You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Най – лесния психотест: Пъпеш или диня?

Най – лесния психотест: Пъпеш или диня?

Психотест разкрива характера ни според плодовете, които обичаме

Това е най-лесния психотест, който можете да изберете — пъпеш или диня? Отговорете на този въпрос и вижте какво разкрива за характера ви, вашият избор.

Пъпеш или диня? Психотест разкрива характера ни
Пъпеш или диня? Психотест разкрива характера ни

Ето и между кои плодове и зеленчуци можете да избирате:

1. Краставица или домат?

test-1

2. Пъпеш или диня?

test-11

Тълкуване на теста:

1. Краставица и пъпеш

Този отговор е по-типичен за мъжете, отколкото за жените. Мъжете от този тип са смели и сериозни. Рядко попадат под чуждо влияние. Сред тях има много спортисти и любители на пътуването. Жените до всеки такъв мъж чувстват, че имат твърда опора — негова отговорност е да се грижи за семейните отношения. Недостатъци — липсва му романтика.

Жените избрали тази комбинация често стават шефове, но в семейния живот са безпомощни като деца: Често не знаят как да готвят, не умеят да управляват семейния бюджет и не искат да се занимават с домашните задължения. Но затова пък, мъжът до тях винаги ще успее да намери в тяхно истинския приятел, който е пълен с разбиране, а също и една много независима жена.

2. Домат и диня

Хората от този тип винаги са весели и активни. Комуникативни са, но много често могат и да бъдат агресивни, което понякога може да доведе до неочаквани драми. Мъжете от този тип са гастрономи и доста мързеливи.

Жените от този тип са емоционални, обичат своя дом и обичат животните. Около тях винаги е топло и приятно. Не обичат да се занимават с интриги, но затова пък винаги казват това, което им е на ума. Честността е основно качество на този тип хора.

3. Краставица и диня

Хората от този тип постоянно изпитват психическо объркване. Техният външен мир и привидна сдържаност крият зад себе си огромно напрежение. За такива мъже може да се каже: „Тихите води са най-дълбоки“. С такъв човек живеете като с вулкан — никога не знаеш какво ще се случи утре.

Жените от този тип не спорят за всякакви дреболии, те събират информация, но след това си връщат за всяка обида, нанесена към тях. Но затова пък са доста творчески настроени, а между тях се крият и много учени и изследователи.

4. Домат и пъпеш

Хората от този тип са балансирани, внимателни и спокойни. Искат хубави неща и имат отличен вкус. Мъжете от този тип често са музиканти, художници, а най-важното от всичко — хора с опит.

Жените от този тип лесно се влюбват, страстни са, но и постоянни. Верни са, нежни и внимателни, за разлика от мъжете, които често могат да бъдат егоистично настроени или откровени егоисти.

Най-често стабилни бракове се изграждат между тези типове:

Мъж „Краставица и пъпеш“ и жена „Краставица и диня“

Мъж „Домат и пъпеш“ и жена „Краставица и пъпеш“

Мъж „Краставица и диня“ и жена „Домат и диня“

Мъж „Домат и диня“ и жена „Домат и пъпеш“

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!