You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 29 февруари – 6 март

Седмичен хороскоп 29 февруари – 6 март

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

Овен

Не се оставяйте на фантазиите, когато става дума за нова работа с чужденци и вярвате, че е възможно да реализирате плановете си. Разчитайте на приятели, особено на помощта на Телец, Рак или Стрелец. Един Водолей настоява нещо да направите, съобразно неговите изисквания, но тъй като ви е слабост, няма нужда дълго да ви убеждава. Представител на Козирог разчита на вас и планира съвместни бизнес проекти. Не се нервирайте, ако изпаднете в неприятна ситуация, а помислете за вариант, който да ви измъкне от неприятното положение.

Щастлив ден: Събота

Телец

Седмицата ще прекарате в мисли, как да придобиете признание от околните. Липсва ви самоконтрол, защото сте се дистанцирали от всичко. Амбициозни сте, но нереалистично оценявате всички ситуации и възможности. Бъдете внимателни, може да се окажете жертва на провал. Насочете се само към едно нещо и се концентрирайте върху него. Ще се запознаете с интересна личност, която ще събуди желанието ви за говорене.

Щастлив ден: Сряда

Близнаци

Конкурирате се с всички, за да докажете собствените си ценности. Искате ли да убедите околните да приемат вашите възгледи? Проявете повече търпение и не налагайте мнението си, а заложете на аргументите. Не можете да избегнете нервността, въпреки че сте балансирани. Ако мислите за пътуване, ще ви бъде по-лесно. Няма да можете да се спрете нито за минута и постоянно ще ви преследват различни творчески идеи за нови теми на разговор.

Щастлив ден: Четвъртък

Рак
В конфликтна ситуация сте преди всичко заради себе си. Наясно сте, че каквото и да направите, ще съжалявате, затова преди да вземете решение, спрете и помислете. Всяко решение е по-добре от несигурност. Сдържайте нервите си и не изпадайте в изблици на гняв. Разговор с човек, който много ви цени, ще повиши самочувствието ви и ще ви напомни да цените още повече себе си.

Щастлив ден: Понеделник

Лъв

Не се обръщайте назад, бъдете положителни, ако искате по-лесно да се справите с проблемите. Няма конкретни стъпки, които да следвате, затова се доверете на интуицията си. Ако успеете да изградите добра стратегия, ще имате успех и ще постигнете целта си. Несъмнено ще се чувствате по-добре, когато в края на седмицата постигнете желаните резултати.

Щастлив ден: Петък

Дева

Повечето членове на този знак са движени от желанието за изява и успех. И сами чувствате, че се променяте по отношение на бизнес средата. Навлизат в дългосрочен период от време, който ще доминира и през следващите два месеца, когато би трябвало да осъществите своите бизнес идеи. Отново ви се дава възможност да получите по-добро работно място или повишение на мястото, на което сте работили и сте били доволни.

Щастлив ден: Вторник

Везни

Предстои ви упорита работа, но вие не се вълнувам много от това. Притеснени сте, че няма да се сработите с екипа, че задачите ще се окажат твърде сложни, а предизвикателствата невъзможни за приемане. Имате цел пред себе си и искате на всяка цена да направите това, което сте планирали, независимо на каква възраст сте и с какво се занимавате. Нямате много доверие в представител на зодия Скорпион, който често ви критикува. Вярвайте в себе си.

Щастлив ден: Неделя

Скорпион

 
Представител на зодия Везни ще ви предложи съвместна работа. Внимавайте, преди да я приемете. Въпреки че сте открити към света, всъщност е доста сте потайни, когато става дума за нов бизнес, социални връзки и др. Не се нервирайте и не губете вяра, когато става дума за успеха ви. Финансите в този период ще бъде вашата най-слабата страна.

Щастлив ден: Сряда

Стрелец

Не влизайте в конфликти. Лесно можете да се разберете с противниците си, използвайки разум и практични аргументи, вместо да се впускате в безразсъдни конфликти. Днес лесно можете да повярвате на лицата, които се представят в най-добра светлина, но дали те наистина са практични и рационални? Вие се опитвате да овладеете една доста напрегната ситуация и не ви е ясно, дали трябва да бъдете по-строги или по-меки.

Щастлив ден: Вторник

Козирог

Днес ще забележите колко много хора искат да бъдат приятели с вас. Това ще бъде така, защото проявявате способност за слушане, когато някой говори. Отворени сте към чуждите идеи и не се обиждате, че някой път никой не слуша вашите. Използвате интуицията си, за да забележите, че вашите приятели между хората имат нужда от прегръдка и утеха.

Щастлив ден: Петък

Водолей

Проявявате силен ентусиазъм в решаването на практическите проблеми, тъй като бизнес партньор ви е обещал, че част от задълженията ще поеме той. Той може би очаква от вас да бъдете малко по-отговорни, защото трябва да разбере, че той може да разчита на вас. Не се старайте прекалено да показвате, че сте готови да си сътрудничите с някой, с когото до скоро не сте били в добри отношения, защото някой едва чакат това да се случи.

Щастлив ден: Неделя

Риби

Следващите дни може да ви донесат прибързани решения и да се чувствате сякаш си разбивате главата през стената. Най-лошото от всичко е, че околната среда има последствия върху вашето поведение. Сътрудниците трудно следват темпото ви. Амбициозни сте и искате да ви одобрят от всички страни. Избягвайте конфликтни ситуации с колеги, защото вие ще загубите.

Щастлив ден: Четвъртък

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!