You are here
Home > Без категория > Седмичен хороскоп 24 – 30 октомври

Седмичен хороскоп 24 – 30 октомври

Овен

Работа — Успешно ще разрешите финансовата си криза от миналата седмица, но продължава да ви притеснява това, че не разполагате с достатъчно пари за инвестиране в проекта, който сте планирали. Не се нервирайте, звездите са на ваша страна.

Любов — Партньорът ви преминава през турбулентен период, който влияе и на хората около вас.

Здраве — Повишена нервност.

Телец

Работа — Взимате крайни мерки за решаване на финансовите си проблеми. Ще се запознаете с интересна личност, която ще ви помогне да достигнете нови успехи.

Любов — Искате да решите някои детайли във връзката, може би става дума и за самия партньор, който е с твърде труден характер. Опитвате се да се отървете от оковите. Ако се чувствате готови — направете го!

Здраве — Добро!

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

Близнаци

Работа — По същество вие сте човек, който много добре предвижда бизнес ходовете на своя шеф, така че точно затова няма да приемете манипулация от негова страна.

Любов — Вашата интуиция във връзка с любимия човек, работи чудесно. Тази нагласа ще ви помогне да решите проблеми със своя емоционален живот.

Здраве — Нямате големи проблеми.

Рак

Работа — Не се разочаровайте, нямате лошо отношение, когато негативните тенденции са в пълна сила. Каквото и да се случи, вие знаете, че сте достатъчно способни да се измъкнете.

Любов — Влюбени и щастливи, не сте наясно какво всъщност се случва в емоционалните ви отношения.

Здраве — Опитайте се да определи кръвната картина.

Лъв

Работа — Независимо от негативните сегменти на вашата работа, вие сте в играта. Неприятната ситуация може да се случи, поради зле обмислени промени, които сами предполагате.

Любов — Партньорът ви се сърди малко, заради вниманието ви към друга личност. Бъдете по-деликатни спрямо неговите чувства.

Здраве — Специално внимание към хронично болните.

Дева

Работа — Идеята, която ще предложите в началото на седмицата, ще ви помогне да получите решение на бизнес ситуация, която ви притеснява от доста време. Знаете колко струвате и каква е цената ви, така че няма да се откажете от плановете си.

Любов — Възможно е, да бъдете готови за любовта на партньора си, така че ще положите достатъчно усилия, за да се случи нещо конкретно.

Здраве — Създавате впечатление на здрав човек.

Везни

Работа — Вашата гордост, не ви позволява по-голямо бизнес сътрудничество с човек, който иска да се наложи във връзка с нови бизнес проекти. Бъдете внимателни.

Любов — Не трябва да бъдете сами, така че ви предлагаме да сте по-често в компанията на любим човек. Чувствате се щастливи.

Здраве — Увеличете тренировките.

Скорпион

Работа — Хората ви възприемат като голям мъдрец, а по същество сте точно такива. Мнозина ви питат за съвет и вие безкористно го давате.

Любов — Емоционалната ви страна е свързана с областта на страстта. Бъдете достатъчно искрени в намеренията си, за да може нещо да се случи.

Здраве — Повишена секреция на хормоните.

Стрелец

Работа — Нещо сте пропуснали и успеха ви избягал на косъм. Ще има малък застой, но резултатът ще дойде.

Любов — Няма да бъдете настроени за срещи и за излизания, нито за кавги, в които можете някого да нараните.

Здраве — Главоболие.

Козирог

Работа — Имате отлични връзки с клиентите, което се вижда и във вашия бизнес план. Не изпускайте шанса да получите още по-големи ползи.

Любов — Напоследък ви привлича личност от миналото, но не сте сигурни, дали да й позволите да влезе отново в живота ви.

Здраве — Намалете стреса.

Водолей

Работа — Текущото ви бизнес състояние не е на високо ниво, въпреки че постоянно се борите за някакъв статут. Тази ситуация е резултат на недостатъчно обмислени ходове.

Любов — Партньорът ви се сърди заради арогантно отношение. Бъдете внимателни, не си играйте с чуждите чувства, тъй като емоционалния статут може да се промени, само за миг.

Здраве — Хронично болните, да внимават повече за себе си.

Риби

Работа — Ще ви притесняват някои дилеми, които не приемате сериозно в първия момент. Чувствате нужда, че нещо трябва да се промени.

Любов — Някой се намесва във връзката ви и започва да ви дразни с присъствието си. Подгответе се обаче за силен емоционален спор.

Здраве — Внимавайте за настинки.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!