You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп: Октомври 2022

Голям месечен хороскоп: Октомври 2022

Овен

Работа

Ретроградното движение на планетите кара много представители на знака да мислят за бъдещето. Искате да се подобрите и да напреднете в бизнеса. Имайте предвид, че това не е най-доброто време за смяна на работата, нищо положително не може да се случи за една нощ. Затова насочете енергията си към обучение, инвестирайте пари в образование, за да получите добра бизнес оферта през следващите месеци. Ще трябва да направите компромис относно това кой ще бъде основният собственик на съвместното предприятие и как ще разпределите активите и приходите. Безработните Овни ще могат да си намерят нова работа в областта на инженерството, строителството, икономиката, правосъдието и консултациите.

Любов

През октомври ще последва облекчение за повечето Овни, ще успеете да разрешите проблеми с партньора си и да изградите взаимно доверие. Втората половина на месеца ще бъде особено забавна за всички Овни, те ще се радват на излизания и общуване с приятели и колеги, които не виждате толкова често. Необвързаните Овни имат възможност да влязат във връзка през последната седмица на октомври, помислете дали си струва усилията! Първата половина на октомври ви носи срещи с хора със съмнителен морал, които ще се стараете да избягвате. Някой от тях ще ви хареса, но в случай, че се впуснете в приключение, ще останете разочаровани. Имате нужда от някой със стабилен характер. В средата на месеца ще срещнете такъв човек.

Здраве

Трябва да се храните здравословно и да избягвате стресови ситуации. През третото десетдневие на октомври ще бъдете податливи на урологични инфекции и възпаления поради частичното затъмнение на Слънцето в знака Скорпион. Гърлото ви ще бъде чувствително и кръвното ви налягане ще варира. Почивайте повече.

Телец

Работа

Ще бъдете изненадани от спокойната делова обстановка през октомври, в предходния период бяхте свикнали да бързате и да изпълнявате поредица от задачи през деня. Очаква ви малко по-бавно темпо, не се оставяйте да ви разочарова, а се отдайте на личния си живот. Финансовата ситуация е стабилна, опитайте се да се противопоставите на големите покупки в края на октомври, защото след тях може да изпаднете в финансова криза. Не вземайте пари назаем. Безработните телци ще могат да си намерят нова работа в областта на инженерството, IT индустрията, медиите, транспорта и услугите. Време е да зарадвате себе си!

Любов

Още в началото на октомври ще обобщите впечатленията и уроците, които сте научили. Вземете продуктивни решения, които ще сложат край на живота ви досега, разчитайте на интуицията си. Октомври е романтичен месец за много Телци, а някои от тях имат възможност да създадат семейство. През втората половина на октомври ще подобрите отношенията си с любимия човек. Ще имате повече време един за друг и ще внесете повече динамика в съвместните ви дейности. В края на месеца трябва да обърнете внимание на това, за което не можете да се споразумеете. Ще имате чести разногласия. Необвързаните ще се научат да оценяват предимствата на соло живота и да насочат енергията си към грижа за себе си.

Здраве

Началото на октомври ви носи проблеми с кръвообращението и храносмилателния тракт. Препоръчително е да се провери кръвната картина. През втората половина на октомври здравето ви ще е стабилно. Ако имате някакви проблеми, ще има подобрение. Имунитетът ви ще се засили. Общото ви състояние ще се подобри.

Близнаци

Работа

Чувствате се ограничени, искате да подобрите екипа и да представите идеите си, но срещате недоволство от колегите си. Не влизайте в конфликт, това ще събуди борбения дух у вас, но не бива да го използвате в делови преговори. Бъдете търпеливи, записвайте идеите си, в самия край на октомври ще има възможност да ги представите. Ако очаквате обаждане от чужбина или делова оферта, то може да се забави поради влиянието на планетите. Безработните Близнаци ще могат да си намерят нова работа в сферата на дизайна, развлеченията, управлението и търговията. Ще имате благоприятни условия за стартиране на собствен бизнес.

