You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям годишен хороскоп за 2022 г.

Голям годишен хороскоп за 2022 г.

2022 г. се определя като годината на Черния воден тигър

Тигърът е третият знак в цикъла на китайския зодиак и често е непредсказуем. Затова и неочакваните изненади през новата година няма да липсват. Подобни предизвикателства ще успеят да нарушат установения ред, но за сметка на това стихията на водата накрая ще изглади проблемите.

2022 г. идва с нови обещания за всички знаци на зодиака
2022 г. идва с нови обещания за всички знаци на зодиака
Снимка: pikist.com

Водният тигър е доста агресивен и не обича бездействието, затова и активните зодии ще бъдат под негова закрила. И ако се затруднявате как да продължите напред, той ще ви посъветва: работете!

Каква ще бъде 2022 г. за всеки знак от зодиака, можете да проследите тук:

Овен

Здраве

През 2022 г. трябва да сте нащрек, защото естествената активност на Овена може напълно да изтощи психологическото ви състояние. Препоръчително е да включите периодични почивки в заниманията си, да планирате по-спокоен и лежерен режим на работа. Закаляването, водните и спа процедури ще помогнат за поддържане на здравословното ви състояние.

Работа

За представителите на знака се очаква обещаващ, но и много натоварен период. Годината е подходяща за всякакви начинания, включително и рискови. Но трябва да сте наясно каква цена можете да платите за необмислените си действия. Следователно рационалният подход и планирането тук са необходима мярка. Развитата ви интуиция ще ви помогне да постигнете безпрецедентен успех във финансовия сектор. От многобройните предложения си струва да изберете само надеждните и да се пазите от авантюри. Тогава и парите ще започнат да се трупат.

Любов

Идеален период за нови взаимоотношения и за решителни действия за създаване на семейство. Самотният Овен определено ще срещне сродна душа, с която ще иска да остане за дълго време. Семейните представители на знака обаче ще бъдат разкъсвани от изкушения през цялата година. Има голяма вероятност да се отклонят от правия път.

Телец

Здраве

Чувството на депресия ще бъде типично за Телеца и евентуалното ѝ възникване не е въпрос за подценяване. Изключително важно е да дадете на тялото си почивка и периодично да сменяте дейностите, за да не зациклите в рутина. Само така физическото и психическото ви здраве ще се поддържат в оптимална форма.

Работа

Мъжете и жените от този знак са трудолюбиви още от раждането си. През 2022 г. също ще намерят нещо за правене, благодарение на което няма да скучаят. Единствената препоръка тук е да се адаптирате към постоянните промени, при това в движение. Няма да можете да планирате действията си предварително. Открийте нова сметка и започнете да спестявате. Упоритостта ви в тази посока ще бъде възнаградена. Всяко сътрудничество и работа по общи проекти също ще бъдат от полза.

Любов

Семейните представители на зодия Телец трябва да очакват период на разногласия и кавги с половинката. Това ще бъде чудесна възможност да подредите нещата и да постигнете компромис. Самотните Телци ще са особено запалени да изкрещят статуса си и бързо да станат част от двойка.

Близнаци

Здраве

Очаква ви спокойна година. Не се очертават специални проблеми със здравето, но си струва да се заемете с превенцията на хроничните си заболявания. Не трябва да чакате появата на първите симптоми, защото тогава ще бъде по-трудно да се подложите на лечение.

Работа

Предстои ви истинска финансова революция. Тя ще засегне всички съществуващи начини за печалба и ще ви даде нова визия и перспектива за развитие. Очаквайте външно влияние от колеги и потенциални възможности за работа в екип. Интуицията ви ще ви бъде не само добър помощник при решаването на трудни проблеми, но и ще ви помогне да импровизирате и да се придвижите нагоре по кариерната стълбица.

Любов

Представителите на този знак ще трябва да успокоят своята импулсивност и да призоват цялата си издръжливост, за да постигнат желаните цели. Романтичните ви връзки никога не са били по-объркващи, колкото ще бъдат през 2022 г. В такива ситуации ще трябва да дадете на половинката си възможност сама да вземе решение, за да избегнете много по-малко конфликтни ситуации. Самотните Близнаци ще се влюбят много бързо и няма да могат да сдържат емоциите си. Основната препоръка е да не изплашите партньора си със своята свръхчувствителност.

Рак

Здраве

Упоритата работа ще изиграе жестока шега на Раците. Те ще бъдат много изтощени и стресирани. По-добре е да облекчите нервното напрежение чрез пасивна почивка и медитация. През лятото се препоръчва закаляване на тялото, за да не се разболеете от настинки през есента.

Работа

Мъжете и жените от този знак ще могат да направят цели открития в годината на Тигъра. Ще се отворят нови възможности, ще се променят настроенията. Ще има много промени. Раците ще трябва да избират между защита на своите интереси и мнението на приятели и сътрудници. Очаква ви вълна от професионален успех. Стремителният възход в кариерата ще ви донесе подходящо попълване на портфейла. За да го постигнете обаче, е нужно доста да се потрудите. Курсовете за обучение ще ви помогнат да успеете.

