You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп: Януари 2020

Голям месечен хороскоп: Януари 2020

Овен

Работа

През първата половина на януари ще си починете от бизнеса и ще се насладите на всеки свободен момент, прекаран у дома. Не забравяйте напълно работата, това е възможност да видите как можете да напредвате. Докато си почивате, наблюдавайте бизнес ситуацията от няколко ъгъла, за да направите план, който ще ви държи стабилни през 2022 г. и ще ви позволи да просперирате. Осигурете си сигурно бъдеще. Безработните Овни ще могат да намерят нова работа в областта на инженеринга, строителната индустрия, мениджмънта, дизайна и дизайна.

Любов

През януари имате възможност да разрешавате разногласия с партньора си, да разрешавате нерешени проблеми от миналото и да укрепвате отношенията си. Вашият партньор ви вдъхновява и вие сте готови да създадете комфортен и сигурен живот заедно. Самотните Овни копнеят за любов и им се дава възможност да задълбочат приятелските отношения. Бъдете смели, звездите са на ваша страна. Възможно е да започнете здравословна и дълготрайна емоционална връзка в самото начало на януари. Важно е да внимавате да не правите грешки, които преди това са ви провалили. Шансовете за нова връзка са на ваша страна. Няма причина да бъдете сами, освен ако не искате.

Здраве

Първата половина на януари ви носи добро здраве. Ще бъдете в движение и ще започнете да прилагате нов начин на здравословен живот, който ще ви направи по-устойчиви на физическа умора и стрес. От средата на месеца имунитетът ви ще намалее. Ще бъдете предразположени към настинки и болки в ставите. За щастие проблемите ще бъдат по-малки и бързо ще преминат.

Телец

Работа

Стресът, дължащ се на отговорностите, ще се увеличи с наближаването на края на януари. Ще ви се струва, че не можете да намерите време за себе си и семейството си. Въпреки че искате да сте независими, този път споделете бизнес проблеми с колегите, помолете за помощ. Само така можете да спестите свободното си време и да се посветите на семейството, приятелите и партньора си. Звездите сякаш ви предупреждават, че е време да се научите да мислите сами. Безработните телци ще могат да намерят нова работа в сферата на образованието, здравеопазването, строителството, транспорта, туризма и инженерството.

Любов

Вие сте изненадани от събитията от изминалата година и много неща са неясни. Не вземайте прибързани решения през януари, помислете и претеглете думите, преди да ги кажете. Няма причина за груби изказвания и нараняване на партньора. Може да почувствате, че определени ситуации ви възпират, останете спокойни и пребройте до десет. Имайте предвид, че любовта винаги побеждава. Свободните телци ще се чувстват нервни и ще бъдат фокусирани върху бизнес дейности. Опитайте се да се отпуснете и да останете възможно най-дълго в весело и празнично настроение.

Здраве

Здравето ви през януари ще бъде чувствително, но няма да има сериозни проблеми. Възможни са само леки и леки настинки. Избягвайте да бъдете твърде пасивни и да прекарвате по-голямата част от времето си в седнало положение, това може да причини болка в средната и долната част на гърба.

Близнаци

Работа

Близнаците ще си починат добре след ускореното темпо, което сте имали през ноември и декември. Ако можете да си го позволите, вземете няколко дни почивка, това ще ви позволи да се почувствате психически стабилни и ще можете да съберете сили за отговорностите, които ви очакват през следващата година. Януари е напрегнат месец за вас, възможни са кавги с колеги за дребни неща, избягвайте ги на всяка цена. Бъдете мъдри и изчакайте петте си минути, а дотогава работете и покажете колко сте добре организирани. Безработните Близнаци ще могат да намерят нова работа в сферата на обществеността, маркетинга, икономиката, строителството и енергетиката.

Любов

Планетите през първата половина на януари продължават с пасивната енергия за Близнаци, така че свободните представители ще пропуснат възможности за среща с хора. Тези, които са във връзка или женени, ще имат възможност да задълбочат отношенията си с партньора си и да обмислят сериозни житейски проблеми, като закупуване на имот и създаване на семейство. През януари Близнаците ще искат да си починат от бурния период и да прекарат времето си у дома. Последната седмица на януари ще ви активира отново, ще се отрази положително на вашето общуване и контакти. Очаквайте семейни събирания, излети и партита.

Здраве

През първата половина на януари ще имате чувствително и променливо здраве, както и склонност към инфекции и възпаления, които могат да бъдат последвани от висока температура. Ще бъдете предразположени към хормонален дисбаланс. Здравето ви ще се подобри през последната седмица на януари. Имунитетът ви ще се засили. Пийте повече течности, възможни са проблеми с бъбреците.


