You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп: Август 2022

Голям месечен хороскоп: Август 2022

ОВЕН

Любов

Променящите се отношения между вас и вашия партньор ще ви следват през целия август. И двамата ще сте нервни, раздразнителни, напрегнати поради служебни, финансови или семейни събития. Въпреки това ще успеете да намерите достатъчно време един за друг и дори да бъдете по-активни през втората половина на август по отношение на пътувания, излизания, забавления и срещи с общи приятели.

В дните около пълнолуние избягвайте конфронтациите, защото те могат да доведат до думи и действия, които по-късно трудно ще бъдат оттеглени и смекчени.

Свободен Овен – добър контакт на вашия управител Марс с Венера обещава месец на засилени любовни връзки. Сега кое от тези събития ще има по-постоянен характер и кое ще остане само на ниво сладко приключение или сън в лятна нощ – това вече е въпрос.

Възможно е някои да останат разочаровани от развитието на ситуацията още в края на август. Освен това през този период някои от вас ще си припомнят интензивно миналото си.

Работа

Финансовият сегмент ще ви създава главоболия, но за сметка на това ще се занимавате интензивно с него и ще решавате точка по точка. Не може да се каже, че ще сте спокойни по паричните въпроси, но успешно ще затворите дупките в бюджета, които се появяват поради увеличените разходи. През първата половина на месеца отговорността се повишава – вероятно поради наличието на тежки задължения или големи очаквания от началниците. Втората част от месеца е по-проста, ще се адаптирате по-лесно и ще функционирате по-лесно.

Здраве

Обърнете повече внимание на стомаха, диетата, гръбначния стълб. По-младите хора имат възможност за наранявания, докато по-възрастните Овни може да имат активирани хронични проблеми, особено ако са свързани със сърцето и кръвното налягане.

ТЕЛЕЦ

Любов

Голяма нервност присъства както в партньора, така и във вас. Разбира се, има двойки, при които тази нервност ще съществува поради неудовлетвореност от отношенията и поведението на партньора – но, за повечето от вас, нервността идва от бизнеса и семейния сектор. Някои ситуации, които са извън вашия контрол, причиняват много стрес на вас и партньора ви – и не е чудно, че понякога не можете да се успокоите.

Но случайната искра няма да разруши връзката, която все още съществува, както няма да намали страстите, които сега са много силни.

Свободен Телец – водят ви интересни събития и повече занимания – може да влезете в контакт с човек/личности, които са изключително привлекателни за вас. Самото влизане в една история не означава нейната издръжливост, но със сигурност ще ви донесе усмивка на лицето и добро настроение.

Първите десет от август са най-добри, а ако имате търпение – предлагам да изчакате до септември.

Работа

До края на второто десетдневие на август за вас ще са актуални търсенето и отговорността, както и инвестирането на много енергия в бизнес сегмента. Някои от вас имат сложни решения, с които определено не бива да прибързвате. Възможни са промени на работното място и фирмата, както и оставки поради намален обем на работа или лоша комуникация с началниците. Нови бизнес възможности са активни през целия месец и особено през втората половина на август. По-лесно функциониране във финансово отношение през последната декада на месеца.

Здраве

Хронична умора и липса на енергия. От друга страна, ще има много стрес. Възможности за нараняване и активиране на хронични заболявания.

БЛИЗНАЦИ

Любов

Независимо дали сте свободни или заети – има шанс за тайни събития, предимно в бизнес сегмента, но също така и в социалните мрежи.

Обвързани или женени – този вид дейност никак не е препоръчителна, тъй като от края на август вече навлизате в проблемен период, който може да ви донесе главоболия заради тайни.

Ако сте необвързани, никой не може да ви забрани да ходите където искате, но тайните връзки, които биха могли да започнат през този период, нямат особено голям шанс за успех, въпреки че могат да донесат силни страсти и вълнения.

