You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп: Септември 2022

Голям месечен хороскоп: Септември 2022

Овен

Работа

Септември месец носи голям брой успехи в бизнес план, освен работата. За това ще допринесе и началството ви, което ще признае вашите усилия. Ще се разбирате добре с колегите в работата и ще сте по-спокойни. Тези, които имат творческа работа, ще бъдат успешни през този месец. Доброто финансово състояние може да ви принуди да започнете собствен бизнес, който вашето семейство или партньор няма да подкрепи, считайки го за твърде висок риск. Безработните Овни ще могат да си намерят нова работа в областта на електрониката, здравеопазването, услугите и хотелиерството. Можете да получите временна работа в търговията.

Любов

Тези, които са женени, ще имат особено добра комуникация и брачна хармония с партньора си. Втората половина на август ще ви отвори възможности за подобряване на забавленията и спокойни мигове с любимия човек. Ще имате инициативата и ще зарадвате партньора си по правилния начин. Комуникацията ви ще се подобри и лесно ще се споразумеете за всичко. Ще имате забавни разговори. Що се отнася до необвързаните Овни, през септември ги очакват поредица от любовни приключения, но нито едно от тях няма да прерасне във връзка. Насладете се на септември, той наистина ви носи добра енергия и ви дава възможност да се запознаете с интересни хора.

Здраве

Здравословното състояние е отлично, ще имате стабилно здраве. Ще отделите повече време за профилактика и прилагане на методи за подобряване на общото здравословно състояние. През третото десетдневие на септември са възможни проблеми с кръвообращението, склонност към алергии и хормонален дисбаланс.

Телец

Работа

През месеца ще получите повишение, повишение или предложение за нова работа, на което не можете да откажете. Който и от възможните варианти да ви се случи, ще бъде страхотен за вас и вашия напредък. Няма да ви липсва подкрепа от колеги или близки приятели за бизнес начинанията, които планирате и развивате. Финансовото състояние е стабилно, няма големи промени за вас в тази област и това ще ви отпусне. Безработните Телци ще могат да си намерят нови работни места в областта на управлението, строителството, проектирането, планирането и в сферата на услугите.

Любов

Обвързаните в началото на месеца ще говорят за кратко съвместно пътуване, което може да се реализира в края или средата на месеца. Наслаждавайте се на времето заедно с половинката си, почивайте си колкото можете повече от натоварените служебни задължения. През втората половина на септември отделете повече време за решаване на важни въпроси в отношенията с членовете на семейството. Ще имате по-интимни моменти с любимия, които ще се харесат и двама ви. Несемейните Телци ще имат възможност да влязат във връзка в края на месеца, но няма да изпитват прекален ентусиазъм от това предложение, скептицизмът им е подчертан. Дайте време на човека, който ще бъде с вас, опознайте го и тогава преценете.

Здраве

Вашето тяло се нуждае от физическа активност, разтягане и дълги разходки, за да предотвратите болки в гърба, което ще направи общото ви здравословно състояние стабилно. Ще се посветите на здравословна диета и култивиране на навици за здравословен начин на живот. През третото десетдневие на септември ще сте по-чувствителни към стрес.

Близнаци

Работа

Изпитвате силен стрес. Няма да можете да напуснете работа и да си вземете почивка, но ще трябва да изчакате лятото да свърши. Добре би било поне да прекарвате неработните си дни вкъщи и да спите колкото се може повече, за да имате достатъчно сили да изпълнявате всичките си задължения. Въпреки че някои неща изглеждат твърде трудни за вас, до края на месеца успявате да свършите всички задачи, да платите сметките и неплатените задължения и да отплавате към есента с мир и облекчение. Ще ви даде доза самочувствие и способност да продължите напред. Безработните Близнаци ще могат да си намерят нова работа в областта на комуникациите, търговията, образованието, маркетинга и медиите.

