You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп: Ноември 2022

Голям месечен хороскоп: Ноември 2022

Овен

Работа

Във вас се събужда ентусиазъм, имате подкрепата на хората, които обичате и искате да им докажете, че сте успешни и че можете да постигнете всичко, което си намислите. Ако отдавна искате да смените работата си, сега е точният момент, на повечето Овни се дава шанс за напредък и кариерно развитие през ноември. Ще видите, че работата от предишните месеци е дала резултат. В средата на месеца ще имате материална и професионална подкрепа, която ще ви позволи да започнете нови проекти. През третата декада на ноември ще постигнете придобивки благодарение на голямата помощ на вашите сътрудници. От друга страна, преговорите, които ще водите за даден проект, няма да успеят.

Любов

Разположението на планетите бавно се променя, така че ще почувствате облекчение и в любовната сфера. Овните, които имат връзка или са семейни, през първата половина на месеца може да се замислят за започване на частен бизнес с партньора си. Към средата на месеца ще видите по-ясно от какво се нуждаете, за да се чувствате емоционално пълноценни в отношенията си с любимия човек. Ще бъдете по-оптимистични и лесно ще започнете съвместни дейности. Идеи като тези ще ви свържат още повече. Свободните Овни са под зоркия поглед на човек от миналото, който ще продължи да се опитва да ви спечели. Решението зависи от вас! Помислете внимателно, след което вземете окончателно решение.

Здраве

Първата половина на ноември ви носи по-слабо здраве и спад на имунитета. Ще бъдете податливи на стрес, което ще причини психосоматични проблеми. Ще бъдете податливи на тежки настинки, както и на урологични заболявания. Втората половина на ноември ще бъде по-стабилна за вас, а при боледуване ще оздравеете. Трябва да практикувате релаксация и почивка.

Телец

Работа

Ако можете да си позволите да отидете на почивка през ноември, дайте си няколко свободни от работа дни за почивка. Първите две седмици на ноември ще са стабилни в делово отношение, ще получите пари, които отдавна чакате. Втората половина на ноември е нестабилна, възможни са дребни грешки на бизнес партньори, които ще ви извадят от коловоза. Очакват ви и конфликти с отделни сътрудници, поради неуредени взаимни финансови отношения. Възможни са неправилни действия и опити за манипулация. През третата декада на ноември ще постигнете стабилност в работата си и ще увеличите приходите си чрез инвестиции. Ноември е положителен месец за спестяване на пари.

Любов

Ноември е създаден за почивка, Телците преживяха много стрес през изминалия месец, както в личен, така и в бизнес план. Обърнете повече внимание на себе си, тялото и ума си. Постепенно ще възстановите енергията си и ще посрещнете края на ноември в кръга на любимите си хора. Имате подкрепата на партньора си, радвате се на неговото внимание и положителна енергия. Опитите ви да срещнете някой, който може да е подходящ за емоционална връзка, ще завършат с неуспех. Много пъти ще се окажете в неловка ситуация, в която ще бъдете неразбрани и хората, които сте отхвърлили, когато сте искали да ви опознаете по-добре, ще ви станат неприятни.

Здраве

Първата декада на ноември ви носи урологични смущения, хормонален дисбаланс, повишена нервност и психосоматични разстройства. Възможно е и повишено кръвно налягане. От втората половина на ноември здравето ви ще започне да се подобрява. Имунитетът ви ще се укрепи и ще бъдете в по-добро физическо състояние. Имате нужда от ежедневна почивка с леки физически упражнения и редовен сън.

Близнаци

Работа

Вашата практична страна ще излезе на преден план през ноември, ще бъдете възхитени от колеги и началници. Ако сте избягвали конфликти през октомври, сега ще получите признание от колеги, които ще признаят вашите усилия и способности. Много Близнаци ще постигнат добро финансово състояние през ноември, това ще ви даде специална доза сигурност и ще събуди желанието ви за още по-силна борба за делови цели. През третата декада на ноември пред вас ще се разкрият възможности за успех в обществената сфера, но ще ви натоварят решаването на законови задължения. Ще влезете в ново бизнес партньорство. Ще имате добър усет как да спечелите и да подобрите позицията си.

