You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Златно момче”: Хатуч признава тежкия си грях, Сейран плаща тежка цена за него

„Златно момче”: Хатуч признава тежкия си грях, Сейран плаща тежка цена за него

И двамата мъже, които обичат Суна търсят щастието в обятията на друга, тя най-после слага край на нелепите си мечти в следващите епизоди на „Златно момче”

Отрязаната глава в леглото на Халис и Хатуч разстройва не само младоженците. Ферит открива бележка с притеснително съдържание. Невестата отива при мъжете на семейството и признава, че знае чие дело е това. Хатуч обвинява сестрата на Йокеш за инцидента. Ферит вдига скандал на Абидин, че е позволил това да се случи. Орхан се разстройва, разбирайки, че Йокеш е издъхнал.
Асуман признава на Суна, че Дорук е бил добър за нея. На сутринта Хатуч е готова да влезе в ролята на господарка.

Нарежда на готвача да направи супа от главата на овена. Гони след това треньора Асуман, дошъл в имението. Младата жена се разстройва. Семейството на Сейран отива на погребението на Йокеш. Сейран и Ферит също се присъединяват към тях и се опитват да говорят с Акън. Лятиф казва на Орхан, че е не е виновен за смъртта Йокеш. Суна разбира за аферата на Ифакат и Шехмуз. Ферит изненадва Сейран и й показва новия им магазин, който е кръстил Сейфер.

Суна става свидетел как Айше признава любовта си на Абидин. Момичето я моли да не казва на майка ѝ, но жената на Кая побеснява от ревност и я издава. Абидин защитава момичето и иска ръката ѝ. След вечеря Ферит моли Абидин за прошка.

Сейран ненадейно е отвлечена. Ферит не успява да я настигне. Всички се чудят кой е похитителят и съмненията се насочват към треньора на Асуман. Ферит, Абидин и хората му отиват при Сертер и треньора. Отвеждат ги в изоставена сграда, но не могат да научат нищо от тях. Кязим се опитва също да научи нещо за дъщеря си, но напразно. Суна най-после изглежда осъзнава какво е за нея сестра ѝ. Страда много, а Кая я подкрепя. Тя му доверява, че Ифакат има връзка с Шехмуз . Кая влиза в спалнята на любовниците. В резултат на това Халис прокужда Ифакат от имението.

Гюлгюн си спомня как е изпълнила задачата на майката на Акън. В същото време младежът влиза в стаята на Сейран и ѝ дава възможност да умрат заедно. Майката на Акън изпраща на Ферит запис на съсипаната му жена и той получава криза. Междувременно хората на Корхан намират мястото, където се предполага, че е Сейран. Когато Кая, Орхан и Абидин се готвят за атака, Ферит идва на себе си и също решава да тръгне с тях. Халис и Орхан му забраняват и го затворят в стаята. Готвачът на имението освобождава Ферит и той отива да спаси Сейран.

Акън стреля по майка си и себе си. Ферит води Сейран в болницата, а по пътя се обажда на Абидин и съобщава къде се намират труповете. Когато Абидин, заедно с хората си, пристигат, не откриват никой. Цялото семейство отива да види Сейран. Лекарите ѝ дават приспивателни, за да може да преживее изживения тормоз. Ферит е постоянно до нея. Суна не позволява на баща си да се доближи до сестра й, спомняйки си как ги е биел.

Хатуч съобщава на Лятиф, че дава имението на Сейран. Тя моли да подготви документи за това. Ферит и Абидин не разбират къде може да са отишли Акън и майка му. Кая успокоява Суна и в този момент се обажда Пелин. Суна започва да крещи, мислейки си, че Пелин може да дойде при Ферит в болницата. Предлагат на Едже да живее в имението, но тя отказва.

Сейран, когато идва на себе си, моли Ферит и сестра й да я приберат. Тя не иска да остане в болницата. Преди да си тръгне, дава интервю на журналисти, в което изглежда дори самоуверена. Когато се прибира вкъщи, влиза в стаята си и рухва. Ферит я успокоява и тя заспива. По-късно Сейран се събужда от лош сън. Получава паник атака. Есма изгонва Зерин от къщата си. Кая напада Шехмуз. Ифакат разговаря с Халис и му разкрива тайните на Орхан. Суна отива при Пелин. Бащата на Акън пише заплашително съобщение на Ферит. Младежът не казва нищо за това. Споделя само с Абидин. Тогава забелязва, че пазачите непрекъснато гледат телефоните им. Оказва се, че одумват видео на Асуман. Когато Ферит вижда клипа на снаха си с инструктора, той побеснява. Халис ага изгонва Асуман от къщата. Тя се обръща за помощ към Ифакат. Суна отива при гадателката, която я манипулира отново.

Ферит идва при Кяазим и разказва за съобщението. Те решават заедно да намерят бащата на Акън. Сейран получава обаждане от болницата и тя трябва да отиде да говори с лекаря. Кязъм укорява Кая, че е спал с Пелин. Ферит дава телефона на Есме и Сейран. Бащата на Акън започва работа при Казим. Ифакат пристига в имението и предлага на Халис да възстанови доброто име на Асуман. Ферит успява да намери човекът, който опропастява името им.

Халис ага, заедно с Ифакат, отвеждат Асуман в гората и там захвърлят маратонката му в дупка. Момичето ще трябва да избере дали да го пусне или не. Сейран разбира, че е неизлечимо болна. Тарък напуска затвора и е посрещнат от бащата на Сафет и Акън.
Сейран приготвя закуска за Ферит. Куриерът носи пакет, който съдържа телефон. Когато Ферит се събужда, вижда SMS с фразата „Не се доверявайте на никого“. След закуска със Сейран, той получава ново съобщение, което му казва да тръгва след половин час с колата си.

Гюлгюн получава нова задача от Мезиде – да доведе Хатуч при нея. Сейран отива при друг лекар, но сама. Кязим идва в имението за Есме и тя му казва, че иска да се разведе с него и двамата се скарват. Мистериозната личност, с която Ферит се среща, е Сафет. Той му казва, че Сейран и Суна са заплашени от Таяр. В замяна на пълна информация Сафет иска да се види с бившата си.

Новият лекар разглежда снимките на Сейран и казва, че тя е диагностицирана правилно. В болницата момичето случайно среща Тарък. Суна се съгласява да отиде с Ферит при Сафет. Ифакат извършва ново убийство. Вечерта в имението се провежда годежното парти на Абидин и Айше. Кязим се напива вкъщи и посяга да набие жена си. Таяр се намесва.

Ферит и Суна отиват при Сафет. Гюлгюн лъже и отвежда Хатуч при Мезиде. Сейран се среща с психиатър. След това на пътя ѝ се изправя Тарък.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!