You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп: Декември 2022

Голям месечен хороскоп: Декември 2022

Овен

Работа

В началото на декември ще имате разногласия с участници в преговори и бизнес презентации. Ще бъдете принудени да прекратите някои от преговорите с отсрещната страна. Това ще ви накара да промените плановете си. Възможни са и проблеми с финансирането на важни работни задачи, защото сте разчитали на ненадеждни сътрудници. От 6 декември ще се организирате по-добре и ще започнете дългосрочни планове. Във всичко, което правите, ще бъдете съвестни и професионална компетентност и отговорност. Безработните Овни ще могат да си намерят нова работа в областта на здравеопазването, управлението, транспорта, пътуванията, строителството и администрацията.

Любов

Зад Овен е напрегнат период, декември ви носи много повече положителна енергия. Използвайте началото на месеца за почивка, за качествен сън на тялото си и за укрепване на имунитета. Втората половина на декември ви носи променливо настроение и ще изисква от вас търпение, за да не задълбочите недоразуменията и да започнете да проявявате голяма нетърпимост и импулсивност в общуването. Краят на периода ще прекарате динамично, защото половинката ви ще е готова да приеме вашите предложения за пътуване за новогодишните празници. Свободните Овни очакват големи промени в любовната област през декември, постарайте се да зарадвате себе си и да укрепите имунитета си.

Здраве

Първата половина на декември имате склонност към настинки, отслабване на кръвообращението и спад на имунитета. Ще имате нужда от повече почивка. През втората половина на декември ще се почувствате по-добре и устойчивостта ви към стрес ще се повиши. В края на декември разположението на планетите ще повлияе на повишаване на умората и ниското налягане.

Телец

Работа

Не смятате декември за активен месец, предпочитате да се насладите на новогодишната атмосфера. Ще трябва да останете продуктивни през първата половина на декември, вашите колеги ще имат нужда от вашата подкрепа. Чувствате се нервни и личните планове и цели ви отвличат от важни бизнес задачи, което е разбираемо. Втората половина на декември ви носи благоприятна бизнес позиция, планирайте времето си за почивка и наслада на празниците. Месецът е благоприятен месец за планиране на почивка. Безработните Бикове ще могат да получат нови работни места в сферата на здравеопазването, образованието, транспорта, търговията и модерните технологии.

Любов

Декември е интензивен месец в личната, но и в любовната сфера, в който Телците ще учат житейски уроци. Акцентът е върху комуникативните умения, ще се научите да изразявате мнението си навреме и да поставяте себе си на първо място. В началото на месеца може да има доза ревност в любовните отношения, но не е задължително ситуацията да е негативна, малко ревност може да подправи отношенията ви и да ви свърже допълнително с партньора. Свободните Телци ще имат неприятна ситуация в началото на декември с човек, който ще се опита да им докаже, че трябва да влязат в емоционална връзка с него, въпреки че вече няколко пъти сте го отхвърлили. През третата декада на месеца ще срещнете човек, чиито лични качества ще ви привлекат и с когото ще се сближите и ще си прекарате добре.

Здраве

Първата половина на декември ви носи спад на имунитета и промяна в здравословното състояние. Ще бъдете податливи на възпаление в областта на дихателните органи. На първо място е възможно възпалено гърло, но също и бронхит и други респираторни проблеми. През втората половина на декември здравословното ви състояние ще се стабилизира. Ще бъдете по-активни и ще практикувате здравословни методи на живот и хранене.

Близнаци

Работа

Близнаците си търсят нова работа, не ви харесва моментното състояние на фирмата, в която работите. Моментът е да помислите за частен бизнес, работата с хора ще ви донесе финансови ползи. Не вземайте внезапни решения, изчакайте следващите месеци, за да смените работата си! Финансовото ви състояние е добро, но се опитайте да устоите на импулсивните новогодишни покупки. През третата декада на декември ще имате добър усет как да боравите с парите. Умелите ходове ще увеличат доходите ви. Безработните Близнаци ще могат да си намерят нова работа в сферата на икономиката, правото, рекламата, маркетинга и финансите. Можете също да намерите успех в работата на непълен работен ден.

Любов

Декември ще ви насърчи да мислите за бившата си половинка, да фантазирате за среща, която в действителност не може да ви донесе нищо добро. Вместо това се съсредоточете върху ежедневието си и се опитайте да поддържате продуктивните навици, които сте възприели през 2022 г. Така връзката ви ще придобие качество и ще успеете да преодолеете разногласията от първата половина на месеца. Очаква ви страхотно прекарване с общи приятели, както и много излети и пътувания по време на новогодишните празници. Неомъжените Близнаци ще се насладят на излизане и усещане на истински празничен дух. Може да влезете във връзка, която ще озари целия декември, но и началото на 2023 година.