Рак

Работа

Раците очакват спокойни моменти в сферата на бизнеса през януари. Настоящият астрологичен аспект е във ваша полза. Ще можете да балансирате бизнес отговорности и личен живот, така че вашите колеги да ви завиждат. Запазете интимността си за себе си и не отваряйте и задълбочавайте отношенията с хората от бизнес кръга твърде рано. Възползвайте се от януари, за да се отпуснете и да наблюдавате финансите си. Прибързаните покупки могат да поставят бюджета ви в криза. Безработните Раци ще могат да си намерят работа в търговията, връзките с обществеността, образованието и медиите. Ще са необходими вашите професионални умения.

Любов

Януари насърчава положителната енергия във вас, ще споделите радостта с другите и ще привлечете вниманието на противоположния пол. За тези във връзка или брак магнетичното привличане може да причини проблеми в любовната връзка, да покаже на партньора ви колко много означава за вас и да избегне кавги заради ревност. Прибързаните решения не са добри, ако се борите с емоционална криза – не вземайте драстични решения през януари. Вместо да се разделяте, опитайте да говорите с партньора си и да се свържете отново. Януари е чудесен месец да се успокоите и да му дадете втори шанс, ако смятате, че другият го е заслужил.

Здраве

През януари, от средата на месеца, ще бъдете податливи на инфекции, възпаления, лошо кръвообращение, храносмилателни проблеми, урологични проблеми и хормонален дисбаланс. Трябва да действате превантивно. През последната седмица от месеца имунитетът ви ще се подобри и ще бъдете в стабилно здраве. Движи се повече.

Лъв

Работа

Първата половина на януари ще премине в меланхолично настроение, ще зададете бавно темпо и ще правите само това, което трябва. Това поведение не е специфично за вас, ще изненадате вашите бизнес партньори. Не се отпускайте напълно, за да не се отрази меланхолията на финансите ви. Бъдете рационални и изпълнете бизнес целите си за януари. Обърнете внимание и на изоставанията. Безработните Лъвове ще могат да намерят нови работни места в комуникациите, обществеността, човешките ресурси, счетоводството и администрацията.

Любов

През януари при вас ще се върне забравената ви любов, човек от миналото, събрал смелост и ви призова да разрешите дългогодишните разногласия. Дали ще се съгласите на среща и ще дадете втори шанс на стария си партньор, зависи от вас. Лъвовете, които са женени или в дългосрочна връзка, мислят за недвижими имоти, създаване на семейство и осигуряване на сигурно бъдеще. Опитайте се да се отпуснете през първата половина на януари и да се насладите на любовта. Очакват ви приятни изненади от партньора ви, той е голяма подкрепа. Ще се доверите един на друг, за да подобрите качеството на връзката и да получите повече удоволствие и топлина.

Здраве

През януари няма да имате сериозни проблеми, освен че имунитетът ви ще бъде отслабен, така че са възможни дребни проблеми като настинки, болки в гърба, коленете, краката и лошо кръвообращение. Имате нужда от почивка, но и развлекателни дейности, последвани от здравословно и правилно хранене.

Дева

Работа

Имате нужда от почивка, ако бизнес обстоятелствата го позволяват, пътувайте за удължен уикенд. Януари е месец, който няма да ви донесе големи финансови печалби, но ще бъде спокоен и няма да изпитвате голям стрес. Не отлагайте служебните задължения, направете си график, който ще ви позволи време за почивка, но и за работа. Ако имате нужда от помощ, можете да получите подкрепа от най-близките си сътрудници. Ще влезете в рискован бизнес, който може да ви донесе печалба в края на месеца. Безработните Деви ще могат да получат нова работа в сферата на дизайна, хотелиерството, обществените услуги и услугите. Ще са необходими вашите организационни умения.

Любов

Пред Дева е спокоен месец, който не носи стрес в любовната сфера. Ще можете да се отпуснете и да се насладите с партньора си. През втората половина на януари ще искате да изразите най-дълбоките си емоции, просто продължете, не мислете много. Възможни са проблеми с някои членове на семейството. Свободните Деви ще следват чувствата си – ако харесват човек дълго време, време е да продължат напред и да направят първата крачка.

Януари ви носи положителна енергия и сили да се борите за вашите нужди и желания. Възползвайте се максимално от това.

Здраве

В началото на януари ще имате по-голяма устойчивост на стрес и ще укрепите имунитета си. Ще се движите повече и това ще се отрази положително на вашата форма и общо здраве. От средата на януари е възможен спад на имунитета, но няма да има сериозни проблеми, с изключение на чувствителността към настинки.

