You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп: Февруари 2022

Голям месечен хороскоп: Февруари 2022

Овен

Работа

Първата седмица на февруари ви носи по-малки бизнес разногласия с колегите. Консултирайте се с вашия партньор или приятели, за да видите нещата от различни ъгли. Ако очаквате документи за отиване в чужбина, пътуването ви може да се забави. Февруари ви носи различни предизвикателства в сферата на бизнеса, останете психически силни и упорити. Финансовото ви състояние е стабилно, няма големи промени. Безработните Овни ще могат да намерят нова работа в мениджмънта, индустрията, икономиката и здравеопазването. Вашите творчески способности ще бъдат необходими.
Любов

Опитвате се да следвате партньора си в нови решения и да го подкрепяте в бизнес начинания. Няма причина да се чувствате самотни, ще се опитвате да намерите златната среда. Подкрепата на партньора ви не означава, че трябва да жертвате времето и романтичните си моменти заедно, да се опитате да намерите компромис. Свободният Овен е в спокоен период, в който ще има възможност да контактува с интересни хора и по някакъв начин да премисли, какво всъщност иска и на какво се надява в любовта. Ако ухажва някой от приятелите си, е възможно да влезе в добра, интересна и качествена връзка.

Здраве

Здравето ви е стабилно и имунитетът ви се подобрява. Ще започнете да се движите повече, а спортът и разходките сред природата ще ви бъдат полезни. Ако отидете на цялостен преглед и ще получите предложение за програма, която ще ви помогне да поддържате доброто си здраве. Проверявайте кръвното си налягане от време на време, особено ако имате главоболие.

Телец

Работа

Вие сте в състояние да поемете определени рискове, за да подобрите финансовото си състояние и фокусът ви този месец е изключително върху парите. Бизнес темпът не затихва, не можете да си почивате през февруари, което може да се отрази на здравето ви. Бизнес партньорите ще ви помогнат, но вие не искате да споделяте проблемите си. Вярвайте в себе си, упоритата работа ще ви донесе резултати в края на февруари под формата на финансова печалба. Безработните телци ще могат да си намерят нова работа във финансите, туризма, механиката, строителството и образованието.

Любов

Време е да забравите миналото, мисълта за него изсмуква енергията ви, така че е по-добре да се съсредоточите върху настоящето. Не позволявайте на старите рани да ви наранят отново, направете план за бъдещето, който ще повдигне енергията ви и излезте с приятели. Телците във връзка ще се радват на романтични моменти с партньора си. Втората половина на февруари ще бъде особено красива за вас. Няма причина да преосмисляте, ако имате някакви съмнения, говорете открито с партньора си. Ако сте необвързани, статусът ви може бързо да се промени чрез запознанство с човек, с когото имате бизнес. Близък колега може да ви запознае с приятел или нов колега.

Здраве

Възможни са дихателни проблеми. През февруари ви очаква добро и стабилно здраве. Почивайте и практикувайте психофизическа релаксация ежедневно. Имунитетът ви ще се подобри, физическото ви състояние също ще ви поддържа здрави. Ще постигнете това с умереност в храненето и пиенето, както и с развлекателни физически упражнения и разходки. Възможни са дихателни проблеми.

Близнаци

Работа

Енергията на януари се пренася и в февруари, ако не сте успели да пътувате или да си вземете почивка, сега е точният момент да покажете качествата си пред началството и да се борите за себе си. Удължен уикенд или кратко пътуване ще повлияят положително на психиката ви. Бизнес ситуацията е стабилна, предстоящият месец е спокоен по отношение на бизнес плана. Опитайте се да устоите на импулсивната покупка на бижута, козметика и подаръци за близки. Безработните Близнаци ще могат да работят в областта на финансите, сигурността, здравеопазването, икономиката, инженерството и съвременните технологии.

