа си, че е нужно да дадат втори шанс на Азизе, старицата се опитва да спечели сърцето на изгубения си син. Хазар за първи път във „Вятърничав” отказва да бъде омилостивен. Азизе обаче инсценира самоубийство и му доказва, че в сърцето му има милост към нея.

Фюсун насочва оръжие към снаха си. Ярен за пореден път се отървава от наказание. Джихан се появява навреме. Ярен съобщава, че е бременна от покойния си мъж и спира кръвопролитието. Гьонюл и Азат преживяват разделени един от друг целувката си. Реян и Миран са в щастливо невидение за новите драми в семействата им.

Фюсун е готова да чака девет месеца, за да реши дали да накаже Ярен. Азизе пристига в дома ѝ. Казва ѝ, че за нея днес е най-щастливия ден – синът ѝ показал милост към нея. Готова е да разкаже всичко на Азра за майка ѝ.

Фърат организира за своята Зейнеп романтична вечер. Реян получава подозрителни болки. Когато я водят в болницата, установяват, че бременността ѝ е патологична и раждането може да я убие. Тя предпочита да пази информацията за себе си и не споделя дори с Миран.

Стремежът на Реян да сдобри мъжа си и баба му кара Дилшах да се държи неадекватно. Иска да удари снаха си. Миран се появява навреме, за да я спре. Лекарка потвърждава, че Реян трябва да абортира, за да може да живее. Младата жена е разстроена и обещава да каже всичко на мъжа си, но у дома.

Фюсун вика акушерка, за да потвърди бременността на снаха си. Ярен в действителност не смята, че чака дете. Предлага дори подкуп, но старицата го отхвърля. Акушерката обаче я изненадва – Ярен наистина ще има бебе от Харун. Съгласява се да остане в дома на Асланбей.

Реян моли мъжа си да изпълнят всичките си планове, без да чакат нищо. Тя иска да оправят стаята на Умут. Преди всичко обаче искат да отидат при Азизе. Миран иска обяснение за Азра. Настоява баба ѝ да върне момичето при биологичната му майка. Самата Азра отива да получи пълната информация за себе си от Азизе. Реян и Миран създават благотворителен фонд на името на сина си, който да помогне на момичетата и жените да се образоват.

Гьонюл е щастлива, че Азат не е заминал. Той иска да говорят насаме. Хазар вдига скандал на сина си, защото е простил на Азизе. Миран има своите аргументи – направил е всичко в името на спокойния живот на Умут.

Първата почти любовна среща на Азат и Гьонюл е много вълнуваща. Той ѝ показва сериозността на намеренията и чувствата си. Тя е готова да се изправи срещу всички, за да бъдат двата щастливи заедно.

Сериалът Вятърничав с Ебру Шахин и Акън Акъньозю
Фюсун получава писмо, което я държи в напрежение. Това е копие на посланието на Хасан – бащата на нейната Гюнеш. Азра чете оригинала по същото време. Там се разкрива цялата истина– защо расте в приют и коя е биологичната ѝ майка. Фюсун разказва за всичко на Миран. Той вдига поредния скандал на баба си. Азизе сбъдва мечтата си на горчива цена. Хазар я посещава доброволно. Казва ѝ, че ще я нарече „мамо”, но в замяна я моли да си тръгне, без да каже на никого.
Миран сънува кошмар, в който губи сина си. Реян казва на докторката си, че няма да направи аборт – дори тя да не оцелее, детето ѝ ще живее с баща си.

Азизе взима най-тежкото си решение във „Вятърничав”. Казва на Хазар, че ще напусне Мидят завинаги. Той изпълнява желанието ѝ. Нарича я „мамо”, но като я прокужда от дома си. Въпреки думите му, Азизе е щастлива и благодарна. Старицата се сбогува с Реян. Миран ги вижда заедно. Не вярва, че са се видели случайно. Дилшах също вижда снаха си с Азизе и това я озлобява още повече. Мисли си, че ще ѝ отнемат и Азра, и Миран. Обмисля да накаже Азизе.

Азра – Гюнеш казва на Миран, че баба му не е скрила дъщерята на Фюсун. Тя я е помолила за това. Признава, че е дъщерята на Фюсун.

Ярен планира да направи аборт. Хандан се опитва да я разубеди и да приеме бебето като чудо. Само довереникът на Азизе страда, че тя заминава. Миран я настига с колата. Моли я да се прибере и да възстанови всичко, което е разрушила. Тя обаче иска да бъде опростена и обичана.

Дилшах се преструва на блага свекърва, но тайно търси нещо, с което да нарани Реян. Намира лекарското предписание за състоянието ѝ. Фюсун провокира Фърат да завземе властта в общата компания на Аслабей и Шадоулу. Хазар се чувства виновен след заминаването на майка си. Иска да каже на баща си. Насух се ядосва на любимеца си, но Миран потушава скандала. Съобщава на всички, че е върнал Азизе. Хазар обаче не може да бъде лесно успокоен. Реян пише дневник, за да остави спомен за Умут.

Насух посещава любимата си жена. Готов е да се изправи срещу всички, за да е с нея. Азра отива да види биологичната си майка. Фюсун твърди, че не е знаела, че е жива. Азра приема молбата ѝ за втори шанс. На другата сутрин Фърат свиква спешно съвещание. Миран смята, че той действа зад гърба му. Двамата приятели се скарват заради решенията, които взима Фърат. Фюсюн ги наблюдава тайно, доволна от интригата, която е създала.

