You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп – 28.03 -03.04

Седмичен хороскоп – 28.03 -03.04

Седмичен хороскоп - 28.03 -03.04
Седмичен хороскоп – 28.03 -03.04

Овен

Очакват ви финансови проблеми. Част от вас ще намерят нов, необичаен начин за печалба. Креативните идеи обаче невинаги са съгласувани със закона, така че проверете внимателно дали плановете ви няма да се окажат свързани с незаконна дейност. Очакват ви и работни пътувания. Ще станете по-интересни за противоположния пол, което ще създаде много шансове за вас. Поради това, тези, които търсят сродна душа много лесно ще срещат нови хора, които им харесват. Тези, които са обвързани ще бъдат настроени за нежност и наслада.

Телец

Все още има малки задачи, които трябва да изпълните. Все още пропускате най-важното, тъй като целите ви не са ви съвсем ясни. Въпреки това се опитайте да бъдете по-уверени в себе си и останете позитивни, дори нещата да не ви се получат. Няма да има много интересни неща за вас тази седмица, но любовния ви живот се очертава доста забавен.

Близнаци

Ще подобрите положението си на работното място. Ще имате повече работа, но и ще приключвате нещата по-лесно от всякога. Спортистите ще постигнат отлични резултати. Прекарвайте повече време с близките, за да не изпаднете в депресия. Мнозина от вас ще прекарат хубави моменти с тези, които обичат.

Рак

Труда ще бъде най-после оценен, както подобава и вие ще получите цена. Понякога ще имате чувството, че твърде много ви забелязват. Скромността и всеки вид срамежливост, които са част от характера ви, ще ви помогнат в тези кризисни времена. Ще продължат неяснотите около личния ви живот. Най-добре ще се чувстват тези, които нямат никакви задължения.

Лъв

Може би все още няма да видите промените от новата фаза, в която влизате, но ще ги усетите. Интуицията ще ви бъде основен наставник в работата през тази седмица. Ако се съмнявате, просто спрете и внимателно слушайте вътрешния си глас. Изпитвате мир и спокойствие. Много време ще прекарвате в собствения си дом, и ако желания човек е с вас, още по-добре.

Дева

Ако искате собствена работа, но не и да бъдете ръководител, обстоятелствата ще се променят по неочакван начин за вас. Някои от вас ще получат по-добри условия за работа, а това директно ще се отрази на вашето задоволство в ежедневието. Възможно е да намалите излизанията, а повече време да прекарвате у дома, с любимия човек. Тези, които са сами, ще открият любов на неочаквани места.

Везни

Това ще бъде усилена седмица, в която можете да получите няколко работни оферти. Вие искате да реализирате своите идеи и е напълно възможно да успеете. Ще ви предложат две дейности, свързани с работа. Едната е по-добре платена, но и свързана с повече работа, затова мислете внимателно. С партньора ви са възможни конфликти заради безсмислени спорове. Не обръщайте прекалено внимание на слуховете.

Скорпион

Хората, с които работите, може да ви изненадат с някое ново и неочаквано предложение. В първия момент няма да знаете как да реагирате, но те сами ще ви дадат насоки какво да направите. Просто слушайте внимателно. Венера тази седмица ще донесе задълбочаване на конфликтите и разрив в личните отношения. Вероятно времето ви ще бъде посветено на вили ще ас самите или ще ви накара да преразгледате своите любовни очаквания. Добре е да обърнете внимание и на проблемите в брака. Необвързаните скорпиони да не очакват нови запознанства.

Стрелец

Вас също ви очаква неочаквано предложение, на което не знаете как да отговорите. Не бързайте да казвате „Не“ или „Да“, просто слушайте внимателно. Ще се стигне до частично подобряване на вашия личен живот, но все още съществува възможност за провокации и конфликти, които биха могли да ви извадят от равновесие. Затова не бързайте да се палите и запазете самообладание във всякакви ситуации. Бъдете търпеливи и се грижете за това, което имате.

Козирог

Очаквайте различни възможности за сътрудничество с чужденци и шанс за извличане на полза от тях. Ще изследвате, ще учите, ще пътувате, ще развивате живота си. Мнозина от вас ще демонстрират желание да изучават метафизиката, езотериката или философията. Нуждата от интимност при вас ще засили. Затова мнозина, които вече имат партньор, с удоволствие ще се оттеглят в своя дом и там тихо ще се радват на връзката си.

Водолей

За вас това може да бъде усилена седмица, а за някои и много успешна. Успехите са за тези, които са родени в началото на знака и онези, които са готови да рискуват, но имат и някакъв резервен план, в случай, че нещо се обърка. Необвързаните ще станат обект на ухажване. Стари връзки ще бъдат подновявани, а някогашната симпатия ще помогне да се възстановят отношенията.

Риби

Повечето членове на този знак са в пълен хаос. Имате много идеи и решения, но нито едно не ви се струва подходящо. Трябва да сте решителни в действията си. Имате нужда да се изяснят много неща, но правите точно обратното. Ситуацията в любовта ще се определи до края на седмицата, а на работа сте в състояние да наложите свои собствени изисквания.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!