You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Вятърничав“: Умут се ражда, Фюсун убива Хазар

„Вятърничав“: Умут се ражда, Фюсун убива Хазар

Реян се преборва с всички във „Вятърничав”, за да успее да даде живот на Умут, но Фюсюн е на път да ѝ отнеме всичко

В новият епизод на „Вятърничав“ Реян е принудена да признае, че животът й в опасност, за да спре мъжът си, който иска да накаже Фюсун. Ярен получава тайно обаждане от баща си, който я предупреждава да се крие, защото в имението на Аслабней се очакват страшни неща. Азра потвърждава на Миран, че Реян ще умре, ако роди. Той получава нервен срив и е готов на най-голямата жертва, за да спаси живота на любимата си. Налага се Фърат да защитава Ярен от гнева на Фюсун. Блондинката все още има нелепи надежди, че благодарение на стария си ухажор може да завладее имението.

Миран отива в дома на Фюсун и вдига скандал. Тя обвинява Азизе за смъртта на детето му. Фърат се появява и го успокоява. На тръгване Миран се зарича, че ще отмъсти, когато се роди сина му. Фърат казва на леля си, че няма смисъл да лъже – той отдавна знае кой е отровил Реян.

Миран търси утеха и може да я намери само при баба си. Хазар го наблюдава тайно и се чуди какво може да накара сина му да търси подкрепа при Азизе.

Докато отвеждат госпожа Шукрян, Азра се скарва на Дилшах. Обвинява я, че нарочно е крила истината за Реян, защото се надява да умре. Старицата дочува разговора им. Заплашва я, че ще се разправя с нея, ако продължава да тормози снаха си.

Миран се опитва да намери лекар, който да помогне на жена му да се спаси при раждането. Ярен прави всичко, за да всее смут и ревност в сърцето на младата невеста на Фърат. Хазар иска обяснение от сина си, който отново се е сближил с Азизе. Миран е принуден да каже цялата истина на баща си.

Фърат успява да убеди жена си, че няма смисъл да ревнува от Ярен. Миран открива лекар, който е извършил опасна интервенция, заради която е изгубил дъщеря си, но само подобна би могла да спаси Реян. Готов е на всичко, за да върне доктора към професията.

Азра отива в дома на биологичната си майка. Отхвърля я, защото е причинила куп нещастия на семейството на Миран. Отказва се от нея и напуска имението Асланбей.

Хазар за първи път отива доброволно при майка си. И той търси утеха при Азизе, която не може да намери на друго място. Миран се среща с доктор Туран и прави всичко, за да помогне на жена си. През това време Хазар води майка си в дома на Насух, където е цялото семейство.

Джихан не е склонен да прощава лесно на Азизе. Пред всички казва, че няма да се откаже, докато тя не заплати за всичко сторено от нея.

Фюсун и хората й запалват сградата на фонда на Реян. Миран и Хазар обаче се съмняват в Джихан. Единствената, която вярва в невинността му е Азизе. Дава на Азра да разбере, че подозира Фюсун. На същото мнение е и Джихан. Той отива да види злосторницата. Тя доволно му съобщава, че плановете й са осъществени. През цялото време е искала да злепостави него пред семейството му.
Сериалът Вятърничав с Ебру Шахин и Акън Акъньозю

Махфуз отива да види детето си. Разказва й за семейството си, за детството си.

Фюсун се опитва отново да спечели благоразположението на дъщеря си. Азра обаче е категорична в отказа си, особено когато вижда белезите от изгорено по ръката на охраната.

Реян получава криза и е отведена в болницата по спешност. Азра съобщава на Миран, че е нужно спешно да провокират раждане, за да спасят живота на жена му. Той се опитва да убеди Реян да се съгласи на интервенцията. Тя е категорична, че няма да позволи да убият сина й. Той е готов да се лиши завинаги от свои биологични деца, но не и от нея. Обещава й да станат надежда за деца, които имат нужда от тях. Тя отстъпва пред отчаянието му. Когато настъпва уречения миг обаче не издържа на напрежението и нахлува в операционната. Струва му се, че всичко е приключило, но това не е така. Реян е готова да се откаже от живота си, но не и от сина си.

Доктор Туран се свързва с младите родители. Те започват лечение, за да спасят и бебето, и майката. Всички в имението са щастливи, без Дилшах.

