You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп: Април 2021

Голям месечен хороскоп: Април 2021

Овен

До 20 април вие контролирате своето съзвездие. Във вас има силна движеща сила и необходимост да се докажете. Целият април е благоприятен за споразумения и срещи, където ще знаете как да използвате дадения момент. Още в началото на април може да настъпи основен поврат в кариерата му. Определено ви се дават нови възможности, пълни сте с идеи. Влизате в април с владетеля на любовта във вашето съзвездие. Във вас нараства оптимизмът, вие ясно знаете какво искате в една връзка, която продължава. Вие сте този, който инициира нови контакти и любовни събития.

В началото на април има внезапни влизания във връзка. В един момент те обземат ентусиазъм и силно желание да се свържеш с определен човек и тогава неочаквано настъпва пълна загуба на интерес. Това е добър знак, няма да губите време за нещо, което няма перспектива. Автоматично се обръщате към някой друг, докато намерите човек, който да ви привлече за постоянно. Април е идеален за влизане във връзка с човек, който ви подхожда в много отношения.

След първата седмица на април тайните на любовта и привързаността към хората, живеещи в чужбина, ще бъдат много актуални. В началото на месеца връзката може да се охлади в дългосрочни връзки, така че от 10-ти можете да преодолеете трудностите и да укрепите любовта си.

Телец

Телците ще бъдат най-отдадени на решаването на проблеми от миналото. Това могат да бъдат много успешни опити, при условие че не влизате в конфликти. До края на първата седмица на април те биха могли да коригират своите желания и възможности, където биха получили голяма подкрепа от жена или човек от противоположния пол, които възпитават емоции към вас. Колкото по-скоро изчистите миналото, толкова по-скоро навлизате в един много удобен и успешен период.

В началото на април правите заключение за вашия партньор. Ако ви притеснява значителна разлика между вас, отделете повече време на себе си и на партньора си. Защото има влияния, които ви дават чудесен шанс да се срещнете напълно с този човек в края на месеца.
В средата на месеца Телците лесно биха могли да влязат в тайна връзка.Всичко, което е тайно, ще ви бъде по-интересно. В един момент те могат да се колебаят относно влиятелен, може би зает човек или някой, който е разведен. През втората половина на месеца ще има опити за помирение. Контактът или срещата с бившия партньор идва вече в началото на април.

Ще се посветите на здравето си, ще работите върху имунитета и възстановяването. Ще намерите повече време за себе си и почивка.

Близнаци

Близнаците са много отдадени на парите през април. Всичко, което може да ви донесе добри печалби, намирате начини да го реализирате до края. Ще бъде много интересно и полезно за вас. След първата седмица на април установявате много по-добри отношения в работата. Освен това е време, когато можете да си намерите работа по-лесно, ако работите в нея. Що се отнася до любовта, мнозина мислят за старомодната любов.

Разбира се, подчертава се всичко, което има някаква символика от миналото. Началото на месеца е много благоприятно за помирение. Точно това е необходимо, за да потвърдите окончателно дали този човек е за вас или не. Успешното помирение бързо води до съвместен живот. В началото на месеца пътуването може да донесе много необичайна и вълнуваща любовна история.

През по-голямата част от месеца искате да се срещнете с нов партньор, който да отвърне на емоциите по ваш собствен начин. Той е романтичен, но много приказлив човек. Чрез всички бизнес дейности или решаването на някои важни житейски проблеми ви се дава ново начало. В края на месеца те лесно биха могли да влязат в тайна връзка, която би била много успешна.

Избягвайте конфликтите в брака или дългите си отношения, особено в началото на месеца. С напредването на април хармонията се връща във връзката ви. Можете лесно да хванете вирус в началото на месеца. Обърнете повече внимание на здравето си, за да можете лесно да се справите с лошите навици.

Рак

Раците ще бъдат максимално отдадени на кариерата си, промяната, заетостта и всичко, което ви носи по-лесен начин на живот. Виждали сте много през предходните месеци и няма да пропуснете дадените възможности. Изключително добър период е да отидете в чужбина, независимо дали става дума за командировка или започване на работа и живот зад граница.

Много членове на това съзвездие ще върнат интереса към миналото. Няма значение дали е стара любов или състрадание. Нещо не е там, нещо постоянно ви води до това, което вече веднъж сте преживели и ви е донесло голямо щастие.

В началото на април се препоръчва само да се свържете и да започнете да общувате с човек от миналото. Не се опитвайте да правите бързи помирения. Чрез общуване и в компанията на стари приятели се извършва успешно помирение през втората половина на април. Тогава можете да влезете в нова връзка с партньор, който в много отношения ви напомня за старата любов, която остави голяма следа върху вас.

Истинско освежаване ще бъде човек, облечен в униформа или правещ изключително необичайно нещо. Студентите ги чакат големи любовни истории. В дългосрочните връзки или бракове ревността може да създаде повече конфликти, но и раздяла. Ако успешно преодолеете това или не започнете, ще укрепите връзката си. Ще бъдете придружени от добро настроение и голямо желание да работите върху външния си вид.

