You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Годишен хороскоп за 2019 година

Годишен хороскоп за 2019 година

Годишен хороскоп за 2019 година
Годишен хороскоп за 2019 година сн. Maxpexel

Овен — Година пълна с възходи и падения

2019 година ще бъде година на много възходи и падения за родените под знака на Овен. Това ще бъде и година изпълнена със смесени емоции и различни събития. През първите месеци от 2019-та ви очакват доста тревоги и страхове, но е важно да останете спокойни. Всичко лошо ще отмине още в края на март и ви предстоят само хубави неща до края на годината.

Някои от Овните ще бъдат принудително разделени със семействата си заради пътувания или работа. Внимавайте с всичко, което се случва около вас. Възможни са и финансови проблеми в началото на годината, които ще ви притеснят допълнително. В някои моменти може да се чувствате сякаш светът ви се разпада, но това ще отмине доста бързо.

Не изпадайте в депресия, въпреки всички трудности, които ви предстоят, нещата ще се разрешат благополучно. В кариерен план ви предстои повишение, а в края на годината се предвиждат сериозни финансови печалби. Периодът е добър и за инвестиция, или покупка на недвижими имоти.

По отношение на здравето годината се очертава спокойна за вас. Каквито и да е здравословни проблеми да имате, те ще се появят за малко в края на лятото и ще отшумят бързо. Препоръчително е все пак да тренирате повече и да се храните здравословно, за да запазите добрата си форма.

През втората половина на 2019 г. обаче звездите обещават да изпълнят всички ваши желания. Бъдете готови, защото ви предстои и важно пътуване, или голямо семейно събитие. С приближаването на края на годината ще се почувствате по-позитивни и успешни. Ще разрешите и всичките си неразбирателства с близките си, при това с голям успех.

Телец — Очаква ви феноменална година

Според астролозите, Новата година ще бъде твърде вълнуваща за Телците, изпълнена с куп изненади и неочаквани събития. Родените под този знак ще се радват на много професионални успехи и издигане в кариерата. Пред много от тях ще се открият възможности дори да започнат кариера в чужбина. Творческите възходи ви съпътстват на всяка крачка, а това ще се отрази и на целия колектив, а не само на вас.

В личен план също ви очаква една прекрасна година. Семейният ви живот ще бъде хармоничен и ще се разбирате с всички членове на семейството. Свободните Телци ще се влюбят. Това е период, в който ще преразгледате приоритетите си и ще отделите повече време на себе си.

Във финансов план ви съветваме да бъдете по-предпазливи и да не се впускате в неразумни и необмислени сделки. Въпреки че ще имате успешна година, не залагайте всичко на късмета си. Взимайте само обмислени и  внимателно анализирани решения, особено когато става дума за парите ви.

Разположението на планетите обещава и невероятни възможности за Телците във всички области на живота и по-специално в любовен план. Необвързаните членове на тази зодия могат да очакват дори брак. Що се отнася до обвързаните, годината за тях ще бъде изпълнена с любов и хармония.

Здравето ви също ще бъде на завидно ниво, макар че няма да е лошо да вземете решение за здравословен хранителен режим и спорт, които да практикувате редовно.

Близнаци — Изборът ви ще е от решаващо значение

Близнаците през 2019-та година могат да очакват силен старт във финансов план. Хората ще имат постоянни изисквания към вас и ще се опитват максимално да се възползват от връзките ви. Останете непоклатими, дори и при най-големия натиск. Дръжте главата вдигната и ще се справите с всичките си проблеми.

Запазете спокойствие и знайте, че всички, които се опитват да саботират работата ви няма да успеят. Голяма част от годината ще бъде непредсказуема за вас, но не се отчайвайте, защото ви очаква сериозен професионален напредък през ноември или декември.

В личен план ще бъдете нерешителни във взаимоотношенията си с хората. Сега не е моментът да взимате важни и съдбовни решения, така че се въздържайте от кардинални действия. Преценявайте нещата във всяко едно отношение, а шансовете да промените събитията са на ваша страна. От януари до юли не предприемайте нищо свързано с промяна на работата или драстични промени в живота ви. Това ще ви донесе само още повече стрес. Фокусирайте се върху това, което имате и покажете на околните, че ги цените.

В личен план се отдайте на забавления, срещи с приятели, подобряване на общуването в семейството. Спрете да сравнявате своя живот с този на другите и да мислите, че там тревата е по-зелена. Насладете се на хармонията и баланса, които ви носи 2019 година, а не преследвайте невъзможни мечти. Не забравяйте, че Венера мисли за вас и любовта е буквално на една ръка разстояние. Обръщайте повече внимание на хората от обкръжението си – някой от тях със сигурност ще иска да ви очарова.

