You are here
Home > Lifestyle > Еклектика в стила от „Оскар де ла Рента“

Еклектика в стила от „Оскар де ла Рента“

Най-новата колекция на модна къща „Оскар де ла Рента“ предвижда принтове и еклектичен стил

Забравете за скучните едноцветни тонове, правите линии и строгия дизайн. Испанската модна къща „Оскар де ла Рента“ показа най-новата си модна колекция за пролет-лято 2017.

Еклектика в стила, с новата колекция на модна къща "Оскар де ла Рента"
Еклектика в стила, с новата колекция на модна къща „Оскар де ла Рента“

Водещият дизайнер на модната къща Питър Копинг реши да разчупи строгите линии и едноцветни принтове характерна за модната къща и да заложи на ярките цветове, като превърне жената в свободен дух, играейки си с принтовете и пъстроцветните тъкани. При това преобразявайки я от главата до петите.

Самият дизайнер описва колекцията като еклектична, използвайки тъкани от архива на марката. — Дълго време стоят неизползвани, а обхващат много широк спектър“ — казва Копинг.

stil

Без да бяга прекалено далеч от женствената естетика разпознаваема за „Оскар де ла Рента“, той прави модели от туид, които обединява в една колекция с коктейлни рокли и дълги вечерни тоалети, където са представени шифона и дантелата. Част от моделите може би ще ви изглеждат сходни на това, което сме свикнали да виждаме от модна къща „Валентино“, но в никакъв случай няма да можете да кажете, че не е нещо, което жена, която държи до женствеността си, романтизма и върховната естетика, няма да пожелае.

-na-oskar-de-la-renta-07

Еклектичният стил на модна къща „Оскар де ла Рента“ определено е доста новаторски и различен. Вижте новите предложения на една от най-престижните модни къщи в света, в галерията по-долу.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!