Изобщо – заетите Близнаци ще имат пъстър период с партньора си – красивите събития ще са примесени с моментна нервност. Колкото до необвързаните – ще има движения, занимания, събития, флиртове, може да се падне някое горещо лятно приключение – но за да се развие и задълбочи всичко това – мисля, че ще трябва да изчакате септември.

Работа

Доста натоварен бизнес период, който ще бъде актуален през първите две декади на август.

Проблемът не е дали ще изпълните задачите или ще започнете това, което искате – въпросът е, че ще отделите твърде много време за това, защото ще има много препятствия пред вас. Освен това притесненията във финансовия сегмент и нарастващите разходи, свързани с дома и семейството, също могат да ви занимават и изнервят.

Но въпреки всичко – ще функционирате добре, а от влизането в третата декада – ще имате повече оптимизъм и енергия.

Здраве

Проблемите със съня, възможността от наранявания, чувствителност в стомаха, костите и ставите – всичко това ще присъства видимо през първата половина на август.

РАК

Любов

Заети Раци – Не мога да кажа, че август ще е труден и лош за вас, но също така е сигурно, че няма да оправдае очакванията ви. Вашият партньор и вие сте там, заедно, но…..той е фокусиран върху работата и финансите и е доста статичен, а вие сте фокусирани върху семейството, приятелите и с по-силна нужда от дейности, движение, събития.

От време на време ще успявате да си паснете и да отделяте повече време един на друг, но това ще са само красиви моменти, след които всеки ще трябва да се фокусира върху приоритетите си.

Има връзки, които ще преминат през този период малко по-трудно и където може да има повече проблеми, особено в дните около пълнолунието, както и в самия край на август. Има вероятност някои от вас да влязат в таен флирт през последната декада на месеца.

Необвързани Раци – имате голям шанс да смените емоционалния си статус от „соло“ на „влюбен“, но влизането във връзка – поне определена – няма да е лесно. Предстоят ви вътрешни борби и може би тайна любов.

Работа

Въпреки че ще влезете в този месец доста притеснени относно финансите и натрупаните разходи – все още има възможност да затворите много позиции до края на август и частично да решите паричните проблеми.

За пълна стабилност – все пак ще трябва да работите усилено. Като цяло това е добър период за стартиране на някои ситуации, които са дремели, и е възможно да ви се отворят нови бизнес планове и сделки.

Контактите с чужбина и чужденци могат да придобият голямо значение през втората половина на месеца.

Здраве

В началото на месеца са възможни леки дихателни проблеми и чувствителен стомах. Обърнете повече внимание на диетата си и се опитайте да бъдете по-активни.

ЛЪВ

Любов

Пред заетите Лъвове не е лек любовен период с партньора. Разбира се, това ще има най-голямо въздействие върху онези връзки, които са били нестабилни от дълго време и където има по-големи проблеми, които подкопават самите основи на връзката. Възможна е ескалация, прекратяване и раздяла в такива емоционални отношения.

В емоционалните връзки, които са фундаментално стабилни, ще има променящи се ситуации и ще се изисква повече приспособяване и приспособяване както от вашия партньор, така и от вас.

Във вашия случай по-простият период започва от края на август нататък.

Във всеки случай използвайте всеки момент с любимия човек за красиви и по-спокойни събития, забравете за нервите.

Свободни Лъвове – ще се фокусирате върху себе си и ще се опитате да се насладите на събитията. Възможни са нови емоционални начала, особено през втората декада на месеца, но преди всичко през август е любовното минало и неговото разрешаване.

Потенциал и за тайни емоционални истории.

Работа

Влагате много енергия в бизнес сегмента, но и в отношенията с колегите – и резултатите ще бъдат променливи. Безспорно е, че искате да инициирате промяна и да се стабилизирате, но това няма да се случи с темпото или толкова лесно, колкото сте планирали.

Нетърпението и бързането няма да доведат до резултати, ще трябва да се адаптирате към другите и да намалите темпото.

