You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Гоблен, който сбъдва най-съкровените мечти

Гоблен, който сбъдва най-съкровените мечти

С ушиването на красив гоблен можете да втъкнете с нишките тайните си желания, които ще получат отговор от Вселената

Шиенето на гоблен е любимо хоби на жените, приятно бягство от ежедневните грижи и начин за себеизразяване. Този тип ръкоделие, казват, че гони стреса, а удоволствието от постигнатия резултат е неизразимо. В кръговете на майсторките-гобленарки обаче има някои ушите картини, които имат интересна слава, научи woman-onthe-top.net.

Докато са се успокоявали и забавлявали, са сбъднали някои свои тайни мечти, и то – като са шили конкретен гоблен! Славата на някои ръкоделия се разпространява по всички точки на света. Благодарение на форумите и групите за социални мрежи, където се събират гобленарки се обсъждат истински случаи, в които се случило дълго чакано чудо след ушиването им.

Не бива да приемате разказите им с ирония. Не напразно наричат жените, които шият гоблени – вълшебници. Ако вложите искрена вяра, любов и старание в ушиването на картината си, защо да не бъдете възнаградени от Вселената?!

А за да ви помогнем, може да се съобразите с някои основни правила при ръкотворството:

-Започнете шиенето при нарастващата луна.
– По време на процеса, мислете за вашето желание и си представете, че той вече е изпълнено. Така както може да бъде нарисувано с молив върху платното, така шийте бодчетата.
– Бродирайте само в добро настроение.
– Бродерията може да се превърне в талисман за лицето, за което е предназначена. Докато шиете, мислете за този човек и му пожелайте успех.

Желания сбъдва бродирането на морски фар. Най-добре е на картината да е ушито море в покой.


Гоблен за придобиване на дом

За закупуването на къща или апартамент може да помогне избродирането на къща. Можете ушиете всичко, важното е да ви харесва. Чудесно е, ако на картината е изрисуван пътя, водещ до къщата, от комина се вие дим или се вижда светлината от прозорците.

Идеалният гоблен преди закупуването на дом
Идеалният гоблен преди закупуването на дом

Най-популярен в това отношение е Victorian Charm на Dimensions – независимо дали става въпрос за оригинал или пренабор.

Гоблен за намиране на любов или намиране на сродна душа

За да си намерите половинката с помощта на бродерия изберете влюбени или двойка животни, най-популярни са двойка вълци, лебеди и патици мандарини. Шият се брачни халки, еднорози.

Напоследък са актуални силуетите на Ty Wilson

ty-wilson
Малко по-сложно е следващото „наричане” за любов. Казват, че е хубаво самотните момичета да си ушият петле но когато любовта ги споходи, непременно трябва да му ушият кокошчица.

Гоблен за зачеване на дете

Най-стара слава на чудодеец у нас има „Мадоната” на Мурильо.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

След промените започнаха да се шият все повече икони. Ушиийте с любов икона на Богородица или Свити Мина, за да получите своето малко чудо.

В славянските страни обаче все повече набира популярност един конкретен модел на Dimensions – Almost perfect. Безобразно сладките ангелчета са направили не една гобленарка щастлива! Шият се лесно и бързо и доставят невероятна радост!

Dimensions_16633_Almost_Perfect

Ако мечтаете за по-голямо семейство, опитайте късмета си с малко по-сложна бродерия на същата фирма – A Row of Love.

Dimensions_35039_A_Row_of_Love

Гоблен за придобиване на автомобил

Това е лесно предвидимо – ушивате някой великолепен образец от безкрайните серии на различните фирми. Важното е да прилича много на този, за който мечтаете – дори само по цвят.
Permin Red car Harbour

Гоблен за здраве и дълголетие – вариантите са различни. Може да ушиете: жерави; праскова; щъркел; бамбук; бор; ириси; костенурка

Гоблени за пари и успешна кариера

Ако ушиете златна рибка, орел, пчела, бухал, кон, слон с хобота нагоре, елен, всеки един от тях ще ви донесе благоденствие, охолство и успех в работата.


Дори да не ви се получат нещата от веднъж, удоволствието от ушития гоблен е неизразимо – ще му се радвате години и със сигурност ще дочакате сбъдването на желанието!

loading...

One thought on “Гоблен, който сбъдва най-съкровените мечти

  1. Вярно е! Уших гоблен за моята приятелка, която искаше бебе ,но имаше здравословни проблеми. След година тя забременя!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!