Лъв

По-високите цели, по които Лъвовете вече са започнали да работят, ще бъдат успешно изпълнени най-късно до края на месеца. Навлизате в април с ясни мисли, вече сте се намерили и непрекъснато вървите към големи положителни промени. Това е само началото на голям ренесанс, но само ако насочите вътрешната си енергия към положителното. А по отношение на любовта вие знаете какво искате и какво би ви направило щастливи. Това може да бъде решаващ момент за брака и дългосрочните връзки.

Всичко, което ви кара да се чувствате неудобно с партньора си, първо ще се опитате да го промените. Този път сте много по-стабилни и по-мъдри. Ако няма подобрение във връзката, повечето от вас определено ще го прекратят и ще продължат напред. Свободните лъвове привличат вниманието към себе си по всякакъв начин, за да получат човека, който харесват.

Не прекалявайте, бъдете умерени, ако искате да влезете във важна любовна история. Всичко зависи от начина ви на мислене и подхода към човека, когото обичате. Разбира се, вие сте тези, които избирате и инициирате любовта. Те биха могли да правят голяма любов с човек, който е от чужбина или пътува често. Остава да бъдете много придирчиви през април и да се обръщате изключително към успешни хора. Не избирайте по красота. Облечете се според времето, за да се предпазите от настинки или ушни инфекции. Главоболието може да зачести.

Дева

До края на първата седмица на април се препоръчва да завършите всичко, което сте започнали през предходния месец. Ще имате подкрепата на жените, с които работите. Април е благоприятен за работа в екип, сдружения, както и за подписване на нов бизнес договор. Имате добро усещане, към коя страна трябва да се обърнете, за да бъдете по-успешни. За повечето Деви старата любов все още е актуална. Събитията от предходния месец събудиха тези чувства у вас, въпреки че вече бяхте на път да забравите старата любов.

Най-вероятно е имало внезапна среща на обществено място или сте получили информация, която ви е направила щастливи. Контактът идва в началото на месеца и ще изчакате още малко за помирение. В началото на месеца любовните връзки започват с униформен човек или спортист, когато вече сте имали възможност да се срещнете. В началото на месеца разведените хора влизат във връзка с човек, който ще ви отвърне чрез емоции, но и чрез комуникация. Той е човек, който отдавна е самотен, жаден за любов и връзка. До края на месеца всичко е чудесно в любовния живот, ако сте самотни.
Бъдете умерени във всичко, което правите в ежедневието си. Всяко преувеличение ви носи различни трудности.

Везни

В по-голямата си част Везните ще бъдат нерешителни този месец. Връщате някои стари страхове, не правете грешен избор. Колкото по-скоро преодолеете това чувство и лесно приемете обективни събития, толкова повече можете да промените в своя полза. Още от първата седмица вие сте в състояние да установите добър контакт с колеги, който би ви донесъл тяхната искрена подкрепа. Началото на април ви позволява да се свържете по-бързо с човек, който отдавна присъства близо до вас и ви харесва.

Конфликтът, причинил краткосрочната раздяла с партньора, е успешно преодолян. Ако сте били разделени с любимия човек в продължение на няколко месеца, направете почивка този месец. Само в края на месеца може да има известно подобрение. Очакват ви случайни срещи с познати. Тук самите обстоятелства ви помагат и внасят истинска любов във вашия жизнен път. По-голямата част от април най-вече ще срещнете емоционални хора, които са много внимателни и нежни към вас от самото начало. Хора с огнени знаци: Овен, Лъв или Стрелец, ще предизвикат вълнения в живота ви.

Засега просто поддържайте приятелски отношения с такива хора и времето ще вземе правилните решения вместо вас. Ако сте женени или с огнен знак, връзката ви със сигурност ще бъде променлива и бурна. Постигате по-голяма стабилност в края на месеца. През април ще се чувствате перфектно. Бъдете внимателни при движение с намалена видимост.

Скорпион

Бъдете готови за големи промени. Ако не сте доволни от настоящата си работа или търсите работа, със сигурност няма да седите със скръстени ръце. Самото начало на месеца носи влияния, които ви движат, вие сте твърдо решени и нищо не може да ви спре. Със съдействието на шефа или успешния човек, с когото работите, резултатите пристигат по-бързо, отколкото бихте могли да очаквате. Много успешен месец за вас.

Април е месец на любов за вас. В началото на месеца Венера най-накрая влиза във вашето астрологично поле на любов и ще остане там до следващия месец. В самото начало на месеца това може да ви донесе любов с човек, който живее близо до вас или е съсед. На всички места за забавление или отдих, места, където се чувствате добре, можете лесно да срещнете човек, когото бихте искали.