Любов

Близнаците ще имат спокоен февруари, ще се радвате да сте у дома и ще се опитате да се отпуснете от хората, излизайки и с работа. Вие сте фокусирани върху вашите желания и нужди. Това ще направи проблем за Близнаците, които са женени или в дългосрочна връзка, партньорът ще се почувства пренебрегнат. Подхранвайте добри взаимоотношения и се опитайте да включите партньора си във вашите дейности и хобита, които ви карат да се чувствате добре. През последната седмица на февруари може да има малки разногласия, бъдете спокойни. Самотните Близнаци могат да се върнат към стара връзка и да признаят грешките, които са правили в миналото. Безразсъдството и прибързаността често водят до проблеми за вас самите.

Здраве

През първата половина на февруари ще имате силен и стабилен имунитет, както и идеи как да поддържате здравето си стабилно с помощта на нови методи за здравословен живот и хранене. Ще бъдете устойчиви на стрес. През втората половина на месеца ще сте силни и ще спортувате. Възможни са главоболия, които ще преодолеете с масаж и аромотерапия.

Рак

Работа

Колегите упорито ще се опитват да започнат важни разговори и да разрешат дилемите от изминалата година. Не сте в настроение за спорове и успешно ще избягвате срещи през февруари. Възползвайте се от февруари, за да се отпуснете и направете план за тази година, който ще ви гарантира добро бъдеще. Ще разпространявате добра енергия в работата и вашите началници ще ви ценят и уважават за това. В средата на месеца е възможна малка финансова криза. Безработните Раци ще могат да си намерят работа в областта на маркетинга, туризма, транспорта, търговията, правосъдието и счетоводството.

Любов

Празничната атмосфера не ви напуска, усещате любовта и подкрепата на семейството, приятелите и партньора. Имате вдъхновяващ период и възможност да опитате ново хоби, да научите нов език или да усъвършенствате съществуващите си таланти. Раците, които са във връзка или брак, ще хармонизират личните планове с партньора си, ще водите мирни и топли разговори за бъдещето, ще се радвате на прегръдката на любим човек. Покажете чувствата си, няма причина да ги държите заключени в сърцето си. Свободните Раци ще имат няколко ухажора и всеки от тях ще бъде интересен, очарователен и уникален. Ще се изкушите да се срещате с повече от един едновременно.

Здраве

Положението на звездите през първата декада на февруари ще повлияе на укрепването на имунитета ви. Ще се погрижите за стабилността на здравето си като практикувате йога или подобни методи за психофизическа релаксация. Освен че ще изглеждате по-добре, вие ще бъдете и устойчиви на стрес.

Лъв

Работа

Изглеждате спокоен, въпреки че сте подложени на много стрес през първата и втората седмица на февруари. Опитайте се да се отпуснете и да прекарате свободното си време на спокойствие, за да съберете сили за нови бизнес дейности. Бързото темпо на работа ще ви следва през целия месец, ще ви се струва, че началниците непрекъснато повишават очакванията, а всъщност е натрупана още работа. Възможни са дребни ремонти на технически уреди в дома. Безработните Лъвове ще могат да намерят нова работа в областта на финансите, услугите, здравеопазването, металната индустрия, инженерството и съвременните технологии.

Любов

През февруари у вас се събуждат стари спомени, ще сте сантиментални и няма да знаете как да се позиционирате. Добре е да се оттеглиш и да си почиваш у дома, приятелите ти няма да забележат. За заетите Лъвове бързото отдръпване може да създаде разногласия с партньора, цялата ситуация ще изглежда объркваща за партньора. Направете почивка и направете планове за бъдещето, които ще ви доведат до успех във всички области на живота. Лъвовете ценят свободата и независимостта си и не ги интересува какво мисли околната среда за тях. Този месец Свободните лъвове ще предпочетат да са сами, отколкото в компанията на някой, който иска целият фокус да бъде върху него.

Здраве

Вашето здравословно състояние е стабилно. В началото на февруари имунитетът ви ще се подобри. Добре би било да детоксикирате организма по новите методи, което допълнително ще укрепи общото ви здраве. През втората половина на месеца ще бъдете устойчиви на всякакви стресови обстоятелства.