Любов

Близнаците им предстоят интересни запознанства, като едно от тях може да прерасне в емоционална връзка. Искрите към човека, когото срещате, са във въздуха, забавлявайте се и следвайте сърцето си. Ще бъдете привлечени от човек, с когото имате близки приятелски отношения. Между вас ще има интимна връзка, след която вече няма да можете да останете приятели и ще заключите, че не сте достатъчно съвместими, за да поддържате емоционална връзка. Заетите Близнаци се стараят да угодят на партньора си, през октомври наистина ще проявите разбиране към любимия човек. Ще бъдете опора за любимия човек в трудни моменти от живота, партньорът ви ще го оцени. Не се предавайте, останетеи с любимия човек.

Здраве

През първата половина на октомври може да почувствате повишена умора. Възможни са възпаления и вирусни инфекции. Вашата дихателна система ще бъде чувствителна. Пазете се от настинки. През втората половина на октомври здравето ви ще се подобри значително и ще оздравеете при боледуване. Имунната ви система ще бъде подсилена и ще сте пълни с енергия.

Рак

Работа

Малка финансова криза ще се усети в самото начало на октомври, бъдете рационални и следете разходите си. През втората половина на месеца финансовото състояние се подобрява и ви осигурява сигурност. Предстоят ви нови бизнес проекти, за които трябва да поемете инициативата, да останете концентрирани и да разделите личния и бизнес живот. Трябва да упорствате и да поемете отговорност за нови бизнес начинания, ако искате да процъфтявате през следващите месеци. Безработните Раци ще могат да си намерят работа в сферата на здравеопазването, туризма, транспорта, развлеченията, образованието и счетоводството.

Любов

Много Раци са изправени пред големи решения, техният партньор настоява да официализира връзката, преместване или други ключови решения. Отделете необходимото време за размисъл, ще се насладите на останалото. Трябва да изчистите ума си и да помислите колко отговорност можете да поемете. Ще се радвате на разговори с приятели и роднини, но не им споделяйте много интимни подробности. Необвързаните ги очаква спокоен месец. Човек привлича вниманието ви отдавна и вие вече сте се опитвали да го доближите веднъж, но сте се отдръпнали, защото сте се чувствали несигурни. Този път ще бъдете по-решителни и ще опитате да се свържете отново.

Здраве

В началото на октомври ще имате проблеми, свързани с храносмилането. Избягвайте физическото натоварване и почивайте повече. През втората половина на октомври ще имате стабилно и добро здраве. Желателно е да се движите повече и да практикувате ежедневни физически упражнения. Избягвайте ситуации и хора, които ви причиняват стрес.

Лъв

Работа

Успявате да балансирате служебните задължения и личния живот, на околните изглежда, че всичко ви върви добре. Бизнес проектите у вас предизвикват положителна енергия и бодър дух. Опитайте се да си починете в самия край на месеца, пътувайте и отделете дълъг уикенд за сън и възстановяване. Бизнес партньорите ще ви разберат, а финансовото състояние през октомври ще бъде на задоволително ниво. Безработните Лъвове ще могат да получат нова работа в сферата на връзките с обществеността, правосъдието, икономиката, счетоводството, инженерството и ИТ индустрията.

Любов

През септември научихте важни уроци, разбрахте колко важна е честността и откритата комуникация с партньора. Продължавайте в същото темпо и скоро ще разберете, че вашият партньор ви помага много и че наистина можете да разчитате на него. Не е нужно да се усмихвате фалшиво, можете да признаете на партньора си, когато сте в лошо настроение. Втората половина на октомври ще ви мотивира да подобрите социалния си живот. Ще се видите с общи приятели и ще влеете повече свободно време във времето, което прекарвате с любимия човек. Самотните представители на знака анализират отношенията от миналото. Не се свързвайте с човек от миналото, оставете другата страна да се бие за вас.

