You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Златно момче”: Сейран и Ферит се сдобряват, Халис се жени за Хатуч

„Златно момче”: Сейран и Ферит се сдобряват, Халис се жени за Хатуч

Вярвайки сляпо на Фикрие, Суна тласка Кая към Пелин и се старае да раздели завинаги Сейран и Ферит

Ферит не вярва, че всичко между него и Сейран е свършило. Подозира, че баща й се е намесил за пореден път по между им. Въпреки преживяното, Пелин пристига в собствеността на клана Корхан. Кая се опитва да я успокои, когато нищо не се получава, той звъни на Ферит и го моли да дойде. Братовчед му се среща с Пелин, която го моли за прошка. Сейран се среща със Суна и търси помощта ѝ. Тя иска сестра й да убеди Ферит, че казаното от нея е истина. Ифакат отива на свиждане при Орхан в затвора.

Ферит има проблеми в работата. Собственикът на търговския център не приема проекта му за магазин. На излизане от кафенето журналистите чакат Сейран. Тя им казва, че с Ферит вече са само приятели и сега могат да излизат с когото си поискат. Кязим е доволен от това интервю. Йокеш предупреждава Сейран, че ако не е с Акън, Орхан няма да живее дълго. Зерин поощрява дъщеря си да остане със Сертер. Суна прекарва нощта при родителите си и Кая страда по нея. Халис кани на среща от Хатуч, но тя отказва. Магазинът на Корхан е обстрелван.

След нов разговор с Йокеш, Сейран измисля нов план, за да накара Ферит да се отвърне от нея. Суна се среща с него и упорито твърди, че сестра ѝ се е отказала от брака си.

Сейран подписва документите за развод. Ферит споделя мъката си със Суна. Той не разбира защо Сейран му причинява това. Халис ага решава да изпрати Нюкхет в Америка. Пелин и Сертер започват да живеят заедно. Ферит и Суна се връщат заедно в имението. Кая ги вижда заедно и вдига скандал на жена си. Сейран, след като научава, че магазините на Корхан са били обстрелвани, моли Акън да говори с чичо си. Тя също се среща с Йокеш. Чичото я предупреждава, че всичко зависи само от нея.

Когато Акън говори със Йокеш, старецът му споделя, че Корхан са наранили него и майка му. Тогава младежът променя мнението си. Кая признава на Суна, че се е влюбил в нея. Йокеш посещава Орхан в затвора. Ферит и Сейран много си липсват. Ифакат идва при Нюкхет.
Ферит посещава Казъм и Сейран. Моли тъст си да попречи на срещите на дъщеря си. Но Кязим казва, че знае всичко и дава съгласието си за връзката им. Сейран моли Ферит да спре да я следи, тъй като тя вече не иска да е с него. Когато тя дава съгласието си за официален годеж с Акън, Орхан е освободен.

Бащата на Ферит се потапя в обикновеното ежедневие на семейството си. Кая се кара със Суна пред всички и едва не я удря. Ферит си спомня, че веднъж е направил същото със Сейран. Тя научава за това от Лятиф и отива с баща си и Акън в имението, за да вземе сестра си. Но Суна бързо променя решението си и моли Халис да не я дава на баща й. Когато Казим и Сейран напускат имението и се отправят към колата, Ферит вижда съперника си. Бащата на момичетата му разказва за годежа на дъщеря си и Акън. Ферит изпуска нервите си и задържа жена си насила. След разразилия се скандал, младежът разбира цялата истина за годежа.
Ферит, Шахмуз и всички хора от Корхан търсят Йокеш. Той е намерен от Зия, приятел на Халис. Ферит води Хатуч при Халис и тя му казва кой е Океш. Агата най-после предлага брак на старата си любов. Зия вика Орхан и Ферит на мястото, където се намира Йокеш. Сейран и Ферит се сдобряват. Суна е ядосана на сестра си. Халис кани цялото семейство на разговор.

Ферит съобщава на семейството си, че със Сейран са се помирили. Халис ага не е против, но сега е зает с живота си. Той шокира семейството си с новината за собствената си сватба. Ифакат започва да протестира, но Халис бързо я поставя на мястото й. След тежкия семеен разговор влюбените отиват в парка. Суна отново се кара с Кая. Тя не е доволна, че Халис се жени за Хатуч и Сейран се връща в имението. Отива при гадателка, която я съветва да провали брака на леля си. Нюкхет вижда Шехмуз да прегръща Ифакат.

Става ясно, че Фикрие е човек на Ифакат. Тя й се обажда и съобщава всичко, което е говорила със Суна. Обърканото момиче отива при баща си и му казва, че Халис се жени за Хатуч. Асуман идва да посети дома на своя треньор. Пелин пише съобщение на Кая, в което го моли да я спаси от Сертер. Халис дава на Нюкхет част от наследството и я изпраща на лечение. На следващия ден Ферит учи Сейран да кара кола. Кая взима Пелин от дома на Сертер. Семейство Корхан отива в къщата на Казим да искат невеста за Халис.

Зестрата на Хатуч започва да пристига в имението. Всички членове на имението са много уморени от подготовката за сватбата. Сейран и Ферит излизат на разходка с Абидин и прислужницата на имението. Асуман решава да тренира и вика треньор в имението. Ифакат отива на гинеколог и разбира, че трябва да побърза с брака и детето, тъй като скоро настъпва менопаузата ѝ. Среща се с Шахмуз и му разказва за проблема си. Той ѝ казва, че би искал дете от нея.

Абидин забелязва, че ги следят. Ферит казва на пазачите да внимават и да обръщат внимание на всички. Вечерта на къната и ергенското парти се провеждат в имението. Кая, след като се прибира у дома, отново се кара със Суна. Хората на Корхан са забелязани близо до имението на Сертер. Кязим, докато жена му не е вкъщи, се среща и вечеря със Зерин.

Ферит, след като разбира, че Кая може да е в опасност, тръгва след него. Благодарение на това, животът му е спасен. Ифакат прекарва нощта при Шехмуз. След разговор с Ферит,  на следващия ден Сейран отива при Пелин. Разбира, че не е трябвало да ревнува и поставя съперницата си на място. Хатуч и Халис регистрират брака си в имението. Веселата сватба обаче приключва страшно. Младоженците откриват ужасна изненада в спалнята си!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!