You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп – Юли 2023г

Голям месечен хороскоп – Юли 2023г

Юли ще ни донесе всичко, което си пожелаем – забавление, любов и професионален напредък. Небесните тела ни благоприятстват да станем най-добрата версия на себе си.

Месецът започва с пълнолуние на 3 юли, когато ще се наблюдава и явлението суперлуна. Това е чудесен ден да прегледате постиженията си в кариерата до момента и да направите планове за промени, ако е необходимо.

Под влиянието на Марс ще станем по-организирани и подредени, а до 23 юли Венера ще ни обсипва с романтика и ще ни дарява с незабравими любовни трепети. Имайте предвид обаче, че след като Венера стане ретроградна на 23 юли, ще зачестят любовните недоразумения и кавги за стари проблеми, бивши партньори… Ретроградните движения връщат личности от миналото, така че не се изненадвайте, ако бившият ви внезапно звъни или се свързва с вашия симпатия.

Слънцето от 23 юли ще стопли Лъва, правейки ни по-смели във всяка сфера на живота.

Овен

Очаква ви динамичен, забавен и страстен месец. Юли ще ви донесе много вълнения, огромни дози романтика и малко любовни съмнения.

Хармоничната Венера във вашия 5 дом на страст и романтика ще ви накара да се почувствате желани и обичани. Вашият партньор няма да може да откъсне очи или ръце от вас и непрекъснато ще ви казва и доказва колко много ви обожава. Първите три седмици на юли са чудесни за зачеване на бебе и открити разговори за разширяване на семейството.

Романтичната планета на любовта и красотата ще засили желанието ви за оформяне, флирт и завоевания. Ако харесвате някого, лесно ще привлечете вниманието му. Насладете се на всички флиртуващи погледи, отправени към вас.

Пари и работа

През юли ще положите всеотдайни усилия да установите баланс между личния си живот и работата. Слънцето и няколко планети ще преминат през семейния ви сектор, така че ще укротите амбицията си и ще отделите повече време на близките си.

Здраве

Юли ще ви насърчи да създадете по-добри навици, да отидете на приключения сред природата и да намалите стреса в живота си. Енергичният Марс във вашия 6 дом на здраве и фитнес ви съветва да полагате по-отдадени грижи за себе си. Този месец е създаден, за да увеличи физическата активност и да замени бързото хранене с домашно хранене.

Телец

Любов

Повече забавление, по-малко романтика. Юли ще ви превърне в екстровертен човек, жаден за възможно най-много контакт, така че няма да искате да прекарате нощите си в тиха атмосфера. Няколко планети заедно със Слънцето ще пътуват през вашия сектор за комуникация и общуване, което означава, че нито едно парти няма да може да започне и завърши без вас.

Ще ви се иска денят да е дълъг поне 36 часа, за да можете да бъдете навсякъде. Прекалената заетост няма да ви измори, а напротив, ще ви даде чувство на пълнота и удовлетворение. Ще общувате с много различни хора и шансовете да срещнете този специален човек, който ще открадне сърцето ви, автоматично ще се увеличат. Във връзка ли си? Излизането с компания ще ви се стори особено привлекателно, така че заедно с любимия човек ще потърсите забавление извън дома.

Пари и работа

През юли ще бъдете неудържими, когато става въпрос за продажби, преговори или маркетинг. Слънцето и няколко планети ще подчертаят комуникационния ви сектор, така че ще убеждавате с непоправима лекота.

Това също е чудесен месец за Телците, търсещи работа, тъй като те ще се представят блестящо на интервюта за работа.

Здраве

С всеки изминал ден ще насочвате фокуса все повече към себе си. Време е да си подарите грижата, която винаги сте искали и с милиони извинения сте отлагали да си ги дадете. Слънцето и няколко планети ще преминават през вашия сектор на грижа за себе си и женственост, така че ще направите всичко по силите си, за да се чувствате и изглеждате фантастично.

Близнаци

Любов

Ще изместите любовта надолу в списъка с приоритети през юли. Ще се съсредоточите повече върху професията си и общуването.

