You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Вятърничав”: Реян научава тайните на Миран, приема да се омъжи за Азат

„Вятърничав”: Реян научава тайните на Миран, приема да се омъжи за Азат

Най-големият злодей във „Вятърничав” се оказва Азизе, която крие истината за произхода на Миран

В следващия епизод на „Вятърничав” Миран внася Реян като невеста в имението на Асланбей. Гьонюл полудява от ревност и обида, но Азизе посреща хладнокръвно влюбените. Реян разбира, че жената, която я е захвърлила на площада в Мидят е бабата на Миран. Тя се опитва да избяга, но припада. Миран я затваря в стаята си, независимо от горещите молитви на жена си.

Младежът иска обяснение за безсмислено жестоката постъпка на баба си. Тя остава непоклатима в уверенията си, че е постъпила правилно. Гьонюл иска да убие Реян, но Миран успява да вземе ножа и ѝ попречва да се нарани.

Когато любимата му отваря очи и иска да си отиде, той я заключва. Гьонюл не може да понесе писъците ѝ. Иска обяснение от баба си, но Азизе заповядва да запазят спокойствие. Елиф е ужасена от случващото се в дома ѝ.

Хазар разбира, че Гюл може да бъде изписана. В дома му Насух не може да понесе поредния удар от Миран. Иска обяснение как са изпуснали бегълците. Азат е съкрушен, че не е могъл да спаси любимата жена.

Ярен звъни на Фърат, когото е успяла да впечатли. Кани го на тайна среща, за да навреди на всички Аслабей. Миран не иска да пусне Реян на свобода. Казва ѝ, че роднините ѝ ще я отнемат от него.

Елиф дава на Реян да разбере, че ѝ е симпатична. Казва ѝ, че не е съгласна с отмъщението. Гюл се прибира у дома. Всички са щастливи, но тя иска да види само сестра си. Зехра ѝ обещава да доведе Реян.

Джихан се опитва да заблуди Хазар, че не е искал да убие дъщеря му. Заповядва на Азат да се откаже от любовта си. Синът му казва, че ако убие Реян, ще се самоубие. Казва му, че дядо му никога няма да обърне гръб на Хазар, каквото и да направи. Джихан го удря, но Азат реагира с достойнство.

Ярен успява с манипулации да измъкне най-важната информация, че Реян е при Асланбей и че Гьонюл е жена на Миран. Обещава да пази тайната. Миран се забавлява да дразни любимата си, но го изгаря вина, когато я вижда да плаче от отчаяние. Ярен съобщава пред всички къде е братовчедка му и че похитителят ѝ е женен.

Хандан не иска да пусне Азат в имението на врага.Той е решен да спаси честта на братовчедка си, но сълзите на майка му го спират.
Зехра плаче и крещи на портите на Асланбей. Реян я чува и моли да излезе. Миран излиза на улицата и изтърпява гнева на жената.

Разбира, че Зехра знае за брака му с Гьонюл. Взима пистолета му, но той ѝ казва, че ще вземе Реян, само ако той умре. Казва ѝ, че държи Реян, за да я защити от дядо ѝ. Зехра си тръгва съсипана.
Миран изтърпява гнева на любимата си. Категоричен е, че тя си няма никого, освен него. Реян му дава да разбере, че Азат е влюбен в нея и това е единственото, което го разгневява.

Хазар и Зехра се срещат отчаяни на улицата, под дъжда. Двамата са съсипани от изпитанията, които преживяват. Той обещава да прибере дъщеря си, но тя иска първо да намери сигурно място, където да скрият Реян.

Дори Хандан не успява спре Ярен в стремежа ѝ да получи това, което иска. Успява да уговори Фърат да я срещне с Миран.

Султан се сблъсква открито с Азизе. Оказва се, че старицата е манипулирала ловко внука си. Лъгала го е, че майка му е живяла в любов с мъжа си. Гьонюл се опитва да задуши Реян с възглавницата, докато съперницата ѝ спи. Тя обаче се събужда и започва да крещи. Гьонюл успява с помощта на майка си да прикрие вината си.
Сериалът Вятърничав с Ебру Шахин и Акън Акъньозю
Всички си мислят, че нападателят е извън имението, но Азизе не е вчерашна. Миран остава да пази любимата пред вратата ѝ. Реян остава на другата страна, но не успява да разбере нищо за отмъщението. Миран ѝ казва, че по-добре да не знае нищо, защото иначе ще страда повече. На другата сутрин ѝ дава ключ за стаята.

