You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 8 — 14 февруари

Седмичен хороскоп 8 — 14 февруари

Седмичен хороскоп 8 — 14 февруари
Седмичен хороскоп 8 — 14 февруари

Овен

Тази седмица ще се чувствате прекрасно. Ще бъдете енергични и ще знаете как да действате и по отношение на бизнеса, и по отношение на семейството. Дайте всичко от себе си на работа и не си губете времето със стари планове, а започнете с нещо ново. На работа ще чуете някои неприятни новини, но не им отдавайте много значение. Бъдете колкото се може повече в компанията на приятелите си. Възможни са проблеми с кръвообращението.

Телец

Тази седмица ви очаква успех на работа. Всичко ще върви просто часовник. Малко сте бавни. Придържайте се към своите принципи и не отстъпвайте. Отделете повече време, за да го прекарате с приятели, не бива само работата да бъде на първо място. През втората половина на тази седмица настъпва период на спокойствие и ще се посветите на партньора си. Свободните телци, може да срещнат нова личност.

Близнаци

Чувствате се отлично и не обръщате внимание на критиките, че трябва да повишите работоспособността си. Трябва постоянно да се придържаме към вашия работен план. Имате доста енергия, просто е важно разумно да планирате времето си. Флиртовете ви са вашата слаба страна, особено с личностите, които не подходящи.

Рак

Търсете подкрепа от партньора и от други хора. Не трябва сами да работите. Тази седмица е чудесен период за работа в екип и нови планове. Ще приключите с бизнес сътрудничество, което не е достатъчно добро за вас и започнете с нови проекти. Не го изоставяйте партньора, обърнете му внимание, въпреки че сте склонни към приключения.

Лъв

Не прекалявайте с изискванията към близките си. Старайте се да не нарушавате хармонията във вашия дом. Някои бизнес дела, над които от дълго време работите, ще успеят да бъдат завършени. Тази седмица е много добра за сътрудничество с колеги. Погрижете се повече за здравето си. Имате проблем с хормоните и болки в гърба през този период. Посетете лекар профилактично.

Дева

Тази седмица са възможни спорове с близки хора. Не позволявайте на някой да ви провокира. Възможна е раздяла с партньора, ако сте във връзка и внимавайте какво говорите. Свободните, може би ще се свържат с човек, който по-рано им е харесвал. През втората половина на седмицата сте посветени на работа. Възможен напредък, с подкрепа от приятели.

Везни

Бавно, състоянието при вас се подобрява. Чувствате се по-добре, отколкото преди. През първата половина на седмицата се погрижете с по-голямо внимание да се посветите на семейството. Купете някоя дреболия за дома. През втората половина на седмицата се очаква подобряване на емоционалната ви връзка. Ако сте свободни, може би ще се влюбите и вече влюбени ще се насладите на своята връзка.

Скорпион

Дайте всичко от себе си, за да бъдете със семейството си повече време. Не говорете много, а работете. От нереализирани планове нямате никаква полза. Не отлагайте задълженията, които имате, защото рано или късно, ще излезете на финансов минус. Възможна е преумора. По-добре си сътрудничите с колежките, отколкото с хората от мъжки пол.

Стрелец

Комуникативни сте. Тази седмица ще се появят някои бивши сътрудници, с които можете отново да си сътрудничите. Доволни сте от бизнес ситуация и нямате време за почивка. Ако сте в емоционална връзка, изненадайте партньора с изненада, а ако сте свободни, чрез интернет или приятели, може би ще се запознаете с интересна личност.

Козирог

Доволни сте от финансовото си състояние. Всичко върви както трябва. Обърнете се към работата и задълженията. Не обръщайте внимание на хората, които ви казват, че някои неща не могат да се реализират. Внимавайте повече за себе си и всичко ще бъде наред. Обърнете внимание на начина, по който се храните.

Водолей

Имате проблеми с някои задължения, които не са приключили. Организирайте добре времето си. Един човек от миналото ви, отново се връща в живота ви, а е възможно да изживеете и приключение. Обвързаните: говорете с вашия партньор за проблемите във връзката ви. Не премълчавайте нищо. През втората половина на седмицата ще се чувствате много по-добре и няма да чувствате натиск.

Риби

Запознавате се с нови хора, но не е нужно да им споделяте всичко за себе си. Запазете нещо и за себе си. Постоянно се опитвате да угодите на другите, но понякога това е загуба на време. Не губете пари за забави или неща, които не са ви необходими. Възможни са пътувания, но преди това проверете документите си, тъй като са възможни проблеми с тях (загуба или кражба).

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!