Ярен не се сдържа и разказва на майка си каква закрила получава от Фърат. Хандан не е вчерашна и забранява на дъщеря си дори да си помисля за бившия си ухажор по по-специален начин.

Дилшах трепери от гняв. Разкъсва сватбената снимка на Реян и Миран. Продължава да тормози снаха си. Принуждава Реян да я изгони от стаята си. Миран чува със собствените си уши как майка му желае смъртта на снаха си, как планира да го ожени за Азра и как Умут ще нарича нея „мамо“. Младият мъж осъзнава, че Дилшах е болна. Иска да я отведе в клиника, но тя намира пистолет и го насочва към всички. След като изживява поредния нервен срив, се успокоява и се оставя да я отведат за лечение.

След категоричния отказ на Азра да напусне Шадоулу, Фюсюн ѝ обещава, че ще унищожи всички, които нарича свое семейство. Реян и Миран заминават за клиниката на доктора. Придружават ги Фърат и Зейнеп. Ярен най-после разбира,че дори старият ѝ ухажор не я възприема както преди.

Хазар последен разбира, че проблемите на Реян са заради отровата на Фюсун. Нахлува с оръжие в дома й. Азизе се опитва да го спре. Ярен ги вижда и съобщава на Джихан. За да не влезе в затвора синът й, Азизе насочва оръжие към главата на Фюсун. Джихан се обажда навреме, за да спре кръвопролитието. Думите на Азизе за майчинството и самотата разстройват дълбоко Фюсун.

Джихан и Хазар се скарват жестоко заради децата си. В компанията им нахлува беден мъж, който иска да убие бащата на Азат и Ярен. Отчаян е защото са закрили фабриката, в която работи. Джихан се чувства мразен и неразбран от всички. Вечерта го открива Азизе, която се опитва да смири сърцето му и да го върне в семейството. Той не вярва в добрите й намерения. Тя го предупреждава с добро да стои далече от сина и внука й.

Докато Зехра сънува кошмари с мъртвец у дома, Миран се опитва да сбъдне мечтите на жена си.
Отчаяният работник отвлича Ярен. Азизе пристига с много подаръци в дома на Насух. Хазар приема майка си. Фюсун пристига при Шадоулу и съобщава, че Ярен е отвлечена. Джихан и Хазар знаят добре кой е виновникът. Фюсин и братята Шадоулу отиват да търсят бъдещата майка. Хазар получава изненадващо обаждане. Похитителят на Ярен звъни, за да каже, че е отвлякъл жената по заповед на Фюсун. Целта на старицата е била да поставят клопка на Джихан.
Реян устройва специална романтична изненада за мъжа си, с която да го убеди да се държи здраво за живота, независимо какво се случи с нея. Двамата прекарват много красиви мигове под дървото с посланията, но бъдещата майка получава контракции.

Азизе проследява сина си, за да му помогне. Тя има ужасно предчувствие, но не може да спре Хазар, който чува изстрел и се страхува за брат си. Бродейки из гъстата гора, Джихан случайно ранява Азизе, която защитава с тялото сина си. Хазар се опитва да помогне на майка си. Джихан започва да вярва, че тя е отвлякла Ярен. Обвинява брат си в съучастие. Хазар се опитва да отнеме пистолета му, но е прострелян, неизвестно от кого. В момента, когато Умут се ражда, дядо му изживява последните си мигове.
Джихан най-после осъзнава какво се случва. Азизе започва да крещи. Реян взима в ръце новородения си син. С последни сили Хазар поверява децата си на Азизе и я нарича „мамо”. Фюсюн с наслада наблюдава мъката на враговете си. Обещава на Азизе, че ще оплаква и сина, и внука си. Последните думи на Хазар са към брат му.

Реян припада на родилната маса. Сънува как дъщеря ѝ я вика със себе си.

Действието във „Вятърничав” се пренася след дни – на погребението на Хазар. Семейството оплаква скъпия си покойник. Там е и Джихан в белезници. Насух смята, че е погребал и двата си сина. Всички твърдят, че Джихан е убиецът на брат си, но той се кълне в обратното.

Работникът Еркан тайно наблюдава погребението и се зарича да каже истината, за да ги спаси от Фюсюн. Реян е още в безсъзнание. Майка ѝ и баща ѝ чакат да отвори очи до реанимацията. Малкият Умут е в кувьоз, но докторът смята, че е силен и се бори, за да живее. Отказва да го вземе на ръце и Зехра го напада.По-късно Миран прегръща момченцето си. Дори успява да накара жена си да отвори очи, носейки ѝ дрешка с аромата на детето им.

