You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп: Юли 2022

Голям месечен хороскоп: Юли 2022

Овен

Работа

През изминалите месеци сте доказали своята стойност на работното място, началниците ви смятат за незаменими. Това е възможност, която чакате от дълго време, разпознайте я, защото ще ви осигури високи доходи и материална сигурност през следващите месеци. Мислите да закупите имот, но юли не е най-подходящият месец за стартиране на такъв бизнес. Ще сте умели в неща, които изискват проницателност и съобразителност при решаване на сложни задачи.

Краят на юли ще ви донесе успехи в областта на комуникациите. Ще получите предложения за нови проекти. Безработните Овни ще могат да си намерят нова работа в областта на комуникациите, транспорта, търговията, финансите, икономиката и управлението.

Любов

Юни беше много напрегнат месец за Овните, вие се опитвахте да поправите грешките от миналото и да докажете на партньора си колко много означава това за вас. Предстои ви малко по-спокоен период, ще се създаде възможност за съвместни забавления и пътувания. От вас зависи да го разпознаете и използвате по правилния начин, за да се сближите с партньора си. През втората декада на юли е възможно да настъпи охлаждане в отношенията с партньора ви заради социалния ви живот.

Необвързаните очаква спокоен месец, без големи промени, ще ви е приятно да излизате с приятели. Изведнъж ще се появи някой, който ще ви спечели с оригиналното си изпълнение. Ще започнете да се виждате и излизате, ще се сближите и новата ви любов ще ви донесе нови преживявания в любовта.

Здраве

Укрепете имунитета си с физическа активност и балансирано хранене. Движете се повече от обикновено и практикувайте изпитани методи на здравословен начин на живот и хранене, които ще ви донесат стабилно здраве. Увеличете фитнеса си. Прекарвате повече време на чист въздух, сред природата.

Телец

Работа

Бяхте несигурни през юни, но юли ви носи повече пари и нови бизнес начинания. Ще трябва да поемете отговорност и да ръководите екипа си, за да напреднете и подобрите знанията и уменията си. Средата на месеца може да бъде натоварена, но самият край на юли ще ви донесе просперитета, който отдавна желаете. Финансовото състояние е стабилно, което не означава, че трябва да се впускате в рискови покупки. През третата декада на юли ще имате успех в преговорите за нови проекти. Разположението на планетите ще ви даде по-добър усет за управление на парите и печеливши инвестиции. Безработният Телец ще може да получи нови работни места в сферата на управлението, финансите, инженерството, архитектурата и модерните технологии.

Любов

Пред Телец е спокоен месец, мнозина от вас ще сключат брак или ще заздравят връзката си през лятото. Романтичните моменти продължават, това е вашето лято! Юли ви носи много положителна енергия. Ще сте готови да окажете подкрепа на любимия човек. Възможни са разногласия само по общи цели. Втората половина на юли ви носи повече излизания и общуване с общи приятели.

Свободните Телци ще ухажват, различни хора ще се опитват да ви спечелят, но вие в момента не сте съсредоточени и гледате да задоволите преди всичко себе си. През юли няма да влизате в сериозна връзка. През третата декада на юли ще срещнете човек, който ще ви привлече със своята страстна енергия.

Здраве

Като цяло ще бъдете в добро здраве през юли, но трябва да избягвате да прекалявате с житейските удоволствия и да почивате повече. В средата на юли ще почувствате повишена умора и болки в кръста и коленете, особено ако сте твърде пасивни. Втората половина на юли ви носи повече движение сред природата и стабилно здраве.

Близнаци

Работа

Бизнес ситуацията ви е стабилна, нямате големи очаквания и някои от вас най-много биха искали да отидат на почивка и да си починат от работата. Можете да използвате първата половина на месеца за почивка, през втората половина на юли ще имате възможност да смените работата си или да напреднете и да преминете на по-висока позиция в компанията – което означава допълнителен ангажимент! Така че заредете батериите си през първата половина на месеца и дайте най-доброто от себе си в самия край на юли.

В края на месеца наблегнете на постигането на стабилен бизнес с чуждестранни партньори. Очакват ви печалби чрез екипна работа и креативност. Безработните Близнаци ще могат да си намерят нова работа в сферата на администрацията, транспорта и трафика, химическата промишленост, дизайна и здравеопазването.