Във финансов план, годината ще бъде белязана от възходи и падения, но в крайна сметка ще излезете с положителен баланс. По отношение на здравето останете предпазливи. Не се очертават сериозни проблеми, но рутинните прегледи при лекаря са нещо, което не бива да подминавате с лека ръка.

Рак — Вие сте най-големият си враг

За Раците годината ще бъде доста бурна. 2019 ще ви донесе чувство за неудовлетворение. Ще направите преоценка на всичко, което сте свършили досега и ще ви се струва, че решенията, които сте взимали са погрешни. Това ще се усеща най-вече в професионален план, тъй като очакваните положителни резултати няма да се осъществяват. Ще се чувствате неудовлетворени, а през първата половина от 2019 ще имате и доста проблеми в работата.

Търпението и упоритостта обаче се възнаграждават, а това важи и за вас. Въоръжете се с упоритост и постоянство, а резултатите няма да закъснеят. Не се страхувайте да се борите, за да осъществите целите си. Първите резултати ще бъдат видими още през юли тази година.

Не се притеснявайте да направите преоценка на работата и живота си досега, за да решите какво искате, върху какво трябва да поработите и как да постигнете желаните цели през годината. През летните месеци звездите обещават и подобряване на финансовото ви състояние.

В личен план ще срещнете много изкушения в началото на годината. Но внимавайте със случайните връзки. Отношенията ви могат да тръгнат в напълно неочаквана посока и резултатът никак няма да ви зарадва. От вашето поведение зависи буквално всичко. Бъдете внимателни с избора на партньори и проявете търпение.

Не се опитвайте да наложите мнението си за всичко, обръщайте повече внимание на другия и работете върху нуждите и на двамата. Опитайте се да се съобразите с желанията на партньора, за да има хармония в семейството ви.

В здравословен план ще кажем само, че емоциите са най-големият ви враг. Сведете стреса до минимум и се заобиколете от положителни емоции. Отпуснете се и се занимавайте с неща, които ви правят щастливи.

Лъв — Бурен старт, но с малко усилия всичко ще бъде решено

Бурно начало на 2019 година очаква и родените под знака на Лъва. Партита, признание, внимание… всички неща, за които живее Лъвът, ще му се случат. Но…  не и в началото.  Да, признанието и успехите са само част от звездния блясък, който ви очаква през 2019 година. Но се подгответе за много работа и трудни моменти в началото.

Ще имате възможност да реализирате нови идеи и проекти, които досега сте пренебрегвали. Предстои ви да започнете и нова работа, или да възстановите стара връзка. Търсете нови възможности, защото може да получите наистина мечтаната работа.

Ако нещо не е наред, не се отчайвайте и не губете време. Вижте нещата от друг ъгъл. Успехът ще ви следва през цялата година и дори една врата да се затвори, не се отчайвайте. Друга ще се отвори.

В личен план избягвайте драмите и не потъвайте в униние, ако любовта ви се окаже насочена в грешна посока в началото на годината. Това не означава, че вие сте сбъркали, а просто, че все още не сте открили правилния човек за вас. Обърнете повече внимание на хората около вас, вместо да се фокусирате само върху себе си.

Във финансов план най-добре не разчитайте на другите, а на собствените си сили, за да решите проблемите, които ви предстоят. Не си създавайте излишни проблеми и не преживявайте драматично всяка трудност, която ви сполети.

В здравословен план сте в крепко здраве и нямате никакви проблеми. Хранете се здравословно, тренирайте повече и разпускайте редовно с приятели. Забавлението е ключът за вашата имунна система през 2019 година.

Дева — Кариерни проблеми и разбити отношения с близките

Не насилвайте нещата през 2019 година. Звездите предупреждават, че годината ще бъде наистина трудна за Девите. Проявите на нехайство могат да доведат до сериозни кариерни и финансови проблеми. Внимавайте в отношенията с другите, а също така бъдете и по-прецизни в работата си. Ако имате слабости, по-добре ги изчистете, за да си спестите неприятности в бъдеще.

Бъдете особено внимателни в работата с документите. Не взимайте дългосрочни решения, избягвайте кредитите и не предприемайте рисковани инвестиции. Доверявайте се на професионално мнение на адвокат или счетоводител, за каквито и да е финансови и правни въпроси.

