You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Звездите на „Опасно изкушение“ : Онур Туна и Севда Ергинджи

Звездите на „Опасно изкушение“ : Онур Туна и Севда Ергинджи

Невероятната екранна химия между Онур Туна и Севда Ергинджи е една от причините за успеха на „Опасно изкушение”

За един сериал са важни преди всичко две неща: Страхотен сценарий и още по-страхотни актьори. Истински успешните поредици обаче имат един скрит коз: Екранната химия между партньорите. Една от причините за огромния успех на „Опасно изкушение” е тандемът на Онур Туна и Севда Ергинджи, който създаде супердвойката #ЗейАл ( #ZeyAl).

Звездите на "Опасно изкушение" : Онур Туна и Севда Ергинджи

Лицата на двамата бяха известни на телевизионната аудитория, но решението да ги съберат като двойка на екран се стори леко абсурдна. Онур навсякъде прави впечатление със своите почти два метра височина, докато Севда , с нейните 159 см., е в категорията „очарователно миньонче” . Двамата обаче лесно превърнаха „негативите” в позитив. Използваха различията по между си, за да подчертаят и обогатят образите си. В резултат се получи толкова въздействаща игра, че феновете им се надяват на повторна среща на големия или малкия екран. За момента двамата са твърде заети, за да го направят, но пък поддържат силно приятелство дори след края на снимките!

Онур Туна

Висок, красив, синеок, атлетичен и дори – музикален – Онур Туна е новият Златен ерген на турския шоубизнес. Образът на Алихан в „Опасно изкушение” го направи популярен зад границите на родината му, а той използва това, за да избира роли и да популяризира песните си.

Онур е роден на 2 юли 1985та година в Чанаккале, а детството му преминава в Галиполи. Той е глезеният малък син на учител и адвокатка, родена в Гърция. Семейството му не е артистично. Поклонници са по-скоро на точните науки, защото и бащата и братът на актьорът цял живот преподават математика.
Онур Туна биография
В училище Онур е особено запленен от спорта. Тренира усилено баскетбол и волейбол, което днес му се отблагодарява със снажна осанка. Той продължава „семейния бизнес” като се увлича по математиката, дори записва икономическа специалност в университета „Девети септември”. Актьорското майсторство обаче е винаги успоредно до него и не спира да го изкушава. Първо в училище, след това – от драмсъстава на университета.

В крайна сметка изучава национална музика и завършва курс за актьорско майсторство в Измир. Цели четири години сметките си плаща с ангажименти като модел.

Дебютира на екран само през 2011 – първо като поддържащ образ. През 2014та обаче получава първата си главна роля – на Филинта, която прави голямо впечатление.

Успехът на „Опасно изкушение” го води до нови висоти. В нея не само играе, но и песните му озвучават някои от сцените на Зейнеп и Алихан. Онур умее да свири на китара и не се дразни на непрекъснатите сравнения с Таркан.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от onurtuna (@onurtuna)

След като историята на ЗейАл приключи в 46ти оригинален епизод, младият актьор не успя да поеме дъх и продължи да снима. Той направи филмите „Тежка романтика”, „Какво ще се получи” и сериала „Доктор чудо”. Сега се е отдал на дълга лятна ваканция, музика и любов…

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от onurtuna (@onurtuna)

Онур Туна е желан ерген и личния му живот буди страхотен интерес. Не са известни много от връзките му, но говорят, че всяка от тях е приключвала с изневяра от негова страна. Една от популярните му любими е Седа Гювен. Днес на дневен ред обаче е Елиф Доан. Двамата се криха много време, но на сватбата на Танер Йолмез и Едже Чешмиоолу потвърдиха слуховете, че са заедно. Куриозен е фактът, че ги е сватосала не друг, а екранната партньорка на Онур в „Опасно изкушение”. Елиф, Севда Ергенджи и Симай Барлаш („Безмилостен град”)са играли в популярен тийн сериал и от тогава са неразделни приятелки. Дали крехката любовна история ще се превърне в любов за цял живот обаче е много, много рано да се говори…

Сватбата на Танер Йолмез и Едже Чешмиоолу

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Sevda Erginci (@sevdaerginci)

Севда Ергенджи

Тя е с дребна фигура, но с огромен талант. Има невероятни черни очи и понякога я сравняват със самата Одри Хепбърн. Играе от тийнейджърка и освен талант демонстрира и невероятна смелост. В „Опасно изкушение”, да речем, докато влиза в образа на доброто момиче, провокира публиката с постелни сцени и целувки с екранния партньор. Севда Ергенджи обаче може да си го позволи – тя е дете на мегаполиса Истанбул.

Севда Ергенджи биография

Актрисата е родена на 3ти октомври 1993 година. Майка ѝ е македонка, а баща ѝ консервативен мардински турчин – предприемач. Различията между родителите ѝ надделяват и двамата се развеждат. Израства при баща си и за да се справи с последствията от семейните кризи, получава абсолютна подкрепа в изборите.

Талантът ѝ е забелязан още в училищната скамейка и от тогава участва във всевъзможни постановки. На 14 години е част от театрална формация, където има възможност да се научи на занаят от големи имена.

Късметът в професията ѝ идва след запознанството с Озан Гювен, разказват от 24smi.org. Благодарение на препоръките му получава първата си роля – на Айша в „Тъмночервено”. Пътят до големите проекти се оказва кратък за Севда. Той минава и през излъчения у нас „Черна роза”. По това време момичето трябва да се отдалечи на хиляди километри от бащиния дом, да играе успоредно в поредица с Тюркян Шорай, но умората се отплаща. От тогава до днес актрисата получава предложения за впечатляващи главни роли и проекти.

Един от сериозните ѝ професионални успехи е „Опасно изкушение”. Сериалът ѝ донесе не само впечатляваща известност, но и куп страхотни приятелства. С Онур Туна стават изключително близки и не спират да се шегуват с разликата по между им, която е 40 см. Въпреки екранната химия, страст между тях няма. Тя го чувства като по-голям брат – разликата по между им, все пак, е осем години.

Алихан Ташдемир и Зейнеп Йелмаз

С екранната си сестра Йълдъз (Еда Едже), първата режисьорка на проекта и Ендер (Шевал Сам) са неразделни о време на снимките и близки до днес, когато професията ги е разделила.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Eda Ece (@eda.ece)

В личен план щастието не ѝ се получава така лесно щастието. Тя се среща за известно време с Али Ил, с когото играят в „Дай ми ръката си, любов”. Преживява роман с един от топ моделите на Турция – Йълмаз Кунт, но се разделят заради новия ѝ проект „Скъпо минало”. Сериалът няма успеха на „Опасно привличане”, но там среща не само старата си позната Едже Услу. Екранният ѝ партньор е Сечкин Йоздемир, с когото бяха твърде близки извън терен.

Севда Ергенджи и Сечкин Йоздемир
След „Скъпо минало” Севда Ергенджи попадна на нов, успешен проект. Тя игра две години в историческия „Пробуждане: Великите селджуки”, но новият телевизионен сезон ще ѝ даде възможност да изненада за пореден път почитателите си!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!