Дева

Работа

През февруари може да ви бъде предложена нова бизнес възможност, разгледайте офертата от повече ъгли и не бързайте. Няма причина да бързате, не се отклонявайте от възгледите и желанията си. Имате подкрепата на колеги в нови бизнес начинания и напрежението ще намалява през месеца. Това ще бъде полезно. Ще се радвате на напредъка си в кариерата и няма нито една проблемна ситуация, която да не можете да разрешите. Успешно прилагате знанията си и сте отворени за иновации по начина, по който сте правили досега. Безработните Деви могат да разчитат на член на семейството или някой, който идва в дома им. Актуална е заетостта в обществото, съдебната система, икономиката, здравеопазването и услугите.

Любов

Пред вас е месец, който не е много романтичен, особено за женените Деви. Вашият партньор ще бъде трудолюбив, доминиращ и труден за разбиране. Подобна непримиримост може да повлияе неблагоприятно на цялостната атмосфера на дома и дори да отложи плановете за съвместно пътуване. Ако е възможно, опитайте се да останете спокойни и толерантни, тази ситуация ще премине. Подкрепата на приятели означава много за вас, така че се съсредоточете върху тях, върху общуването и ходенето на гости.
Ако сте необвързани, ще бъдете нервни в междуличностните отношения и това ще отблъсне потенциалните ухажори. Мислите за човек от миналото и все още сте под влиянието на негативна ситуация, която се е случила. Опитайте се да простите и да разберете нещата, които се случват.

Здраве

В началото на февруари ще трябва да направите необходимия цялостен преглед и да потърсите нов метод за поддържане на здравето си в стабилно състояние. Ще търсите нови методи за подобряването му и облекчаване на съществуващи хронични заболявания. Възможни са проблеми със ставите и кръвното налягане, но и болки в гърба.

Везни

Работа

През февруари ще насочите цялото си внимание, време и усилия към другите и ще направите всичко възможно да постигнете успех чрез работа в екип. Ако сте наети в по-голям екип, ще ви изберат за ръководител на проект. Безработните Везни ще се колебаят между повече нови и интересни предложения за работа, а правилният избор може да е свързан с представляване на чужда фирма или работа, в която ще има ежедневна комуникация с чужденци.

Няма да ви липсват пари и ще ви стигнат за всички планирани разходи. Ако ви се даде възможност да смените работата и вече сте наети, не променяйте сегашната си позиция.

Любов

Социалният ви живот е много динамичен и не ви задържа дълго на място с едни и същи хора. Ако вече сте в емоционална връзка, партньорът ви може да ви забележи заради вашата гъвкавост и желание да бъдете навсякъде, да стигнете навсякъде и да разберете всичко първи. Романтика няма да ви липсва, но може да се случи да има проблеми в общуването и да не сте в хармония през този период. Човекът, когото обичате, ще ви моли за спокойствие и наслада в домашна атмосфера, а това няма да ви устройва. Везните, които нямат партньор, могат да приемат ухажване от хора, които не са от вашия град. През този период няма да можете да се изразявате правилно и изглежда, че непрекъснато вървите напред, после се отдръпвате.

Здраве

Кондицията ви ще бъде над средната, ще се движите повече от обикновено и ще спортувате. Това ще укрепи имунитета ви и ще доведе здравето ви в стабилно състояние. Важно е да не се прекалява с храната и напитките, но и с другите житейски удоволствия и редовно да се почива. Избягвайте стреса.

Скорпион

Работа

Имате нужда от подкрепа от другите, за да изпълните всички задачи, които сте планирали, а те са твърде много. Напоследък се напрягате твърде много и сега е време да се успокоите. Скорпионите, които са в една и съща компания от дълго време, могат да започнат да мислят за смяна на работата и по относително лесен начин, с помощта на приятели, да излязат с ново и примамливо бизнес предложение. Понякога Скорпионите възприемат липсата на вдъхновение като личен провал и са склонни да преувеличават нещата. Тези, които не са на работа, ще се бавят да вземат решения и каквото и да им се предложи, ще намери вина във всяка компания и всеки индивид.

