You are here
Home > Здраве и красота > За морето, лятото и плажа – нюанси на цветовете, които допълнително подчертават тена

За морето, лятото и плажа – нюанси на цветовете, които допълнително подчертават тена

Тъй като е лято, експериментирането е не само позволено, а почти задължително, така че защо да не опитате различни цветове?!

Ако имате късмет да прекарвате много време на открито, със сигурност имате приятен загар на кожата. Остава ви само да го поддържате и да го подчертавате. Ако сте като всички момичета, които държат да имат красиви нокти, със сигурност искате да знаете кои нюанси за маникюр са най-подходящи за лятото.
Идеи за маникюр, които подчертават тена
Ще ви дадем само някои насоки, които вярваме, че ще използвате добре и на снимките от лято 2022 ще блестите със загар и ефектно декорирани нокти:

Електриково синьо

Това е един от цветовете, които първосигнално свързваме с лятото – дали заради цвета на морето, или заради чистите облаци. Идеално подчертава тена на лицето, така че е хубав цвят за маникюр поне веднъж това лято.

Оранжево

Портокалов маникюр

Да, но не неоново оранжево. Цветът, който искаме на ноктите си този сезон е мек, топъл, почти пастелен нюанс. Този цвят определено прави тена да изглежда по-интензивен.

Неоново

неонов жълт маникюр

Диско нюанс на жълто или зелено е подходящ за контраст в маникюра. За всички, които харесват пастелни нюанси, но и искат да вдигнат интензивността на ново ниво, се препоръчва неонов цвят. Избягвайте тези цветове, ако не сте почерняли поне малко и ги запазете за към края на почивката си.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!