Любов

В началото на годината Раците ще бъдат разстроени от съществуващите си отношения с противоположния пол. И често те ще бъдат подбудители на конфликти, които могат да доведат до пълен разрив. За необвързаните звездите подготвят по-приятни изненади: най-вероятно ще срещнат човек, когото ще завладеят със своята искреност.

Лъв

Здраве

Предотвратяването на различни заболявания е важна задача за Лъвовете през 2022 г. Това важи и за настинки, и за хронични заболявания. Емоционалното ви състояние също ще пострада от прекалено разнообразния живот. Храненето и редовната почивка са препоръчителни за поддържане на физическото и психическото ви здраве.

Работа

В годината на Тигъра има голям риск да загубите всичките си спестявания. Затова си струва внимателно да планирате разходите си и да не се забърквате в съмнителни транзакции. Допълнителното спестяване ще ви даде още повече увереност в бъдещето. Адаптирайте се към ситуацията в професионалната сфера, за да постигнете целите си.

Любов

Разширяването на контактите ви ще доведе до нови срещи, които могат да прераснат в истински дългосрочни връзки. И семейните Лъвове ще трябва да работят усилено, за да запазят огнището си… Очакват ви забавни приключения и много нови запознанства.

Дева

Здраве

Девата няма да се оплаква от здравословното си състояние. Но си струва да помни, че жизненият потенциал и енергията ѝ трябва да се попълват периодично. На върха на активното действие не трябва да забравяте за почивката. В противен случай ще последва емоционално прегаряне.

Работа

Тигърът ще изисква от вас да бъдете активни и фокусирани. Само така ще успеете да постигнете целите си. Дори и в спокойните периоди е нужно да бъдете нащрек. Финансовата ви ситуация като цяло ще бъде стабилна. През 2022 г. се очакват много различни предложения, включително рискови. Трябва да сте по-внимателни към тях, за да поддържате стабилност. Препоръчително е да правите големи покупки само когато има пряка вероятност за незабавно попълване на разходите.

Любов

Заклетите ергени ще имат възможността да си намерят половинка. Но за това трябва да опитате да положите малко усилия. Няма да ви навреди да съберете смелост и да се отворите към човек, когото отдавна харесвате. Животът на семейните Деви ще прилича на пътуване с увеселително влакче.

Везни

Здраве

Везните трябва да се стремят да останат здрави през цялата година. Ако имате хронични заболявания, няма нужда да си спестявате превенцията. За профилактика на сърдечносъдови заболявания се препоръчва да се предпазвате от излишни притеснения и да запазвате спокойствие във всяка ситуация.

Работа

Двусмислен период за представителите на знака. Годината на Тигъра ще ви даде активния шанс да достигнете определени висоти. На спокойните и пасивните Везни ще им е особено трудно, защото закрилникът на годината изобщо не обича, когато седят със скръстени ръце. Опитайте се да поддържате комфортни отношения с колегите, колкото и да е трудно. Финансовата ситуация ще бъде относително стабилна, но само ако сте положили основите за това. Ако нямате спестявания, тогава също не бива да се отчайвате. В годината на Тигъра ще се родят много възможности да подобрите финансовото си състояние. При харченето бъдете разумни и не правете големи покупки.

Любов

Самотните Везни ще срещнат сродна душа и ще могат да заздравят дълготрайна връзка със смели и неочаквани действия. Несвободните представители на знака ще преодоляват конфликти и кавги в отношенията си с партньора. Страстта ще пламне отново в продължителните връзки. Възползвайте се навреме.

Скорпион

Здраве

Стресът определено ще се отрази на вашето благополучие. Ще имате нужда от редовна почивка – посветете се на йога или просто ходете повече на чист въздух. Сърдечносъдовите заболявания могат да се влошат.

Работа

Очаква се една много емоционална година за всички Скорпиони. Емоциите ще бъдат различни: положителни и отрицателни. За да постигнете целите си, ще ви трябва помощта на колеги, които бързо ще вземат решения и ще ви помогнат в трудни ситуации. Предстои ви истинска сензация в материалната сфера. Парите ще идват отвсякъде. Особено активните Скорпиони ще се издигат нагоре по кариерната стълбица. Но когато достигате висоти, не забравяйте за повишената отговорност, с която може да не се справите.

Любов

Привлекателността и харизмата ви ще привличат вниманието на противоположния пол. Затова в годината на Тигъра се очакват много нови интересни запознанства. Самотните Скорпиони имат късмета да срещнат партньор в живота, но преди това ще имат много страстни и кратки романси. Семейните представители на знака ще трябва да преминат през трудни времена: кавги и конфликти ще отровят живота им.

