You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 14 – 20 ноември

Седмичен хороскоп 14 – 20 ноември

Седмичен хороскоп - 14 - 20 ноември
Седмичен хороскоп – 14 – 20 ноември

Овен

Работа — В следващия период, ще бъдете в състояние да се договорите за нова работа с някой, който е податлив на рискове и е готов да започне нов бизнес. Финансовото състояние се подобрява.

Любов — Не мислете прекалено. Изводът може да бъде във ваша вреда, Внимавайте, ако сте във връзка със Скорпион или Козирог.

Здраве — Сменете режима на хранене.

Телец

Работа — Чувствате се добре в компанията на някой, който подбужда вашите амбиции и който се старае да ви даде увереност, че като застане зад вас, с никакъв проблем няма да се сблъскате.

Любов — Не се колебайте, когато става въпрос за среща с някой, който дълго време ви е привличал. Но ако сте в постоянна връзка или брак, а продължавате фантазирате за друг човек — първо признайте на себе си, какво искате от живота си.

Здраве — Бъдете внимателни в движението.

Близнаци

Работа — Твърде много отделяте в мислене за нещо, което бихте могли да бъдете или какво можехте да направи, ако ситуацията около вас беше различна. По-добре би било да сте по-реалистични в това, което планирате, особено, когато става дума за частен бизнес.

Любов — Правите твърде много планове и се целите в желания, без да се съобразявате с желанията на своя партньор.

Здраве — Намалете алкохола.

Рак

Работа — Тази седмица ви носи възможност чрез сътрудничество с чужденци, да извлечете максимума от една по-малко несигурна ситуация.

Любов — Готови сте да се видите с човек, който дълго време не сте имали възможност да срещнете, а много ви харесва. Ако сте свободни, ще се запознаете с някой, който се занимава с частен бизнес, може би работи в чужбина, или пък често пътува в чужбина и ще пожелае да влезе във връзка с вас.

Здраве — Бъдете внимателни на улицата.

Лъв

Работа — Ще ви направят нови бизнес оферти, които ще приемете с въодушевление. Имате големи шансове да напредне в кариерата и да изпитате положителна трансформация.

Любов — Ще успеете да направите много от това, което е във ваш интерес. Най-вероятно така ще подредите и живота си, че предимно вие да бъдете доволни.

Здраве — Добро.

Дева

Работа — Ако сте икономист, отворете си очите на четири, когато става дума за някаква документация, защото нещо важно, тази седмица може да ви „избяга“.

Любов — Независимо от статута, в този период ще се чувствате доста самотни. Имате силна нужда да осмислите личния си живот, така че и добре да намерите достатъчно време, за да се виждате с тези, които искате.

Здраве — Възможни здравословни проблеми, пазете се от простуда и грип.

Везни

Работа — Вярвате, че трябва да се действа така, както другите ви съветват — дори и тогава, когато почувствате, че това решение не е най-мъдрото за вас.

Любов — Ако нямате тайна любов, вероятно сте натоварени с мисли за неща, които се отнасят за вашата бивша връзка. Още изпитвате влечение към друг човек. Не се опитвайте да промените ситуацията, ако нямате никакъв знак от другата страна, че се интересува от вас.

Здраве — Внимавайте за наранявания.

Скорпион

Работа — Имате много по-голяма концентрация, отколкото си мислите. През следващия период, силата на убеждението няма да излезе на преден план. Възможно е по-голям приток на пари чрез частна работа, най-вероятно от работа с чужденци.

Любов — Ако сте дълго във връзка или брак, вероятно много неща правите погрешно, да не сте наясно с това. Вашите добри намерения, едва ли някой ги наблюдава.

Здраве — Добре се чувствам.

Стрелец

Работа — Имате възможност за голяма сделка в сътрудничество с чужденци, но не приключвайте преговорите набързо. Имате много планове във връзка с новите си бизнес начинания и желание да се увеличи обема на работата, но помислете добре, преди да се заемете с подобно нещо.

Любов — Чувствате се добре в компанията на мощни и влиятелни личности, които уверено показват желанието си да бъдат с вас. Възможна е нова романтична връзка.

Здраве — Не преяждайте.

Козирог

Работа — Вярвате, че знаете какво искате и не позволявате на никого да повлияе на вашето мнение. Не позволявайте на един Телец или Рак, да ви налага мнението си във връзка с плановете ви, които се отнасят до чужбина.

Любов — Обсебени сте от мислене за някого, с когото сте се запознали вероятно някъде на път. Разбирате се отлично с личности, които имат разбиране за вашата кариера и които са готови да ви помогнат да реализирате плановете си.

Здраве — Временно неразположение.

Водолей

Работа — Вероятно имате повече съперници и врагове, отколкото предполагате. Не влизайте в бизнес сътрудничество с тези, които не познавате достатъчно. През този период ви очакват големи успехи в игрите на късмета.

Любов — Вярвате, че можете да убедите човека, който ви е скъп, както и да приемете предложението за съвместно пътуване в чужбина.

Здраве — Добро.

Риби

Работа — Новата седмица ще ви донесе разговори в дома за нещо, което ви изглежда много важно. Възможно е да става дума за недвижими имоти или за нова работа, в която би било включено цялото семейство.

Любов — Гответе се за флирт, особено при пътуване в чужбина. Възможна е среща с бивша любов.

Здраве — Добре.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!