Любов

Много Близнаци ще решат да прекратят брака или връзката си през този период, защото не се чувстват добре в тях. Реакциите могат да бъдат прибързани, затова е добре първо да помислите и да не прибързвате с решенията. Неомъжените Близнаци имат възможност да се запознаят с интересни хора, както на работа, така и през нощта. Възможно е да харесвате човек от чужбина, който живее далеч от вас. Помислете дали сте готови за връзка от разстояние. През втората половина на август ще се появят чувства и спонтанно ще започнете емоционална връзка, която ще се окаже хармонична в бъдеще.

Здраве

Проблемите с болките в краката ще бъдат силно изразени в средата на месеца, почивайте си колкото можете. През първата половина на септември ще бъдете натоварени и изложени на стрес, което ще предизвика храносмилателни и психосоматични разстройства. Почивайте повече.

Рак

Работа

Имахте много препятствия и стресови ситуации през лятото, но в крайна сметка ще останете доволни от постигнатите резултати. Преди всичко за вас е важно да напреднете в кариерата и сега сте на прав път. Ще получите и нови предложения за сътрудничество, но понякога е по-добре да се спрете на хора, на които имате доверие и които ви осигуряват сигурност. Командировките в чужбина ще се усложнят и е най-добре да ги оставите за следващата година. Безработните Раци ще могат да си намерят работа в сферата на транспорта, електрониката и строителството и търговията на дребно.

Любов

Септември ви носи спокойствие, преди всичко – енергия в любовен план. Раците в отношенията и брака ще мислят за почивка. Ще имате възможност да организирате времето заедно до най-малкия детайл. Самото начало на септември е особено романтично, когато звездите са на ваша страна. Необвързаните имат възможност да влязат във връзка, която има голям потенциал, вслушайте се в интуицията си. Време е да бъдете смели! Срещата, която ще ви се случи през първата декада на септември, ще ви донесе нови вълнения и ще внесе динамика в ежедневието ви. Между вас и новата ви любов страстите ще се събудят още на първата среща.

Здраве

Здравето ви ще е стабилно и ще спортувате ежедневно, ще се отпуснете и често ще сте в движение. Ще ви подхожда свободното време сред природата. Ще се насладите на планински и морски климат, както и на плуване, колоездене и ролери. Състоянието ви ще бъде силно и стабилно, а това ще се отрази и на имунитета ви. Избягвайте прекомерното излагане на слънце.

Лъв

Работа

Напрегнати сте през първата половина на септември. Поради преувеличени думи и реакции може да имате проблем, който може да се отрази както на заплатата, така и на позицията ви. Постигнете по-добри отношения с колегите си през този месец, тъй като те могат да ви помогнат да постигнете целите си и да свършите работата по-лесно, така че да не се претоварвате. Опитайте се да устоите на прибързаното харчене на пари за удоволствия, като например купуване на дрехи. Нещо ще ви накара да се впуснете в бизнес, в който нямате опит и това може да ви причини загуби. Безработните Лъвове ще могат да си намерят нова работа в сферата на модерните технологии, услугите, търговията, транспорта и комуникациите.

Любов

Малко по-напрегнат месец очаква Лъвовете, които са във връзка и брак. Важно е да спрете в този момент, да помислите и да бъдете открити във връзката. Кажете си мнението и кажете какво ви притеснява, за да можете да разрешите възникналите междувременно разногласия. В края на месеца може да има раздяла между вас и партньора ви. Необходимо е да се намери взаимно приемливо решение. Началото на септември ви носи запознанство с човек, който е динамичен, общителен, постоянно в движение, но необвързаните Лъвове избягват да влизат във връзка заради опит от близкото минало. Опитайте се да си починете и да се поучите от предишната връзка.

Здраве

Първата декада на септември ви носи спад на имунитета и склонност към травми. Бъдете внимателни, когато боравите с остри инструменти. Избягвайте да пиете студени напитки, когато е горещо, тъй като може да имате болки в гърлото. Практикувайте ежедневни развлекателни физически упражнения, за да избегнете болки в гърба. Почивайте повече.