Любов

Движението на планетите ограничава положителната ви енергия. Много Близнаци ще насочат вниманието си към ежедневните задължения, мислите ви ще са обвързани с дома, което ще създаде напрежение за вас. Опитайте се да се отпуснете, прекарайте втората половина на ноември в общуване. Няма причина да се откажете напълно от хобитата и излетите, които харесвате. Любовните отношения с партньора са стабилни, няма големи промени. Ако сте необвързани, в началото на ноември ще срещнете човек, с когото можете открито и честно да обсъдите всичко, което ви интересува. Ще имате разбиране от новата си любов и ще забележите, че имате сходно мнение за много неща и че подобни неща в живота ви интересуват.

Здраве

През ноември трябва да обърнете особено внимание на здравето си, защото имунитетът ви ще е доста отслабен. Това ще ви направи податливи на вирусни инфекции, повишен стрес, психосоматични и метопатични проблеми. Възможни са по-силни настинки и урологични проблеми. Почивайте повече.


Рак

Работа

Месецът на Раците е напрегнат в делово отношение, вие очаквате максимума от себе си и искате да напредвате и да развивате кариерата си. В средата на месеца ще имате възможност да доразвиете уменията си с краткосрочно обучение. Финансовото състояние е стабилно, в момента няма големи промени. От втората половина на месеца ще ви се отдаде възможност да стартирате нови предложения в сферата на услугите. Има обаче определени пречки от страна на тайни врагове, поради което може да липсва важна част от подкрепата, обещана ви от високопоставен човек. През третата декада на ноември с упорити усилия и използване на тайни канали ще подобрите финансовото си състояние.

Любов

Ако сте във връзка, през първата половина на ноември може да имате големи и сериозни проблеми в отношенията с любимия човек. Ще настъпи охлаждане в отношенията ви заради всичко, за което не можете да се споразумеете дълго време. Ще ви липсва радостта от връзката. Важно е да подходите сериозно към решаването на тези проблеми. Свободните представители на знака, през първата половина на ноември ще срещнете повече хора, които в началото ще изглеждат привлекателни, но скоро ще разберете, че не сте съгласни. След това ще имате разногласия, дори натиск от тези хора, които ще се почувстват обидени, че сте ги отхвърлили.

Здраве

Здравето ви ще бъде предимно стабилно през ноември, но определено трябва да внимавате да не настинете, защото в този случай може да имате по-сериозни урологични проблеми и болки в ставите. Третата декада на ноември ви носи по-добро здраве. Спортувайте повече и прилагайте развлекателни физически упражнения за гърба.

Лъв

Работа

Вие сте уверени в себе си, успяхте да постигнете определени бизнес цели и сега можете да си отдъхнете. Бизнес предложенията пристигат през ноември и ще трябва да направите добър график, за да свършите всичко. По възможност прехвърлете част от служебните си задължения за декември, използвайте ноември за почивка. От втората половина на месеца пред вас ще се отворят възможности за започване на нови проекти. Все пак бъдете внимателни, защото през този период може да има манипулации от колеги и проблеми с финансите. През третото десетдневие на ноември има големи шансове за напредък и голям успех в дългосрочен съвместен проект. Финансовото състояние е добро, очаквайте по-голяма финансова печалба през втората половина на месеца.

Любов

Лъвовете ги очаква спокоен месец в любовен план, няма да има големи промени. Дава ви възможност да си починете от напрегнатия бизнес период и да се насладите на хобито си и компанията на любими хора. Последните две седмици на ноември са запазени за излизания и нови срещи, ще се радвате на ласкателствата на противоположния пол. Заетите Лъвове са доволни от връзката или брака си, наслаждават се на това да са у дома с партньора си. Третата декада на ноември ви носи подобрение в отношенията с любим човек, което ще допринесе за стабилността на семейните ви отношения. Ще поемете инициативата да прекарвате повече време с емоционалния си партньор и да водите динамичен социален живот заедно.

