You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > ЗОФИЯ ШЧЕРБАК: ПОЛЯК ПРЕДУПРЕДИ ЗА ПАНДЕМИЯТА И ПРЕДРЕЧЕ, ЧЕ СВЕТЪТ ЩЕ СЕ РАЗТРЕСЕ ИЗ ОСНОВИ

ЗОФИЯ ШЧЕРБАК: ПОЛЯК ПРЕДУПРЕДИ ЗА ПАНДЕМИЯТА И ПРЕДРЕЧЕ, ЧЕ СВЕТЪТ ЩЕ СЕ РАЗТРЕСЕ ИЗ ОСНОВИ

На Велика събота Папа Франциск ще извърши поклонение пред плащеницата на Христос

Едно интервю на Недко Петров

Зофия Шчербак е родена във Варшава, Полша, но живее и лекува болни у нас от близо 25 години. Известна е с това, че винаги провежда методите си на лечение под лекарски контрол и от години настоява за законово регулиране на отношенията между конвенционалната и народната медицина. Участник е в последните две комисии към МЗ относно промените в Закона за здравето и по-специално за изменение в Наредба 6 относно алтернативните лечители.

Зофия Шчербак вероятно е единственият лечител у нас, който е регистрирал дарбата си чрез патент в патентното ведомство у нас. Тя също има официално разрешение от МЗ да практикува дарбата си за лечение на пациенти, но държи винаги етапите на нейното лечение да бъдат проследявани и контролирани от медицински лица, които са пряко свързани и ангажирани с всеки конкретен случай.

Зофия Шчербак
Зофия Шчербак

Зофия, освен с дарбата си да лекувате много неизличими болести, вие сте известна и с тълкуването на неща, които сякаш са невидими за обикновените хора… Как обаче ни връхлетя пандемия, за която само отделни личности в света са се опитали да предупредят хората още преди време? Излязоха факти, че един от малкото хора, които са видели задаващата се зараза е полякът Кшиштоф Яцковски, който още през 2019 предупреждава за надвисналата опасност.

Да, действително известният полски ясновидец Яцковски много конкретно и ясно предсказа още през 2018, че настоящата 2020 г. ще бъде изключително тежка година. Визията на Яцковски за 2020 представя ситуация на опасен огромен взрив, който бързо ще се разпространи по целия свят и ще допринесе за много загуби, включително и човешки. Предупреждава за предстояща мрачна година за човечеството. Яцковски буквално предсказа, че хората ще се страхуват да дишат и ще се борят с вирус и пандемия, която обаче ще отмине. В света ще настъпят истерия, безсилие, неадекватни действия спрямо пандемията. Най-интересното обаче е, че ясновидецът отправя трикратен призив към поляците – Бягайте към България и Румъния! Бягайте към България и Румъния! Бягайте към България и Румъния!
Яцковски смята още, че светът постепенно ще ограничава ползването на пари, доближавайки се до банкиране на финансите, прилагайки по този начин контрол. Яцковски подчертава, че 2020 ще бъде страшна година, като предстоят много нещастия.

Освен това Яцковски набляга в прогнозите си и на евентуални събития в Близкия Изток, сочейки Иран, Ирак, Израел и Ливан, като бъдещите горещи точки на света. Според него някои грешни военни действия на летище в Иран ще бъдат провокирани от Турция. Иран ще нападне с атомна бомба Израел, а Израел ще отговори със същата тежест. Ирак ще иска да запази своята независимост и там ще има революция, а САЩ няма да се намесва в проблемите на Ирак и ще се оттегли от каквото и да било вмешателство в Близкия Изток. Ливан като приятел на САЩ ще предприема други, различни действия от тези на Америка. Светът ще се разтресе из основи, предупреждава още Яцковски.

Той е известен още и с това, че в пряк телевизионен ефир през 2009 г. предрича, че Лех Качински няма да бъде следващ президент на Полша, въпреки смазващата му преднина пред други кандидати. На 10 април 2010 година президентът Качински заедно със съпругата си и част от политическия елит на Полша загива в самолетна катастрофа край Смоленск, а президент става неговият опонент Бронислав Коморовски.

Преди време обявихте в интервю в качеството си на председател на Съюза на природолечителите, че коронавирусът не може да бъде излекуван със средства на народната медицина. Възможно ли е обаче да предпазим имунната си система, особено сега, когато е отслабена в края на зимата и началото на пролетта, с природни средства, като се има предвид, че именно слабата имунна система у човека създава условия за бързото развитие на коронавируса?

Отново ще повторя – вирусът не може да се излекува със средства на народната медицина и ако някой прави подобни опити, той просто ще загуби време докато започне адекватно да се лекува. Един пример – ако наистина народната медицина лекуваше този вирус — мутант, в Китай, където от 5000 години съществува огромен опит за лечение на всякакви болести с нетрадиционни средства – хилядите лечители там вече щяха да са преборили епидемията.

