You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Знаци на съдбата или чиста случайност? (Кога Вселената ни казва: „Да, продължавай напред”)

Знаци на съдбата или чиста случайност? (Кога Вселената ни казва: „Да, продължавай напред”)

Ако се огледате за знаци на съдбата, ще си спестите тревогите и двоумението при сложен избор

В знаци на съдбата може да потърсите спасение, ако сте объркани, пред сериозно изпитание и доводите на разума не ви вършат работа. Неочаквани срещи с хора от миналото, впечатляващи запознанства, пътни знаци, повтарящи се песни по радиото или рекламни слоугани – това са малка част от посланията на Вселената, които могат да ни дадат отговор на трудните въпроси.

Както и да наречете Незримата сила, която ни ръководи, тя доста често се опитва да общува с нас. Няма друг начин да го направи с послания чрез т.нар. „знаци на съдбата”, научи woman-onthe-top.net.

Понякога имаме нужда да се убедим в правотата на изборите. Понякога като че ли всичко се опитва да ни спре когато предприемаме нещо. Сигналите, които трябва да ви направят особено чувствителни са:

1. Вселената казва „Да” – Щом усетите невероятна свобода, необясним възторг или сякаш се движите в облак от любов – определено сте на прав път.

2. Болезнено усещане – душата реагира като тялото, когато страда или когато нещо не е наред. Когато „трябва” стане в пъти повече от „искам”, започва да се руши и здравето, и виталността. Няма какво повече да мислите и се отървете от капана на бремето!

Знаци на съдбата във всеки вид и форма ни насочват към добрия изход
Знаци на съдбата във всеки вид и форма ни насочват към добрия изход

3. Първата стъпка – Ако нещата започнат да се объркват от самото начало, ако се чувствате така сякаш градите и след секунда всичко се руши – спрете навреме! Няма смисъл да инвестирате сили и време в обречена кауза!

Обратното – ако ви „спори” постоянно, автобусите идват като поръчани, възможностите – извират и срещате точните хора, значи това е вашият път!

4. Случайности – „Случайността е Бог в нещата” е казал мъдрецът. Когато се натрупат много такива накуп, определено говорим за знаци от съдбата.

Наистина, ако се спънете преди важна среща, по-скоро е незначителна ситуация. Ако не спирате да се препъвате, забравяте ключовете, таксито пука гума или сбъркате часа, това определено е сигнал за безперспективност!

5. „Гласът в главата” – Ако вътрешният ви глас ви предупреждава, няма какво да коментираме – слушате го! Може, разбира се, да се дължи на лоши спомени, неудачен опит или неувереност, но имайте едно наум.

Вашите ангели, Вселената, свръх сетивност или всичко това, което ви познава по-добре от вас самите, се опитват да ви насочат. Вглеждайте се и тълкувайте разумно всички знаци на съдбата, които се опитват да ви покажат пътя към щастието.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!