Любов

Несемейните Близнаци обичате летните месеци. Предстоят ви неангажиращи връзки и ще задоволите нуждата си от небрежен флирт. През третата декада на юли ще срещнете човек комуникативен, интелигентен, общителен, с много чувство за хумор. Ще откриете колко добре се разбирате. Ще започнете да се виждате и да излизате и след много кратко време отношенията ви ще прераснат във взаимна любов. И двамата ще сте отворени за връзка.

Юли носи приятни моменти на заетия Телец на любовния фронт, ще прекарате много време със семейството си и ще се опитате да помогнете на партньора си и да бъдете до него в житейските предизвикателства, пред които е изправен. Юли ще ви сближи и ще създаде прекрасна атмосфера в дома.

Здраве

През юли ви очаква добро здраве. Освен това ще имате повишена устойчивост на стрес. Често ще сте в движение, което ще се отрази положително на вашето физическо състояние и имунитет. Ще ви хареса да прекарвате свободното си време сред природата и на места, където въздухът е чист. През третото десетдневие на юли правете кардио упражнения и ще сте пълни с енергия.

Рак

Работа

Юлските дни са запазени за ваканция, ако можете да планирате дълъг уикенд, прекарайте повече време у дома, за да се забавлявате. Напрегнатият период е зад гърба ви и тялото ви наистина има нужда от почивка. Не харчете големи суми пари за дрехи и храна, опитайте се да бъдете умерени! В края на месеца ви се открива възможност за работа в чужбина, което особено ще зарадва безработния Рак. Разгледайте добре офертата.

В края на месеца ще ви донесе успехи и придобивки във всичко, което изисква вашата креативност и чувство за хармония. Безработните Раци ще могат да си намерят реализация в сферата на образованието, икономиката, туризма, здравеопазването, човешките ресурси и финансите.

Любов

През юли Раците ще искат да се отпуснат и да се насладят на хедонизма, който подхожда на вашия знак. Имайте предвид, че юли е вашият месец, ще бъдете малко егоисти и ще молите партньора си да изпълнява желанията ви. Ще усетите известно охлаждане в отношенията си. Това няма да доведе до сериозни проблеми, но ще трябва да обърнете повече внимание на нуждите на партньора си. Съсредоточете се върху постигането на общи цели, за да поддържате връзката стабилна.

Свободните Раци не очаквайте драстични промени в любовната сфера, не искате да влагате енергия в сериозна връзка, но с удоволствие флиртувате с колеги от работата и човек, който често е близо до вас.

Здраве

През юли ви очаква стабилно здраве. Ще се насладите на ежедневни разходки сред природата, както и на упражнения за релаксация, които в същото време ви зареждат с енергия, като йога упражнения и други подобни. Избягвайте да пиете студени напитки, когато е горещо, може да настинете. През втората половина на юли ще сте в пълна кондиция и със силен имунитет.

Лъв

Работа

Не сте сигурни накъде ще ви отведат нови бизнес проекти, нервни сте, когато не държите всички конци в ръцете си. Трябва да вярвате повече в себе си, да сте смели и да приемате допълнителна работа. Упоритият ви труд ще се отплати в края на юли, най-накрая ще се отпуснете през последната седмица на юли и ще се насладите.

Финансовото състояние е добро, през този месец няма големи кризи. Ще бъдете добре организирани в работата в екип и сътрудничеството. Ще спечелите и ако се занимавате с образование или издателска дейност. Безработните Лъвове ще могат да си намерят нова работа в сферата на туризма, недвижимите имоти, правото, администрацията или счетоводството.

Любов

Пред вас е обещаваща връзка с човек от чужбина. Разпознайте сродната си душа навреме, защото ако искате тази връзка наистина може да продължи. През втората декада на юли е възможно да срещнете човек, който е оригинален като поведение, стил на обличане и отношение. Той ще бъде привлечен от вас, защото ще почувствате, че има нещо в него, което е много подобно на вашите нужди в любовта.

Заетите Лъвове се радват на вниманието на партньора си, вие наистина имате нужда от него като подкрепа през юли. Говорете открито с партньора си, споделете му страховете и надеждите си, това ще ви сближи още повече. В края на месеца ще имате благоприятна възможност да отидете на съвместно пътуване, където ще разрешите разногласията си.