На този етап силни стимулатори на имунната система са още чесънът, джинджифилът, лимоните… За силен имунитет препоръчително е да се правят отвари от лайка, шипки, риган, мащерка и други имуностимулатори от природата. Впрочем самата Ванга препоръчва при слаб имунитет да се пие отвара от мащерка…

На всичко отгоре – в момента има много хора, които постят и така изчистват организма си от шлаки и отрови, но в същото време лишават организма си от важни минерали и съставки, които допълнително ни правят уязвими… Тъй че всеки трябва да решава за себе си как да организира менюто си за силен имунитет…

Вие бяхте една от първите, които обявиха, че вирусът е плод на биологичен експеримент, а не идва от ресурси на Природата… Все още ли твърдите това?

Конронавирусът, както вече казах в предишните ми изказвания, е изкуствено създаден вирус, на който човешката имунна система не може да противодейства, защото човешките антитела не го разпознават като жив организъм произлязъл от естествената среда.

Предимството на хората към този етап от битката с тази пандемия е в това, че може да се противодейства на Covid 19 с висока температура в околната среда, висока лична и обща хигиена, както и като се използват дезинфектанти на спиртна основа. Обяснението за тези методи е, че изкуствено създаденият вирус в лабораторна среда има изградена от белтъчини обвивка, която е подвластна на гореспоменатите средства, като към тях можем да добавим сухи и топли помещения (без влага и мухъл), светлина, просторни проветриви помещения, уреди излъчващи ултравиолетови лъчи, естествени слънчеви лъчи и киселинна среда, която разтваря белтъчната обвивка, изградена около вируса и тези прости предпазни средства го убиват.

Препоръчвам да се пият също напитки със съдържание на хинин, като например Тоник, който има въздействие срещу Covid 19.

По мое усмотрение Covid 19 въздейства върху мозъчния ствол и впоследствие на белия дроб, сърце, бъбреци, полови органи. В мозъчния ствол се съдържат множество първични центрове отговорни за поддържане на жизнени функции, като: дишане, център за адаптиране на сърцето, регулира кръвно налягане, телесната температура, обмяна на вещества и въздейства на хипофизата. Мозъчният ствол също е концентрация на нервни центрове – една от структурите принадлежащи към централната нервна система.
Аз самата обаче съм озадачена от два факта, на които не мога да дам отговори, а само ще задам въпроси…

Първият – никой до момента не е дал официална информация за произхода и начина на разпространение на вируса в глобален мащаб. В света работят няколко десетки тайни служби, които ползват ресурси от милиарди долари, а може би и от трилиони, за придобиване на всякаква информация – как нито ЦРУ, нито ГРУ, нито Мосад, абсолютно никоя тайна служба, която защитава интересите на съответната страна, не докладва на своето правителство източника на коронавируса. Към момента се ширят стотици конспиративни теории за произхода на коронавируса – от заразяване чрез диви животни на пазара в Ухан – до версията, че космически вятър е стоварил тази зараза върху планетата.

Защо нито едно правителство официално не отрече тези версии и не даде ясен, точен и категоричен отговор за произхода на пандемията?

Единственият официален документ до този момент е следният и идва идва от Иран, който пряко обвинява САЩ за пандемията… В прав текст и официално Техеран обвини САЩ на 13 март т.г., в навечерието на Персийската нова година чрез посолствата си в цял свят, че Вашингтон е първоизточник на заразата. Да, но към днешна дата в САЩ бройката на заразените вече гони половин милион – кой болен мозък би си позволил да унищожава собствената си нация?

Вторият озадачаващ факт – всяка година се обявяват Нобелови лауреати за медицина. През 2018 г. нобелова награда получиха медици за развитието на антиракова терапия чрез инхибиране на отрицателната имунна регулация. През 2019 г. приза грабнаха американец и японец, които направиха откритие как клетките усещат и се приспособяват към наличието на кислород – все открития свързани с имунната система на човека.

Преди 60 години Нобелова награда е дадена за откритие, което акцентира върху функционирането на имунната система и различаването на свое от чуждо тяло в човешкия организъм.
Близо една трета от наградените от Нобеловия комитет медици работят върху имунната система на човек – как нито един лауреат от Стокхолм не излезе и не направи анализ на ситуацията с COVID-19?
Как нито един световноизвестен лекар, медик, биолог или Нобелов лауреат не успокои човечеството, че пандемията е преодолима – дори с риск да сгреши!?

Вие определяте и като много важна ролята на църквата в тази ситуация. Може ли да се направи паралел между действията на църквата в Полша и на църквата в България?