Здраве

Първата декада на декември ви носи отслабване на имунитета и склонност към настинки, възпаления и наранявания. Бъдете внимателни, ако се окажете на хлъзгав терен, тъй като може да нараните става или сухожилие. Възможни са урологични заболявания и главоболие, особено при резки промени във времето. През втората половина на декември ви очаква стабилно здраве и по-добро състояние.

Рак

Работа

През 2022 г. работихте упорито, водени сте от желанието да успеете и да придобиете нови знания и умения. Раците ще използват декември за почивка, като се посветят на семейството и приятелите. Бъдете на разположение през първата половина на месеца, някой близък ще има нужда от вашата помощ. Финансовото ви състояние е добро, очаквате парична печалба през втората половина на декември. Ще завършите стопанската година с печалба и признание. Насладете се на празничната атмосфера. Безработните Раци ще могат да си намерят работа в сферата на маркетинга, туризма, транспорта, обществеността, ИТ индустрията и комуникациите.

Любов

Не сте сигурни в отношенията си с партньора, имате нужда от търпение, защото доверието в една връзка се изгражда с години. Не променяйте лесно договорените планове, партньорът ви може да ви вземе на сериозно и да се отдалечи от вас през втората половина на декември. Като цяло няма големи промени в любовната област през декември, затваряте се в себе си и се борите с емоциите, а много Раци преоценяват отношенията, в които се намират в момента. Отложете важните решения за 2023 г.! За свободните Раци началото на декември ще донесе повече срещи с човек, който ви привлича от известно време. Ще се опознаете по-добре и ще заключите, че сте съгласни и се разбирате добре в много неща.

Здраве

Очаква ви добро и стабилно здраве, което ще трябва да поддържате с физически натоварвания. Имате нужда от физическа почивка и психическа релаксация всеки ден. За тази цел можете да отидете на фитнес или фитнес център. Също така е важно да имате достатъчно време за ежедневни разходки, но ходете сред природата, на места, където въздухът е чист. Ще подсили имунитета ви.

Лъв

Работа

Доволни сте от бизнес успехи, искате да напредвате и ще си поставите нови бизнес цели. Вместо да тичате след пари, посветете се на себе си и здравето си през декември. Отдавна не сте си почивали и не сте почивали тялото и ума си от служебните задължения, не изтощавайте цялата си енергия. Време е да се отпуснете и да си починете от натоварената година и да съберете енергия за предстоящата. Благодарение на ползотворни идеи и умели ходове неочаквано ще изпреварите конкуренцията и ще завършите тази стопанска година с печалба. Това ще ви донесе сигурен напредък в кариерата. Безработните Лъвове ще могат да си намерят нова работа в сферата на козметичните услуги, като козметика, фризьорски услуги, но също и услуги, свързани с мода, дизайн и финанси.

Любов

Декември носи положителни промени на Лъвовете в любовен план, насладете се на всеки момент, прекаран с любимия човек. Ще бъдете изцяло завладени от празничната атмосфера, планирате посещения по домовете и настоявате да се сприятелите с хора, които не сте виждали отдавна. Ще се договорите как ще прекарате новогодишните празници и ще подготвите всичко необходимо. Ще имате добра представа от какво се нуждае вашият партньор, за да се чувства обичан. За свободните Лъвове първата половина на декември носи среща с бивша половинка, помислете добре дали искате да започнете връзка отначало. Ако решите да му дадете втори шанс, ви очаква месец, пълен с предизвикателства.

Здраве

През декември ви очаква добро и стабилно здраве, но ще сте чувствителни към студ и е възможна лека настинка. Затова се опитайте да избегнете дълъг престой в студено, ветровито и дъждовно време. Избягвайте замърсения въздух, защото дробовете ви също ще бъдат чувствителни и чувствителността ви към стресови ситуации ще бъде повишена.

Везни

Работа

Деловите аспекти не са това, което сте очаквали, сега е най-доброто време да смените работата си. Везните, които очакват нови бизнес проекти и повишение, може да се разочароват, със сигурност ще постигнете целите си, но реализацията ще забави разположението на планетите. Имайте търпение до втората половина на януари. Напомняме ви колко е важно да поставите ясни граници в отношенията си с хората, така че бизнес партньорите да не се възползват от вас. Безработните Везни ще могат да си намерят нова работа в сферата на строителството, хранително-вкусовата промишленост, търговията и администрацията.