Здраве

Здравословното състояние е стабилно. Трябва да сте по-активни, защото прекалената пасивност може да доведе до болки в гърба и ставите. Разположението на планетите обещава подобряване на имунитета ви. През втората половина на юли са възможни краткотрайни проблеми под формата на ангина или бронхит.

Дева

Работа

Ще бъдете доволни от бизнес ситуацията през юли, но и от финансите си. Възможно е бизнес партньори да ви потърсят мнение за определени проекти, което изисква вашата ангажираност и удължено работно време. Новите проекти обаче ще ви дадат резултат и ще бъдете истински доволни от себе си в края на юли. Самочувствието ви ще е на завидно ниво. Ще поемете водеща роля в работата в екип и координирането на общи задачи.

Ще можете да подобрите приходите си чрез сферата на услугите и чрез големи проекти. Безработните Деви ще могат да получат нова работа в сферата на комуникациите, дизайна, управлението и търговията. Ще са необходими вашите организационни умения.

Любов

Първата половина на юли ще премине в спокойна и хармонична атмосфера, но ще имате известна динамика. От една страна това ще ви задоволи, защото ще можете да следвате интересите си, без партньорът ви да възразява и без да изисквате много внимание. Ще използвате времето заедно, за да обсъдите как да подобрите отношенията си и да преодолеете това, което ви причинява недоразумения. Необвързаните Деви очакват интересен месец, изпълнен с възможности за запознанства с нови хора и общуване със стари приятели.

В средата на юли ще срещнете човек, който ще ви привлече с оригиналния си стил на обличане и който ще подходи към вас открито с ясни намерения, без увъртания. Ще приемете флирта и ще започнете да се виждате интензивно.

Здраве

Чувстваш се добре. В началото на юли имунитетът ви ще отслабне, но това няма да причини сериозни здравословни проблеми. Ще бъдете склонни към случайна умора, особено при внезапни промени във времето и ще бъдете по-чувствителни към стрес. Трябва да се движите повече и да почивате редовно.

Везни

Работа

Повечето Везни ще се чувстват неудобно през първата половина на юли, тъй като деловата ситуация е нестабилна. Поради разположението на планетите, вашите планове може да бъдат нарушени и ще се страхувате как цялата бизнес ситуация ще се отрази на вашите финанси. Във всеки случай се опитайте да поемете дълбоко дъх, да се успокоите и да си възвърнете вярата в себе си. Имате нужда от план, който ще възкръсне от пепелта като феникс. Към края на юли ви очаква напредък в развитието на големи проекти, успех в сферата на обществеността, както и дългосрочно ангажиране в технически проекти, свързани с ИТ. Безработните Везни ще могат да си намерят нова работа в сферата на инженерството, комуникациите, услугите, правото, икономиката и образованието.

Любов

През последните месеци Везните работят върху отношенията си с партньора си и се опитват да коригират минали грешки и да се свържат помежду си. Сега всичко е на мястото си и можете наистина да се забавлявате през юли, много от вас ще пътуват с партньора си. Нови общи интереси ще привлекат вниманието ви. Ще откриете, че и двамата можете да бъдете изключително креативни в любовта.

Свободните Везни се радват на компанията и ухажването на различни личности, но всичко ще завърши в една повърхностна история. Не искате да инвестирате в любовна връзка, посветили сте се изключително на себе си и личните си цели. През третото десетдневие на юли ще срещнете някой, който наистина ще привлече вниманието ви и ще ви хареса.

Здраве

Първата половина на юли ви носи стабилно здраве. Ще прекарвате повече време сред природата и ще спортувате винаги, когато можете. Фитнесът ви ще се подобри. В средата на юли ще имате склонност към. Избягвайте да стоите дълго време на силно слънце и се пазете от насекоми. Ще се насладите на масаж, медитация и плуване – всичко това с цел освобождаване от стреса.

Скорпион

Работа

Бизнес ситуацията е благоприятна, през юли ще ви се отдаде възможност да спечелите малко повече, но от вас зависи да го осъзнаете. Този път не бъдете мързеливи, ясно е, че летните месеци са запазени за почивка, но тази възможност за работа ви осигурява материална стабилност. Ако ви очаква работа, в средата на месеца ще получите възможност да покажете своите знания и способности.
В края на месеца ще има недостиг на средства за внедряване на нови услуги и ще срещнете трудности, ако се занимавате с внос. Безработните Скорпиони ще получат благоприятни възможности за работа в областта на строителството, селското стопанство, IT индустрията и инженерството.