Като лечител в разговори с пациентите си често наблягам и повтарям, че не трябва да сме подвластни на всеобщо тържествуващи истерии, поддържани от медиите, а трябва да изградим личен имунитет не само срещу Covid 19, а и срещу тези, които черпят дивиденти от нашия страх, обърканост и истерия и забогатяват заставяйки останалите в невъзможност да се справят с изкуствено отгледан вирус.
Може би всичко, което се случва, е подготовка за нещо, което тепърва ни предстои? Искам да припомня, че Папа Йоан Павел Втори още през 1989 г. е казал следното – „Човешката общност трябва да се възвърне към духовността, в противен случай светът ще погине в мъка и страдания“.

Какво правят Ватиканът и Католическата Църква в тези смутни времена за своите миряни? Ще степенувам нещата, които лично аз наблюдавам чрез Интернет в Полша и случващото се там.
Там ежедневно се изпълняват литургии и молитви, водени от свещеници и отправени към миряните – молитва към Божието милосърдие – уповаване в Бога, опрощаване на греховете и измолване на милосърдие към човечеството.

Правят се духовни лекции, които траят седем дни по време на Великия пост, организирани за всички възрастови групи. Послания на духовните лекции се увенчават с изповед и приемане на причастие.
Всеки петък по време на Великия пост, християните взимат участие в молитва, която отразява пътят на Христос към разпятието (Път към Разпятието)

Всеки ден в определен час Църквата отправя молитви до Богородица с цел получаване на благословия и покровителство от Божията майка. Молитвата съчетава: тайна на страдание, тайна на радост и тайна на светлина.

С участието на миряни и свещеник, водещ литургията, се изпращат послания до Богородица съгласно случващите се събития в личен аспект, държавен или от световен характер. Във връзка с пандемията във всяка литургия се изпращат молитви за опрощаване на греховете на света и изцеление на народи, както здравословно, така и духовно.

В Полша също има забрана за масово събиране в църквите, но католическото духовенство чрез средствата на масовото виртуално пространство – интернет (youtube, skype, facebook), радио и други осъществява контакт с миряните. Свещеникът води литургични молитви посредством интернет в определени часове от църквата и по този начин се осъществява среща с християните. Църквата достига до всеки дом чрез телевизия, радио и интернет.

В тези трудни моменти на усамотяване, отчайване и безнадеждност свещениците, използвайки медиите, влизат в нашите домове и дават сили, подпомагат загубените души да намерят покой, смирение, смисъл и подкрепа. Човешките души се преобразяват още повече, като предстоящите Великденски празници карат всеки християнин да се замисли над духовните и морални ценности и колко сме безпомощни спрямо случващият се световен катаклизъм. Колкото и да доказваме и отричаме съществуването на сила свише, Господ ни доказва, че сме безпощадни един към друг и, че човечество се възползва от науката и нейните постижения срещу човека – нещо, на което сме свидетели днес.

Колкото за България – тук бих се въздържала от коментар, защото в този труден момент, за съжаление, църквата е много далече от миряните. Тук искам само да вмъкна действията на Ватикана, а преценката я направете сами. Само преди броени дни, на 27 март, Папа Франциск излезе на площад Свети Петър, пред Разпятие Христово (реликва от 15 век, която помогна за отстраняване на черна пандемия в Италия през Средновековието) и икона на Богородица, се обърна за опрощаване на греховете на целия свят и спиране на зловещия корона вирус, благославяйки целия свят.
Полската информационна агенция информира веднага, че 24 часа след молитвата на Папата (urbi et Orbi) коронавирусът е понижил своето действие и 925 италианци са оздравели. Дали е било чиста случайност или намеса свише – никой не може да каже със сигурност.

Освен това в предстоящата Великата събота на 11 април т.г., от 18 часа българско време ще бъде пряко излъчвано в целия свят поклонение на Папа Франциск пред Плащеницата, в която беше положен Христос, намираща се в Торино. Инициативата е свързана с пандемията от коронавирус.

Бел. ред: Текстът се публикува без съкращения и без никаква редакторска намеса.

loading...

5 thoughts on “ЗОФИЯ ШЧЕРБАК: ПОЛЯК ПРЕДУПРЕДИ ЗА ПАНДЕМИЯТА И ПРЕДРЕЧЕ, ЧЕ СВЕТЪТ ЩЕ СЕ РАЗТРЕСЕ ИЗ ОСНОВИ

  1. Изключително интересна и грамотно поднесена статия.Дано достигне до повече хора , има върху какво да се замислим.

  2. Страхотна статия, един доказан се лечител излекувала и дала на много хора живот.

  3. Поздравленя за прекрасния коментар, имахме какво да научим духовните хора имат необходимост за контакт с църквата и духовниците както предлага Ватикана и полската църква. Сблъсках с не конвенционална медицина огромна помощ. Бях излекувана от лечителката Зофия Шербак и потвърждавам, че работи под лекарски контрол. Бог да я благослови да помага и на други.

  4. Прекрасен лечител и Човек е Зофия. Бог да я Блогославия! Много помага на болни хора

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!