You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Месечен хороскоп за септември

Месечен хороскоп за септември

Овен

Възстановяването през септември обещава да бъде малко уморително за вашия знак. Всъщност ще трябва да се справите с опозицията на планетата Марс, която ще ви накара да се чувствате слаби, без енергия и ще ви улесни да губите търпение през целия месец . За щастие Венера ще се погрижи да ви донесе добри емоции: планетата на любовта е готова да ви даде много щастие в областта на чувствата, а за необвързаните предстоят запомнящи се срещи!

Телец

Месец септември определено ще бъде интересен в професионалната сфера. Благоприятният транзит на Меркурий и съвпадът на Юпитер са готови да ви донесат добри новини, награди и възможности, които трябва да се възползвате! Любовта пък ще си остане болна точка… Транзитът на Венера във „вражеския“ знак Лъв ще продължи през целия месец, носейки кавги и дискусии с партньора, а за самотните –  не носи нищо ново.

Близнаци

През целия месец Септември можете да разчитате на прекрасната подкрепа на Венера и Марс. Тези две планети ще ви дадат предимство, особено по отношение на чувствата. Любовта ще бъде истинският герой на вашите дни! От друга страна, ще има известно забавяне или повече трудности в работата: неблагоприятен транзит на Меркурий може да доведе до дискусии с шефове и колеги.

Рак

Септември ще бъде доста натоварен месец за вашия знак, но пълен с много удоволствия! Всъщност можете да разчитате на подкрепата на планетите Юпитер и Меркурий, които ще ви помогнат да постигнете блестящи резултати и големи успехи в работата. Неблагоприятният транзит на Марс обаче вероятно ще ви накара да почувствате много стрес. Предстоят дни на силна умора, в които би било добре да отделите време за себе си!

Лъв

След като сте прекарали определено страстен месец август, Венера няма намерение да ви напусне: планетата на любовта ще остане да подкрепя вашия знак през целия месец септември! Ще има страхотни емоции и страст. За двойки, които са заедно от известно време, ще бъде подходящ момент за правене на важни планове за бъдещето… В сферата на работата обаче ще има известно забавяне.

 Дева

Планетата Меркурий – която влезе във вашия знак през август – ще остане там през целия септември, готова да ви даде месец, пълен с добри новини и възможности, от които да се възползвате. Професионалното поприще ще ви донесе голямо удовлетворение и може да бъдете изправени пред избор… Не се страхувайте и се доверете на интуицията си: Юпитер ви закриля и гарантира успеха на вашите бизнеси и кариера!

Везни

Вашият месец септември ще бъде посветен на сила и енергия! Планетата Марс, в съвпад с вашия знак през целия месец, ще ви даде много решителност и ще се върнете на правилния път по-енергични и решителни от всякога! Дори любовта обещава да ви донесе щастие: планетата Венера ще продължи транзита си в „приятелския“ знак на Лъв и ще ви осигури страстни срещи и моменти на голяма романтика!

Скорпион

Вашият месец септември обещава да бъде малко уморителен откъм чувства. За съжаление планетата Венера ще продължи транзита си във „вражеския“ знак Лъв, внасяйки напрежение в живота ви като двойка. По-добра обаче е сферата на работа, в която можете да разчитате на подкрепата на Меркурий. Юпитер в опозиция, от друга страна, ви подтиква да не правите прибързани избори и да действате импулсивно.

Стрелец

Септември ще бъде пълен с красиви енергии за вас, в които благоприятният транзит на Марс ще ви даде сила и смелост да се наложите над всички! Ще има трудности на работното място: Меркурий от лош аспект може да ви донесе забавяне или напрежение в офиса. От друга страна, планетата Венера е благоприятна през целия месец, което ще пази живота ви: любовта ще ви донесе дни, които е невъзможно да забравите!

Козирог

Септемврийското възстановяване ще бъде малко уморително за вашия знак, който ще трябва да се справи с неблагоприятния транзит на планетата Марс… Ще се почувствате малко по-уморени, но няма да липсват големи удоволствия! Юпитер и Меркурий в благоприятна позиция ще ви донесат добри новини в областта на работата: ако сте чакали отговор от известно време, сега той най-накрая може да пристигне…

Водолей

И през този месец – септември – за съжаление ще трябва да понесете опозицията на Венера… Планетата на любовта ще остане в знака Лъв, което ще ви накара да изживеете истинска криза. Използвайте го като възможност да тествате връзката си и наистина да разберете дали имате правилния човек до себе си. И ако партньорът ви е наистина солиден, не се притеснявайте, ще преодолеете и този момент!

Риби

За съжаление планетата Меркурий ще остане в опозиция с вашия знак през целия месец септември. Тази опозиция може да ви донесе неудобства в работата, независимо дали става дума за спорове с шефове и колеги или забавяне на проектите ви… Не забравяйте обаче, че и Юпитер, и Сатурн ще продължат да ви закрилят и в крайна сметка победата ще бъде ваша!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!