Любов

Юли е малко по-спокоен месец за Скорпионите, мнозина ще анализират миналото и ще се опитат да поправят грешки, които отдавна тормозят партньора им. Не забравяйте, че спокойният разговор води до компромис, спорът не ви носи полза. Това е подходящият момент да докажете на партньора си, че сте неговата опора. През втората декада на юли ще имате разногласия с партньора си, защото ще имате по-малко време за дома и семейството, заради служебни и други задължения.

Скорпиони, не ви е интересно да влизате във връзка, но по желание ще флиртувате и ще се забавлявате навън. До края на месеца със сигурност ще намерите някой, с когото ще се разбирате много добре.

Здраве

По отношение на здравето няма големи промени. Вашето здраве ще бъде силно. Ще почувствате нужда от физически упражнения и постоянно движение. Ще прекарате свободното си време в разходки сред природата, което ще укрепи вашата кондиция и имунитет. Обърнете внимание на диетата си и яжте само прясна храна, защото може да имате проблеми с храносмилането.

Стрелец

Работа

Може да не сте мислили за предателство и да не подозирате близки бизнес партньори, но някои от тях може да ви обърнат гръб през първата седмица на юли. В бизнеса ще научите нови уроци и ще потвърдите, че можете да разчитате единствено на себе си. Не позволявайте да ви победят, докажете колко ценни са вашите знания, усилия и отдаденост на работата! В средата на месеца очаквайте по-голяма финансова печалба.

През третото десетдневие на юли ще имате възможност да влезете в бизнес партньорства с фирми, занимаващи се с маркетинг. Безработните Стрелци ще могат да получат нова работа в сферата на комуникациите, образованието, услугите, правото и икономиката. Ще имате нужда от вашите комуникативни умения.

Любов

Юли е подходящ месец за необвързаните Стрелци, имате възможност да влезете в сериозна връзка, която да увенчаете с брак. Наслаждавайте се на любовта колкото можете, сега не е времето и мястото да изразявате страховете си и да мислите за миналото. В началото на втората декада на месеца ще бъдете привлечени от човек с проницателен ум, който ще може да ви чете като отворена книга. Това ще ви насърчи да покажете интелектуалните си качества и да не позволите на новата си любов да доминира.

Романтичен летен месец очаква Стрелците в дълга връзка и брак, ще се посветите на половинката си и ще се насладите на времето заедно. Ще подобрите комуникацията и разбирателството между вас и партньора ви, ще успеете да разрешите недоразуменията и ще установите хармония в отношенията.

Здраве

Имате стабилно здраве и силен имунитет през първата и втората декада на юли. През втората декада на месеца са възможни по-леки и преходни проблеми, изразяващи се в проблеми с храносмилането и дишането. Ето защо е важно да избягвате студените напитки в горещо време. Вие сте хронично уморени. Отделяйте време за себе си и си почивайте редовно, това е необходимо за добро здраве.

Козирог

Работа

Първата половина на юли е много приятна за Козирозите, финансовото състояние е добро и можете да планирате по-кратка почивка през този период. С напредването на месеца деловата обстановка става все по-сложна, ще трябва да помагате на колегите си при решаването на трудни и сложни делови задачи. Подгответе се добре и почивайте максимално през първите две седмици на юли.

През третото десетдневие на юли се очертава положително въздействие върху всички ваши бизнес отношения. Ще стартирате услуги, които са свързани с красотата и дизайна и ще ви донесат очаквания успех и стабилни приходи. Безработните Козирози ще получат възможност да си намерят работа в сферата на услугите, трафика, транспорта, ресторантьорството, образованието и в дизайна и IT индустрията.

Любов

Не сте сигурни дали партньорът ви е верен и ще си задавате този въпрос до края на юли, нямате сили да разкриете страховете си пред любимия. Помислете добре, преди да спорите дали разположението на планетите през предходния месец е предизвикало тази идея или тя се основава на факти. Подобрете комуникацията с любимия човек и договорете съвместни планове.