Влизането в нова връзка ще ви позволи да забравите старата любов.
Въображаеми, затворени, сковани и негативни хора в никакъв случай не ви се препоръчват. Всички хора, които са спокойни, отворени и весели, дават любов, която ще ви изпълни по много начини. Тъй като Юпитер ви подкрепя блестящо, този месец ви предлага много при избора на партньор, така че не пропускайте тези прекрасни влияния, бъдете готови да излезете и да се забавлявате. По-добри отношения в дългосрочните връзки и е възможно да започнете съвместен живот. Доброто здраве ви придружава. В края на месеца може да имате проблеми с повишен апетит.

Стрелец

Април е изключително благоприятен за започване на частен бизнес. Докато всички частни лица могат да очакват подобрение на бизнеса. Докато други се усмихват щастливо в средата на месеца. Неочакван обрат и възможности за промяна по свой собствен начин. В никакъв случай не се препоръчва да стоите неподвижни и да чакате нещо да се случи. Чести парични потоци. Април обещава бурни любовни промени, неочаквани запознанства и внезапни връзки. Всичко се случва спонтанно, бързо, с голям ентусиазъм.

Вие сте този, който избира и този път знаете точно какво искате или разпознавате в момента. Успешните, популярни, необичайни хора, ще променят вашата среда. Ще бъде много палаво около вас. Действате като магнит за противоположния пол. Краткосрочните приключения ще ви дадат по-ясна представа за бившия ви партньор. Чрез подобни събития мнозина ще могат да преодолеят старата любов и да започнат да търсят нещо ново с много оптимизъм.

Ще бъдете на голям тест, когато срещнете стара любов. Добър период за помирение е началото на месеца. Нещо интересно предстои във вашия квартал. Ще се насладите на компанията на възрастните хора и ще има някой, който ще ви заинтересува. Във връзките или брака ревността може видимо да влоши отношенията.

Април може да ви донесе алергии и настинки. Ако тези реакции ви заобикалят, ще се чувствате добре.

Козирог

Избягвайте всички контакти, с които вече сте прекъснали връзка. Те само ви разочароват. Вече имате възможност да поправите всяка несправедливост, причинена на работното ви място. Със сигурност няма да си позволите да повторите стара грешка, защото сте си научили урока. Бъдете себе си и това ще бъде месец на успех.

През април може да има големи планове за брак. Докато съпрузите могат по-лесно да преодолеят проблемите, които са срещали. Дайте предпочитание на партньора си, оставете го да организира важни събития. За вас това ще се окаже мъдър ход и вие ще поемете голяма отговорност. В началото на месеца са актуални любовните отношения с хората, с които работите или с които си сътрудничите.

Представителите на този знак са фокусирани най-вече върху романтични любовни истории. По-лесно ще се впишете в компанията на по-млади хора, които са отворени и винаги готови да говорят, те лесно ще приемат вашите предложения. Ако сте били разделени от любимия си за дълго време и сте във връзка повече от година, направете нещо сами, намерете начин да стигнете до срещата.Помирението може лесно да се случи през втората половина на април.

Малко преди края на месеца Телец може да ви зарадва. Възможни са проблеми с кръвното. Внимавайте какво ядете. Най-негативните хора в света не носят нищо добро на никого.

Водолей

Април ви носи по-добра кондиция, бизнес, финанси и любов. Чрез близки и скъпи хора те лесно могат да започнат нещо интересно за вас в професионално отношение. Просто не прекалявайте. Всичко, което правите, ще ви донесе пари. Ползите са чрез любими хора.
Влизането във връзка с партньор, който е значително по-възрастен от вас, би било най-приятно.

Ще получите много повече, отколкото сте очаквали, на емоционално ниво. Запознанствата, които започват чрез приятелски отношения, постепенно се превръщат в романтична история в края на април. Ако вече имате връзка с някой, който е ваш приятел от дълго време, връзката ви ще бъде разкрита в края на месеца. Всички възможни изненади ви очакват в средата на месеца. Тогава няма да ви е ясно какво ви привлече при новия ви партньор, че сте приели тази връзка, без да се замислите.

Добро здраве и настроение. Възможен е повишен апетит. Не спазвайте строга диета.

Риби

Юпитер продължава да ви подкрепя във вашето астрологично любовно поле. Малко преди края на първата седмица на април, към Юпитер се присъединява Венера, която влиза във вашето съзвездие. Април ще запомните и с прекрасните му емоционални постижения. Времето е благоприятно за влизане в съвместен живот, подобряване на отношенията в дългосрочни отношения и брак, както и за нови връзки. Щастието ви придружава в любовта.

Можете да срещнете любовта на живота си на място, където никога не сте предполагали, че може да дойде. Ясно разпознавате качествата на партньора си, които ви вдъхновяват и привличат. Както обикновено, не ви е нужно много време, за да приемете ухажване или да влезете във връзка. Това, на което трябва да обърнете внимание, за да се предпазите от излишни разочарования, е добре да помислите дали сте готови да влезете във връзка със зает партньор.

Не се предоверявайте, когато някой ви каже, че е разведен. Това вероятно не е вярно.

Главата ви е чувствителна. Проверете диоптъра си.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close