You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 28 май – 3 юни

Седмичен хороскоп 28 май – 3 юни

Седмичен хороскоп 14 - 20 май
Седмичен хороскоп 28 май – 3 юни

Овен 21 март – 20 април

28-и е денят на колелото, на желанието да се обвържеш с качествени хора, да продължиш в екип, да си максимално защитен срещу бурите на промените. Чудесно е на 29-и да влезете в нова среда и да започнете нова работа. Тенденцията е всички да се съберем под знамената на личната си активност, да изберем това, към което изпитваме афинитет и желание и с радост ще го правим и поемем като професионален ангажимент. 30-и е денят на огромните апетити, на желанието да прецакаш другия, да заграбиш територии, позиции и пари, да не се съобразиш с чуждите надежди и очакания. Битката за кокала е бизмилостна. На 31-и настава омиротворение, но то е повече поради невъзможноста на някои хора да се разпрострат извън чергата си. На 1-и ви очакват промени и неудобства, но в бъдеще точно те ще се окажат нужни и спасителни за работата и личните ви отношения. Балансирайте нещата. Родените във втората декада да очакват опити за манипулация.

Телец 21 април – 20 май

До вечерта се опитайте да постигнете компромис с евентуални спонсори и партньори. На 29-и планетата на бизнеса, пътуванията и комуникациите Меркурий напуска вашия знак. Дано присъствието му ви е помогнало да се окопаете на стабилна и печеливша позиция. Вече Близнаците ще се радват на неговата протекция. Добре е в този ден да се ориентирате кам екипни дейности и да се опрете на доверени партньори. За 30-и не планирайте важни делови участия и преговори. Всеки ще иска максималното за себе си и ако има възможност ще елиминира всеки изпречил се на пътя му към парите и славата. Бъдете внимателни и не се доверявайте на никого. 31-и е ден, в който може да постигнете примирие и да са разберете с всеки. На 1-и всичко при вас ще тръгне успешно и ще донесе стабилност. Нека работата да е на първо място. Любовта да почака.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота може да изкачите поредния връх в кариерата. Ще получите признание и аплодисменти при публични изяви и участия в конкурси. Родените в третата декада ще блеснат с таланти и дарби. Навлизаме в деня на сърцето, Задушница е. Правим помен за близките, които не са между нас. На 27-и е отворен каналът на висшата любов. Всяко добро дело ще се зачете и отчете някъде там във врамето и пространството. Добре е вечерта да се срещнете с потенциални партньори, да уговорите делови срещи и в следващите два дни да сключите нови договори. 28-и е благоприятен ден за обвързване и огледи на терени. Сега е момента да се включите в проспериращ екип или да създадете свой за нуждите на инициативите, които ще предприемете. На 29-и планетата на бизнеса и търговската инициатива Меркурий навлиза в знака на трона си Близнаците. Вече ще се мисли на много по-високо ниво за важните начинания, от които големите ще очакват и големи печалби. Ножицата ще ореже някои придобивки. Луната е в опозиция на Меркурий в този ден, така че внимателно трябва да се засягат интересите на хората. На 30-и ще ви захапе конкуренцията. Трудно ще се оправите, ако не сте готови да отвърнете на удара. 31-и носи омиротворение. Ще се раздели неделимото. На 1-и енергетиката е блага и агресията преминава в активни действия за един по-добър свят.

Рак 22 юни – 21 юли

Някой ще прескочи висока летва, а друг ще мине под нея. И двата опита ще се зачетат по законите на беззаконието. Не товарете кръста и бъбреците. Внимавайте какво носите, на какво и колко може да издържите. Вечерта се включва каналът на милоста и състраданието. В неделя направете добро дело и стоплете едно самотно сърце. 27-28-и ще бъдат най-силните ви дни за периода. Всичко предприето ще донесе късмет и ползи и ще помогне да се разберете с роднини по спорни имотни и наследствени дела. Родените около 5-10 юли ще получат нещо отдавна желано и мечтано в понеделник, когато Луна и Юпитер ще облъчват с хармония тяхното Слънце. Действайте активно, променете програмата и ако на едно място не успеете на друго ще ви посрещнат с отворени обятия и овации. 28-и ще завърти колелото на съдбата в посока изгодна за личните ви амбиции и стремежи. На 29-и опитайте да влезете в нова група по интереси и да привлечете нови хора в екипа си. 30-и е ден на тежки конкурентни битки и опасни връзки, които ще се отразят негативно на амбициите и очакванията ви. 31-и ще постави на карта личните ви и професионални отношения. Комплексите от миналото ще ви пречат. На 1-и играйте посредническа роля.