През първите три седмици на този месец Слънцето ще огрява вашия сектор на работа и пари. Шансовете между вас и колегата ви да се зародят любовни искри нарастват. Някои Близнаци ще създадат силен романтичен съюз с някой, когото срещат по работа.

Пари и работа

Работа, работа, работа… Докато мнозина около вас ще мечтаят за плаж, вие ще запретвате ръкави, защото амбицията ще тече във вените ви.

Слънцето и няколко други планети ще минават през вашия 2-ри дом на работа и пари, така че няма да знаете за почивка. Успехите, които ще постигнете ще бъдат най-голямата ви мотивация да продължите със силно темпо. Ще излезете от този цикъл с по-дебел портфейл и по-стабилно финансово бъдеще.

Здраве

Дълго време отлагате промените, за които знаете, че ще подобрят здравето ви, но юли ще ви върне на правилния път. Енергичният Марс ще пътува през вашия сектор на самообслужване от 10 юли, така че няма да правите компромиси, когато става въпрос за вашето благосъстояние.

Рак

Ще бъдете обхванати от еуфория и ще посрещате всеки ден от юли с радост. Живеем в сезона на раците, така че ще се почувствате специални.

През първите три седмици на юли Слънцето и няколко планети ще пътуват във вашия знак, напомняйки ви, че вие ​​сте най-важното нещо и че трябва да поставите желанията и нуждите си на първо място в списъка си с приоритети. Ако вече сте намерили човек, който отговаря на критериите ви за любов, флиртувайте с него. Съблазняването ще бъде лесно като детска игра.

Очаквайте специален подарък от любим човек. Вероятно ще бъде нещо от голямо значение за вас и може би годежен пръстен.

Пари и работа

Повишете гласа си и поискайте това, което мислите, че заслужавате, докато сезонът на раците е в ход. Благодарение на вашата харизма, през първите три седмици на юли лесно ще убедите хората да ви дадат това, което искате.

Здраве

Огромна енергия ще кипи във вас. Ще се чувствате сякаш светът е на длан и няма да се задоволявате с малко дейности през деня. Въпреки че ще се разкъсвате в много посоки, за щастие, няма да усетите спад в енергията и ще имате сили да изпълните всичко, което сте си поставили в графика. Мнозина ще ви завидят.

Лъв

Любов

Любовни трепети, неочаквани романси и някои дилеми ще ви изпълнят предстоящия юли.

Венера, планетата на любовта и красотата, продължава своето пътуване във вашия знак, увеличавайки вашите романтични възможности. Просто ще блеснете с чара, подарен от планетата на красотата. Бъдете придирчиви в любовта и търсете най-доброто за себе си.

Пари и работа

Не се насилвайте и забравете за многозадачността поне в началото на юли. Съсредоточете се върху изпълнението на вече започнатите задачи, почистването на бюрото и премахването на задачите, които не зависят от вас. По този начин ще освободите място за много красиви възможности, които ви очакват.

Въпреки че няма да работите с пълна пара, прогресът ви е гарантиран от енергичния Марс, който ще пътува до вашия 2-ри дом на работата и парите от 10 юли и ще ви донесе множество възможности да покажете талантите си. Вероятно ще приемете нов ангажимент за по-високи печалби.

Здраве

В началото на месеца ще се чувствате така, сякаш функционирате на 50%, просто тялото ви ще иска почивка и ще трябва да го слушате, ако не искате да „изгорите“. Слънцето и няколко планети ще пътуват през вашия сектор на почивка, така че се препоръчва да не пропускате препоръчаните 8 часа сън и да практикувате техники за релаксация.

Дева

Любов

Добре дошли в месеца, в който реалността и фантазията ще се преплитат, любовните рани ще бъдат излекувани и ще научите колко силна може да бъде страстта.

Най-романтичният ви ден този месец ще бъде 3 юли, когато пълнолунието ще се появи във вашия 5-ти дом на страстта и флирта, а също така ще има суперлуна. Някой, с когото сте флиртували или сте излизали, е на път да ви целуне за първи път. Възможно е, когато най-малко очакваш да чуеш „Обичам те“ от устата на този, когото харесваш.

Ако планирате бебе, възможно е на тази дата да ви зарадва положителен тест за бременност.

