You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Забавна хиромантия: Открийте какво ви очаква в любовта

Забавна хиромантия: Открийте какво ви очаква в любовта

Вижте какво ви очаква в любовта с малко забавна хиромантия

Гадаейки по линиите на една ръка, човек може много да разбере, но ако се съчетае и с другата ръка, ще научите много повече. Предлагаме ви малък тест по хиромантия, с който да проверите, какво разкриват ръцете ви за вашия любовен живот. Необходимо е само да съедините дланите си и вижте какво ви очаква в личен план.

Забавна хиромантия: Какво разкриват ръцете ви?
Забавна хиромантия: Какво разкриват ръцете ви?

1. Ако линиите върху дланите са на една и съща височина:

Вие сте много чувствителен човек, деликатен и внимателен по природа, но също така се ръководите от здравия разум, когато става въпрос за вземане на решения. Не обичате изненадите и избягвате да правите екстравагантни жестове. В същото време дълбоко емоционално изживявате всяка връзка и понякога сте малко импулсивни. Стараете се да не реагирате прекалено прибързано. Мислите внимателно, преди да кажете или направите нещо.

Много е голяма вероятността партньор в живота ви да бъде човек от средата, която ви заобикаля. Вие не сте човек, който се изправя срещу всички, само заради един мимолетен каприз. Избраникът/ избраницата на сърцето ви, е избраник и на вашия разум.

race 2

2. Ако линиите на дясната ръка са над лявата:

Вие сте „стара душа“. Със своята зрялост и интелект винаги сте били над вашите връстници. Чувствате се по-добре в компанията на по-възрастни хора, които изключително много ви уважават. В тяхно лице намирате мъдростта, която ви е нужна. По всяка вероятност за партньор в живота ще изберете някой, който е по-възрастен от вас.

race 3

3.Ако линиите на лявата ви ръка са над дясната:

 Живеете бързо, бурно, лесно отдавате себе си и любовта си, без да се замислите. Обожавате предизвикателствата. Вие винаги сте част от групата на привлекателните и харизматични личности. Не позволявате да ви ръководят страховете в живота. Стараете се всеки ден да се борите срещу онова, което ви плаши. Имате буен характер и е напълно възможно за половинка в живота да изберете партньора си спонтанно и неочаквано. Личностите с такива линии на дланта, според този тест по хиромантия, често се омъжват / женят спонтанно, попаднали във водовъртежа на страстта, за хора, които са срещнали случайно.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!