Лъв 22 юли – 22 август

Прекрасен съботен ден с много възможности и неограничен избор на посока и цел. Действайте активно, защото в следващите два дни по някакъв начин ще бъдете затормозени и изправени пред сравнително непреодолими прегради. Очертават се намеси и неприятни визити в неделния ден. Съветът е да обгрижите с усмивка дори и тези, които ви качват кръвното. 27-и е денят на сърцето, Правят се жестове, прощават се малки и големи прегрешения. Вечерта може да дадете права на тези, които няма да оправдаят очакванията ви. Родените около 10 август да внимават със закона и публичните изяви. Не си позволявайте коментари по нечий адрес. От 29-и Меркурий вече ще ви гледа в хармоничен аспект от Близнаците. Денят е благоприятен за съвместни инициативи, за работа в екип, за провеждане на изпитна програма, чрез която да попълните групата, в която се изявявате или работите съвместно. Този, който има данни и дарби има шанс да се свърже с този, който може да ги спонсорира и развие. На 30-и ще покажете завиден апетит, нокти и зъби. Съветът към околните е да не ви закачат. Ден на хищническите апетити. Лъвът не е тревопасен и затова е опасен. 31-и носи омиротворение. Хората с комплекси ще ви дадат неограничени пълномощия. Някой ще заработи като цар или ще получи повишение. Предприетото на 1-и ще тръгне успешно и по вашите правила.

Дева 23 август – 22 септември

Всичко предприето на 28-и ще ви донесе късмет и по-добро материално положение. Погрижете се и за външния си вид. В този ден по дрехите и визята ще ви посрещат, а ще ви изпращат по знанията и ума. Постарайте се да направите магнетично впечатление. 29-и ще постави в тежка позиция родените в първите дни на зодията. Меркурий и Луна ще образуват пречупващи аспекти с вашето рожденно Слънце. Вероятно е да продадете труда си, знанията и възможностите си за жълти стотинки. Но може би най-тежкият, рисков и конфликтен ден за вас ще бъде 30-и. Вероятно е източване на сили и ресурси от вас и вашия екип към чужди групи и колективи. Дано това, което сте организирали до момента не се разпадне. По някакъв начин мислите и действате обречено. Контролирайте робската си психика. На 31-и ще постигнете примрие и всичко ще се дали поравно. На 1-и е голямата ви победа, повишение или преназначение.

Везни 23 септември – 22 октомври

28-и изисква промяна, не само външна но и вътрешна. Сменете прическа и визия, променете и подхода си на работното място, ако искате да ви чуят, забележат и оценят. 29-и дава възможност да спечелите конкурс, да влезете в нов екип или да организирате нова група по интереси. Не се колебайте да привлечете и нови хора в средата си. 30-и провокира конфликти и скандали. Амбициите и страстите са разгорещени. Никой на никого няма да направи път, жест и компромис. Очертават се тежки спорове и семейни войни. Ако не овладеете положението в следващите два дни ще си имате големи проблеми с близки, приятели и колеги. На 31-и е добре да се води балансирана политика. Не отивайте в крайности. На 1-и искате или не, но ще работите за чужда кауза и интерес. Дано изпитате удоволствие от това, а не да се скапете и увесите нос.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 27-28-и Луната е във вашия знак в съвпад с Юпитер, а това ще помогне да дадете най-доброто от себе си при творчески, политически или сценични участия. Където и да се появите ще ви ръкопляскат и оценят възможностите ви. За родените в обедните часове това ще са дни даващи шанс и за нова работа, която ще им донесе ползи и пари. Сключените договори и брак на 27-и, 28-и и 29-и ще ви донесат щастие и така желаната взаимност. На 29-и реагирайте на покани и правете такива. Най-добрият ден в месеца за екипни инициативи и сформиране на нови групи по интереси. Сега е момента да създадете или да кръстите и своята музикална банда. На 30-и ще си проличат силовите играчи. За грешка няма да има прошка. Всеки си гони интереса и подлива вода на конкуренцията. 31-и изисква всичко да се дели по братски. Предприетото на 1-и ще носи късмет и ползи.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Добре е в понеделник да сключите нов договор и да промените някои отношения. Ще получите и нова информация позволяваща да направите изпреварващ ход. От 29-и Меркурий ще ви гледа в опозиция от знака на Близнаците, а това положение ще затегне финансовите ви възможности, ще ви предизвика да работите извънредно или да опитате в странична пазарна ниша. Очертават се спънки при плащания и сключване на договори. На 30-и ще се изправите срещу силен конкурент. Враговете се активизират, претенциите към вас се увеличават. В деня на крокодила всеки се опитва да елиминира другия. Ако не захапете ще ви захапят. Основната битка на 31-и е с комплексите насадени в детството. Не отивайте в крайности, не убивайте птици и мечти, не давайте съвети на децата. Времето е друго, подходът трябва да е различен. 1-и е силен и творчески ден. Може да постигнете много и да се изявите на сцената на живота. Всичко предприето ще носи късмет, ползи и пари. Действайте.

