You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Звездите от „Завинаги”: Актьорите, които изиграха семейство Боран

Звездите от „Завинаги”: Актьорите, които изиграха семейство Боран

„Завинаги” е един от проектите, в които че ли няма второстепенни персонажи и това се дължи на интересен сценарий и блестящи артисти

Тайната на успешния сериал е рядкото съчетание на вълнуваща история и актьори с впечатляващ талант. Проектът „Завинаги” има повече от това. В него играе всеобщият любимец Йозджан Дениз, сладката Аслъ Енвер, а екипът зад камера има не малко успешни поредици и награди.

Другият коз на сериала обаче са и актьорите, които уж трябваше да са „на втори план”. Силното им присъствие прави историята достоверна, а емоциите в зрителите – крайни. А от това спечели най-вече „Завинаги”, който имаше цели три успешни сезона…

Ипек Билгин – В златната възраст има време за успех, има време за романс

Майката на четиримата законни братя Боран в „Завинаги” е не просто домакиня, тя е матриарх. Управлява умело съдбите на синовете си и задкулисно – бизнеса. Ако си представяте свирепа жена, то значи не осъзнавате колко мощ може да изиграе една деликатна възрастна дама като Ипек Билгин.

Тя е истинска жрица на изкуството, която е посветила семейството и живота си на него. Родена е в Истанбул, на 24ти март 1954 година, четем в turkiapro.ru. Първото й име е Фатма и има редкия шанс да живее в достатъчно либерално семейство.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Bali… #indonesia

Публикация, споделена от @ ipekbilginipek на


Отгледана е от инженер, който нищо не разбира от театър, но той приема че дъщеря му избира да се нарича Ипек и да бъде актриса – занятие, което не се посреща еднозначно в онези години.

Приемат я в Консерваторията в Анкара и тогава среща един от късметите в живота си. С колегата си Джунейт Чалъшкур /бащата на Мехмет от „Перла”/ се влюбват, женят се и са приети веднага в Държавния театър на столицата.

През 1982 година се ражда единствената им дъщеря Чаа, която продължава в семейния „бизнес”.

Ипек работи в един и същи театър до пенсия, но междувременно снима малки, но все пак ценни роли в телевизията и киното. Режисира постановки в Бурса и Ескишехир и благодарение на нея Къванч Татлъту е възприеман сериозно в шоубизнеса.

Блондинът е само модел, който получава покани за сериали, но двамата работят по шест часа преди да заснемат сериала „Север Юг”. Благодарение на Ипек днес той има право на актьорско самочувствие.
Самата Белгин е позната у нас, благодарение на участията си в „Любов извън закона”, „Златна клетка” и „Езел”.

Дъщеря й завършва театър в Нюйоркската академия, но се завръща у дома, за да бъде до родителите си. След смъртта на баща й, тя и майка й стават още по-близки, основават театрално студио, с което поставят спектакли и обучават млади таланти.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

❤️

Публикация, споделена от @ ipekbilginipek на


По ирония на съдбата най-голямата си роля изиграва тогава, когато е помогнала на куп други да дадат най-доброто от себе си на сцената. Есма султан от „Завинаги” вбесява драгия зрител в началото на проекта, но с времето хората я приемат, съчувстват и дори съжаляват. А тя е щастлива, че на златна възраст е способна да провокира крайни, но истински емоции в публиката с!

Дилара Аксюек – Винаги на точното място, на точното време е точния човек

На ходещото изкушение Дилара Аксюек като че ли й подхождат централни роли, но пък как умее да играе второстепенните! Тя успява да бъде и завистлива зълва, и родилка с тежка депресия, и ужасна съпруга и…в крайна сметка да стане истинска Боран. Това не е лесна задача, но младата актриса вече има приличен опит пред камера, а и както сама казва има невероятен късмет – винаги попада на точното място и кариерата и върви все нагоре!

Дилара Аксюек е родена на 24ти юли 1987 година в Измир. Тя е единствена дъщеря и върху нея са съсредоточени родителските амбиции. Семейството се мести в Одрин седем години след като се ражда и няма против да се занимава с шоубизнес. Единственият й критик е баща й, който иска от нея да влага повече старание в превъплъщенията си.

Записват я в литературен кръжок, където рецитира. Помагат й да се запише в театрална школа в центъра по изкуствата „Мюждат Гезен” и й дават благословия да замине в Истанбул след шест години.

Големият град я плаши, но още с първото си прослушване получава ангажимент. Дават й главна роля, но малко преди началото на снимките я измества по-опитна актриса. Веднага обаче следва предложение за нова поредица, от която днес не е особено доволна.

Щастлива е при третата си среща с камерите. Дават й ролята на Шадие в „Милост” и тя е много щастлива. Мечтае да изиграе подобен образ, актрисата Йозгю Намал, на която се възхищава, й става приятелка и представянето й отваря вратите в шоубизнеса.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

My sister ❤️

Публикация, споделена от Dilara Aksüyek (@dilaraaksuyek_) на


Тъкмо когато заявява публично, че не вярва в любовта и флирта на снимачната площадка, съдбата я среща с красавеца Джейхун Менгироолу /Дениз от „Твоят мой живот”/. Двамата са заедно още от 2015 година и пазят в тайна плановете си за сватба.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

😘

Публикация, споделена от Dilara Aksüyek (@dilaraaksuyek_) на


Във „Великолепният век: Кьосем” се очаква да изиграе отново малка роля, но щастието й се усмихва. След като нейна колежка отпада от проекта, даден й е шанс да бъде Махфирузе – майката на престолонаследника Осман.