Ще проявите повече инициативност, което ще зарадва партньора ви. Необвързаните очаква спокоен месец, без големи промени. Началото на юли ще ви отвори за повече общуване и излизания, отколкото в предходния период. Ще сте насочени към приятели и близки роднини, ще се радвате на общуването с тях.

Здраве

Ако все още имате болки в кръста и краката, помислете за стречинг или йога. Движите се повече и прекарвате повече време сред природата. Ходете пеша, когато времето позволява. От средата на месеца значително ще укрепите имунитета си и ще бъдете устойчиви на стрес. Ще подобрите физическата си форма.

Водолей

Работа

Вие продължавате да вливате положителна енергия в екипа, давайки възможност на хората да се справят с нови бизнес задачи. В средата на юли обаче ще имате нужда и от подкрепа, тъй като може да се почувствате претоварени. Ако е възможно, вземете няколко дни почивка, за да си починете и да се съсредоточите върху себе си и да си възвърнете загубената енергия. Финансовото състояние е стабилно. Краят на юли ще ви донесе напредък в преговорите за големи инженерни проекти. Ще постигнете стабилен бизнес в областта на комуникациите и търговията.

Вашият авторитет ще бъде признат. Безработните Водолеи ще получат шанс за нова работа в сферата на управлението, IT индустрията, дизайна, развлеченията, образованието, комуникациите и хотелиерството.

Любов

Небрежни връзки и флиртове е това, което юли предлага на повечето Водолеи. Ще се насладите на ежедневието, необременени и с усмивка на лицето. Заетите Водолеи ще останат отдадени на партньора си, ще се фокусират върху излизането заедно, но също така ще искат да работят върху външния си вид и здравето си. Организирайте съвместни тренировки, плувайте и се наслаждавайте на хобита, изискващи физическа активност.

Използвайте юли за работа върху себе си! Свободните Водолеи ще срещнат човек, с когото ще се разберат от самото начало и ще могат открито да обсъждат различни теми и да обменят мнения и опит. Ще започнете да се виждате често и ще прекарвате свободното си време заедно. Ще възникнат и взаимни емоции.

Здраве

На тялото ви липсва физическа активност! Здравето ви ще е предимно стабилно, но е важно да поддържате кондицията си с редовни физически упражнения или поне ежедневна разходка сред природата. Трябва да излизате на чист въздух и да избягвате места, където въздухът е замърсен. Избягвайте прекомерното излагане на слънце, тъй като кожата ви ще бъде чувствителна. Имате нужда от почивка и здравословна диета.

Риби

Работа

Ако сте се опитали да смените работата си през юни, средата на юли ще ви донесе добри новини и възможност за напредък и промяна на бизнес позицията. Не е най-доброто време да отидете в чужбина, но ви дава възможност да работите около мястото, където живеете. Служителите не очакват големи промени в кариерата, ще останете фокусирани върху личния си живот.

Краят на юли ви носи изгодно сътрудничество с частния сектор и с дизайнери. Избягвайте рискови инвестиции. Безработните Риби ще имат благоприятни възможности за намиране на работа в сферата на образованието, здравеопазването, хотелиерството, IT индустрията и администрацията. Ако планирате да започнете частен бизнес, ще имате благоприятни условия.

Любов

През юни сте имали леки кавги с партньора си, но през следващия месец ще се успокоите и отношенията ви постепенно ще се подобрят. Имайте предвид, че е необходимо търпение и формиране на общи цели, за които се борите. Третата декада на юли ще ви донесе прозрение за качеството, стойността и ползите от връзката ви с партньора. Ще бъдете щастливи и изпълнени с удоволетворение. Необвързаните ги очаква интересен месец в любовната сфера, ще се радвате на вниманието на различни хора и тяхното ухажване.

В началото на юли ще успеете да се организирате по-добре по отношение на излизания и общуване и това ще отвори повече възможности пред вас да срещнете някой, който би могъл да ви привлече като потенциален партньор. От вас зависи да решите дали искате да влезете в сериозна връзка.

Здраве

През първата половина на юли се препоръчва всеки ден да се разхождате сред природата или да правите развлекателни физически упражнения. Избягвайте места, където въздухът е замърсен. В средата на юли ще имате склонност към алергични реакции, изразяващи се в кожни обриви, при излагане на силно слънце. Използвайте защитен крем.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!