Здраве

Първата половина на ноември ви носи деликатно здраве и податливост към възпаления и инфекции. Вашият урологичен тракт ще бъде най-чувствителен, следван от ставите, бъбреците, гърлото и кръвообращението. Проверявайте кръвното си налягане по-често. Ще бъдете податливи на вирусни инфекции. През втората половина на ноември здравето ви ще се подобри. Имате нужда от психофизическа релаксация.

Дева

Работа

Съсредоточете се върху нови бизнес решения, ако искате да се посветите на усвояване на нови умения за дълго време, ноември е подходящият месец. През първата декада на ноември може да има неочаквано прекъсване на преговорите за нови проекти и застой в сферата на услугите. Ако управлявате частен бизнес и имате хора, които наемате, ще имате проблеми с някои от служителите. Втората декада на ноември ви носи продължаване на приоритетните преговори, които бяха в застой, подобряване на отношенията с бизнес партньорите, успех в обществените дела и продължаване на важни договори. Ще получите помощ от високопоставени хора. Финансовото положение е стабилно, в средата на месеца ще имате възможност за допълнителни печалби.

Любов

За Девите, които са във връзка, през първата половина на ноември може да възникнат неочаквани разногласия с любим човек, които ще бъдат сериозни и ще доведат до охлаждане на отношенията. Въпреки това, чрез открити разговори и доверяване на интимни въпроси на партньора ви, ще преодолеете разногласията. В средата на ноември комуникацията с любимия ще бъде по-добра и ще имате повече възможности за забавление и творческо прекарване на времето заедно. Ако сте необвързани, има вероятност да се разочаровате от човека, в когото сте били влюбени, когато се опознаете по-добре. Ще откриете, че има много различия в мненията и възгледите. Ще се откажете от по-нататъшни срещи.

Здраве

Първата декада на ноември ви носи спад на имунитета и чувствително здраве. Ще бъдете податливи на настинки, което може да доведе до болки в костите и ставите. Ще бъдете по-податливи на стрес от обикновено, което може да причини стомашни и други психосоматични оплаквания. Втората половина на ноември ви носи по-добро и стабилно здраве и възстановяване.

Везни

Работа

И в личен, и в бизнес план се връщате към работното си ежедневие, което ви удовлетворява по определен начин. Не се натоварвайте с мисли за миналото и трудностите, които са ви се случили, сега е подходящият момент да повярвате в себе си. Ще се справяте с проблемите безгрижно, ноември е наистина продуктивен месец, в края на който ще сте доволни от постигнатите бизнес резултати. През третото десетдневие на ноември ще сте способни на големи усилия за стартиране на стабилни, дългосрочни проекти. Ще разрешите повечето проблеми. Запазете последната седмица на ноември за упорита работа и удоволствие.

Любов

Началото на ноември носи ентусиазъм в живота ви, фокусът ще е върху вас, тоест върху подобрения в различни сфери на живота. Разбира се, когато става дума за Везни, любовта е на първо място, ще вземете нови решения, които ще позволят на вас и вашия партньор да имате по-стабилно бъдеще. Запишете целите си, следвайте ги и през следващите месеци, този път, упоритостта ви ще се изплати. Трябва да разчитате на чувствата си, за да можете интуитивно да усетите нуждите на партньора си. Топлите чувства ще разрешат проблемите. Свободните Везни ги очаква интересен месец, имате възможност да подновите контакта с човек, който ви е бил интересен в миналото. Не бързайте.

Здраве

Ще бъдете в добро здраве през по-голямата част от ноември. Ще обърнете повече внимание на профилактиката и ще практикувате здравословен начин на живот и хранене. През втората половина на ноември са възможни вирусни инфекции, респираторни проблеми и лошо кръвообращение. Отделете си достатъчно време за отдих и почивка.