Любов

Пред вас е благоприятен месец, в който може да имате няколко различни нови любовни шанса. Въпреки че все още сте привързани със сърцето си към човек от миналото, ще бъдете смели да се вслушате в разума и да дадете шанс на някой нов да ви съблазни. Можете да имате най-добрия обмен на емоции с хора, които вече познавате. Следвайте сърцето си, изборът е ваш. Женените Скорпиони ще бъдат насочени към промени по отношение на местоживеене, недвижими имоти и други подобни.

Ще прекарате много време с партньора си и ще работите активно по реализирането на планове, свързани с преместване и подобни дейности. Романтиката ще бъде на заден план.

Здраве

През февруари здравето ви ще бъде стабилно. Ще бъдете пълни с енергия, ще спортувате и ще релаксирате всеки ден. Ще бъдете привлечени от новите методи за грижа за здравето, ще медитирате, ще практикувате йога, ще се храните здравословно, ще прилагате други дейности, които ще допринесат за общото усещане. Имунитетът ви се повишава.

Стрелец

Работа

Хубавото на февруари е финансовата ви стабилност, която ще ви позволи да се наслаждавате на ежедневието без много мисли и пресмятания. Ако сте на работа, ще сте спокойни на работното място, ще изпълнявате задачите си според настроението си, понякога педантично, а понякога без никакъв ред и логика. Отсъствате в мислите си и сте фокусирани върху лични ситуации. Влюбените стрелци няма да бъдат продуктивни в работата и трудно ще се справят, дори и с рутинни неща. Тези, които не са на работа, няма да направят нищо, за да се доближат до целта си, просто ще чакат сами да се наложи подходящо решение.

Любов

Давате приоритет на емоционалния живот и ще инвестирате цялата си енергия в подобряването на този сегмент от живота. Имате страх от самотата и поради това сега променяте сегашния си стил на вземане на решения. Ако сте влезли в контакт с човек, който ви ухажва чрез социалните мрежи, бъдете отворени към възможността подобна комуникация да влезе в връзка, която може да продължи. Ще бъдете привлечени от хора, които са красноречиви и които имат много познания за различни неща. Сега се фокусирате върху интелекта си, а не върху физическата си привлекателност. Стрелците, които са във връзка, ще се радват на жертвата и вниманието на партньора си.

Здраве

През февруари няма да имате сериозни здравословни проблеми, освен ако вече нямате хронични заболявания. В такъв случай се придържайте към редовната си терапия и нещата ще бъдат под контрол. Внимавайте за настинки и подсилете имунитета си, за да сте устойчиви на стрес и в добро състояние.

Козирог

Работа

Февруари е напрегнат месец в сферата на бизнеса, ще трябва да се борите за себе си и своите нужди. Може да има колебания от страна на колегите, ще бъдете наранени от несправедливост и това е разбираемо. Не реагирайте рязко, първо се успокойте, след това уговорете среща и се представете в най-добрата светлина. Финансовата ситуация е стабилна, но отложете големите покупки за следващите няколко месеца. Ако не сте на работа, ще получите нова работа обмислено и лесно с помощта на съвет на приятел. Възможна е работа в сферата на мениджмънта, ресторантьорството, образованието и търговията. Тези, които са мислили за собствен бизнес, сега ще имат шанс да започнат.

Любов

Не разбирате какво е намерението на човека, когото обичате, което напоследък е малко затворено и мистериозно. Тъй като сте заети с работа, нямате много време за любовни игри, така че на партньора ви ще изглежда така, сякаш сте незаинтересовани и дистанцирани. Би било добре, ако можете да постигнете по-добър баланс между работа и личен живот. Ако сте женен, партньорът ви се чувства сам на пустинен остров. Козирозите, които не са във връзка, ще възвърнат контакт с човек от миналото, въпреки че самите те не са сигурни дали искат да подновят старите връзки. Помислете внимателно, за да не съжалявате по-късно.

