You are here
Home > Lifestyle > Забравете еднообразието! Принтовете са отново на мода!

Забравете еднообразието! Принтовете са отново на мода!

Принтовете са отново на мода! Забравете еднообразието
Принтовете са отново на мода! Забравете еднообразието

Тази година модните дизайнери надминаха себе си, в старанието си да върнат цветовете и пъстрите десени на подиума. Не пестете от принтове! Това гласи основното модно правило за началото на годината, но с предупреждение да се внимавате за това, как и с какво ще ги комбинирате.

printove 2

Вече няколко сезона различните принтове са водещи в модните тенденции особено в уличната мода, а старта на новата година е потвърждение, че тази година няма да бъде изключение.

printove 4

Облечени в принт от главата до петите, е сигурен начин, че ще бъдете впечатляващи, а същевременно уникални, еклектични, а също така и модерни.

printove

Особено актуални са дамските костюми, които включват сако или елек с панталони в същия принт. Също така, пачуърк тенденцията запазва своята актуалност от предишните сезони, като тази година абсолютен хит ще бъдат саковете, роклите и полите, изработени в комбинация от различни материали и десени.

printove 6

Ако вашият избор се свежда до стайлинг изцяло от принт, тогава не е необходим абсолютно никакъв аксесоар за акцент. Гарантирано и без него ще бъдете и поразителни. Вижте най-актуалните модни предложения в галерията по-долу.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!