Скорпион

Работа

Вашата енергия е игрива, малко разпръсната през следващия месец, което създава объркване в бизнес дейностите. Хората, които се занимават с творчество, ще изпитат напредък, клиентите ще харесат тази промяна във вас и ще се чувствате вдъхновени да работите всеки ден. Ако работата ви е свързана с офис и документация, може да се случат грешки, които ще усетите финансово, работодателят няма да толерира пропуски. Безработните Скорпиони ще получат благоприятни възможности за работа в областта на строителството, инженеринга, транспорта, логистиката, дизайна и сигурността.

Любов

През този месец се пробужда допълнителна страст и ентусиазъм в отношенията ви с любовния партньор. Бъдете честни и безпристрастни, ноември е месец, създаден да официализирате връзката и годежа. Ако сте планирали романтични моменти с партньора си, сега е подходящият момент да ги реализирате. Ноември ще бъде място на добри междуличностни отношения с партньора ви. Ако сте необвързани, първата декада на ноември ви носи поредица от разочарования и трудности в любовната сфера. Необвързаните Скорпиони ги очаква мимолетно приключение в средата на ноември, ако имате желание да превърнете тази връзка в нещо повече, звездите са на ваша страна.

Здраве

Първата половина на ноември ви носи склонност към настинки, болки в гърлото и възпаления на урогениталния тракт. Възможни са и проблеми с храносмилането. Вземете превантивни мерки и избягвайте продължителното излагане на студено и влажно време. През втората половина на ноември ще имате проблеми с кръвообращението и хормоните.

Стрелец

Работа

Ситуацията в бизнеса е стабилна, няма големи промени в тази сфера. Ако искате да смените работното си място или очаквате да се преместите заради определена работа, новините няма да ви достигнат през ноември. Още в началото на декември ще ви очакват нови решения и планове. Ноември е създаден за общуване и забавление с любими хора, фокусът е върху личния живот, което не означава, че трябва да се отнасяте безотговорно към стандартните задължения, които ви очакват. Не харчете големи суми пари за пазаруване! През втората декада на ноември ще успеете да преодолеете трудностите, създавани от тайните ви врагове. Ще изпълните всички важни срокове навреме. Ако решите да напуснете работа, можете лесно да започнете собствен бизнес.

Любов

Стрелците ще използват ноември за по-кратки пътувания с партньора си и за срещи със стари познати и приятели, които не сте виждали отдавна. Очаква ви активен месец, в който ще пренесете положителната си енергия върху хората около вас и ще създадете прекрасна атмосфера за общуване. Насладете се на забавлението! Свободните Стрелци продължават със същото темпо, искате да си починете и в момента сте съсредоточени върху себе си и любимите хора. Нямате желание да влизате във връзка, повечето хора вярват, че не могат да се обвържат с нова любовна връзка в момента. През втората декада на ноември ще срещнете човек, който ще ви разбере добре и ще подходи към вас честно, открито и ще усети вашите нужди в любовта.

Здраве

През ноември няма големи промени в здравния план. Ще бъдете податливи на бактериални инфекции, възпаления в областта на гърлото, проблеми със стомаха и кръвообращението, повишеният стрес ще доведе до психосоматични разстройства. Втората половина на ноември ще ви донесе възстановяване и подобрение.

Козирог

Работа

Бизнес аспектите са почти перфектни през ноември, за разлика от личния живот, ще бъдете доволни от текущата бизнес ситуация. Много Козирози очакват по-кратка командировка, която ще ви донесе подобрение. Насладете се на положителната енергия, опитайте се да се организирате добре и отделете време на тялото си, което е необходима физическа активност през ноември. Изберете някакъв вид обучение, ще имате повече свободно време в сравнение с миналите месеци. Ще срещнете трудности, ако се занимавате с услуги. През третата декада на ноември ще успеете да подобрите и стабилизирате финансовото си състояние чрез умели ходове и упорит и съвестен труд.