Първата половина на месеца няма да е светла дори във финансово отношение, но втората половина на август ще донесе значителни притоци. Възможно е сътрудничество с чужбина, което би било изгодно за Вас.

Здраве

Трябва да се пренастроите – чрез релакс, сред природата, пътуване, почивка. Ще се оправите в по-голямата си част, с изключение на дребните стомашни проблеми. Възрастните хора трябва да проверяват кръвното си налягане и да го проверяват по-често.

ДЕВА

Любов

В партньорските отношения може да има някакъв вид неудовлетвореност, лоша комуникация и дори съмнения. Също така и двамата ще бъдете заети с работа и финансови въпроси, така че това може да донесе допълнително безпокойство и нервност.

Или тайната негативност на вашия партньор, или вашата собствена тайна негативност засяга връзката.

Доколкото е възможно – старайте се да намирате време за споделени моменти, но не статични – имате нужда от движение, по-кратки пътувания, повишена общителност, излизане с приятели.

Просто казано – имате нужда от повече активност и радост, за да функционирате като двойка без спорове.

Свободни Деви – месец, който може да мине без съществено развитие в любовния план. Ще имате много общуване, може би ще започне някаква комуникация или флирт – но въпросът е дали ще има достатъчно място за развитие на някоя от тези истории… поне през август. Възможно е ново запознанство през август да донесе любов през септември.

Работа

В същото време е доста натоварен, но и ползотворен месец. Често ще се въздържате по някои въпроси – тези задръжки може да се дължат на умора, преумора, но също и на несигурност във вашите способности и преценки.

Сатурн в транзит през полето на ежедневния бизнес ви донесе трудни задачи и работи, в които трябва да проявите голяма отговорност и да посветите цялото си време и усилия, но резултатите ще бъдат повече от добри. Не се отказвайте от целите си и не променяйте твърде много мнението си.

Здраве

Повишена умора, проблеми със съня, повишени нива на стрес. Може би имате стомашни проблеми, опитайте се да ги разрешите с диета и упражнения.

ВЕЗНИ

Любов

Доколко хармония има във вашите емоционални взаимоотношения ще зависи от основния характер на връзката ви и нейната присъща стабилност.

Марс, управител на полето на партньорствата, е в доста неприятни аспекти през първите две декади на месеца, което показва, че партньорът ще бъде под напрежение и нервност, фокусиран върху своите приоритети, преди всичко бизнес и финансови, които ще има липса на време заедно, както и липса на внимание към вас.

Някои двойки лесно ще преодолеят този период, докато други ще имат няколко малки или големи несъответствия. Опитайте се да се адаптирате, да не се контролирате един друг и да използвате всеки момент заедно чрез красива енергия и страст.

Свободните Везни са изправени пред период, в който ситуацията може да се преобърне за миг и някой да се блъсне в живота им с главата надолу. Времето ще покаже дали страстите, които ви движат, ще издържат.

Последната десета част от месеца може да активира бивши любовници и стари познати.

Работа

Всичко свързано с финансите и възможността за увеличаване на доходите ви е приоритет през първата половина на месеца. Искате да се отървете от някои финансови тежести, но внимавайте с разходите си и се опитайте да ги контролирате. Като цяло – това не е никак лош бизнес период за вас – въпреки многото падения, които ще има – ще успеете да подобрите и разширите някои сътрудничества и е сигурно, че пред вас ще се отворят нови бизнес предложения.

Възможни са засилени контакти с чужбина и чужденци.

Здраве

Вие сте свръхчувствителни и можете да реагирате на стресови ситуации със стомашни проблеми. Дамите трябва да проверяват гинекологичния статус и състоянието на жлезите, особено на гърдите.

СКОРПИОН

Любов

Към края на второто десетдневие на август има подчертано напрежение и напрежение в емоционалните ви отношения. Вие и вашият партньор трябва внимателно да обмисляте думите и решенията си – не правете нищо прибързано, гневно или емоционално. Защото има голям шанс някои от емоционалните връзки на Скорпиона да престанат да съществуват през август и да бъдат изключително трудни за възстановяване.