Азизе отказва да предаде внучката на Насух и не спира да го провокира. Ярен се появява в офиса на Миран. Казва му, че животът на Гюл е в опасност. Настоява той да доведе Реян тайно, за да може детето да я види.

Реян отива да закуси в кухнята на имението. Азизе се появява и я унижава – намеква ѝ, че Миран я държи в имението, защото я съжалява и си няма никого. Когато той се завръща в имението и разбира, че любимата му е разстроена, заповядва никой да не притеснява Реян. Казва на Гьонюл, че ще се разведе с нея, ако продължава да се държи така.

В дома на Асланбей пристига прислужница, която е поставено лице на Шадоулу. Миран отвежда Реян в имението на баща ѝ. Тя успява да види сестричката си, без да подозира, че е станала жертва на поредната интрига на Ярен.

Дядото ѝ се повява и насочва оръжие към главата на Реян. Азизе се опитва да спре внука си, но Миран отива да помогне на любимата си. Доволната Ярен осъзнава, че може да го убият. Думите на Реян трогват дори коравото сърце на дядо ѝ. Тя пада в краката му и се надява да умре, за да се спаси от мъките.Моли го да я убие. Миран нахлува с пистолет в ръка. Кръвопролитието е спряно от малката Гюл. Детето вярва, че любимият ѝ дядо е довел сестра ѝ, за да я зарадва.
Миран обещава на Гюл, че ще им дойде на гости. Детето ги изпраща до вратата и влюбените могат да си тръгнат необезпокоявани.

След като планът на Ярен не успява, тя успява да провокира пияният Азат да се бори за своята любов. Реян за пореден път иска обяснение от Миран. Той ѝ разказва истината за отмъщението – казва ѝ, че Хазар е убил родителите му. Споделя за нещастното си детство, но тя не вярва, че баща ѝ е способен на подобно престъпление.

На другия ден Гьонюл е на път да разкрие истината за брака си пред Реян. Миран се появява навреме, но не може да изтърпи поредните горчиви думи на любимата си. Ярен търси помощта на Гьонюл, за да може да осъществи кроежите си.

Елиф не може да издържи напрежението у дома. Тръгва по улиците на Мидят, където Азат за малко не я блъска с колата си. На официалната среща на Шадоулу и Асланбей, Азизе дава на врага да разбере, че ще унищожи и финансово враговете си.

Ярен събира Гьонюл и Азат на една маса. Елиф ги вижда заедно. Миран отвежда Реян извън имението. Тя успява да чуе майка си по телефона. Той я води на тяхната люлка на ръба на скалата. Поднася ѝ романтичен обяд.

Докато Ярен заблуждава за пореден път Фърат, Елиф е все по-близо отговорите на въпросите си за отмъщението на семейството. Хандан вижда дъщеря си с врага и я отвежда насила.

Реян отблъсква Миран и добрите му намерения. Той се разстройва от думите ѝ, че наистина не е способен на любов. Хандан разбира, че дъщеря ѝ се опитва да заговорничи и с Гьонюл. Набива я и я затваря в стаята ѝ.

Хазар отива в имението да вземе детето си. Реян обаче не е в имението. Миран я е отвел в отдалечената вила. Джихан помага на Алиф да се прибере у дома.

Реян го изпраща за храна. Той е доволен, че тя най-после показва някакво желание да общуват нормално. Когато тръгва, на вратата на вилата се появяват Гьонюл и Азат. Тя най-после казва това, което иска, че е законна жена на Миран.

В същото време Азизе търси Елиф в дома на Асланбей, без да подозира, че любимата ѝ внучка е у дома. Реян си тръгва с Азат. Гьонюл се наранява с ножа. Когато Миран се прибира, тя обвинява Реян за раната си.

