You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 18-24 януари

Седмичен хороскоп 18-24 януари

Седмичен хороскоп 18-24 януари
Седмичен хороскоп 18-24 януари

Овен

Няма нужда да подценявате нечия роля при работното – финансово посредничество. В любовния живот искате някои нови и весели случки. Внимателно избирате подходящия момент да реализирате своите намерения, а на желания човек да съобщите важни планове.

Щастлив ден: Сряда

Телец

Склонни сте към чести промени в своето емоционално настроение, особено в ситуации, когато партньорът ви е разсеян или незаинтересован за вашите чувства. Въпреки това, няма причина да губите надежда или прекалено да се отдалечите от партньора си. Искате да установите контрол над новите развития в любовен план. Поговорете с него за проблемите си.

Щастлив ден: Понеделник

Близнаци

Положили сте големи усилия, за да постигнете положителни резултати в професионалните изследвания, но има ситуации, които са в нарушения с вашите планове и работна концепция. Достойно и без много въпроси приемате критика, която ви отправят близките сътрудници.

Щастлив ден: Петък

Рак

Пълни сте с енергия и поставяте нови изисквания на колегите си, с които искате да подобрите своят професионален опит и общ успех. Не допускайте неочаквани промени в професионалните преговори. Подобни действия могат да доведат до критики от страна на партньорите ви в професионален план.

Щастлив ден: Вторник

Лъв

Любовните недоразумения приемате като преходна фаза, която се свежда до нови стимули или добър импулс, който води до емоционално сближаване. Доверете се на своите „скрити козове“ и на опасния чар, който притежавате.

Щастлив ден: Неделя

Дева

Имате големи амбиции и се опитвате да анализирате внимателно всички резултати във всички значими събития на професионалната сцена. Но за сътрудниците ви е важно да чуят вашето мнение, затова използвайте своите професионални маниери и дискретност, защото има неща, за които не трябва публично да се обсъждат и говорят.

Щастлив ден: Понеделник

Везни

Важно е да вземете решение, което ще повлияе на професионалния ви живот и решения. Старайте се да запазите добрия тон и доверието. Всичко, което има „любовен знак“ привлича вниманието и интереса ви. Изживявате нова близост в отношенията с желаната личност, така че на базата на емоционалното състояние значително се променя и вашия мироглед.

Щастлив ден: Събота

Скорпион

Заети сте с планове за нови професионални работни планове или за натрупаните задължения, които ви преследват. За съжаление, не можете да се похвалите с добра комуникация в кръга на служебните си партньори. Понякога трябва да приемате малък работен риск в съответствие с дадената ситуация и предизвикателство. Необходимо е да се съсредоточите върху полезни цели, които ще ви позволят по-добри професионални условия.

Щастлив ден: Вторник

Стрелец

Често анализирате любовния си живот и имате чувството, че бавно се „отдалечавате“ от желаната личност. Не искате някой да предаде чувствата ви или да ви подведе при спонтанно решение за съвместен живот. Важно е отново да повярвате в чувствата на партньора си и взаимното доверие. Необходимо ви е време.

Щастлив ден: Четвъртък

Козирог

Вие се намирате в блестяща психофизическа форма, а вашите колеги очакват да действате много успешно или над средните мащаби. Ще бъдете впечатлени от факта, че околността имат достатъчно доверие в професионалните ви умения. Добрата работна стратегия и прецизните ходове са гаранция за дългосрочен успех. Въпреки това, има ситуации, които не зависят от волята ви.

Щастлив ден: Понеделник

Водолей

Желаете по-голяма емоционална свобода или възможност да осъществите намеренията си, но текущите събития не водят винаги в желаната посока. Не можете лесно да промените другия, нечие решение или да повлияете на поведението на партньора.

Щастлив ден: Неделя

Риби

Упорито се опитвате да се наложите като авторитетна личност, пред човек, който добре познава вашия характер, добродетели или слабости. Действате тайнствено и искате да влезете в нечия любовна следа. Не можете лесно да го изтълкуваха поведението на партньора и не искате да рискувате с емоционална връзка. Доверете се на своите чувства.

Щастлив ден: Сряда

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!