Любов

Вие упорито искате да постигнете съвършенство в отношенията си с хората, което не е възможно. Не приемайте всичко лично, повечето реакции нямат нищо общо с вас и вашата стойност. През ноември ще е по-добре да насочите енергията си към личностно развитие и удовлетворение. Козирозите във връзка или брак ги очакват положителни моменти с партньора през втората половина на ноември. Ще можете да включите любимия човек в светски събития, което значително ще подобри отношенията ви. Свободните Козирози са съсредоточени върху проблеми с приятели и голямо семейство, вие не осъзнавате, че не можете да помогнете на всички. През втората половина на ноември ще срещнете човек, който ще ви пасне в много отношения и с когото ще се разбирате добре.

Здраве

Възможни са засилени оплаквания при хронично болни.

Водолей

Работа

Отпуснахте се, есенното време някак ви забави и искате да си починете от служебните задължения. За съжаление самото начало на ноември ви носи нови бизнес начинания, които допълнително ще ви натоварят. Опитайте се да говорите с колеги, те ще ви разберат и заедно ще започнете и завършите важни проекти. Трябва да положите усилия да организирате плановете си и да потърсите компромисно решение, като отмените някои проекти и се съсредоточите върху най-важните. Втората половина на месеца е по-спокойна, имате възможност да се отпуснете и да наваксате загубената енергия. През третото десетдневие на ноември можете да реализирате печалба чрез инвестиции.

Любов

Водолеите се радват на любов с партньора си, но могат да очакват внезапен пристъп на ревност през първата половина на ноември. Опитайте се да останете рационални, не вземайте прибързани решения. През втората половина на месеца ще видите, че конфликтът е бил неоснователен. Ще се опитате да окажете подкрепа на партньора си, когато се окаже необходимо и да изпълните някое негово желание. Това ще помогне за по-голяма хармония във връзката ви. Свободните Водолеи ги очаква творчески месец, ще се отдадат на творческа работа и стари хобита. Насладете се на всеки ден! Харесвате вниманието на другите, но не желаете да задълбочавате контакта и да влизате във връзка.

Здраве

Първата половина на ноември ще ви донесе чувствително здраве и повишена податливост към стрес, което ще предизвика психосоматични проблеми, повишена умора, както и склонност към настинки и урологични заболявания. През втората половина на ноември имунитетът ви ще укрепне, а здравето ще се подобри и стабилизира.

Риби

Работа

Очакват ви положителни бизнес възможности, ноември е месец, който носи дългоочакваните възможности в живота ви. Не мислете много, време е да сте смели и да поемете допълнителна отговорност. Можете да се сблъскате с бизнес предизвикателства, ако поддържате навици за здравословен начин на живот и създадете график на продуктивна дейност. Ще имате добра представа как да укрепите позициите си и как да подобрите бизнес отношенията. Така ще можете да преодолеете неуспехите и да постигнете успех. Ще можете да започнете нови проекти и да започнете нови сътрудничества. Много Риби очакват повишение през ноември!

Любов

Партньорът е заинтересован да ви помогне за всичко, включително бизнес цели, които са ви необходими в този момент. Отношенията ви са отлични, пропити с добра комуникация и силни емоции. Не отказвайте помощ, съвместното сътрудничество ще ви сближи още повече. Необвързаните от знака обичат да излизат с приятели, чувстват се добре в кожата си и искат да си доставят удоволствие. В средата на ноември имате възможност да срещнете човек, който първо ще установи приятелски контакт с вас, който по-късно може да прерасне в романтична връзка. Възможно е да харесвате човек, но да не сте съвсем сигурни дали е свободен. Нищо не пречи да проверите, говорете с нея открито.

Здраве

През първата половина на ноември здравето ви ще бъде чувствително. Ще бъдете податливи на стрес и психосоматични разстройства. Възможни са колебания в кръвното налягане, главоболие, болки в гърба и повишена умора. Трябва да почивате повече. През втората половина на ноември ви очаква подобрение, при това с по-малко напрежение.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!