You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 15 – 21 август

Седмичен хороскоп 15 – 21 август

Седмичен хороскоп 15-21 август
Седмичен хороскоп 15-21 август

Овен

Работа — Тази седмица е за вас, предстоят ви предизвикателства и нови решения, които се отнасят до бизнеса ви. Не се колебайте! Само напред!

Любов — Възниква въпросът, колко дълго ще издържите с решението си да криете емоциите от лицето, което ви харесва. По-добре се отворете към нея, тя очаква това от вас.

Здраве — Чувствате се добре.

Телец

Работа — В бизнес плановете ви засега всичко върви, както трябва и вие се чувствате горди, както и сътрудниците, които помогнаха на проекта. Гледайте да се отчетете — малък знак на внимание, означава много.

Любов — Независимо, че временно сте разделени, не спирате да мислите един за друг. За вас няма друг по-важен човек от този — специален е.

Здраве – Възможно е главоболие.

Близнаци

Работа – Време е да започнете нещо ново, това, което сега правите, ви става прекалено скучно, а не ви носи достатъчно приходи – няма причина да останете тук, където сте.

Любов – Любовта отдавна ви заобикаля с пълна сила, погрижете се да си останете в това състояние.

Здраве – Чувствате се отлично.

Рак

Работа – Искате повече от кариерата си, но нямате сили да се борите с новите предизвикателства. Рискувайте. Който не рискува, той не печели. Ако се чудите защо се нуждаете от нови предизвикателства, не забравяйте, че всичко това е част от живота.

Любов – Тази седмица в любовта ви очакват някои недоразумения, които с разговор на четирите очи, могат лесно да бъдат решени.

Здраве – Болки в коляното.

Лъв

Работа – Малко си починахте, но сега продължавате. Идва времето, когато ще можете да разкриете всички качества и потенциал, които притежавате.

Любов – Търпението е единственият начин, по който ще получите това, което искате, от лицето, което обичате.

Здраве – Добро.

Дева

Работа – Имате чувството, че всички задължения, които имате, ревностно се следят, но не се наслаждавате на работата. Гледайте да промените това, защото така не се стига до резултати.

Любов – В любовта ви върви, но прекалено много и се отдавате, а това ви изтощава и ви прави невнимателни.

Здраве – Възможно е безсъние.

Везни

Работа – Каквото не можете да направите днес, по-добре оставете за утре. Работата не бива да страда заради вашето лошо настроение и неразбиране между бизнес партньорите ви и близките.

Любов – Социализиране и добро забавление е единственото, което ви е нужно тези дни, поне за миг забравете за проблемите.

Здраве – Недостатъчно сън и умора.

Скорпион

Работа – Вашата финансова ситуация бавно се стабилизира и е време да изготвите по-добър финансов план, за да не се налага да похарчите парите, преди да сте ги получили.

Любов – Ако сте сами, очаквайте да запознаете с интересен човек тази седмица, той/тя ще отговаря на вашите чувства.

Здраве – Добро.

Стрелец

Работа – Тази седмица ви очакват малки проблеми с началници и колеги. Проявете отстъпчивост. Да упорствате не означава, че винаги сте прав, когато работата е под въпрос.

Любов – Тази седмица определено сте в настроение, само флирта ви е в ума. Искате връзки без обвързване.

Здраве – Добро.

Козирог

Работа – Предстои ви решаване на финансовите проблеми и сега ви очаква период на стабилизация и просперитет. Знаете точно как и какво трябва да работите и на кого да се обадите за съвет.

Любов – Вниманието от една Дева много ще ви подскаже, а вие със същата степен й отговаряте, така че връзката ви се развива добре.

Здраве – Спазвайте диета

Водолей

Работа – Иновативни, но и мързеливи сте тази седмица. Трябва да имате добра причина, за да се възползвате от всички възможности. Не изпускайте дадените случаи.

Любов – Емоциите отново надделяват у вас и вие не знаете какво да правите. Просто бъдете открити с партньора си. Той ще ви разбере.

Здраве – Отлично.

Риби

Работа – Вашата бизнес идея ще впечатли всичките ви колеги. Добре се развивате тази седмица в бизнеса, а на лицето ви може да се види само удоволствие.

Любов – С човек от миналото затопляте страстите, но не знаете как ще потръгне връзката ви. За сега изглежда всичко е наред, но имайте едно наум.

Здраве – Добро.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!