От началото на март ви очаква напредък в кариерата, но само ако сте достатъчно търпеливи и не се опитвате да ускорите безразсъдно нещата. Запомнете, че търпението ви ще бъде възнаградено, но всеки опит да ускорите събитията ще доведе до провал.

През новата година се фокусирайте и върху отношенията си с другите. Лятото е отличен период да покажете добрата си страна пред противоположния пол. Дайте си повече време за общуване и с близките си. Възможни са проблеми в интимен план, за които ще ви е нужно време и много търпение.

В здравословен план нямате повод за никакви притеснения. Здравето ви е отлично, а докато се поддържате във форма и спортувате активно, няма да имате тревоги. Проявете постоянство и то ще ви се отплати.

Везни — Нова любов и брилянтно здраве

За зодия Везни стабилността и баланса през 2019 година ще са твърде важни. Годината ще бъде страхотна за вас. Ще бъде свързана с много положителни промени в живота ви, големи новини и възможности за развитие, каквито не сте и очаквали.

Малките проблеми от началото на годината бързо ще отминат, а в средата на април може да очаквате и големи предизвикателства в кариерата, както и нови възможности за работа. В личен план ви очаква наистина щастлива любов. От доста време има един специален човек, който се опитва да привлече вниманието ви, но досега се е държал на разстояние. Не го пренебрегвайте.

Във финансов план са възможни сътресения. Лоши финансови решения или просто неподходящ момент за инвестиции могат да предизвикат тревоги у вас. Не се паникьосвайте, всичко е само временно.

Планирайте и обмисляйте всяко бизнес решение и ще си спестите доста неприятности. Подредете приоритетите и задачите, които планирате да свършите и ще приключи всичко успешно за вас. Въпреки трудния старт на годината, финансовият стрес ще ви мотивира да положите усилия да постигнете напредък във всяка област от живота си.

Здравето ви ще бъде отлично, а влиянието на Сатурн ще помогне нещата да се стабилизират и да си върнете енергията и силата. Тази година ще имате повече сили и енергия за работа и тренировки, отколкото преди, така че не пренебрегвайте физическата активност.

Скорпион — Вие сте в перфектен баланс

Със сигурност можем да кажем, че 2019 се очертава една от най-успешните за родените под знака на Скорпиона. Очакват ви много успешни сделки, на работното място ще се чувствате по-продуктивни и ще имате воля да задвижите отдавна планирани проекти. Юпитер ще ви тласне към неочаквани, но необходими промени, а ако не сте доволни от нещо, ще го промените. Прегледайте областите, в които се чувствате в застой и започнете да рискувате, за да се получат нещата.

Намирате се в истински творчески подем, затова дайте воля на въображението и амбициите си. Креативността ви ще достигне своя връх тази година, така че ще може да изпробвате всички „луди“ идеи, които ще ви хрумнат.

В личен план сте водени от страст и любов, а те няма да липсват в живота нито на обвързаните, нито на необвързаните Скорпиони. Очакват ви срещи с нови и интересни хора, а може би и изпепеляващи любовни авантюри. Насочете част от творческата си енергия към междуличностните отношения и ще бъдете изненадани от резултатите.

Новата година обаче ще ви донесе и доста изпитания в здравословен план. След напрегнатата 2018 година си дайте почивка. Тялото ви се нуждае от отдих и релакс, затова не се претоварвайте и не се преуморявайте. Възможни са проблеми с кръвното и нервната система, затова се опитвайте да останете спокойни и да не се напрягате, колкото и да ви е трудно. Отдайте се на пълен релакс в началото на годината, медитирайте, спете повече и енергията ви ще се завърне много бързо.

Стрелец — Време е да помислите за себе си

Възходи и падения очакват Стрелците през 2019 година. Твърде голямо внимание обръщахте на кариерата и финансите през предишните години, сега е моментът да помислите за себе си и за личния си живот. През 2019 година фокусът на вниманието ви ще бъде насочен към личния ви живот и семейството. Не се съсредоточавайте толкова върху работата, а се отдайте на почивка и забавление. Ако не харесвате нещата, които правите, по-добре сменете работата, защото иначе ще повлияе пагубно на здравето ви.

През 2019 година се очертават по-трудни отношения със семейството и приятелите. Въпреки това ще имате възможност да разберете на кого може да разчитате в трудни моменти. В същото време вие ще оставате във върхова форма и ще очаровате всички от обкръжението си с чар, чувство за хумор и оптимизъм.