Най-успешният й проект е „Завинаги”, но тя има още какво да покаже, особено на театрална сцена, за което мечтае.

Салих Бадемджи – Актьор, който изгражда второстепенни образи от Първа класа

Огорченият по-малък брат на Фарук – Фикрет е изигран от актьор, много познат и обичан от зрителите. Гледали сме Салих Бадемджи в супер успешните „Времето лети” и „Любов под наем”. Може някой да остава с впечатление, че да бъде втори или губещ му отива, но това означава само, че се справя чудесно с работата си! Той се гордее с поддържащите си роли, защото за тях се изисква особен майсторлък. А самия факт, че става изключително близък с партньорите си на екран, говори и за това какъв човек е!

Салих Бадемджи също е дете от Измир. Роден е на 15ти август 1984 година. След колежа в Борнова завършва Консерваторията в Истанбул, но професионалната му кариера започва още от…детството.

Първата си роля изиграва едва на десет и от тогава бавно и постепенно трупа опит – първо като епизодик, след това с малките, но паметни образи. Първият му по-голям проект е „Сбогом, Румелия”, но истинска популярност и по света му носи противоречивия образ на Хакан от „Времето лети”.

Две години след финала на проекта и няколко опита да повтори успеха си, той участва в „Любов под наем”. Салих Бадемджи обожава ролята си и в този проект. Същата година отпразнува успаха си като се оженва за любимата си.

Имер Йозгюн е актриса като него и дори ще я видим във втория сезон на „Завинаги”. Тя играе в ролята на секретарката му Ескра, при която той намира щастие, бягайки от нещастния си брак с Ипек.

Салих Бадемджи и жена му са колеги от консерваторията, но любовта им е „от втори поглед”. Първо си партнират по време на лекции, стават много добри приятели и тъкмо когато се дипломират се превръщат в двойка.
Сватбата на Салих Бадемджи - Фикрет от Завинаги
Две години по-късно в претъпкан ресторант той й иска ръката и двамата не бавят сватбата си – не лъскава и шумна, но в компанията на най-близките им приятели. След финала на „Завинаги” двамата си подариха романтично бягство в „Чешме”, но още отлагат родителството.

Гювен Мурат Акпънар – любим девер и най-добър приятел на Аслъ Енвер

Преданият Осман от „Завинаги” се оказва най-добър приятел и в живота на Аслъ Енвер. Двамата се познават преди седем години, когато снимат „Мълчаливите”. Именно той я придружи на сватбата на Сарп Аккая /Дамир от „Твоят мой живот”/, където беше и бившият й с новата си любов.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

@raninitv 👔 röportaj: @cansu_uras fotoğraflar: @alprkmlozkrkmz #vebazıcevaplar #istanbullugelin #killology

Публикация, споделена от Güven Murat Akpınar (@guvenyadamurat) на


Той е момче от село. Роден е през 1988 в Североизточна Турция. Расте в Карс, но задружното семейство на баща му заминава в Измит и той иска разпределение в Истанбул, за да е до тях.

Преместването е културен шок за Гювен и сестра му, но това е шанс да преосмисли бъдещето си. В последната година на гимназията решава да стане актьор. Два месеца води мълчалива битка с баща си. Възрастният мъж се предава и дори го придружава на изпитите. Трябват му две години, за да го приемат в Консерваторията.

Във втори курс прекъсва обучението си, защото започва да се снима. „Мълчаливите” го прави популярен, но го отдалечава от дипломирането. Все пак завършва, за да зарадва баща си, който държи на дипломата.

Зад гърба си има успешни сериали и филми, но сърцето му е в театъра. Именно в трупата, водена от Ипек Билгин участва в пиеса, с която печели номинация за престижна награда.

Беркай Хардал – своенравният красавец

Най-малкият брат в клана Боран е поверена на дебютанта Беркай Хардал. Той е роден в Истанбул на 18ти ноември 1996 година. Изтърсакът в „Завинаги” е дете на с интересна фамилна „обремененост” – единствен син на вратар в „Бешикташ” и племенник на такъв, всички очаквания са да продължи семейната традиция.

Той наистина започва с тренировки по футбол, но за „Фенербахче” и за „Истанбулспор” три години по-късно. В един момент напуска мегаполиса, за да следва икономика, но влиянието на Инстаграм променя живота му напълно.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Berkay Hardal (@berkayhardal) на


Фенките му там започват да се множат, а той изведнъж се оказва под обсадата на рекламни агенти и кастинг мениджъри. Дълго време отказва да приеме офертите насериозно, но настоящата му мениджърка го спечелва с откритост и добронамереност.

Именно тя му осигурява пробни снимки в „Завинаги”. Той не само става част от екипа на сериала, но и се влюбва в екранната си партньорка. Хира Коюнджжуолу /Баде/ го омагьосва от пръв поглед и това е начало на един красив романс.
Сватбата на Мурат и Баде в Завинаги
Двамата започват да живеят заедно. Мурат и Баде, според сценария, напускат „Завинаги”, защото се женят без благословията на Есма. За да спасят любовта си, двамата заминават в САЩ през третия сезон. За съжаление след като приключват снимките, двамата слагат край на любовта си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Nefesim kesilene kadar, söz veriyorum

Публикация, споделена от Berkay Hardal (@berkayhardal) на


За Мурат следва кратко време на несполуки, но е поканен в „Децата на сестрите”, където участват Айча Бингьол и Нур Фетахоолу. В деня, когато се излъчва последния епизод на този проект, Беркай Хардал се сгодява с Дилан Телкьок. Двамата се познават само от четири месеца, но се женят само седмица след като оповестяват годежа си.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close