Здраве

През първата декада на февруари имунитетът ви постепенно ще се подобри. Ще се движите и ще тренирате повече. Вашата устойчивост на стрес ще се увеличи през втората половина на месеца, но все още ще бъдете чувствителни към стреса и промените във времето през третата декада на февруари. Възможни са безсъние и от време на време главоболие.

Водолей

Работа

Фокусирани сте върху личния си живот и бизнес отговорностите ще бъдат ограничени колкото е възможно повече. Ако колегите ви помолят да им помогнете с важни проекти, не бъдете егоисти. Може да бъдете забелязани с пълното си психическо изключване, което ще се отрази на финансите ви. Разбираемо, имате нужда от време за себе си и партньора си, за да можете да си вземете почивка през февруари. Този месец е рисков за финанси, тоест заеми. Би било добре да си пазите парите и да не давате заеми, може да не ви се върнат. Безработният Водолей ще има възможности за работа в областта на финансите, строителството, индустрията, образованието, инженерството и управлението.

Любов

Независимо дали сте женени или просто във връзка, красиви моменти ви очакват с човека, когото обичате. Ще искате да отидете на почивка и да се насладите на времето заедно. Усеща се положителната енергия и февруари за вас е месец на любовта, в който ще останете максимално отдадени на партньора си. Свободните Водолеи също ще се насладят, но в компанията на приятели и семейство, ще бъдат последвани от раздвижваща се енергия, ще организират поредица от срещи и забавни дейности за своите близки. Те ще имат много ухажори, но ще си помислят, че това са просто приятелски връзки и че тук нищо не трябва да се променя. Вниманието на един човек може да ви завладее.

Здраве

Трябва да се движите повече и да сте физически активни, за да поддържате форма и здравето ви да е стабилно. Ако седите много и избягвате физическата активност, ще сте предразположени към болки в гърба и вариации в кръвното налягане. Вашата устойчивост на стрес ще се подобри, но са възможни проблеми, предизвикани от промяна във времето.

Риби

Работа

Вашата интуиция и творческа енергия са особено подчертани през февруари. Това ще ви позволи да усъвършенствате хобито си и да опитате способностите си в писането и рисуването. Ако сте започнали с допълнително обучение, февруари е напрегнат месец за вас, защото в работата ви очакват нови начинания. Имате подкрепата на звездите, за да постигнете всичко, което искате, но не харчете прекалено много пари, за да не изпаднете в края на месеца във финансова криза. Имате склонност да бързате и да взимате прибързани решения, без да мислите добре. Тези, които не са заети, ще имат възможност за работа в сферата на търговията, организационните професии, мениджмънта и образованието.

Любов

Рибите мечтаят за разширяване на семейството, за женитба или за екзотично пътуване с партньор. Преценете сами доколко желанията ви се сбъдват в този момент. Астрологичните аспекти ви водят към блянове, можете да използвате мечтата си за творческа работа и да се посветите на хоби. Вие сте доволни от емоционалния си статус, защото ситуацията между вас и любимия човек е хармонична и равностойна. Свободните представители на знака ще бъдат малко нарцистични през февруари, няма да сте в настроение за нови запознанства. Причината за това отчасти е търсенето на перфектния партньор, въпреки че сте наясно, че такъв човек не съществува.

Здраве

Началото на февруари ви носи повишена умора, проблеми с кръвното налягане и кръвообращението, болки в гърба и повишено нервно напрежение, податливост на стрес, всичко това ще предизвика психосоматични проблеми. Имате нужда от повече почивка и релаксация. През втората половина на месеца ще се почувствате по-добре и имунитетът ви ще се подобри.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close