Азат има най-добри намерения, но братовчедка му не иска да се прибере с него. Двамата се скарват в колата и катастрофират. Реян е в безсъзнание и Азат я придружава в линейката. Докато спасяват Гьонюл, Миран страда в болницата за любимата си. Не вярва, че тя си е тръгнала от него. Докато Фърат се опитва да го успокои, не виждат линейката, която води Реян.

Хандан разбира къде е синът ѝ и отново напада дъщеря си. Фърат най-после разбира, че е станал жертва на измама. Миран не се трогва от сълзите на леля си. Отчаян е, че е загубил завинаги жената, която обича. Реян страда на крачки от него. Не може да забрави, че любимият е женен за друга.

Азат отново предлага рамото си. Реян му казва защо не се е омъжила за него. Той не предполага, че майка му планира да го ожени за Елиф. Азат отвежда Реян на люлката на скалата. Тя се прощава с последните си надежди.

Миран е щастлив, че знае къде е Реян. Пристига до имението на врага. На вратата чува, че Азат ще се ожени за Реян и ще възстанови честта ѝ. Миран се разстройва и иска да нахлуе вътре, но Фърат го спира навреме. Само Ярен е щастлива от намеренията на брат си.

Насух побеснява, но Хазар за първи път му се опълчва. Малката Гюл успява да спре скандала отново. Джихан се преструва пред сина си и му дава благословията си. Хазар и Зехра искат да заминат на далеч с дъщерите си. Насух заплашва Зехра, че ще каже на Реян истината за произхода ѝ.

Нито Азизе, Нито Елиф вярват, че Гьонюл е ранена от врага. Миран обвинява жена си за всичко станало след това.

Докато Ярен отново се подиграва с болката на братовчедка си, Миран търси утеха на люлката. Фърат му казва, че се е влюбил в Реян. Миран всъщност се е влюбил в нея от пръв поглед – когато я е видял в града, без да подозира чия дъщеря е.

Азат търси годеницата си. Тя обаче е отишла на люлката с помощта на Хандан. Реян отхвърля любимия с най-тежките думи, на които е способна.Казва му, че ще се омъжи за Азат по собствена воля и ще бъде много щастлива.

Миран се разстройва дълбоко, иска да го убие. Тя му казва, че от него се е научила да убива, без да изстреля и един куршум.
Миран посреща утрото в пълно отчаяние и само Фърат може да го разбере. Гьонюл е щастлива от развръзката, но Азизе добре знае, че внукът ѝ не е казал последната си дума.

Хазар плаче на гроба на мъртвата си любима. Там го намира Миран и насочва оръжие към сърцето му. Хазар се кълне, че никога не би наранил Дилшах, защото са се обичали.

В нощта преди новия ѝ годеж Реян получава ужасен подарък. Ярен ѝ носи снимките от сватбата с Миран и не спира да ѝ се подиграва. Съмнението започва да изяжда сърцето на любимия ѝ. Думите на Хазар го кара да подозира, че не всичко, което знае от дете е истина. Азизе умело обърква мислите му с нови манипулации.

Азат отива да види Реян. Предлага ѝ своята безусловна любов, приема всичко, само, за да е до нея. Реян тъгува, но и Миран не намира покой. Скита се по улиците на Мидят и се добира до конюшнята на любимата. Реян за пореден път го отхвърля.

На другата сутрин Азат получава писмо, с което братовчедка му се прощава. Джихан разказва на Хандан, че той се е погрижил за това, с благословията на брат му. Азат се сблъсква с Миран на улицата.
Реян е с Мелике на път за родното ѝ село. Гюл се измъква от имението и с помощта на Ръза отива да види Миран. Казва му къде да намери сестра ѝ.

Азизе прехвърля всичките авоари на Асланбей на Фърат. Султан не е доволна. Джихан вижда дъщеря си да разговаря с Гьонюл и я отвежда за косите. В имението на Асланбей цари смут. Дори Азизе се разстройва, че Миран е отишъл да търси Реян.

Влюбените отново се срещат. Миран открива селото на Мелике и дома ѝ. Казва на дядо ѝ, че е мъжът на Реян и е пристигнал да я вземе. Азизе споделя на майката на Фърат най-зловещия си план. Когато внукът ѝ приключи с вендетата, всички щели да говорят, че Миран Шадоулу е унищожил собственото си семейство.

Източник: ATV tv

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close