You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп — 14-20 март

Седмичен хороскоп — 14-20 март

Овен

Ще имате желание за работа и успешно ще изпълнявате поставените ви задачи. Внимавайте да не предизвикате ревност у колегите си с твърде многото си успехи. Ще имате много бизнес контакти и разговори, и много от тях ще бъдат успешно завършени. Отношенията ви с околните ще се подобряват и това е добър момент да проведете важни разговори. Възможни са кратки пътувания.

Телец
Ще действате импулсивно и прибързано с другите, а често и по отношение на себе си. Чувствате, че около вас сякаш всичко е замряло, а вас това толкова много ви дразни, че ви се искате да накарате целия останал свят да се движи с вашето темпо.

Имате нужда от почивка и ако ви се отдаде възможност за разходка — не я пропускайте. Ако сте в състояние, отложете решаването на всеки важен проблем за друг ден. Може да се появят усложнения, така че ще бъдете готови да реагирате.

Близнаци

Ще имате много бизнес срещи, които ще протекат наистина успешно. Отношенията с околните ви се подобряват и това е добър момент да проведете важни разговори. Бъдете бързи и използвайте всяка възможност, която ви се отдаде. Избягвайте пътуванията тази седмица.

Седмичен хороскоп 14 - 20 март
Седмичен хороскоп 14 – 20 март

Рак

Не сте в състояние да избирате работата си, но поне се погрижете безболезнено да преминете през този труден период за вас. На работното място ви очакват затруднения, а онези от вас, които си търсят нова работа ще получат предложения, които никак няма да им допаднат.

Проявете търпение, въоръжете се с внимание и лесно ще постигнете нужните бизнес успехи. Само с постоянство и упоритост ще постигнете очакваните резултати. За голямото напрежение частично ще бъдат причина и професионалните контакти, и отношенията с колегите ви.

Лъв

Очакват ви големи промени, които потенциално са свързани с дома и личния живот. С влизането на Марс в Стрелец, вашите желания и страсти ще се засилят, а вие ще бъдете вдъхновени да въвеждате положителни промени в името на някои по-високи цели. Но изглежда, че в началото ще бъдете малко разочарован, когато разберете, че някои от най-важните хора в живота ви, не споделят вашите възгледи. Не позволявайте на околните да се бъркат в плановете ви.

Дева

Сегашната ситуация изисква от вас решителни действия и адаптиране към нови предизвикателства и много бързи реакции. В работата ще се наложи да проявите допълнително усилие, но това ще ви се изплати. Просто продължете с това темпо. В отношенията с околните ще трябва да бъде по-търпеливи, ако искате добро сътрудничество. Приятелите могат да ви подарят приятни мигове и радост, и няма да сбъркате, ако приемете предложенията за интензивно общуване с тях.

Везни

Ако успеете да контролирате вашата енергия и разбира се, ако имате време, опитайте се да се социализирате с някои прогресивни личности, които ще ви вдъхновят да виждате света по нов и различен начин. Тази седмица е чудесна възможност за интервю, консултации, искане на съвети или решаване на някои проблеми в отношенията с другите хора. Мислете спонтанно и импровизирайте. Не знаете какво ще откриете в приятелски разговор.

Скорпион

Нищо не може да ви изненада през седмицата. Ще бъдете някак настрани и незаинтересовани от случващото се около вас. Вашите приятели ще си помислят, че нещо се случва с вас и ще искат да ви помогнат. Разбира се това е само моментна ситуация, която много бързо ще премине. Няма да имате много свободно време, ще работите усилено, докато другите около вас гледат да избегнат всякаква работа. Не се занимавайте с маловажни неща, защото може да пренебрегвате един доста важен проблем.

Стрелец

През тази седмица ще се струва, че усещате някакъв потиснат и ирационален гняв, но в същото време и нещо ново, и интригуващо. Очакват се изненади и непредвидени промени в живота ви. Това би могло да включва спонтанни срещи, неочаквани романтични изненади и обрати, или смели промени в ежедневието ви. Излезте от рамката и променете ритъма на нещата, така че в следващите дни ще можете да постигнете малко повече промени в съществуващия ред и да продължите напред.

Козирог

Тази седмица ще бъде много интересна, що се отнася до вашите финанси и имущество. Възможни са неочаквани положителни промени и шансове за подобряване на материалните въпроси и правенето на пари. Не позволявайте на някои хора да ви засягат с коментарите си.
Прекарвайте повече време с приятелите си и пътувайте.

Водолей

Ще бъдете натоварени през целия период и ще се чувствате доста уморени, но не бива да се предавате на трудностите и се опитайте да издържите и да се борите. Ще се сблъскате с финансови затруднения, а това много ще ви притеснява. Въпреки многото задължения ще имате достатъчно време да мислите за действия, които по-рано сте пропускали, както и за нови действия, които биха могли да доведат до неочаквани успехи.

Риби

Имайте предвид, че не всички споделят всички същите ценности и убеждения, така че през тази седмица лесно бихте могли да изпаднете в конфликт с някоя пламнала глава, или в ситуация, която засяга въпроси или теми, които са ви много важни. Това доказано предизвиква чувство на неудовлетвореност, а може би ще постави на изпитание и търпението ви. Въпреки това, не се поддавайте на емоциите.

Позволете на другите да изразят своето мнение, което може да бъде много по-различно от вашето. Концентрирайте се върху положителните неща в живота си и дайте своето внимание на тези, които го заслужават.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!