Пари и работа

Екипните проекти ще ви заредят с ентусиазъм за работа този юли. Под влиянието на Слънцето ще обичате да работите в група и ще получавате най-добрите идеи, когато сте заобиколени от креативни хора като вас. Обединете се със съмишленици и се насладете на победите.

Тъй като Слънцето осветява и вашата технологична сфера, има големи шансове да участвате в дигитален проект или да използвате интернет, за да подобрите имиджа си или да рекламирате бизнес/продукт.

Здраве
Благодарение на Марс, който ще танцува през вашия знак от 10 юли, ще имате изобилие от енергия и желание за упражнения. Много деви ще доведат линията до съвършенство точно сега.

Везни

Любов

Любовта ще озари живота ви през юли. Магията ще ви носи и ще има за какво да се радвате и да се поздравявате.

Този месец ще започне със суперлуна във вашия 4-ти дом на дома и семейството, което ще ви донесе добри новини в семейството. Възможно е да разберете, че сте бременна или че любим човек е в блажено състояние или ще се радвате да се нанесете в дома на мечтите си.

Пари и работа

Юли ще се окаже много продуктивен за вас. Въпреки че ще попиете големи дози лятна еуфория, няма да пренебрегнете кариерата си.

Слънцето ще пребивава в Рак, вашия кариерен сектор, до 23 юли, насърчавайки ви постоянно да мислите за прогрес и нови начини за печелене. Ще се изкачите по стълбата на успеха. Някои везни ще получат лидерска позиция.

Здраве

През юли ще сте решени да станете най-добрата версия на себе си и няма да толерирате компромиси. Няма да търсите най-краткия път към страхотно здраве. Ще бъдете вдъхновени да придобиете навици, които ще ви подхранват както физически, така и психически.

Скорпион

Веселостта и желанието за приключения ще бъдат вашите водачи през юли. Ще получите много комплименти за оптимистичното си настроение и желанието да опитвате нови неща.

Слънцето ще огрява вашия сектор за приключения и пътувания до 23 юли. Някои Скорпиони ще намерят любовта в друга държава. Ако планирате лятна ваканция с любимия човек, юли е идеален за едно незабравимо романтично пътешествие.

Пълнолунието на 3 юли ще бъде във вашия сектор на комуникация и местни събития, ще се наблюдава и суперлуние. Високи са шансовете да се влюбите моментално в някого по време на културно или развлекателно събитие в родното ви място.

Пари и работа
Ще се превърнете в експерти в разработването на стратегии и тактики за финансов успех и заслужено ще получите много похвали, както и финансови награди.

Слънцето и Меркурий ще се движат през вашия сектор на предприемачеството и пътуванията, така че някои Скорпиони ще се осмелят да започнат собствен бизнес или да разширят съществуващ. Други, от друга страна, ще имат възможност да заминат в командировка или да сключат сътрудничество с клиент от чужбина.

Здраве

Психичното ви здраве ще бъде отлично през юли. Слънцето и планетите ще се погрижат да имате добро настроение и положителни мисли в непрекъснатост.

Суперлуната на 3 юли може да ви донесе облекчение, свързано със здравословен проблем или болест на ваш близък.

Юли е период на повишен риск от проблеми с кръвообращението и кръвното налягане.

Стрелец

Любов

Ще летите свободно през юли, месецът на приключенията за вас.

Венера ще „преплува“ през вашия сектор на приключенията и пътуванията, като тук ще се срещне и с Марс в първата десетдневка на месеца. Няма да мислите много за любовта. Ще подхождате небрежно към ухажорите и няма да се опитвате да давате големи обещания на партньора си.

Вашата импулсивност ще доведе до много вълнуващи моменти, които ще помните до края на живота си. Тялото и сърцето ви ще треперят.

Пари и работа

През юли очаквайте подобрение във финансовото състояние. Слънцето заедно с Меркурий ще пътува през Рак, вашия сектор на богатството и недвижимите имоти. Ще изплатите дълга си или ще купите или продадете недвижим имот. Ракът също е вашият сектор на съвместни инвестиции, което означава, че е възможно да се обедините с друг човек, за да започнете общ бизнес или проект, за който знаете, че ще напълни джоба ви.