Но ще има и такива двойки, които ще работят заедно за стабилността на връзката си – което ще доведе до сериозни решения и планове, които включват съжителство, брак или планове за закупуване на недвижим имот и преместване.

Необвързани Скорпиони – навлизате ли в нещо ново, навлизате под големи страсти и трайността на връзката е под въпрос, защото за много от вас това могат да бъдат само летни приключения. За някои миналото все още е актуално и почти целият месец е под негово влияние – има възможност за срещи и общуване, а къде ще отидете след това – времето ще покаже.

Работа

Въпреки че бизнес сегментът е много активен през август, имате голяма умора и наситеност от отговорности, така че е лесно да прекарате част от този ваканционен период, посветен на семейството и на себе си. Нищо в работата няма да върви безпроблемно, но въпреки това ще успеете да инициирате важни бизнес сделки и да постигнете резултатите, на които се надявате. Някои сътрудничества може да приключат през август и трябва да бъдете по-тактични и търпеливи с властите.

Здраве

Силна умора, чувствителен стомах, гръбначен стълб, а при по-възрастните представители на знака трябва да се обърне повече внимание на кръвоносните съдове и сърцето.

СТРЕЛЕЦ

Любов

Уверете се, че стресът, който пренасяте през бизнес сегмента и финансовите въпроси, не застрашава или нарушава мира в емоционалните ви отношения. Опитайте се да бъдете по-търпеливи с партньора си, особено в самото начало на месеца, в дните около пълнолунието в знака Водолей и към края на август.

Имате повече от достатъчно добра енергия, която ви носи като двойка през този период и трябва да я използвате чрез дейности, пътувания, екскурзии или излизане с общи приятели.

Комуникацията ви не винаги ще бъде перфектна и ще трябва да поработите по-сериозно върху нея.

Неженен Стрелец – със сигурност ще привлечете любовни възможности както стари, така и нови. Периодът може да не е феноменален, за да влезете в нещо постоянно, тъй като всичко, което се случва, лесно може да остане на ниво горещи, но краткотрайни летни забежки… но това не означава, че не трябва да опитате.

Може би ще ви се случи онази истинска любов, която ще обогати живота ви.

Работа

Всичко, което се случва в работната среда, ви носи напрежение и хронична умора, така че за Стрелците е най-добре през първата половина на месеца да си починат и да заминат някъде по-далече, за да се пренастроят и възвърнат енергията си. Ако не можете да го направите – очаквайте да изпълните своите задължения, както и тези на другите.

В чужбина чужденците, както и държавните и обществени институции са места, където можете да спечелите през август.

Що се отнася до финансите – опитайте се да контролирате разходите, които растат.

Здраве

Проблеми с храненето, стомаха, но също така чувствителност към слънцето и възможни кожни проблеми. Освен това бъдете по-внимателни, тъй като са възможни наранявания.

КОЗИРОГ

Любов

Този месец може да не е идеален, но със сигурност ще има място за красиви събития с любимия човек. Има и възможности да отидете някъде заедно и да се отървете от всички проблеми и финансови дилеми – така че се възползвайте от това, ако не чрез по-дълго пътуване, то поне чрез по-кратки и по-чести пътувания и бягство от града и ежедневието.

Избягвайте чувството за притежание, изблиците на ревност и опитите да контролирате партньора си – това може да навреди повече, отколкото да помогне и със сигурност ще донесе негативна енергия и стрес.

По-силна нервност може да има в дните около пълнолуние – тогава избягвайте „социализациите“, особено по отношение на финансите.

Свободни Козирози – до голяма степен ще продължите да бъдете „пленници на миналото“.

Ако не са бивши партньори, то ще са подобни хора или подобни истории, през които вече сте преминали. Така че има нови любовни шансове, но те няма да се развият бързо.