Здраве

Октомври ви носи предимно добро и стабилно здраве. Трябва да практикувате здравословна диета, ежедневни физически упражнения и психофизическа релаксация. Избягвайте прекомерното отдаване на удоволствията на живота, особено в яденето и пиенето. Най-вече избягвайте алкохолните напитки. Възможни са по-малки проблеми с дихателните органи под формата на лека настинка.

Дева

Работа

Октомври е месец, в който ще насочите цялото си внимание към личния си живот, така че искате да му се насладите колкото е възможно повече. Не забравяйте важни ангажименти, наистина трябва да спазвате определени срокове, за да избегнете проблеми. Ако не сте се възползвали от ваканцията, сега е точният момент! Финансовото състояние е добро, през октомври няма да има драстични промени в тази сфера. Бъдете внимателни при работа със законови и административни задължения. Безработните Деви ще могат да си намерят нова работа в сферата на строителството, услугите, занаятите, търговията и обществеността.

Любов

Предишните месеци ви донесоха различни разногласия с партньора и като цяло с хората, на които държите, всичко това с цел да научите важен житейски урок и да поставите себе си на първо място. През октомври Девите ще следват предимно своите нужди, вие ще сте по-позитивни и ще се наслаждавате на всеки момент. Вашият партньор ще иска да се приспособи, както и други хора, които се грижат за вас, като приятели и семейство. Имате възможност да погледнете скъпите хора от съвсем различен ъгъл, това ще ви покаже кой наистина е до вас и кой ви разбира. Началото на октомври ще даде нови сили на необвързаните Деви да съберат смелост и да се доближат до човека, който ги привлича отдавна.

Здраве

Първата половина на октомври може да ви донесе временни здравословни проблеми под формата на леки болки в гърлото или бронхит. Възможни са и нарушения под формата на възпаление на пикочните канали. Избягвайте да излизате при лошо време, когато има вятър и дъжд, защото сте податливи на настинки. Втората половина на октомври ви носи стабилно здраве и по-добър имунитет. Движете се повече и спортувайте.

Везни

Работа

През летните месеци дадохте максимума от себе си и силите ви са на изчерпване през октомври. Опитвате се да прикриете липсата на енергия и правите всичко, за да не се усеща това в отбора. Направете план за дейности и се опитайте да свършите важни задачи през първата половина на октомври, за да можете да си починете в самия край на месеца. Ако имате възможност да си вземете кратка ваканция, последната седмица на октомври би била идеална. Безработните Везни ще могат да си намерят нова работа в сферата на развлеченията, образованието, търговията, транспорта, туризма и хотелиерството.

Любов

През октомври ще анализирате отново минали ситуации. Опитайте се да останете реалисти, помислете дали и доколко е продуктивно да преразглеждате ситуации, случили се преди две-три години. В началото на октомври ще се опитате да говорите с любимия човек за всичко, което е предизвиквало напрежение в отношенията ви в миналото и ще се опитате да го разрешите. Ще подобрите комуникацията, като намерите взаимно приемливо решение. Научете важни уроци и променете нагласите си и ще забележите, че отношенията с партньора ви се променят към по-добро, настоявайте за спокоен разговор. Необвързаните Везни фантазират за бившата си половинка, възможни са срещи, но няма да задълбочите тази връзка.

Здраве

През първата половина на октомври ще имате чувствително здраве. Възможно е случайно главоболие при чести промени във времето. Възможни са вирусни инфекции и храносмилателни проблеми. Вашите дихателни органи ще бъдат чувствителни. Здравето ви ще се подобри и стабилизира през втората половина на октомври. Движете се повече.