Здраве

Пречистете организма си в дните с тропически горещини. През първите три седмици на юли Слънцето ще пътува до вашия 8-ми дом на детоксикация, като ви съветва да предпочитате по-леки храни и да пиете много течности.

Козирог

Любов

Юли ви очаква много романтични изненади и любовни проблеми.

Най-красивият ден от месеца ще бъде 3 юли. Пълнолунието ще се появи във вашия знак, ще се наблюдава и суперлуна, която ще ви покаже в най-красивата светлина. Отражението в огледалото ще ви хареса повече от всякога и затова ще ходите с високо вдигната глава. Голямата увереност ще ви донесе положително внимание.

Пари и работа

Партньорствата са за предпочитане през юли. Слънцето и няколко планети ще преминат през вашия сектор на сериозни взаимоотношения, така че ще бъдете насърчени да създадете силни бизнес съюзи. Намерете хора, които допълват вашите слабости и успехът ви ще бъде гарантиран.

Здраве
През юли не очаквайте големи промени по отношение на здравето.

Пълнолунието ще настъпи на 3 юли, ще се наблюдава и суперлуние, така че ще поставите себе си на челно място в приоритетите си. Рядко преди ще сте по-егоистични и ще отделите време за релакс и грижа за тялото – вътрешно и външно.

Водолей

Любов

Юли ще бъде като влакче в увеселителен парк – луд и незабравим. Небесните тела ще се погрижат да получите любов и внимание, но също така ще ви изправят пред няколко предизвикателства.

Месецът започва със суперлуна на 3 юли във вашия фантастичен сектор. Шансовете са големи да срещнете някой, когото ще наречете своя сродна душа.

Пари и работа

Каквото и да правите през юли, ще го направите по-добре с помощта на някой друг. Слънцето и няколко планети ще акцентират във вашия сектор на партньорства, така че още веднъж ще ви се припомни, че две глави мислят по-добре от една.

Пълнолуние на 3 юли ще настъпи във вашия 12-ти дом на завършеците и също ще се наблюдава суперлуние. Ще прекратите проект, върху който сте работили от месеци, или ще освободите място в живота си за нещо ново. Точно на прага на лятото ще можете да си поставите нови цели, които искате да постигнете.

Здраве

С пълна пара напред! През първите три седмици на юли Слънцето ще стопли вашия здравен и фитнес сектор, зареждайки ви с енергично настроение. Батериите ви ще бъдат заредени на максимум, така че каквито и фитнес цели да си поставите, ще можете да ги постигнете. Увеличете броя на повторенията на упражненията за корем, увеличете кардио тренировките или увеличете тежестта, с която тренирате. Нищо не е невъзможно!

Риби

Любов

Време е за любов, забавление и вълнуващи изненади.

През първите три седмици на юли Слънцето ще пътува до вашия 5-ти дом на страст, блясък и жизненост, така че в разгара на летния сезон желанието ви да се обличате ще бъде най-високо. Изведете на преден план елегантни и грабващи окото модни комбинации, които мигновено привличат вниманието, както и цветни модни аксесоари. Нека парти сезонът започне!

Пари и работа

Въображението ще ви води през юли. Слънцето и няколко планети ще пътуват през вашия творчески сектор, така че стремежът ви към нестандартно мислене ще ви превърне в любимец на работното място.

Мнозина ще се обърнат към вас за консултация и намиране на иновативни решения на бизнес проблеми.
Проект, по който сте работили упорито с вашия екип, сега ще се осъществи. Излезте и наздравете с колегите си и не забравяйте да публикувате дума или две в социалните медии. Популяризирайте успехите си.

Здраве

Юли ще увеличи апетита ви, така че едва ли ще можете да устоите на вкусните ястия, които ще видите около вас. Хубавото е, че дори не е нужно, защото и вие заслужавате да се отпуснете, без да мислите за калории и килограми. Разбира се, това ваше настроение ще продължи само през първите три седмици от месеца, тоест докато Слънцето пътува във вашия сектор на хедонизма.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close