Дева

Работа

Няма големи промени в бизнес плана, ще използвате всеки свободен момент за почивка и свободно време. Септември ще е месец за почивка, имате нужда от почивка, за да се подготвите за нови бизнес предизвикателства. Обяснете на бизнес партньорите си как се чувствате, за да не разберат поведението ви погрешно. В самия край на септември ви очаква финансова печалба, която ще ви изненада. Краят на септември ще ви позволи да се организирате добре в сферата на финансите и да реализирате придобивките, които сте планирали. Безработните Деви ще могат да си намерят нова работа в сферата на управлението, финансите, индустрията, транспорта и услугите.

Любов

Чувствате се добре и заредени с положителна енергия. Прекарвате повече време с приятели и семейство, което ви прави много щастливи. Организирайте свободното си време и се наслаждавайте на малките неща, които ви удовлетворяват и правят щастливи. С удоволствие бихме отишли заедно на пътешествие, на почивка, за което ще имате възможност. Ще имате динамичен социален живот и ще сбъднете желание. Необвързаните представители на знака ще имат възможност да се запознаят с хора от чужбина и да се впуснат в любовно приключение, което носи много любов и вълнение. Ще сте готови да влезете в хармонична и щастлива връзка в бъдеще. Насладете се на септември, лятото все още е тук за вас!

Здраве

През първата декада на септември ще сте предразположени към болки в гърлото. Избягвайте да пиете студени напитки, когато е горещо и използвайте климатиците внимателно. Ще бъдете чувствителни и към силното слънце, поради което е препоръчително да използвате защитен крем. През втората половина на септември ви очаква по-добро здраве, но ще сте склонни към повишена чувствителност към стрес.

Везни

Работа

Септември може да създаде допълнителен стрес върху бизнес плана за повечето Везни. Опитвате се да държите всичко под контрол, но нямате подкрепата на колегите си. Хората около вас ще се опитват да ви накарат да отговорите за вашата част от работата, а вие мразите несправедливостта. Запазете спокойствие, разрешавайте разногласията със спокоен тон. Финансовото състояние е стабилно, няма големи промени в тази област. Третата декада на септември ще ви донесе подкрепа във важни проекти и успехи в областта на транспорта. Безработните Везни ще могат да си намерят нови работни места в сферата на трафика, превоза на стоки на дълги разстояния, туризма, обществото и правото.

Любов

Ще се затворите в себе си, ще изглеждате незаинтересовани, но всъщност ще си почивате и ще ви хрумват различни творчески идеи. Не губете връзка с реалността, опитайте се да отделите малко свободно време и да се посветите на половинката си. Ще проявите искрени чувства и уважение към партньора си и то ще ви се върне. Бъдете активни в любовната сфера, ако сте необвързани. Позволете на човека, който се опита да влезе в живота ви през август, да ви опознае по-добре. През втората половина на септември ще започнете да усещате силна близост и ще сте готови да започнете емоционална връзка, която ще се окаже хармонична въпреки някои различия. Самият край на септември е благоприятен за влизане в отношения.

Здраве

През септември ви очаква добро и стабилно здраве. Имунитетът ви ще бъде силен и ще имате силна устойчивост на стрес, което ще ви помогне да се чувствате изпълнени с положителна енергия. Често ще сте в движение и ще се наслаждавате на спорта и отдиха. Плуването и прекарването на време сред природата ще се отрази положително на вашето физическо състояние.

Скорпион

Работа

Септември ви предлага възможност за развитие и напредък в кариерата, това е месецът на новите решения. Предстоят ви бизнес предизвикателства, бъдете смели и сбъднете мечтите си. Много Скорпиони очакват повишение, което ще повиши самочувствието ви. Поемете заслугите за себе си – вие наистина показахте на отбора какво струвате. Пред вас е благоприятен месец за работа върху себе си, усъвършенстване и придобиване на нови умения. През третата декада на септември ще насочите усилията си към подобряване на платежните операции, които ще ви осигурят тайни канали за печалби. Безработните Скорпиони ще получат благоприятни възможности за работа в сферата на услугите, финансите, търговията, администрацията и здравеопазването.