Скорпион

Работа

Вашата енергия е игрива, малко разпръсната през следващия месец, което създава объркване в бизнес дейностите. Хората, които се занимават с творчество, ще изпитат напредък, клиентите ще харесат тази промяна във вас и ще се чувствате вдъхновени да работите всеки ден. Ако работата ви е свързана с офис и документация, може да се случат грешки, които ще усетите финансово, работодателят няма да толерира пропуски. Безработните Скорпиони ще получат благоприятни възможности за работа в областта на строителството, инженеринга, транспорта, логистиката, дизайна и сигурността.

Любов

През октомври необвързаните Скорпиони ще получат предложения за връзка от човек, който не е свободен, но след време ще разберете, че този човек не е заслужил вашето доверие, въпреки че ви изглежда привлекателен. Той няма да приеме лесно отказа ви и ще е склонен да ви досади. Ако имате връзка или брак, партньорът ви няма да намери оправдание за поведението ви и този път може да има раздяла или развод. Така че проявете уважение към любимия човек, прекарвайте колкото се може повече време заедно, за да подновите любовната си енергия. Това, което имате във връзка с дългогодишен партньор, е наистина специално, осъзнайте красотата на връзката, в която се намирате.

Здраве

В началото на октомври ще бъдете податливи на храносмилателни проблеми и нарушено кръвообращение. Възможни са и проблеми с хормоните. Вашето кръвно налягане може да варира и ще бъдете податливи на възпаление в областта на пикочните пътища. Втората половина на октомври ви носи подобрение и стабилно здраве.

Стрелец

Работа

През предходните месеци повечето Стрелци се опитват да изкристализират своята бизнес позиция и да получат признание за предишната си работа. В началото на октомври, поради разположението на планетите, няма да получите повишение и нова бизнес позиция, което малко ще ви разочарова. Заредете се с търпение до втората половина на октомври, когато ви очакват преговори и бизнес позиция, която ще е в съответствие с очакванията ви. Безработните Стрелци ще могат да си намерят нова работа в областта на правото, икономиката, счетоводството, комуникацията и търговията.

Любов

Чувствате се добре в кожата си и хората около вас ще го забележат. Ще бъдете в центъра на вниманието през първата половина на октомври, радвайте се на комплименти и ухажвания. Време е да излезете от зоната си на комфорт, не сте свикнали да сте вкъщи и да вършите едни и същи дейности всеки ден. Това е истинско време за общуване, излизане и среща с нови хора. Заетите Стрелци ще искат да внесат нещо ново във връзката и брака си, ще положат усилия да организират романтична вечеря или кратко пътуване с партньора си. Всяка промяна ще освежи връзката ви и ще разчупи монотонността на ежедневието!

Здраве

През първата половина на октомври ще бъдете податливи на спад в имунитета. Това може да причини проблеми с храносмилането и дишането, по-тежка настинка или вирусна инфекция. Избягвайте да излизате навън, когато има силен вятър и дъжд. През втората половина на октомври здравето ви ще се стабилизира и имунитетът ще се засили.

Козирог

Работа

Наивно влизате в нови бизнес начинания, срещате се с бизнес партньори през първата седмица на октомври. Може да се случи бизнес партньори да ви приемат несериозно и да избягват срокове, като прехвърлят отговорността върху вашите плещи. Не поемайте отговорност, този път отстоявайте себе си и гледайте само собствения си интерес. Финансовото положение е стабилно, ако планирате по-големи материални инвестиции, оставете ги за самия край на октомври. Безработните Козирози ще получат възможност да си намерят работа в сферата на здравеопазването, дизайна, управлението, финансите и услугите. Ще можете да започнете собствен бизнес.

Любов

През последните месеци Козирозите са изцяло фокусирани върху междуличностните отношения, сякаш искате да контролирате живота на хората, които обичате. Много от вас ще научат по трудния начин, че това не е възможно. Опитайте се да си починете и балансирайте ежедневието си. Втората половина на месеца може да донесе малки разногласия с партньора ви, искате незабавно да разрешите всичко, което разочарова партньора ви и влизате в конфликт. Помислете дали някаква разлика в мисленето наистина е причина да хабите енергия. Началото на октомври ще донесе променливи емоции на свободните Козирози по отношение на човек, който ги привлича от дълго време.

