You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Зад кулисите на „Твоят мой живот”: линейки, паметни празници и много, много любов (Снимки)

Зад кулисите на „Твоят мой живот”: линейки, паметни празници и много, много любов (Снимки)

Когато на снимачната площадка на „Твоя мой живот” изключат камерите и осветлението, остават страстите на хората

В „Твоят мой живот” може всичко да ви се струва съвсем като в сериал, но то е само защото не знаете какъв живот живеят звездите. Актьорите от хитовата поредица за две години създадоха разбивач на рейтинги, но и преживяха куп неизразими емоции, видя woman-onthe-top.net.

Еркан Петеккая, например, в рамките на месец изживя сложна амплитуда от предизвикателства. Преди два дена излезе в медиите, че е приет по спешност в болница. Според слуховете дълго отлаганото лечение на бъбреците създало сериозен проблем.

Не е изключено обаче проблемът да се е отключил след като стана обществена тайна фактът, че екранната му партньорка Нургюл Йешилчай ще напусне „Твоят мой живот”. Медиите дълго време ги скарваха сериозно, но истината, че работният график е съсипващ за всяка актриса с дете. Твърдят, че Еркан Петеккая вече й е посочил наследница, но болестта му може да отложи снимките. А само преди месец нещата изглеждаха различно…

Господарката на сърцето му Дидем отпразнува рожден ден!Госпожа Петеккая получи в галерията си торта, която отговаря на другата страст в живота й – рисуването, но на специалното парти за приятели беше изненада от съпруга с „торта-кебап”. Мъжът й остави други да поднасят сладки изкушения. Той предпочете да й подари плато с „Анадола кебап” (пикантно агнешко) – разбира се, украсено със свещи!


Да, Еркан Петеккая, е твърде анадолец в някои отношения, но достатъчно артист в други. Той отделя скъпоценното си свободно време само за Дидем и сина им Джано. Винаги са неразделни и всички се питат дали ще се сбъдне старата му мечта да стане баща и на дъщеря?!

Актьорът сам споделя, че изживява тази различна емоция на работа. Толкова са привързани един към друг с Лейля Танлар, че се чувстват като истински баща и дъщеря. Дори публикуват заедно снимки с такива коментари.

Такива снимки има много в профилите и на двамата
Такива снимки има много в профилите и на двамата

Актьорът обожава екранното си дете, което твърде много прилича на героинята си Джансу. Тя скоро навърши 18 години и от снимки се задоволи със скромна почерпка на снимачната площадка. След това обаче законно заведе най-близките си приятели на дискотека.

Лейля Тънлар няма време за момчета, а и да намери е много взискателна. Предпочита да учи и работи, а ако някой иска да завладее сърцето й, непременно трябва да издържи на сравнението с батко. Левин съчетава всичко, което търси в един младеж. Актрисата доста прилича на героинята си, Джансу, нали?!


Деликатната Лейля в живота се оказа доста близка със своята сестра-съперница в „Твоят мой живот”. Двете с Алина Боз са винаги заедно по светски мероприятия, но напоследък това трудно се случва. Момичетата не са се хванали за косите, даже напротив. Просто Алина най-после си намери гадже. Тя е на 17 години, но не се срамува да изкрещи на света, че обича Бурак Йорук. Деветнадесетгодишният младеж също е актьор и й дава разбирането, което другите й връстници не могат.


Двете момичета от „Твоят мой живот” обожават Нургюл Йешилчай. Дори скоро да се наложи да се разделят – екранната им майка ще остане със специално място в сърцето им.

Както изглежда всички обичат звездата на сериала – приемат участия заради нея, канят я като скъп гост на най-личните си празници, а тя изглежда като жена на върха на щастието! Въпреки, че приключва участието в хита на два телевизионни сезона, нищо не може да помрачи ентусиазма й.


Тя омъжи приятелката си Елвин Айдоду (Дерия), която й е точно толкова близка, колкото в „Твоят мой живот”. Сватбените емоции очевидно са я докоснали толкова много, че не се сдържа и публикува снимки на Гюлсерен в булчинска рокля. Коментарът й, че „мечтите се сбъдват, с Божията благословия”. Явно Джихан и Гюлсерен все пак ще станат истинско семейство! С малко повече късмет, здраве – за Еркан Петеккая и сговорчиви автори – за Нургюл, историята на „Твоят мой живот” все пак може да има щастлив край!

loading...

One thought on “Зад кулисите на „Твоят мой живот”: линейки, паметни празници и много, много любов (Снимки)

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!