Козирог 22 декември – 20 януари

Сключените бракове в неделния ден ще са покровителствани от висшата любов. По неочакван начин и след низ от случайности може да срещнете и бъдещите си спонсори и покровители в дните около 27-28-и. Отворете се към света и към другите, не отклонявайте покани. На 28-и съдбата ще завърти своето колело и ще ви помогне да изплувате от труден период. На 29-и е пълнолуние. Меланхолията се засилва. Посетете близки и приятели, които страдат в самота и изолация. Не слагайте силни парфюми, сетивата се изострят до краен предел. На 30-и първата ви реакция нека е защитна. Активизира се змеят на желанията. Някой може да претендира за мястото ви и да се опита да ви измести. На 31-и Луната навлиза във вашия знак. Очертават се промени, възможности за успешна дейност и работа, стига да не позволите да ви притискат и да не действате комплексарски. На 1-и гледайте повече работата. Вероятни са изневери. Секст доминира, истинската любов е на заден план.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В следващите два дни изживявате трудни моменти, влизате в ролята на донор за нуждите на познати и непознати. Личните ви таланти и дарби са поставени на изпитание. Ще бъдете подложени на тестова програма. Може да се наложи да участвате в конкурси и в понеделник да водите битки на работното място. Родените в първите дни на зодията може да докажат себе си и да спечелят овациите на 29-и. От този ден Меркурий ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Близнаците. Може да разчитате на двойно, да започнете паралелен бизнес или да се включите в просперираща дейност. Внимавайте на 30-и, когато всеки ще излезе с личните си претенции и ще се опита да елиминира тези, които му мътят водата. Талпата е неуправляема. Не се карайте с никого, не влизате в спорове и се движете по линята на най-малкото съпротивление. 31-и е ден свързан с хармонията. Не отивайте в крайности, не крещете и не влизайте в конфликти. Опитайте да делите по равно пари и отговорности. На 1-и ще спечелите не само една битка, ще получите покани, ще направите силен ход и ще се радвате на взаимност.

Риби 20 февруари – 20 март

Вечерта навлизаме в деня на сърцето и в неделя ще бъдем покровителствани в пътя напред, в любовта и в амбициозните ни проекти. Добре е вечерта на 27-и да се срещнете с тези, от които очаквате подкрепа и спонсорска защита. В понеделник може да подпишете изгодни договори и да влезете в престижна среда. Това, с което до момента не сте се справяли вече ви се отдава с лекота или остава в миналото. Гледайте напред, искайте повече и ще получите достатъчно. На 29-30-и ще има бум на раждания. Приливната вълна на пълнолунието ще извади на бял свят може би и вашия наследник. Ще си дадете сметка къде и за кого трябва да се грижите и да работите. Тръбачът-съдба свири сбор и ни събира под знамената на личните ни амбиции и отговорности. От 29-и голяма част от връзките ви ще останат в миналото и нови ще дойдат. Родените в първата декада са на крастопът. На 30-и може да изживеете стресиращи моменти и да бъдете подложени на тежки изпитания. Бъдете внимателни, не влизайте в спорове и конфликти. На 31-и ще постигнете така нужното ви примирие и ще разделите неделимото преди. На 1-и ще олучите вести, за които ще почерпите. Поне една работа се подрежда.

 

Източник: monitor.bg

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close