Здраве

Здравето ви ще бъде чувствително и променливо през първата половина на октомври. Ще бъдете податливи на вирусни инфекции, респираторни проблеми и нарушено кръвообращение. Избягвайте продължително излагане на замърсен въздух. Движете се по-често сред природата на чист въздух. Втората половина на октомври ви носи по-добро и стабилно здраве. Движете се повече.

Водолей

Работа

Вашата креативност е подчертана, използвайте я и й се наслаждавайте. Вярно е, че концентрацията ще бъде по-слаба в условията на работа в офиса, така че правете по-чести почивки през работното време. Втората половина на октомври ви носи интересно делово предложение, а мнозина Водолеи очакват командировка в чужбина. Усмихват ви се нови бизнес начинания! Ще можете да изплатите неизплатени дългове и да съберете необходимите средства, за да продължите с текущите работни задачи. Безработните Водолеи ще получат шанс за нова работа в сферата на образованието, управлението, IT индустрията, транспорта, медиите и дизайна.

Любов

Октомври е спокоен месец за Водолеите, които имат връзка или са женени, ще бъдете посветени на семейни събирания и прекарване на качествено време у дома. Мнозина от вас ще кроят планове за декориране на дома, креативността ви ще бъде изпъкнала, което особено ще зарадва половинката ви. През третата декада на октомври е възможно охлаждане в отношенията с партньора и големи разногласия относно общите цели. Насладете се на времето, прекарано с хората, които обичате! Самотните хора няма да се чувстват самотни, ще се радват на компанията на приятели и роднини. Водолеите наистина имат положителен месец, в който ще намерят време за себе си, но и за близките си.

Здраве

Първата половина на октомври ви носи нестабилно и променливо здраве. Възможни са проблеми с кръвообращението, дихателните органи, налягането, болки в гърлото. Ще бъдете чувствителни към променящите се метеорологични условия и студено и влажно време. Втората половина на октомври ще ви донесе по-добро здраве и укрепване на имунитета. Нуждаете се от релакс.

Риби

Работа

През първата половина на октомври ще имате малко по-тежко темпо, няма да имате достатъчно свободно време. С напредването на октомври важни задачи ще бъдат завършени и ще се създаде възможност за почивка и възстановяване. Поддържайте положителни навици, движете се и се фокусирайте върху хобитата си, за да не загубите напълно концентрация. През месеца ще има повече случаи, когато ще трябва да поемете някаква отговорност върху себе си, но не се страхувайте, поемете отговорност и се опитайте да се уверите, че обещанието ще бъде изпълнено. Финансовото състояние е стабилно. Безработните Риби ще имат благоприятни възможности за работа в областта на инженерството, механизацията, строителството, икономиката и здравеопазването.

Любов

Есенните месеци не са любимите на Рибите, които копнеят за летните дни, но това не означава, че трябва да изпадате в меланхолични настроения. Бъдете активни, измислете творчески дейности у дома и насърчете доброто настроение. Женените или обвързани Риби очаквайте забавни моменти с любим човек, който ще се опита да ви развесели и да направи октомври забавен. Бъдете наясно с успехите си, гордейте се със себе си и хората, които обичате. Свободните Риби ще са готови да се опитат да възстановят контакта с човек, когото са харесвали преди, от когото сте се дистанцирали през изминалия период.

Здраве

Първата половина на октомври ще ви донесе стабилно здраве. Вашето състояние ще бъде на оптимално ниво, както и устойчивостта на организма към болести. През третото десетдневие на октомври вашият имунитет ще отслабне и ще ви направи податливи на сърдечно-съдови, храносмилателни и урологични заболявания.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!