Стрелец

Здраве

Здравословното ви състояние може да ви подведе в най-важния момент. Ето защо е наложително да мислите за превенция на заболяванията и за укрепване на имунната си система. Ако се появят някакви симптоми, трябва незабавно да се консултирате с лекар.

Работа

Бурна и изпълнена със събития година очаква всички Стрелци и няма да им остави време за почивка. Периодът е подходящ за амбициозни хора, които обичат да изпреварват всички. Благоприятно време за самоусъвършенстване и учене. По отношение на парите проблеми в годината на Тигъра не се предвиждат, особено за тези, които често планират разходите си. Помислете внимателно, преди да правите големи покупки.

Любов

Самотният Стрелец определено ще си намери партньор в живота. В този случай чувствата ще пламнат много ярко. В същото време е възможно бързо и внезапно да угаснат. За да не се случи това, трябва да погледнете по-отблизо избраника си. Семейните представители на знака ще бъдат изкушени да се забавляват встрани. Ако отношенията в семейството ви са важни за вас, насочете страстта си към законната си половинка.

Козирог

Здраве

Спортът и упражненията през новата година ще ви помогнат да останете здрави. Разхождайте се и преоткрийте техниките за медитация. В студения сезон трябва да обърнете специално внимание на дихателната си система, да пиете витамини, а при първите признаци на настинка се консултирайте с лекар.

Работа

Очакват се много проблеми при справянето с настоящите предизвикателства. Козирозите ще бъдат тествани за сила, за способност да импровизират и да контролират емоциите си. Естественият ви консерватизъм сериозно ще попречи да останете на стабилни позиции в работата. Очаквайте много конфликти с колегите, които ще затруднят кариерното ви израстване. Финансовото ви положение ще бъде повече от добро, но благата няма да дойдат от само себе си.

Любов

Любовната романтика ще бъде в разгара си. Очакват се много промени. Миналите връзки лесно ще се разпаднат, а новите запознанства ще дадат шанс за започване на дългосрочни отношения. Сдържайте емоциите си, за да ги запазите.

Водолей

Здраве

Спокойният ритъм на живот ви носи отлично здраве. През лятото се препоръчва да работите за закаляване на тялото, за да не се разболеете в периода на настинките. Трябва да внимавате с диетата си. Ако наблягате на брашното и сладкишите, рискувате да напълнеете. Прекомерната емоционалност също може да ви провокира да се храните нездравословно, така че е по-добре да се контролирате.

Работа

За представителите на знака се очаква спокоен период, който ще им позволи да се отпуснат. Не трябва да проявявате прекомерна емоционалност при постигането на каквито и да било цели. Вроденият оптимизъм и новите професионални контакти ще ви помогнат да излезете достойно от всяка трудна ситуация. В годината на Тигъра трябва да планирате действията си, а не да се движите спонтанно. Само тогава лесно можете да заобиколите препятствията по пътя си. Финансовото ви състояние ще бъде проблематично. Очакват се възходи и падения, така че си струва да разчитате на спестявания. Струва си да си купите и лотариен билет – очаква ви късмет!

Любов

Водолеят ще иска нови връзки и чувства, така че любовните катаклизми са възможни. Това важи особено за самотните представители на знака. Астролозите не препоръчват твърде често да сменяте партньорите си, за да не загубите истинската любов. Семействата ще изпитат липса на разбиране и несъгласие. В тази ситуация ще се породи желание да завъртите афера встрани, която ще ви доведе до развод. Ето защо, за да запазите брака си, си струва да бъдете по-лоялни към партньора и да му дадете възможност да взема решения сам.

Риби

Здраве

Препоръчва се да следите здравословното си състояние особено ако имате хронични заболявания. При първите симптоми е по-добре незабавно да се консултирате с лекар и да се подложите на курс на лечение. Психическото ви състояние също ще бъде на предела на възможностите си. По-добре е да си почивате и да спите по-често. Може да бъде полезно практикуването на медитация и релаксация, за да възстановите спокойствието си.

Работа

Представителите на Риби ще се нуждаят от постоянство. В противен случай има всички шансове да изгубят късмета си, който често им помага в професионалното поприще. Адаптирайте се към обстоятелствата и мненията на колегите. Планирането на действията и интуицията ви ще ви насочат към правилния път. Има големи шансове да подобрите материалното си състояние, но е по-добре да обмислите стратегията си предварително, като вземете предвид всички форсмажорни обстоятелства. Препоръчително е да спестявате пари за непредвидени разходи през цялата година.

Любов

През 2022 г. необвързаните Риби ще могат да срещнат сродна душа за сериозна и дългосрочна връзка. Рибите, които са във връзка, също ще изпитат романтични чувства. Ще погледнете с нови очи на хора, които познавате отдавна. Семейните представители на знака ще страдат от безкрайни разногласия със своите съпрузи по въпросите за лидерство във връзката. Всички конфликти обаче ще завършат със също така бурно помирение.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close