Става ясно как Фюсюн е изфабрикувала доказателствата срещу Джихан. Работникът Еркан отказва да участва в тъмните ѝ дела. Ярен успява да се измъкне от свекърва си, за да бъде до майка си в трудните мигове.

Реян взима детето си на ръце. Насух оплаква първородния си син. Никой не смее да каже на младата родилка за смъртта на баща ѝ. Тя звъни на Хазар, но телефонът е между Азизе и Насух, които страдат за детето си. Реян научава за смъртта на баща си едва когато пристигат в Мидят. Води детето си в стаята на Хазар, а тя отива на гроба му.

Джихан вика племенника си в ареста. С Миран е и Азизе – готова за разплата. Джихан се кълне, че не е убиецът на брат си. Миран е склонен да му вярва и убеждава баба си в правотата си. Младият мъж търси упорито Еркан, за да стигне до истината.

Джихан е освободен и се прибира в бащиния дом. Прегръща обувките на брат си и оплаква Хазар. Джихан разказва на баща си, че Азизе е причината да го пуснат и променените ѝ показания. Насух се обажда на любимата си. Тя търси пистолета, с който е прострелян сина им.
Фюсюн отвлича семейството на Еркан. Миран стига по-бързо до него.

Двамата с Азизе го разпитват. Еркан е готов да разкрие истината само ако изпълнят молбата му. Азизе вика Джихан, за да чуят заедно думите му. Оказва се, че и Фюсун е извикана да чуе признанието на Еркан. Азизе затваря и Джихан, и майката на Харун. Нарежда да ги запалят. Миран се опитва да я спре, но тя насочва оръжие към главата си. Азизе иска всички, които са причинили нещастие на близките си, да изчезнат. Еркан посочва името на истинския убиец на Хазар – Фюсюн. Насух се появява и изглежда безсилен да спре Азизе. Едно обаждане на Реян обаче променя всичко. Тя и Умут са затворени, а в имението обикалят хората на Фюсун.

Миран напразно се опитва да помогне на семейството си. Синът му е отведен, а Джихан и Фюсун са освободени. Азизе е принудена да пусне най-големия си враг. Фюсюн спазарява свободата си срещу бебето Умут.

Миран отива да говори с Фюсун, която крие детето му. Думите му успяват да я докоснат и тя показва пистолета, с който е убила баща му. Готова е да върне бебето, ако Миран накара всички и на първо място – Азизе, да повярват, че Джихан е прострелял брат си. Азра е готова да се жертва. Съгласява се да тръгне с Фюсун, ако тя върне Умут на семейството му.

В същото време Реян оплаква загубата на детето си. Ярен, която се е върнала тайно в бащиния дом се наслаждава на мъката ѝ. Блондинката сипе жлъчни думи, без да забележи, че майка ѝ е до нея. Джихан отива до Реян и ѝ казва, че ще е до нея винаги, дори тя да не го иска. Обещава да ѝ върне бебето. В същото време Фюсун планира да даде бебето на непознати, за да може семейство Шадоулу да гори цял живот от мъка по него.

Непозната жена отива до дома на Реян. Тя е благодарна на Хазар за това, че с негова помощ е изучила децата си. Казва ценна информация на младата майка, която ще ѝ помогне да намери Умут.

Фюсюн отменя сделката с Миран, щом разбира, че Азизе държи Азра. В същото време Реян с помощта на Фърат и Зейнеп се опитва да открие бебето си. Открива пеленаче, но то не е нейното. Когато се прибира съсипана у дома, миг по-късно Миран се завръща с Умут на ръце. Успял е благодарение на Джихан, който е бил готов да се жертва в името на бебето.

Джихан и Азизе са готови да накажат Фюсюн. Смятат да използват Азра, която вече откровено ненавижда и двете старици. Въпреки опитите им да я спрат, Фюсун все пак отвежда дъщеря си. Миран обаче успява да спаси момичето, отгледано от майка му. Жена му се появява, за да го спре да стреля по Фюсюн. Той захвърля пистолета си, но полицията вече е пристигнала и е арестувала злосторницата. Реян и Миран най-после могат да се радват спокойно на детето си, защото най-коварният им враг е зад решетките.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close