Реян и Миран организират парти за фондацията си. Цялото семейство, без Джихан и Хандан, отиват да ги видят. Шейда се връща в имението им. Асие го харесва. Дилшах открива документа, който разкрива истината за проблема на Реян.

Дори Махфуз отива на откриването на фондацията, която ще носи името на внука му. Азизе, Гьонюл и Фърат пристигат на партито. Хазар се разстройва, но майка му го моли да пази щастието на детето си. Дори приема да не я нарича „мамо”.

Лекарката лъже Миран, че има риск Реян да изгуби бебето. Откриването протича успешно. След речта на Реян в залата пристигат Фюсун и Азра. Момичето обявява името на щедрата дарителка – това е биологичната ѝ майка. Миран и семейството му са недоволни от нея, но това се оказва план, замислен от хитрата Азизе. Единствените спокойни са Азат и Гьонюл, които са щастливи заедно тайно от всички. По същото време Фърат е със своята Зейнеп. Той ѝ предлага брак и тя приема. Азат казва истината за смъртта на Харун на Гьонюл.

На другия ден Миран напуска фирменото събрание, скаран с Фърат. Гьонюл е сърдита на Азат. Мисли, че той е злоупотребил с чувствата ѝ, за да спаси сестра си. Дилшах напада снаха си. Казва ѝ, че ще пази тайната ѝ, защото иска да умре. Миран чува последните ѝ думи и иска обяснение. Дилшах го заблуждава, че са се скарали заради Азизе.

Дочувайки, че Азра иска да се види с Фюсун, Дилшах е решена да направи всичко, за да я задържи за себе си. Момичето отива да вечеря със семейството на майка си. Азизе по-късно съветва Азра как да привърже по-силно Фюсун към себе си.

Гьонюл е сърдита на Азат, но все пак се съгласява да се срещнат отново. Той я убеждава в силата на чувствата си. Някой ги снима как се целуват. Азра научава тайната на Реян след като я приема за преглед.

Напрежението между Фърат и Миран расте. Азат предлага на Гьонюл да избягат, за да се спасят от всички войни между семейството си. Азра не може да убеди Реян да направи аборт. Бъдещата майка отива при мъжа си, за да прекарат поредния ден отдадени един на друг. За да зарадва жена си, Миран ѝ организира нова, истинска сватба.

Фюсун отива при Джихан със снимки на Азат и Гьонюл, които се целуват. Вдига му скандал. Джихан се разгневява. Азат защитава любовта си. Джихан го напада, налага се Миран и баща му да помогнат на младежа.

Реян получава лъжливи контракции. Азра с опитва да я вразуми, но бъдещата майка не иска и да чуе за аборт. Зехра чува разговора им и иска да спаси детето си. Миран дава на чичо си да разбере, че не е консумирал брака си с Гьонюл. Джихан обаче отказва да даде благословия на сина си. Дилшах тормози снаха си. Казва ѝ, че като умре, всички ще бъдат щастливи.

Азат споделя с братовчед си за чувствата си към Гьонюл. Миран му дава цялата си подкрепа. Двамата са на едно и също мнение – младите трябва да се оженят тайно от всички. На другия ден Гьонюл и Азат се женят, а Реян и Миран им стават свидетели. Четиримата са много щастливи. Младоженците се канят да избягат на тържеството на Миран и Реян. Гьонюл обаче изпуска снимка от собствената си сватба пред Фюсун.

Пъстрото семейство се забавлява на празника в имението. Само Зехра и Дилшах са погълнати от собствените си мисли. Гьонюл и Азат се сбогуват с Реян и Миран и се измъкват незабелязано. Насух води Азизе в дома си. Реян посреща с „добре дошла” баба си Айше и я прегръща пред всички.

Фюсун се вижда тайно с Джихан. Той иска сватята му да отведе Гьонюл далече, в противен случай ще заличи всички Асланбей. Показва му сватбената снимка на сина му и Гьонюл.

Дочула, че Азра отново разговаря с Фюсун, Дилшах не спира да тормози Реян и на празника. Казва ѝ, че след смъртта ѝ ще ожени дъщеря си за Миран. Джихан се връща в дома си и вдига скандал на племенника си. Азизе отива да търси сметка от Фюсун, която сее раздор в семейството ѝ.

Азра научава, че Фюсун е причината за загубата на едното бебе на Реян и настоящите ѝ проблеми с бременността. Джихан издирва под дърво и камък сина си. Единствената, която успява да го спре е Хандан. Тя му дава писмото от сина ѝ, в която той обяснява всичко и обещава да се върне. Насух и Азизе става свидетели на сватбата на Фърат и Зейнеп. Младите нямат нужда от много хора, за да бъдат щастливи.

Фърат води младата си невеста в имението на Асланбей. Не дава на Зейнеп да целуне ръка на Фюсун. Обявава, че жена му е новата господарка на имението. Ярен разбира, че завинаги е изгубила мечтите си.

Миран прави тържество-изненада за жена си, която е приета да учи в университет. Джихан умишлено говори на висок тон с жена си, за да разбере Миран заради кого е изгубил бебето си. Знае, че младежа ще иска да накаже Фюсун. Гневът на младежа отстъпва пред шокиращите думи на жена си.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close