Везни

Работа

Вие сте безкористни и ще продължите да работите със същото темпо през януари. Вашата работа е важна и през месеца ще проличи голямото ви желание за успех. Ще направите план за действие, за да не се изгубите в задълженията си и да останете упорити. По-голяма финансова печалба ви очаква в средата на януари, инвестирайте парите в образование, личностно развитие и растеж. В края на месеца ще завършите нещата, които изоставате поради други по-приоритетни дейности. Безработните Везни ще могат да намерят нова работа в сферата на образованието, кетъринга, развлеченията, услугите, логистиката и търговията с енергийни суровини.

Любов

Везните са научили много уроци през последната година, които са ги направили психически по-силни. През януари ще изразявате мислите си към партньора си и ще бъдете директни в нагласите и желанията си, което ще подобри отношенията ви. През целия месец ще изпитвате чувство на благодарност и ще се свържете със заобикалящата ви среда на по-дълбоко ниво. Ще се опитате да подобрите семейния си живот и да прекарвате повече време заедно, като правите приоритетни неща, свързани със семейния живот и уреждате общ дом. Свободните Везни са известни със стабилна връзка. Не бързайте да се срещате с нови хора. Отделете време да покажете кой е правилният човек за вас.

Здраве

През януари ще бъдете предразположени към бактериални инфекции. Необходимо е да се пазите от наранявания с остри предмети, както и да се вземат превантивни мерки за укрепване на имунитета. Вашето здраве ще се стабилизира в края на януари. Ще подобрите физическото си състояние и ще бъдете физически активни.

Скорпион

Работа

Когато става въпрос за работа, през януари няма пречки за вас. Време е да покажете на света своите умения. Ако бизнес партньори ви предложат пътуване, не отказвайте молбите им. Всичко, което правите през януари, ще се изплати многократно през следващите месеци. Ще блестите, както умеете. Ще постигнете напредък в преговорите за нов проект и ще имате успех в областта на забавленията и кетъринга. Безработните Скорпиони ще получат благоприятни възможности за работа в сферата на забавлението, образованието, обществеността, дизайна, икономиката и правосъдието.

Любов

Скорпионите са насочени към бизнес дейности, имате бизнес планове, които ще започнете да изпълнявате в началото на януари. Партньорът ще ви разбере и подкрепи в започнатите бизнес дейности. Планирате кратко пътуване, което ще трябва да отложите до края на месеца, което може да доведе до разногласия в партньорството. Бъдете търпеливи и проявете разбиране към човека, когото обичате. Свободните Скорпиони обичат да излизат с приятели, но няма да се втурнат във връзка, докато не видят качествата на бъдещия партньор.

Здраве

През второто десетилетие на януари ще бъдете податливи на настинки, болки в гърлото и различни инфекции, затова е важно да действате превантивно. Освен да поддържате физическа форма, трябва да се затоплите и да приемате витамини. През третата декада на януари имунитетът ви ще се подобри и ще бъдете в добро и стабилно здраве.

Стрелец

Работа

От самото начало на януари ще започнете да планирате предстоящите си работни задължения и ще започнете преговори по нови проекти. Ще обърнете най-голямо внимание на организацията на приоритетните работни задачи и често ще провеждате бизнес срещи. Ще прилагате нови идеи и методи в работата си, които ще донесат очакваните резултати. Искате да постигнете във всички сегменти на живота и през януари ще мислите интензивно за започване на частен бизнес.

Планирайте в детайли своите бизнес дейности и вярвайте във вашите способности. Безработните Стрелци ще могат да намерят нова работа в сферата на търговията, комуникациите, строителството, трафика и транспорта.

Любов

Януари ви носи хармонични отношения с партньора, роднини и приятели. Преди началото на месеца може да очаквате няколко лоши дни поради стрес на работното място, но партньорът ви ще върне усмивката на лицето ви. Януари ще бъде белязан от приятна атмосфера с хората, които обичате, използвайте го, за да планирате пътуване и да организирате годината заедно. Можете да уредите покупка на недвижим имот, кола и започване на съвместен бизнес с партньора и семейството си. Насладете се на спокойния период, който ви следва и е особено подчертан през януари. Свободните Стрелци през януари ще срещнат човек, който е оригинален.

Здраве

През януари ще бъдете в добро здраве, затова е препоръчително да използвате превантивни мерки, като здравословен начин на живот, правилно хранене, редовна почивка и ежедневни разходки и развлекателни физически дейности. Освен, че може да сте склонни към леки болки в гърлото и настинки, няма да имате по-сериозни здравословни проблеми.

Козирог

Работа

Януари ви носи кратка почивка от служебните задължения, необходима ви е. Мечтаете да отидете на по-дълга ваканция, да планирате добре финансите си, за да не усетите в края на януари криза. Бизнес партньорите ценят способностите ви и в екипа имате приятна енергия, която ви движи и ви дава тласък за нови бизнес проекти.