Любов

Възможни са спорове с партньора в края на месеца, но само ако постоянно се връщате към минали проблеми и вече преживяно. Това е подходящият момент да разрешите стари проблеми и да продължите напред. Може да е труден период за вас, но в крайна сметка всичко ще се нареди по най-добрия начин за вас. Самотните Скорпиони ще бъдат пред дилема, тъй като през септември ги очакват много ухажвания и любовни предложения. В такава ситуация е най-добре да оставите емоциите настрана и да вземете решения с помощта на мисълта и разума. През втората половина на септември ще сте готови да започнете емоционална връзка, която ще бъде хармонична. Ще откриете, че имате сходни интереси и сходни цели в живота.

Здраве

Като цяло ще имате стабилно здраве и ще сте пълни с положителна енергия. Имате нужда от повече движение и спортни дейности. Бихте искали да плувате и да се разхождате сред природата, както и да карате колело. През първото десетдневие на септември бъдете внимателни при боравене с остри предмети и се пазете от падания. Гърлото и ставите ви ще бъдат чувствителни.

 

Стрелец

Работа

В делови план няма големи промени, през първата половина на месеца сте съсредоточени върху личния си живот. Септември не е подходящо време за смяна на работа и започване на нови бизнес начинания. До края на месеца ще получите енергия да работите повече и по-добре. Финансите ви са стабилни и сега е подходящият момент да помислите в какво да инвестирате спестяванията си. Не вземайте ключови решения през септември, изчакайте средата на октомври за директни инвестиции, а дотогава направете добър план. Краят на септември ще ви донесе благоприятни възможности за започване на ново сътрудничество с маркетингови агенции. Безработните Стрелци ще могат да си намерят нова работа в сферата на услугите, здравеопазването, довършителните работи в строителството и търговията.

Любов

Септември е месец, създаден за необвързаните Стрелци, имате възможност да влезете в сериозна връзка, която да се увенчае с брак. Наслаждавайте се на любовта колкото можете, сега не е времето и мястото да изразявате страховете си и да мислите за миналото. Стрелците, които имат дълга връзка или са женени, също ги очаква романтичен месец, ще се посветите на партньора си и ще се насладите на времето заедно. В началото на септември ще имате възможност да отидете на почивка в чужбина с любимия човек и да си прекарате добре. Ще нажежи страстите ви и ще ви донесе забавление, което ще задоволи както вас, така и любимия човек.

Здраве

Укрепете имунитета със здравословно хранене и физическа активност. Първата декада на септември ще ви донесе спад на имунитета. Гърлото ви ще бъде чувствително. Избягвайте студени напитки в горещо време и използвайте слънцезащитни продукти, тъй като кожата ви също ще бъде чувствителна. Освен това ще бъдете по-чувствителни към стрес.

Козирог

Работа

В момента не сте фокусирани върху бизнес начинания, което е странно за всички около вас. Дойде време да се посветите на себе си и семейството си. Използвайте първите две седмици на септември за почивка, след което се фокусирайте върху нови бизнес планове. Финансовото състояние е добро, в момента не е подходящо време за инвестиране на пари в имоти. Ще бъдете внимателни и пресметливи при вземането на важни решения, което ще ви помогне да разрешите всички трудности. В края на месеца ще сте добре организирани в развитието на важни проекти. Безработните Козирози ще имат възможност да си намерят работа в сферата на търговията, транспорта, логистиката, услугите, здравеопазването и консултантските професии.

Любов

Началото на септември ви носи положителна енергия, през септември повечето Козирози подобряват отношенията си с партньора. Сега сте готови да работите върху връзката си и да я подобрите и много от вас ще искат потомство. Хармонията с членовете на семейството ще се подобри през втората половина на септември. В края на месеца са възможни неочаквани разногласия относно харченето на общи средства за развлечения и излизания. Ще имате различни желания. Свободните Козирози ги очакват приятни мигове, прекарани в кръга на семейството и близки приятели, ще се чувствате спокойни и няма да искате да контактувате с нови хора.