Любов

Декември носи на Везните хармонични отношения със средата, за която са се борили през изминалата година, лесно постигате всичко, което сте си представяли. Научили сте важни житейски уроци, открито сте поставили приоритетите си пред околната среда и очаквате уважение. Насладете се на празничната магия, починете си и се отдайте на хобито си. През втората половина на месеца ви очакват интересни моменти с приятели и половинката ви, насладете се на положителната енергия. Свободните Везни ще срещнат през втората половина на декември човек, който ще ги привлече със своята откритост, жизнерадост, стабилност и редица личностни качества. Това е някой, който ще ви донесе нови изживявания в любовта и в когото ще се влюбите от пръв поглед.

Здраве

Първата половина на декември ви носи нестабилно и променливо здраве. Ще бъдете предразположени към настинки, проблеми с дишането, хормонален дисбаланс и лошо кръвообращение. Възможна е и вирусна инфекция. Избягвайте замърсения въздух и прекарвайте повече време сред природата, по възможност в планината. Почивайте повече.

Скорпион

Работа

Не сте сигурни в отношенията си с бизнес партньори, имате впечатлението, че много дейности и планове са скрити от вас. Не реагирайте прибързано, опитайте се да запазите спокойствие и времето ще ви покаже истината. Имате възможност да разрешите делови проблеми през втората половина на месеца и да подсигурите служебните си позиции. Много Скорпиони очакват повишение през втората половина на декември. Финансовото ви състояние е стабилно, можете да се отпуснете и да сте доволни. Безработните Скорпиони ще получат благоприятни възможности за работа в областта на комуникациите, управлението, сигурността, както и в IT индустрията.

Любов

Вълнуващ месец очаква необвързаните Скорпиони, където и да се появите ще се радвате на вниманието на другите хора. Не бързайте във връзка, първо опознайте добре човека, когото харесвате. През третата декада на декември ще срещнете някой, който ще ви привлече от пръв поглед, както с външен вид, така и със силна лична енергия. До края на месеца ще влезете в интимна връзка и ще сте готови за връзка. Скорпионите във връзката и брака ги очаква месец, изпълнен с положителна енергия, ще останете доволни от вниманието, което партньорът ви отделя. Ще се борите за постигане на общи цели и ще се наслаждавате на всеки свободен момент. Не пренебрегвайте семейните събирания, посетете роднини, които не сте виждали отдавна.

Здраве

Първата декада на декември ви носи променливо и чувствително здраве. Вашият имунитет ще намалее. Ще бъдете податливи на възпаление в областта на гърлото, както и на инфекции на пикочните пътища. Избягвайте прекомерно натоварване и продължителен престой в студено време. Втората половина на декември ви носи подобрение, възстановяване и по-добро физическо състояние. Движете се повече.

Стрелец

Работа

Доволни сте от финансовото си състояние, парите идват при вас от неочаквани източници, така че имате възможност да изпълните желанията си за пазаруване. През първата седмица на декември мнозина очакват конфликт в колектива, смятате, че бизнес партньорите не носят отговорност. Опитайте се да разрешите съмненията си до средата на декември и да влезете в новата 2023 година напълно спокойни. Не оставяйте недовършени дела за следващата година. Безработните Стрелци ще могат да получат нова работа в сферите на услугите, фокусирани върху предоставянето и обмена на информация, комуникациите и IT сектора.

Любов

Поставяте граници, смятате, че е настъпил моментът да се борите за дългоочакваните си идеи и цели. Станахте емоционално по-силни и по-стабилни, научихте различни уроци през 2022 г. и е подходящият момент да отстоявате приоритетите си. Свободните Стрелци ги очакват малки разногласия с близки роднини. В средата на декември на парти ще срещнете човек, който ще ви се стори достатъчно качествен, а симпатиите ще са взаимни. Ще прекарате заедно новогодишните празници в приятна атмосфера. Стрелци, които са женени или във връзка, партньорът ви приема на сериозно и се разбирате, подкрепя връзката и брака. Втората половина на месеца ще бъде обагрена с положителни емоции, очаква ви романтична атмосфера.

Здраве

Първата декада на декември ви носи чувствително здраве. Ще бъдете податливи на вируси и възпаления. Вашата дихателна система ще бъде особено чувствителна и е възможно силно главоболие при ниско налягане при промяна на времето или когато сте уморени. Втората половина на декември ви носи подобрение и възстановяване. Имате нужда от ежедневна релаксация и почивка.