Влиянието ви може да предизвика ревност сред приятелите ви, но не реагирайте нито агресивно, нито грубо спрямо тях. Не се ограничавайте да се сприятелявате само с тези, които ви слушат безусловно. Общувайте открито с всички, без значение дали споделят мнението ви, или не. До края на годината ще бъдете винаги около най-близките си приятели, а на хоризонта се появява и специален човек за вас.

Плутон се оттегля и здравословното ви състояние се подобрява. Въпреки това е добре през първата половина от годината да поработите върху здравето си и да потренирате. Новата година е идеална, за да се посветите на тренировки, фитнес, правилно хранене, разходки сред природата и балансиран начин на живот.

Миналата година е била доста напрегната за вас в психическо отношение, а това се е отразило и физически на здравето ви. Ще имате нужда от много енергия тази година, така че си почивайте повече и спете. Тренирайте поне по 30 минути на ден. А, ако спортът не ви привлича, 30 минути танци дори в домашни условия, ще направят чудеса с фигурата ви. С психиката и настроението ви също.

Козирог — Време е да промените начина си на живот

През тази година родените под знака на Козирог ще се радват на успехи във всяка област от живота. Това се дължи на влиянието на Слънцето, а околните ще се тълпят около вас, завладени от очарованието ви. Ще бъдете отворени за света и ще споделяте открито своите тайни за енергия и успех.

В личен план обаче бъдете внимателни. Някои хора се опитват да откраднат плодовете на труда ви, а също така може да станете жертва на дръзки измамници.

Първите месеци от годината няма да са особено лесни за вас в личен план, дори ще имате смразени отношения с половинката си. Социализирането с позитивни хора е особено важно за вас, поради изразходваната през предходната година енергия.

Фокусирайте се върху проблемите си и се насочете към тяхното разрешаване. До есента ще сте постигнали баланс в живота си. Преодолейте вътрешните си страхове и ще успеете в други области на живота си. Не очаквайте големи промени в отношенията с другите. Ще се наложи доста да поработите върху себе си, за да задържите хората от обкръжението си около вас.

Не пренебрегвайте здравето си. Погрижете се за себе си, особено за психическото си здраве, което може да бъде повлияно и от Сатурн. Правилно хранене, упражнения и почивка са особено препоръчителни дейности за вас.

Водолей — Време е да преодолеете вътрешните страхове

Тази година ще берете плодовете от своя труд. Може да не преживеете грандиозен финансов успех, но със сигурност ще постигнете напредък в тази посока. Ако някой проект не върви, това само може да ви мотивира да се насочите към нови и креативни идеи, които ще ви донесат успехи.

Фокусирайте се върху успешните неща и експериментирайте с нови неща. Не се занимавайте с губещи инвестиции.

Това е година на промяна за вас. В личен и интимен план ще се радвате на сериозна връзка, която ще има дългосрочно влияние върху вас. Възможно е и раждане на нов член в семейството ви.

Венера ще ви окаже необходимата подкрепа, за да се насладите на любовта с пълна сила. До есента ще сте срещнали половинката си, колкото и да не ви се вярва. Освободете се от страховете си и повярвайте в любовта.

Спокойният ум се нуждае и от здраво тяло. А когато вътрешният ви свят е в хармония, ще се почувствате пълни с енергия и живот. Фокусирайте се върху задържането на положителната енергия около себе си, но също така намалете стреса с ежедневна релаксация и повече упражнения. Няма опасност за здравето ви през тази година.

Риби — Добра година

2019 ще има две лица за родените под знака на Риби. Очакват ви големи успехи във всички области, с изключение на любовта и семейството. Парите и кариерата ви са във възход, ще имате възможност да пътувате, да се учите и да се развивате. През втората половина от 2019 година обаче ще е необходимо да вложите повече сили и енергия, за да задържите нещата под контрол.

За съжаление на любовния хоризонт пред вас има много предизвикателства. Ще трябва да отделите повече време, за да се справите с проблемите, които са пред вас. Знайте обаче, че всички тези трудности и предизвикателства ще ви направят само по-силни.

Връзките с приятелите и семейството ви ще бъдат малко объркани, затова ще трябва да положите повече усилия в отношенията си с хората около вас. Тези от вас, които са в криза с партньора, най-добре да преосмислят връзката си или по-добре да я прекратят. Ако нещата продължават да се объркват, няма да може да разчитате изобщо на партньора си.

Усилният ви труд заслужава признание, затова и втората половина от годината ще бъде посветена на забавленията, но не прекалявайте с тях. Бъдете умерени във всичко и ще бъдете здрави и през следващата година.  Здравето ви е стабилно и нямате никакви проблеми в това отношение.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close