Възползвайте се от януари, за да се отпуснете и да се насладите на компанията на скъпи хора, доколкото можете. Безработните Козирози ще получат възможност да бъдат наети в сферата на образованието, дизайна, кетъринга, мениджмънта и прецизната механика. Вашата активност ще бъде задължителна.

Любов

Съмнявате се в света около вас, не сте сигурни на кого можете да се доверите. Време е да се отпуснете и да започнете да изпълнявате желанията си и да се наслаждавате на ежедневието. Необвързаните ще трябва да се сближат с по-възрастен човек и да определят връзката. Възможна е и среща с бивша половинка, с която сте имали емоционална връзка, помислете дали искате да подновите връзката. Заетите Козирози не са готови на компромис с партньора, което ще доведе до разногласия през януари. Бъдете търпеливи и погледнете проблемите от различни ъгли и се опитайте да говорите спокойно. Всички разногласия могат да бъдат разрешени, ако желаете.

Здраве

Първата половина на януари ви носи добро здраве. Ще ви е добре да се движите, особено ако отидете в планината, където въздухът е чист и където можете да се занимавате активно със зимни спортове. През втората половина на месеца ще има спад в имунитета, но няма да имате сериозни здравословни проблеми. Ще сте предразположени към настинки и податливи на стрес.

Водолей

Работа

Бизнес партньорите забелязват, че сте неорганизирани, може да ви характеризират като небрежен човек през януари. Съсредоточете се върху работните си задачи, доколкото можете, почистете работното си пространство и покажете, че сте спретнати и отдадени. Януари не е месец, в който ще печелите в сблъсъците в бизнес сферата, така че ще бъде по-добре да бъдете търпеливи и да се адаптирате към екипа. Не губете енергия за малки спорове. Безработните Водолеи ще получат шанс за нова работа в сферата на здравеопазването, администрацията, икономиката, хранителната индустрия и IT сектора. Възможна е и работа на свободна практика.

Любов

Ако сте започнали връзка през декември, през януари ви очакват романтични моменти с партньора ви. Ще се наслаждавате на всеки момент от свободното си време. Водолеите, които са в дългосрочна връзка, ще разрешат разногласията от миналото и сега имат възможност да се насладят. Ще се опитате да наваксате загубеното време или забавянето. Свободният Водолей неусетно се опитва да даде на човек, че го харесва, но трябва да сте директни. Уважавайте себе си, няма причина да не покажете директно чувствата си. Очаква ви приятна изненада и месец, в който се преплитат положителни събития.

Здраве
През януари ще имате като цяло добро и стабилно здраве. Ще ви е добре да отидете на кратка почивка в планината или поне на излет през уикенда. Ще се насладите на чистия планински въздух и той ще допринесе за стабилността на вашето здраве. Имате нужда от повече движение и развлекателна физическа активност, за да повишите имунитета си. Вашата устойчивост на стрес ще бъде по-добра от обикновено.

Риби

Работа

Някои от вас са започнали с по-нататъшно обучение. Януари е добър месец за стартиране на бизнес. Ако планирате да смените работата си, помислете за опциите, които ви се предлагат през януари и как можете да ги използвате по най-добрия възможен начин. Някои от вас ще имат възможност да работят в чужбина. Не бъдете неуверени, възползвайте се от възможностите и укрепете финансовото си състояние. Поставянето на планетите ще ви помогне да подновите сътрудничеството с човек на висок пост, което сте трябвало да спрете в миналото поради различни препятствия и проблеми. Безработните Риби ще имат благоприятни възможности за работа в областта на финансите, икономиката, химическата индустрия, архитектурата и като консултанти.

Любов

Риби началото на месеца носи по-малко турбуленции в любовната връзка. Партньорът ви е нервен и отдаден на кариерата си, което може да ви дразни по време на празниците. Намерете компромис, излезте със семейството и приятелите и се опитайте да се забавлявате. В края на януари ще преодолеете недоразуменията и ще бъдете отворени към партньора си. Ще поверите тревогите си на него и ще имате неговата подкрепа. Свободните Риби са фокусирани върху своите нужди и желания през януари. Ще се радвате и винаги ще имате усмивка на лицето си. Заслужавате хубав месец след няколко тежки събития през изминалата година.

Здраве

Вашето здравеопазване ще бъде видимо през януари. Ще практикувате физически упражнения и ежедневна психофизическа релаксация. Ще се разхождате на чист въздух сред природата, когато можете. Ще се храните здравословно и ще си почивате редовно. Йога или някакъв вид медитация ще засили устойчивостта ви към стрес. Ще бъдете в добра форма.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close