Ако не друго, страстта ще бъде там.

Работа

Финансите и борбата за парична стабилност ще бъдат мястото, където ще се съсредоточите и ще инвестирате енергия през август. Тук все още чакате увеличени разходи и паралелни загуби и печалби.

Не вярваме, че след като излезете от август, ще можете да кажете, че сте доволни от постигнатото.

Като цяло – ще има известна форма на напрежение и натиск в работата. Освен това – още през първата половина на август можете да получите информация или оферта, която е много полезна за вас. Последните десет носят по-лека и спокойна енергия.

Здраве

Тези, които имат хронични здравословни проблеми, трябва да се преглеждат по-често, особено ако става въпрос за стомаха, сърцето, гръбначния стълб и ставите, налягането.

ВОДОЛЕЙ

Любов

Не можем да кажем, че предстои лек период за тези, които са в емоционални връзки. Дори ако връзката между вас и партньора ви работи перфектно, ще имате много странични разсейвания  ​​и това ще ви разстрои като двойка, защото количеството нервност, което ще дойде, понякога няма да ви подейства градивно.

Първата половина на месеца е особено напрегната, с акцент върху дните около пълнолунието във вашия знак.

Опитайте се тогава да не позволявате на упоритостта, нервността и егото на другия да застрашат това, което имате.

Възможно ли е някои емоционални връзки да престанат да съществуват през август? – Да, затова не вземайте прибързани решения.

Втората част от месеца е по-проста за вас двамата.

Свободни Водолеи – обичат миналото и паралелно ще бъдат активни нови хора.  Нито един от тях обаче не показва навлизане в стабилни любовни истории, а нещо, което ще отнеме време, за да се развие.

Работа

Хубавото е, че като цяло ще сте доволни от финансите си. Или поне ще успеете да подредите това, което имате по най-добрия начин, без много напрежение.

Лошото е, че този месец не ви предлага спокойствие по отношение на работата, така че не очаквайте и това.

Ако можете да отделите малко време от август и да се измъкнете някъде, това би било страхотно.

Водолеите определено ще имат взискателни задължения и проблеми в договорите. Но също така – ще започнете ново, много успешно сътрудничество, което може да бъде с чужди държави.

Здраве

Травми, вирусни или бактериални инфекции (в първите десет дни на август), при възрастни хора, възможни проблеми със ставите, сухожилията, гръбначния стълб и стомаха.

РИБИ

Любов

През август влизате под малко по-напрегната енергия с партньора. Лошата комуникация с любим човек и вашата нервност може да се дължат и на това, че сте обременени с много въпроси и притеснения, които може да са свързани с бизнес или семеен сегмент.

Вие лично сте краткотрайни, разкъсвани от задължения и шансовете са малки да успеете да отделите достатъчно време и внимание на любимия човек, което понякога може да предизвика подозрение от негова страна.

През втората част на месеца ви очаква по-спокойна и проста енергия.

Свободни Риби – „отваряте“ месеца под силни любовни аспекти, които включват много страст и може би дори елемент на потайност. Ако сте започнали да флиртувате или да общувате през юли, сега това се развива и расте. Ако досега никой не ви е привлякъл вниманието – топ десет за август може да промени това.

Рибите имат голям шанс да се влюбят и да започнат история, която може да продължи дълго време.

Работа

В началото на месеца обърнете повече внимание на документите, а към края на втората декада на август – често ще имате проблеми с организацията, защото има много задължения и сте малко разконцентрирани.

През този период началниците и колегите очакват много от вас и като цяло ще успеете да оправдаете очакванията им. Ново сътрудничество или подновяване на старо може да подобри финансите ви през втората част на месеца.

Сега е подходящ момент да се посветите на онези планове, които досега не сте успели да осъществите.

Здраве

Не се насилвайте да надхвърляте силите си. Имате нужда от повече почивка, релакс, щадете се. Възрастните Риби могат да изпитат активиране на хронични здравословни проблеми.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!