Козирог

Работа

Опитайте се да останете фокусирани върху бизнес дейностите, важно е да завършите определени бизнес планове в рамките на даденото време. Не е типично за вас да закъснявате, колегите няма да приемат извинения, колкото и реалистични да са те. Затова балансирайте между частни и служебни задължения, за да не промените плановете си в последния момент и да претърпите много стрес. Очаква ви обаждане от чужбина, ако имате възможност да пътувате и да си починете за няколко дни, насладете се на кратката смяна. Безработните Козирози ще получат възможност да си намерят работа в сферата на развлеченията, ресторантьорството, управлението и администрацията. Ще имате възможност да започнете собствен бизнес, ако желаете.

Любов

Козирозите са запазили месец декември за ремонт на къщата, искате да включите и останалата част от семейството в плановете си. Не се отнасяйте грубо към партньора и семейството си, проявявайте разбиране към техните желания и планове, опитайте се да намерите компромис. Повечето Козирози ще прекарат декември в работна атмосфера, но няма да пропуснат да се насладят на празничната атмосфера в последната седмица на месеца. Несемейните Козирози в момента не се интересуват от нови запознанства, искате да си починете и да се насладите на ежедневието. В средата на декември ще срещнете човек, който ще ви допадне по начин, който ще ви зарадва от пръв поглед.

Здраве

Първата декада на декември ви носи чувствително и променливо здраве. Ще бъдете податливи на настинки, вирусни инфекции, придружени от треска, проблеми с дишането, главоболие и храносмилателни проблеми. Вашата чувствителност към стрес ще бъде повишена. Останалата част от декември ви носи подобрение и стабилно здраве. Движете се повече и подобрете фитнеса си.

Водолей

Работа

Ноември беше изключително натоварен за повечето Водолеи, но през декември ще имате възможност да си починете. Ще се радвате на физическа активност, с упражнения и разходка ще освободите негативната енергия и стреса. Финансовото състояние е добро, вие държите конците в свои ръце и с точност ще прогнозирате домашния бюджет. Ще реализирате печалба и въз основа на предишни инвестиции. Декември не е добър месец, когато става въпрос за вземане на пари и теглене на кредити. Безработните Водолеи ще получат шанс за нова работа в сферата на администрацията, здравеопазването, консултациите, маркетинга, търговията и транспорта.

Любов

В любовен план ви очаква период, в който може да имате малко проблемни отношения с любимия човек. Сега между вас може да има известно тихо нетърпение или негодувание поради някои проблеми, които сте имали в миналото. Време е да погледнем истината в очи. Ако не сте щастливи и доволни от връзката си, може би е време да помислите за раздяла. Ако вие и вашият партньор си причинявате повече болка, отколкото любов, значи е време бавно да се сбогувате. Промените са трудни за вас и е възможно сега да се страхувате от промени, но е ясно, че не сте доволни в собствената си кожа. Ако сте необвързани е възможно ново запознанство, което ще доведе до фатално привличане между вас и човека, който ви се яви.

Здраве

Първата половина на декември ще ви донесе чувствително и променливо здраве. Промени в кръвното налягане, главоболие, затруднено дишане, силна настинка и възпаление с повишена температура е това, което може да ви се случи. Трябва да почивате повече и да се обличате топло. Втората половина на декември ви носи възстановяване и стабилно здраве. Имунитетът ви ще се засили.

Риби

Работа

Не сте сигурни дали вашите бизнес партньори са доволни от работата и отдадеността ви на екипа. Говорете открито с началниците, проявете инициатива. Като цяло ви очаква положителен месец в делово отношение, ще довършите всичко, което сте си поставили за цел и ще докажете, че сте отговорен човек. Не се налагайте през първата половина на месеца, опитайте се да балансирате служебните и частните задължения. Ще имате добро предчувствие, че ще завършите тази година успешно и с печалба. Безработните Риби ще имат благоприятни възможности за заетост в областта на финансите, търговията, IT индустрията, транспорта, икономиката и обществото.

Любов

Дозата ревност, която изпитвате в началото на декември е нормална, може би и оправдана, но това не означава, че трябва да наказвате партньора си и да го избягвате. Опитайте се да решавате проблемите с конструктивен разговор, дайте шанс на човека срещу вас да се промени. Истината ще излезе наяве през декември, дотогава няма защо да спорим, особено през празничните месеци. Отдадени сте на домакинските задължения и искате да си починете в уютна обстановка у дома. През втората половина на декември свободните Риби ще срещнат човек, който ще подходи съвсем честно към тях и ще докаже, че заслужава вашето доверие. Ще прекарате хубави моменти на новогодишното тържество, възможна е и връзка.

Здраве През първата половина на декември ще имате спад на имунитета и податливост към възпаления и инфекции, които може да бъдат придружени с висока температура. Възможни са проблеми с високо кръвно и хормонален дисбаланс. През втората половина на декември ще се чувствате добре, а здравето ви ще е стабилно. Движете се повече.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close