Здраве

Първата половина на септември ви носи стабилно здраве. Ще сте в движение и ще практикувате ежедневни леки физически упражнения. В свободното си време ще се насладите на природата, а също така ще се насладите на плуване. През втората половина на септември трябва да избягвате алкохолни напитки и стимуланти, тъй като това може да повлияе негативно на здравето ви.

Водолей

Работа

Периодът не е най-подходящ за смяна на работата, по-добре ще е да положите усилия да свършите задачите, които отдавна отлагате. Може би това е ремонт на къща или двор, използвайте септември, за да завършите натрупаните задължения. В самия край на септември ви очаква повече стрес, не реагирайте бурно, първо проучете цялата ситуация. Финансовото състояние е добро. В края на септември ви предстоят успешни преговори за оказване на професионална подкрепа и стартиране на нови проекти. Безработните Водолеи ще получат шанс за нова работа в сферата на образованието, маркетинга, медиите, издателската дейност, журналистиката, туризма и транспорта.

Любов

През септември ще се почувствате много по-добре. Вашата положителна енергия и фокус върху нуждите ви ще ви направят привлекателни, така че да се радвате на вниманието на другите хора, където и да се появите. Вълнуващ месец очаква безработните. Началото на септември ви носи запознанство с човек, с когото ще откриете, че имате много общи интереси и който ще ви привлече с интелигентността и начина си на общуване. Водолеите в по-дълги връзки или брак може да преживеят малка криза в средата на месеца, ще сте напрегнати и са възможни разправии с партньора. Успокойте страстите и се опитайте да насърчите положителната енергия. ще се окажете на различни страни с партньора си, защото всеки ще настоява за своите нужди във връзката и никой няма да иска да отстъпи. Ще ви трябва компромис.

Здраве

Първата половина на септември ви носи добро и стабилно здраве. Важно е да се движите повече и да практикувате здравословна и правилна диета, защото това ще допринесе за доброто здраве. Ще се радвате да посетите козметик, ще ходите на процедури, които ще подобрят външния ви вид, но и на такива, които ще повлияят на релаксацията на цялото тяло, като масаж или йога упражнения. Избягвайте големи усилия.

Риби

Работа

Месецът на новите решения ви се усмихва, ще се цените повече и повечето представители на знака ще се впуснат в нови бизнес дейности. Ще преговаряте с началството за заплатата, ще последват повишения, но на плещите ви ще има повече работа. Бъдете постоянни в намеренията си, следвайте целите си и още в края на септември ще станете свидетели на успех. Приятел или познат може да ви помоли да му заемете пари, решението зависи от вас. Ще успеете да изпълните всички работни задачи по план. Безработните Риби ще имат благоприятни възможности за заетост в сферата на връзките с обществеността, енергийните ресурси, довършителните работи в строителството, търговията и здравеопазването.

Любов

През следващия месец Рибите ще се оттеглят и ще се насладят на тихи моменти с партньора си, в рамките на дома. Вашият партньор ще ви обсипва с внимание, ще се опитва да ви угоди и това ще ви направи щастливи. Ще се разбирате добре и ще се подкрепяте. Партньорът ще бъде съсредоточен върху вас и ще приеме с разбиране това, което му поверявате. Ще преодолеете всичко, което ви е пречило. В средата на месеца необвързаните представители на знака ги очаква ново запознанство с човек, който ще ги привлече от пръв поглед! Човекът, който ще харесате е комуникативен, практичен, има чувство за ред и хармония и е чудесен противовес на хаотичния ви характер.

Здраве

Началото на септември ви носи стабилно здраве, укрепва имунитета и ви насърчава да практикувате ежедневни развлекателни упражнения и спортни дейности, които ще укрепят здравето ви. Ще се насладите на туризъм, плуване и чист въздух. През третото десетдневие на септември ще бъдете податливи на хормонален дисбаланс и лошо кръвообращение.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!